Optakt til den danske Superliga runde 3

Optakt til den danske Superliga runde 3

 

Superligaen er i fuld sving og den har endnu engang vist at intet er som man regner med. FCK ligger anden sidst med 0 point. Det er kun FCK og AC Horsens der endnu ikke har formået at skrabe point sammen endnu. I top finder vi til gengæld drengene fra Vestegnen med 2 vundne kampe ud af to mulige. Skal det være i år de vinder guldet tilbage? Vi tør ikke spå om det så tidligt i sæsonen.

Som altid skal vi have fundet et par spiltips til den kommende runde, og vi indrømmer at det er en udfordring her i starten af sæsonen, specielt når vi snakker Superligaen, som bliver ved med at overraske.

Rundens 6 kampe er fordelt på weekenden, samt en enkelt kamp mandag aften og der er masser at se frem til. Vi har dykket helt ned i de kommende opgør og er kommet op til overfladen igen med følgende spiltips:

26.09. 17:00: FC Midtjylland – Randers FC: 1

27.09. 14:00: AGF – OB: 1

27.09. 14:00: SønderjyskE – AaB: AAB taber ikke

27.09. 16:00: Brøndby IF – AC Horsens: Brøndby -1

27.09. 18:00: Vejle – FC København: 2

28.09. 19:00: FC Nordsjælland – Lyngby: Lyngby taber ikke

Baggrund for spilforslagene:

De forsvarende mestre skal i gang hvis de vil undgå et alt for stort hul mellem Brøndby og dem selv. Randers på hjemmebane bør ende i sejr, specielt efter det spil vi så både mod Lyngby, men især også i Champions League kampen mod Young Boys.

Der er medvind i Aarhus i tiden og desto større er presset på AGF for ikke at skuffe de evigt loyale fans. De Hviie’ har alletiders mulighed for at holde sig i toppen af tabellen på søndag mod OB.

Der er gode odds på at AAB ikke taber på udebane når de drager tværs ned gennem Danmark mod SønderjyskE.

Brøndby har fået en drømmestart i denne sæson og vi forventer at de vil ligge massivt pres på en slagent AC Horsens mandskab. Der er lagt op til offensiv fodbold og derfor tør vi godt lade Brøndbyerne være bagud med et fiktivt mål fra start.

Nu går den ikke længere for FCK. Deres dårlige start har pumpet oddsene godt i vejret på at de tager udebanesejren mod Vejle på søndag. Vi har svært ved at forestille os at det ikke ender i en FCK sejr.

Mandagens kamp kan gå begge veje men de sidste par opgør mellem de to hold er endt uafgjort. Vi tager chancen og satser på at Lyngby ikke taber denne kamp.

Det er et ganske interessant program der venter i weekenden og vi ønsker god fornøjelse derude.

 

Se alle dagens fiduser her