News Nyheder:
Conference League finale og gruppeafgørelser - 17 spil til midtugen i frisk OddsAvis her Conference League finale - 17 spil til midtugen

Champions League Bayern – Real Madrid

Allianz Arena åbner Champions League semifinalerne.

Bayern Munchen og Real Madrid mødes i den først Champions League semifinale hvor der er lagt op til en kamp hvor Real Medrid skal have et godt resultat med hjem til Spanien.

Kampen spilles kl. 21.00 og det er dommer Turpin fra Frankrig der er dommer i kampen. Spilfiduser har altid odds, optakt og spilforslag til kampen som iøvrigt kan ses på TV3 plus eller på Viaplay. 

bet365

Det har på ingen måder været Bayern Munchens sæson, og de må se frem til en ny mand der skal finde nye spillere og sætte en ny retning for den størreste klub i Tyskland. Champions League kan redde sæsonen en smule, men det bliver ikke nemt.

Real Madrid har haft en fremragende sæson med flere gode takter undervejs, udover at blive klart spanske mestre så har de også igen i år vist at de er farlige i Champions League. Det er bare som om at det er deres tunering og favorit til at gå videre.

Oddsforslag to hold der vil se hinanden an ?

Begge hold vil helt sikkert ikke smide alt for meget i den første kamp og tror at Bayern Munchen vil være ganske tilfredse med et uafgjort resultat inden retur kampen og det samme vil Real Madrid. 

Spilfiduser anbefaler:
Dato og tidspunktKampSpillested
30. april 2024 Kl. 21.00Bayern - Real MadridAllianz Arena

Find masser af andre spændende spilforslag på Spilfiduser – KLIK HER

Modtag eksperternes analyser og spilforslag på din telefon

Med OddsAvisen er du sikret spileksperternes bedste spilforslag flere gange ugentligt.
Vores eksperter analyserer kampene for dig og leverer de spilforslag med størst værdi – inkl. analyse i vores digitale avis 2-4 gange ugentligt.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk