Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Dronningens nytårstale odds

Nytår nærmer sig, og det betyder, det er blevet tid til én ting. Dronningens nytårstale. Men ikke bare det. Det er også tid til at oddse på dronningens nytårstale, i forhold til hvilke ord hun nævner. 

Har du fundet de ord, du skal oddse på i dronningens nytårstale? Find nogle af de mest populære odds her, og få tips til, hvad du skal oddse på i nytårstalen.

Odds på dronningens Nytårstale 2021 

Vi har samlet alle de ord, du kan oddse på i dronningens nytårstale. Se hele oversigten med ord og tilhørende odds her.*

Bookmakere med odds til nytårstalen

Har du fundet ud af, hvor dine odds på dronningens nytårstale skal placeres? Vi har samlet nogle af de bookmakere, der tilbyder odds på nytårstalen. Her kan du med fordel finde inspiration til, hvad du skal oddse på i dronningens nytårstale samtidig med at placere dit væddemål.

bet365s odds på dronningens nytårstale

Vil du åbne op for stort set alverdens ord, der kan oddses på i dronningens nytårstale, er bet365 et godt sted at starte. Her er der samlet et stort udvalg af ord, du kan oddse på i nytårstalen. Der er de helt sikre odds som ”Gud Bevare Danmark” med beskedne odds til de lidt mere utraditionelle som ”Kom så de hviie” med høje odds.

bet365s odds på dronningens nytårstale favner derfor meget bredt og giver dig mulighed for at oddse på næsten lige præcis det ord eller den formulering, du selv havde i tankerne.

Det særlige ved odds på dronningens nytårstale ved bet365 er, at du kan oddse helt frem til kl. 19.00 på nytårsaften. Sidder du under talen og kommer i tanke om et ord, som endnu ikke er sagt, men som hun højest sandsynligt når at sige, inden talen er færdig, er bet365 det eneste sted, du kan nå at placere dit væddemål.

Seneste mulighed for at oddse på dronningens nytårstale ved bet365: 31. december 2020 kl. 19.00.

Spil på dronningens nytårstale hos bet365 her.

Unibets odds på dronningens nytårstale

Unibet tilbyder traditionen tro, at du kan oddse på, hvilke ord dronningen bruger i sin nytårstale. De har gjort det nemt og overskueligt, da du får én lang liste med ord, du kan vælge ud fra.

Der er både mulighed for at vælge de sikre odds og de mere usikre, men yderst indbringende odds. Er du klar til at tage chancen, er der derfor rig mulighed for det med Unibets odds på dronningens nytårstale.

Seneste mulighed for at oddse på dronningens nytårstale ved Unibet: 31. december 2020 kl. 17.59.

Spil på dronningens nytårstale hos Unibet her.

Mr Greens odds på dronningens nytårstale

Om du vælger Unibet eller Mr Green kommer ud på en smagssag. Oddsmæssigt får begge bookmakere leveret odds fra Kambi. Der er derfor ikke forskel på, hvilke ord du kan spille på og deres respektive odds. Derudover er der også spilstop på samme tid.

Gå derfor med den bookmaker, du foretrækker at bruge, når du skal oddse på nytårstalen.

Seneste mulighed for at oddse på dronningens nytårstale ved Mr Green: 31. december 2020 kl. 17.59.

Spil på dronningens nytårstale hos Mr Green her.

ComeOns odds på dronningens nytårstale

ComeOn er en af de nye bookmakere på markedet. Det afholder dem dog ikke fra at tilbyde odds på dronningens nytårstale. De har samlet en masse gode forslag, du kan spille på. Derudover er der også mulighed for at oddse på over-/underlinjer.

Seneste mulighed for at oddse på dronningens nytårstale ved ComeOn: 31. december 2020 kl. 17.59.

Spil på dronningens nytårstale hos ComeOn her.

NordicBets odds på dronningens nytårstale

Vil du oddse på, hvilke ord der bliver nævnt i dronningens nytårstale, men også hvor mange gange specifikke ord bliver nævnt, skal du kigge nærmere på NordicBet. Her kan du både bette på ord og over-/underlinjer.

Vær dog opmærksom på, at der er spilstop lidt før ved NordicBet sammenlignet med nogle af de andre bookmakere.

Seneste mulighed for at oddse på dronningens nytårstale ved NordicBet: 31. december 2020 kl. 17.40.

Spil på dronningens nytårstale hos NordicBet her.

LeoVegas’ odds på dronningens nytårstale

LeoVegas plejer at have odds på dronningens nytårstale, hvilket vi også forventer er tilfældet i år. I skrivende stund (17. december 2020) har LeoVegas dog ikke offentliggjort deres odds på dronningens nytårstale endnu. Vi vender tilbage med en opdatering, når deres odds er frigivet.

Seneste mulighed for at oddse på dronningens nytårstale ved LeoVegas [FORVENTET]: 31. december 2020 kl. 17.59.

Spil på dronningens nytårstale hos LeoVegas her.

888sport-odds på dronningens nytårstale

Som ved LeoVegas er 888sport endnu ikke kommet med deres odds for dronningens nytårstale. Det forventes dog, at de igen i år tilbyder betting på nytårstalen fra dronningen.

Seneste mulighed for at oddse på dronningens nytårstale ved 888sport [FORVENTET]: 31. december 2020 kl. 17.59.

Spil på dronningens nytårstale hos 888sport her.

Populære ord i nytårstalen

Mangler du inspiration til, hvad du skal bette på i dronningens nytårstale? Vi har samlet nogle af de mest populære odds på dronningens nytårstale år 2020 her.

Covid-19: Odds 1,80

Vi kommer jo nok ikke uden om, at covid-19 har fyldt meget i dette år (for meget!). ”Covid-19” er derfor et populært ord at oddse på som værende i dronningens nytårstale.

Corona/coronaen: Odds 1,70

Vi bliver i samme boldgade og spår, at ”corona” også bliver et populært ord, som mange kommer til at oddse på i dronningens nytårstale.

Genforeningen: Odds 1,90

100-årsjubilæet for genforeningen med Sønderjylland har fyldt meget i årets løb og skulle have været en stor folkefejring, som især dronningen skulle have været en del af. Vi forventer derfor, at ”genforeningen” bliver et populært ord at oddse på i dronningens nytårstale.

Fødselsdag: Odds 1,65

Dronningen rundede 80 år tidligere på året, men den store fejring blev aflyst på grund af corona. Mon ikke det er noget, mange forventer bliver italesat i nytårstalen i form af, at hun nævner ”fødselsdag”?

Se flere populære odds på nytårstalen på bet365.

Ord, der er blevet brugt meget de seneste år i dronningens nytårstale

Vil du gå mere statistisk til værks i dine odds på dronningens nytårstale, kan du kigge nærmere på, hvilke ord dronningen har nævnt de seneste 19 år i sine taler. Vi har inddelt dem i nogle grupperinger, så du kan kigge nærmere på de odds, du vil gå videre med.

Nævnt i 19 ud af de seneste 19 nytårstaler

Vil du gå efter nogle af de ord, som dronningen har haft med i sin nytårstale de seneste mange år, er det disse ord, du skal gå efter. De har været med i samtlige af talerne de sidste 19 år.

 • Færøerne: Odds 1,001
 • Grønland: Odds 1,001
 • Nytår: Odds 1,001
 • Familie: Odds 1,02

Nævnt i 14-18 ud af de seneste 19 nytårstaler

Vil du gå efter nogle af de sikre ord, hvor der dog er lidt bedre odds, kan du gå efter de ord, der er sagt i 14-18 nytårstaler ud af de seneste 19 nytårstaler.

 • Verden (18 ud af 19): Odds 1,04
 • Nytårsaften (15 ud af 19): Odds 1,10
 • Muligheder (14 ud af 19): Odds 1,45
 • Glæde (14 ud af 19): Odds 1,30
 • Nytårsønsker (14 ud af 19): Odds 1,30

Nævnt i 11-13 ud af de seneste 19 nytårstaler

Vi bevæger os længere ned af statistikken, men det er stadig ord, hvor der er ret gode chancer for, at de bliver nævnt igen i år.

 • Generationer (13 ud af 19): Odds 1,45
 • Politiet (11 ud af 19): Odds 1,50
 • Folk (11 ud af 19): Odds 1,50
 • Prins Joachim (11 ud af 19): Odds 1,25
 • Soldater (11 ud af 19): Odds 1,25

Nævnt i 9-10 ud af de seneste 19 nytårstaler

Vi er nået til den sidste gruppering med ord, der er nævnt i mange af de seneste 19 nytårstaler.

 • Nytårshilsner/nytårshilsener (10 ud af 19): Odds 1,25
 • Ansvar (10 ud af 19): Odds 1,50
 • Særligt (9 ud af 19): Odds 2,05
 • Kronprinsen (9 ud af 10); Odds 1,20

Bet på dronningens nytårstale hos bet365 her.

Bonustips: Tænk over disse 3 ting, når du oddser på dronningens nytårstale

Når du skal oddse på dronningen nytårstale, er der nogle faldgruber, som mange falder i. Vi har dog samlet nogle af dem her, så du kan undgå dem og i stedet få gode odds.

Endelser, ental og flertal snyder mange

Når der bliver oddset på dronningens nytårstale, er der mange, der bliver snydt af bøjningen af et ord. Det er for eksempel i forhold til, om ordet bliver nævnt i ental eller flertal – fx ”nytårshilsen” vs. ”nytårshilsner”.

Har du oddset på ”nytårshilsner”, men nævner dronningen kun ”nytårshilsen”, går dit odds ikke igennem. Tænk derfor nøje over, hvad der vil være mest naturligt for dronningen at sige, når det kommer til endelser på de ord, du vælger at bette på i dronningens nytårstale.

Det er manuskriptet, der gælder

Dronningen er jo så småt ved at komme op i årene, og der har været eksempler på, hvor hun kommer lidt uheldigt afsted med nogle fortalelser under talen. Det er dog ikke noget, du kan oddse efter.

Det er kun det officielle manuskript, der tages udgangspunkt i, når det skal vurderes, om du har vundet på dine odds. Gå derfor ikke efter odds på fortalelser.

Det populære ord, som aldrig er blevet sagt

Mange har en klar overbevisning om, at dronningen nævner ”søens folk” hvert år i sin nytårstale. I hele sin tid som regent er det dog ikke blevet nævnt én eneste gang. Det er derfor et ord, der snyder rigtig mange. Men hvem ved – måske er det i år, hun sniger det ind i sin nytårstale?

Find inspiration fra sidste år – hvad kom dronningen omkring i nytårstalen i 2020?

Er du stadig usikker på, hvad du skal oddse på til dronningens nytårstale? Måske der er lidt inspiration at hente i talen fra sidste år.

Tjek den her, og få lidt guldkorn til, hvad du skal bette på i dronningens nytårstale i år.

 

Du kan også læse det officielle manuskript fra 2020 her.

Historien om nytårstalen

Nytårstalen fra den siddende reagent stammer helt tilbage fra 1880’erne. Dengang var det Christian 9., der første gang holdt nytårstalen, som dengang blev kaldt ”skåltale for fædrelandet”.

Under Fredrik 8. (reagent fra 1906-1912) begyndte aviserne at trykke kongens nytårstale, så befolkningen også kunne få glæde af dem. I 1941 blev nytårstalen bragt i radioen.

I starten blev nytårstalen afholdt d. 1. januar til nytårstaflet. I 1958 blev det dog besluttet, at talen skulle afholdes på nytårsaften, og at den skulle udsendes via tv og radio.

Det var først i 2010, at talen blev sendt live via www.dr.dk, hvor danskere bosiddende uden for landets grænser også kunne følge med i talen.

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål omkring dronningens nytårstale.

Hvad siger dronningen i sin nytårstale?

Der er sket meget det seneste år, så du skal passe på med, at du ikke bliver for ivrig med, hvad du forventer, dronningen kommer omkring i sin nytårstale. Minkskandalen og feriepenge bliver nok ikke de helt store emner, selvom det har fyldt meget i samfundet.De andre år er det medmenneskeligheden, kriser, afsavn og lignende, der fylder i dronningens taler. Det, spår vi derfor også, bliver nogle af de populære emner, hun kommer omkring i dette års nytårstale.

Hvad tid er dronningens nytårstale?

Dronningen afholder sin nytårstale hvert år d. 31. december kl. 18.00.

Hvor holder dronningen sin nytårstale?

Dronningens nytårstale foregår fra modtagelsesværelset i Christian IX’s Palæ på Amalienborg Slot.

Hvorfor holder dronningen nytårstale?

Dronningens nytårstale afholdes for at give alle danskere følelsen af danskhed. Det er det eneste tidspunkt på året, hvor den siddende reagent taler direkte til hele nationen.I år har der dog været en undtagelse i forbindelse med corona, hvor dronningen gav en ekstraordinær tale til folket for at skabe sammenhold – på afstand – i krisen.

Hvem skriver dronningens nytårstale?

Dronningen skriver selv sin nytårstale. Hun modtager dog et udkast med mulige emner fra Statsministeriet, der kunne være relevante i talen. Hun bestemmer dog selv, om det er noget, hun ønsker at arbejde videre med, eller hendes tale skal omhandle andre ting. Hendes tale skal dog godkendes af Statsministeriet, inden hun afholder den.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad