French Open live stream

Vil du gerne se alle de fantastiske og spændende tenniskampe ved French Open 2024? Så er det bare med at oprette en konto hos bet365, og så kan du både se og spille på alle kampene ved dette års udgave af den prestigefyldte turnering.

Du skal selvfølgelig følge med i hvem der ender øverst på sejrsskamlen og dermed nyde titlen som vinder af French Open 2024. Bliver det én af favoritterne eller får vi en overraskelse i dette års turnering? Og hvordan klarer danske Holger Rune sig? Her giver vi dig et overblik over, hvordan du får adgang til alle kampene ved French Open.

bet365
bet365

Få adgang til live stream af French Open 2024

Du kan få adgang til French Open live stream hos bet365, hvor du også kan spille på kampene, hvis du har penge på din sports-saldo. Live streamingen er også tilgængelig, hvis du har placeret et spil inden for de seneste 24 timer.

Sådan gør du:

  1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
  2. Opret konto / log ind
  3. Sørg for at have penge på din spillekonto
  4. Gå til “Live billeder” i top-menuen
  5. Vælg din kamp ved French Open

OBS. Geo-restriktioner kan forekomme. Du kan oddse på og live streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto, eller hvis du har foretaget et væddemål inden for de seneste 24 timer. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Live stream og bet på French Open 2024 hos bet365 – KLIK HER*

KLIK HER, hvis du vil læse vores optakt til French Open 2021.

French Open har eksisteret i mange år

Den historiske French Open tennisturnering har været afholdt siden 1891. Dengang var det amatører, der dystede på grusbanerne i Paris. Det var først i 1968, at professionelle spillere for første gang fik lov at stille til start. 

Turneringen starter i maj og sutter i juni med finaler hos herrerne og damerne. French Opens allerstørste navn er spanieren Rafael Nadal, der har vundet turneringen imponerende 13 gange. Han har vundet de seneste fire udgaver.

Hos kvinderne er det amerikaneren Chris Evert, der med sine syv sejre har flest French Open titler. Her skal vi dog helt tilbage til 1986 for at finde hendes seneste sejr. Inden hende var det Margaret Court der dominerede, men det var inde French Open blev åbnet for de professionelle. 

Siden Chris Evert har tyske Steffi Graff med sine seks titler vist, at hun kan spille på grus, mens den seneste mangedobbelte vinder er belgieren Justine Henin, der vandt French Open fire gange – blandt andet tre år i træk i perioden 2005 – 2007.

Det svære grusunderlag i French Open

På grund af den langsomme grus-overflade, der spilles på, og de syv runder der kræves for at vinde turneringen, anses French Open for at være en af de mest fysisk krævende tennis-turneringer i verden.

Turneringen spilles hvert år i Paris på Roland-Garros, og hvert år flokkes tusindvis af tilskuere til for at se tennis i verdensklasse og følge deres heltes vej mod den prestigefyldte titel på det svære underlag. Samtidig kigger millioner af seere verden over med på diverse live streaming muligheder, der er for at se alle nøglekampene.

Typisk er der forud for French Open en række optaktsturneringer på grus, der alle skal give spillerne mulighed for at oparbejde momentum og hjælpe dem til at blive fortrolige med grusunderlaget. Men i år på grund af omstændighederne omkring Covid-19 er French Open udskudt en uge, og samtidig er der færre optaktsturneringer end sædvanligvis, hvorfor der selvfølgelig ikke har været så god mulighed for spillerne at forberede sig på grusunderlaget.

Mange af disse optaktsturneringer kan du også følge hos bet365, Eurosport Player, Discovery Plus og på TV2 Play. Og det er der ganske god grund til, for mange af turneringerne er på højt niveau og giver op til 1000 point til vinderen. Der er tale om turneringerne Monte-Carlo Masters, Madrid Open og Italian Open, der på ingen måde er mindre intense eller krævende end Roland Garros.

Disse turneringer sammen med en række 350 og 500-serier bliver alle spillet rundt om i Europa, men årets anden Grand Slam er det helt store tilløbsstykke, og derfor er der stor efterspørgsel på live streams for French Open i denne periode.

Hvorfor skal du live streame French Open?

Roland Garros er kendt for at være overraskelsernes turnering. Det ser vi især på damesiden, hvor vinderen næste aldrig er den samme. Grusunderlaget er nemlig med til, at spillere, der normalt ikke har en chance mod de store, pludselig kan være med. Hvis man har øvet sig godt på at spille på grus, har man en god chance mod de store tennisspillere, der måske ikke selv har så stor erfaring med det.

Skal man have succes på det svære underlag, så skal man altså huske at træne spillet på grus. Det er Rafael Nadal et godt bevis på. Han er specialist på grus, og han er nærmest urørlig, som det jo er tydeligt med de mange gange han har vundet. Til gengæld har han det svært mod de helt store stjerner på de andre underlag.

Kampprogram og datoer for French Open 2024

French Open spilles traditionel over to uger fra sidst i maj til starten af juni. Du kan se det aktuelle program på turnerings officielle hjemmeside her

Kvalifikationsturneringen til French Open begynder ugen inden. 

Hvis man ikke lige er i Frankrig, så er der heldigvis mulighed for at live streame French Open allerede fra første runde og helt frem til finalen på Roland Garros.

Spilletidspunkter ved French Open

Du kan livestreame alle kampene i French Open hos bet365 i maj og juni. Turneringen spilles på nogenlunde samme bredde- og længdegrader som vi kender det herhjemme fra Danmark, og derfor er kamptidspunkterne ofte ganske fordelagtige for de danske seere. Du behøver derfor ikke stå op midt om natten for at følge dine favorit tennisspillere slå sig løs på grusunderlaget.

En anden fed ting ved at live streame French Open er, at du kan se det hvor som helst og på hvilken som helst enhed. Du kan live streame på smartphone, tablet eller computer. Har du et Apple-TV eller en Chromekast kan du også smide kampene over på dit TV. Så kan du bare læne dig tilbage i sofaen og se de fede kampe.

Typisk starter de første kampe om formiddagen, mens dagens seneste slutter ud på aftentimerne. Husk også, at du kan følge flere kampe på én gang, når du livestreamer French Open.

Hvordan gik French Open 2020?

Mens Rafael Nadal fortsatte sin dominans ved French Open i 2020, så fik kvinderne endnu en ny mester, da den unge Iga Swiatek overraskede alt og alle. Det var altså et år med både forventninger og overraskelser.

French Open 2020 på herresiden

Rafael Nadal skulle lige ryste lidt rust af sig, hvilket kom til udtryk i opvarmningsturneringen kort før Grand Slam-tuneringen, men i sidste ende klarede han skærende med overbevisende maner, da han slog Novak Djokovic i finalen. Hos kvinderne viste Iga Swiatek ingen svaghedstegn, da hun gik igennem hele turneringen uden at tabe et eneste sæt, og i finalen besejrede hun sikkert Australian Open-vinderen Sofia Kenin.

Året forinden havde Rafael Nadal endnu en gang vist sin overlegenhed på grus, da han vandt i 2019, mens australske Ashleigh Barty tog sin første French Open titel hos damerne.

I 2018 var herrernes French Open endnu engang domineret af Rafael Nadal, der sikrede sin anden titel i træk og nummer 11 til samlingen ved at knuse Dominic Thiem i tre sæt, 6-4, 6-3, 6-2. Dermed kom Nadal i fornemt selskab med Margaret Court til at være de eneste spillere, der havde vundet 11 titler i en enkelt Grand Slam, men for Rafael Nadal var han den første til at gøre det i en Open.

Nadals eneste set-nederlag kom mod Diego Scwartzmann i kvartfinalen, men bortset fra den ene lille misser, gik han gennem turneringen uden større besvær. Efter French Open 2018 indtog han verdensranglistens førsteplads. Roger Federer trak sig det år fra turneringen, før den begyndte, og Novak Djokovic tabte overraskende til Marco Cecchinato i kvartfinalen. Juan Martin del Potro nåede også semifinalen i 2018.

French Open 2020 på kvindesiden

Den topseedede Simona Halep hos kvinderne vandt French Open i 2018, hvilket var hendes første Grand Slam titel. Den forsvarende mester Jelena Ostapenko blamerede sig ved at ryge ud i første runde. Her slog rumænske Simona Halep amerikanske Sloane Stephens i tre sæt i finalen, efter hun havde slået en anden tidligere vinder spanieren Garbine Muguruza ud i semifinalen.

Serena Williams deltog i French Open 2018 med en beskyttet rangering og klarede sig til fjerde runde, hvor hun trak sig fra kampen mod Maria Sharapova. Russeren blev dog knust af Muguruza i kvartfinalen, hvor også den tyske Angelique Kerber og russerne Yulia Putintseva og Daria Kasatkina var med.

Hvordan kan jeg live streame de andre Grand Slams?

Opretter du en bruger hos bet365, så er du også sikret adgang til resten af sæsonens Grand Slams.

Wimbledon

Så snart finalen ved French Open er spillet, så begynder forberedelserne til årets næste store tennisbegivenhed, Wimbledon. Her spilles der på græs, og det er Roger Federer mesteren i. Men alderen trykker og Novak Djokovic har måske overtaget schweizernes dominans. Stream og spil på Wimbledon 2021 hos bet365.

US Open

Årets Grand Slam-jagt rundes af i august og september, når Billie Jean King National Tennis Center i New York City, USA åbner op for sæsonens sidste Grand Slam. Den kan du også følge på live stream hos bet365, hvor du også kan oddse, bette og spille med.

Australian Open

Den australske Grand Slam er årets første og bliver afholdt i januar og februar måned. Det er den eneste Grand Slam, som Caroline Wozniacki fik med sig, inden hun stoppede. Det er også en turnering, der kan streames hos bet365, og her skal man holde tungen i munde lige, for hvem kommer bedst ud af sæsonstarten?

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk