News Nyheder:
Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365 Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365

Bwin Bonuskode

Bwin Åbn en konto hos Bwin og få 500 kr. i bonus​100% op til 500 kr.​

18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk

Hvorfor Bwin?

Live stream​
Stort udvalg​
500 kr. bonus​
Byg dit eget bet​
Mange år på bagen​

Fakta om Bwin

Vil du se andre gode fiduser?

Bwin bonus

Skal der bettes igennem skal det være med Bwin. Bettingfirmaet er en af de mere erfarne udbydere på det danske marked. De har for længst slået hul på konkurrencen, og fundet deres plads hos de danske bettere. Det har de blandt andet gjort ved at tilbyde lækre bonusser. Bwin bonus er din indgangsbillet til at komme i gang med at spille på Bwin.

Hvad kan du så med en Bwin bonus? Du kan få lov at tjekke ud hvad Bwin er for en størrelse, med lidt ekstra penge på kontoen. Din første Bwin bonus er en Bwin velkomstbonus. Bwin velkomstbonus er for dig der ikke har været oprettet som kunde hos Bwin før.

Har du før oprettet dig som kunde, er der desværre ikke mulighed for at gøre brug af netop denne Bwin bonus. Du kan i stedet logge ind og se om der skulle være andre Bwin bonusser tilgængelige.

Har du ikke været kunde før, er det bare om at komme i gang. Bwin er nemlig en rigtig fed side at bruge sin tid på. Der findes et ocean af forskellige spiludbydere efterhånden. Det kan derfor være svært at vælge hvilken man selv skal benytte sig af. Og det behøver ikke nødvendigvis at være den første den bedste der er noget for dig. Ej heller er der nogen der siger at det er de spiludbydere som du ser flest reklamer med der er bedst for netop dig.

Hører du til den utålmodige type, kan du allerede nu smutte ind på Bwin og gå i gang. Gør dig selv den tjeneste at bruge Bwin bonus så du får lidt ekstra at spille for. Hvis du gerne vil vide lidt mere om Bwin, skal du blot læse med videre her.

Vi kommer nærmere ind på Bwin bonus og hvad du skal være opmærksom på. Udover det kommer vi forbi de forskellige dele af Bwin. Vi kommer også med vores endelige anmeldelse. Læs med her og bliv klædt godt på til hvordan du kommer bedst fra start med din Bwin bonus.

Sådan får du Bwin velkomstbonus

Din Bwin velkomstbonus bliver ikke tilført din konto automatisk. Det kræver lige at man er opmærksom når man opretter sig som kunde første gang. Det er ikke særlig svært, og har du prøvet det før på andre sider, ved du hvad det handler om. Har du alligevel brug for lidt rådgivning i forbindelse med din Bwin velkomstbonus. Så læs med videre.

Bwin velkomstbonus ligner meget hvad mange andre spiludbydere tilbyder. Har du før boltret dig med andre velkomstbonusser, vil denne ikke overraske dig. Vi kommer ind på længere nede hvad Bwin velkomstbonus helt præcis består af.

Hos Bwin er det frivilligt om man siger ja tak til deres velkomstbonus. Selvom det er frivilligt, anbefaler vi stærkt at man siger ja. Bwin velkomstbonus er som sagt en rigtig fed måde at komme i gang på.

I mange tilfælde med velkomstbonusser, har folk svært ved at gennemskue de såkaldte omsætningskrav. Omsætningskrav er det du skal gøre for at du rent faktisk kan få dine gevinster udbetalt. Hvis du blot kunne udbetale bonussen fra start, ville folk jo som oftest gøre det. Dårlig forretning for spiludbyderne. Derfor findes der omsætningskrav og selvom de ikke altid er lige til, er de bestemt ikke umulige at klar. Vi koger omsætningskravene for Bwin velkomstbonus ned for dig her.

Modtag din Bwin bonus

Når du opretter dig hos Bwin er der i modsætning til andre steder ikke nogen steder hvor du kan vælge Bwin velkomstbonus fra eller til. Du skal blot oprette dig og så er du klar. Når det er gjort, afhænger din bonus af din første indbetaling.

Du kan indbetale minimum 100 kr. og derefter matcher Bwin det beløb. Indbetaler du 100 kr., modtager du tilsvarende 100 kr. at spille for. Du kan indbetale helt op til 500 kr. Gør du det, har du derfor hele 1000 kr. at spille for.

Nu skal vi tilbage til de førnævnte omsætningskrav. Du har nu 500 kr. i bonus. Disse fremgår under din bonus oversigt hos Bwin. Det er i øvrigt ikke alle udbydere der har den service. Nogen lader dig selv holde styr på hvornår du kan få udbetalt din bonus og det kan være uoverskueligt. Hos Bwin kan du hele tiden følge med i hvor langt du er i dine omsætningskrav. Det er en super service og det gør at Bwin fremstår som en troværdig udbyder.

Du skal gennemspille din Bwin velkomstbonus 10 gange. Det skal du gøre til minimum odds 1.70 eller højere. Du kan altså ofte være heldig at ramme en favorit til omkring det odds. Det skal du gøre 10 gange. En rigtig fed ting ved Bwin velkomstbonus er at du også kan omsætte den på ”byg et bet” funktionen. Den vender vi tilbage til. Her mener vi dog at du kan øge dine chancer for udbetaling markant. Det er heller ikke alle udbydere der tilbyder det i deres velkomstbonus så her scorer Bwin også point.

Skulle du være så heldig at få din bonus gennemspillet bliver pengene tilgængelige på din konto til udbetaling. Glem ikke at de 500 kr. jo er vokset markant eftersom du jo har spillet og vundet på dem 10 gange.

Bwin Byg Et Bet

Bwin byg dit bet tager dit betting liv til nye højder. Det er muligheden for at tage for eksempel en fodboldkamp, og spille på alle facetter. På den måde er der nærmest aldrig et minut der ikke er spændende.

Bwin byg et bet sørger for at det ikke kun er mål der er spændende mere. Du kan gå ned og spille på hvor mange indkast der kommer. Du kan også spille på hvor mange gule kort du tror kampen bringer. Hvis du har en fidus til hjørnespark, kan du også spille på det. De mere gængse odds er også tilgængelige. For eksempel hvor mange mål der kommer. Eller hvem der vinder kampen. Du kan også spille på hvem der vinder halvleje og målscorer. Alt er muligt.

Hele konceptet med Bwin byg et bet er at alle de valg du tager, samles til et samlet odds. Lad os sige at du har over 30 indkast i en kamp. Du har også over 10 hjørnespark for begge hold kombineret. Du tror på under 3 gule kort i hele kampen, og du regner med at der kommer over 2,5 mål. De 4 elementer giver nu et samlet odds og du kan til sidst smide hvad du har lyst til på det.

Uanset om du ser dit yndlingshold eller blot tænder op for en dansk fodboldkamp fra 1. division, kan du med Bwin byg et bet altid peppe en kamp op. Det er fed funktion som altid kan tilføre en masse ekstra spænding.

Byg Dit Eget Bet Hos Bwin

Bwin indbetalinger og udbetalinger

Indbetaling og udbetalinger hos en spiludbyder er lige så vigtig som kassen hos et supermarked. Du kan ikke få noget med ud medmindre du betaler først. Bwin indbetalinger og udbetalinger glider som smurt. Det er vigtigt når man skal i gang med at bette, at ens penge er i sikkerhed. Det er de hos Bwin.

Hos Bwin skal man være en smule synshæmmet hvis man ikke kan finde indbetalingsknappen. Den sidder som vanligt i højre hjørne. Denne knap er i en gul farve, i stærk kontrast til det ellers mørke tema. Bwin indbetaling er ikke til at overse.

Bwin indbetaling

Hvis du skal gøre dig håb om at vinde på odds, kræver det naturligvis at du skal spille penge. For at spille penge skal du indbetale penge på din konto. Hos Bwin skal du indbetale minimum 75 kr. Når du indbetaler, er det vigtigt at du husker at indtaste din Bwin bonus. Helt nede i bunden er der et bonusfelt.

Her indtaster du ”welcomebonus” i feltet. På den måde vil din første indbetaling blive matchet med 100%. Koden vil som oftest stå der i forvejen, men vær alligevel opmærksom. Hvis du misser at få koden indtastet eller sletter den ved et uheld, er det for sent. Måske kan du så få hjælp til at få din Bwin bonus alligevel ved at kontakte kundeservice. Det har vi ikke prøvet så vi kan ikke garantere noget. Bwin kundeservice er i øvrigt ganske glimrende, men det skal vi nok uddybe senere.

Registrer det kort du gerne vil bruge for at indbetale til Bwin. Der er masser af muligheder for hvilke indbetalingsmetoder du kan benytte dig af. Visa, master card, Pay Pal og mange flere. Klik på knappen indskyd og så er du i gang.

Bwin udbetaling

Bwin udbetaling er som sådan heller ikke indviklet. Det er dog ikke så indlysende som når du skal indbetale. Fair nok, men det er et klassisk træt fra spiludbydere at indbetalingsknappen sjovt nok er noget mere fremtrædende end udbetaling.

Skal vi forsvare det lidt så er det jo fedt at man hurtigt kan indbetale, hvis man nu lige skal nå at oddse, 2 minutter før en kamp begynder.

Når du skal udbetale hos Bwin, klikker du på ”min konto” i øverste højre hjørne. Dernæst vælger du cashier i drop down menuen. Her vil du se en udbetalingsknap og derfra er det ret ligetil. Som du kan se er der ikke langt til en udbetaling hos Bwin. Vi har set det værre. Hos Bwin er der kun tale om 3 klik før du er i gang med at udbetale dine gevinster.

Bwin live betting

Live betting er blevet mega populært de seneste år. Det skyldes nok at teknologien og udviklere er blevet så gode til at lave det. Odds opdateres konstant og man kan derfor lynhurtigt spille på hvad der sker næst i kampen. Bwin live betting er naturligvis med på den vogn og lad os bare sige at det går ret godt. Her er vi tilbage til den erfaring som gennemsyrer hele Bwin platformen.

Bwin live betting er der hvor man for alvor kan tilføre spænding til en given kamp. De helt skarpe har også her mulighed for at øge chancen for gevinst. Med Bwin live betting kan du nemlig spotte tendenser og udviklingen i en kamp, og forsøge at forudse hvad der sker næst.

Er der pres på fra det ene hold, så spil på at de scorer næst. Du kan sågar vælge at sige at det sker indenfor de næste 10 minutter, hvis oddset lige skal boostes. Det kan være du har spottet en intern fight mellem to spillere, så smid da lidt knaster på at de får et gult kort inden kampen er slut.

Der er alle muligheder med Bwin live betting. Det hele er gjort enormt overskueligt og er opdelt i kategorier. Hvis du sidder med en tablet eller telefon, er der heller ikke nogen undskyldning for at smide lidt på en igangværende kamp. Bwin live betting fungerer fremragende i en mobilbrowser. Det er optimeret så alt er nem at navigere i. Hvis du virkelig vil have det meste ud af Bwin live betting på mobilen, så bør du også hente deres app. Den kommer vi ind på i et senere afsnit.

Husk at du også kan bruge din Bwin bonus på live betting. Der er derfor endnu en grund til at gå ind og oprette dig som bruger, og tage imod Bwin bonus.

Bwin Live Betting

Bwin live stream

Bwin live stream lyder næsten for godt til at være sand. Men den er god nok. Bwin live stream er en tjeneste hos Bwin, hvor du kvit og frit kan få lov til at se en masse sport fra forskellige lande og sportsgrene. Alt lige fra fodbold til bordtennis.

Rigtig mange har forskellige streaming services derhjemme og Bwin live stream fungerer sådan set på samme måde. Forskellen er bare at du ikke betaler en krone for at se Bwin live stream. Det eneste det kræver er at du har penge på din konto. Det betyder altså at du blot kan indbetale minimumsbeløbet, og lade dem stå på din konto. Så længe der står penge på din Bwin konto, har du adgang til hele Bwin live stream.

Du kan faktisk også få adgang til Bwin live stream selvom du ikke har penge på kontoen. Det kræver dog at du har placeret et vilkårligt væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bwin live stream er tilgængelig på alle enheder. Du kan se live billeder fra din computer, mobil eller tablet. Bwin live stream tilbyder masser af sportsgrene såsom fodbold, håndbold, bordtennis, tennis basketball og volleyball.

Smid stængerne op og penge på kontoen og nyd Bwin live stream. Det er er en klar anbefaling herfra.

Bwin mobil app

Som tidligere nævnt så findes der også en officiel Bwin mobil app til både iPhone og Android. Når man skal bette er det vigtigt at man gør det fra en platform der er til at stole på. Bwin mobil app er udviklet af professionelle programmører og finpudset helt ind i de allerdybest afkroge. Den kører uden problemer på både Android og iPhone.

Du henter Bwin mobil app til iPhone, ved at gå direkte ind på App Store og søge på Bwin. Dernæst finder du Bwin appen i resultaterne. Den er ikke til at tage fejl af. Download den og log ind med dine kontooplysninger, så er du i gang.

Android telefoner skal ud af en lille omvej for at hente Bwin mobil app ned. Normalvis vil man gå ind på Google Play butikken og hente apps ned. Det er dog ikke tilladt at have apps hvor man spiller om rigtige penge på Google Play. Derfor er det ikke muligt at downloade Bwin mobil app derfra.

I stedet søger du blot på Google efter Bwin mobil app. Gå ind på det søgeresultat hvor du får mulighed for at downloade Bwin mobil app. Når du kommer ind vil du kunne downloade appen som fil ned på din telefon. Når det er klaret, installerer du blot. Log ind med dine oplysninger og så er du i gang.

Uanset om du har en iPhone eller Android telefon, kan du få glæde af Bwin mobil app.

Bwin casino

Er du ikke lige den store sportsfan, eller trænger du blot til spænding på en anden måde? Så er det blot at klikke over på Bwin casino. Bwin casino er et massivt univers af klassiske casino spil såsom spilleautomater i stakkevis, roulette og black jack. Finder du ikke det du ønsker her, så får du svært ved at finde det andre steder.

Bwin bugner som sagt af spilleautomater. Her er klassikere der minder om de helt gamle fysiske spillemaskiner fra grillbarer og værtshuse. Du finder også her nyklassikere fra de helt store udviklere af spilleautomater. Mange af disse spilleautomater kan efterhånden måle sig med nogle computerspil rent grafisk. Der venter masser af underholdning og hygge på den front.

Du kan også gå mere traditionelt til værks på de mange rouletteborde eller blackjack borde.Bwin Casino Med Spilleautomater

Bwin live casino

Der findes ikke mange casinoer i Danmark. Og de der findes, koster som regel penge blot for at komme ind. Spar entreen i de fysiske casinoer, og brug dem i stedet på Bwin live casino. Her har du sågar muligheden for at få gevinst for dine penge. Du slipper ligeledes for at skulle bevæge dig ned på et fysisk casino, såfremt du har et i nærheden af dig.

Bwin live casino er det tætteste du kommer på et rigtigt casino. Det er nemlig fuldstændig som det lyder. Du vælger et bord ved for eksempel black jack eller roulette. Når du gør det, oprettes der forbindelse til en live stream. Bag kameraet står en ægte dealer med ægte kort og hele molevitten.

Bwin live casino fungerer upåklageligt. Skulle du være så uheldig at miste forbindelsen til internettet midt i et spil, vil du stadig have gevinsten på kontoen når du igen kan oprette forbindelse. Har du placeret et væddemål du taber men mister forbindelsen inde, så taber du også stadig. Det går begge veje. Pointen er at du med ro og tryghed kan bruge Bwin live casino. Der er ikke farer for at du mister penge grundet tekniske problemer.

Bwin live casino er det tætteste du kommer på den ægte casino oplevelse hjemme i stuen. Du kan også bruge din Bwin bonus her, så der er ingen undskyldning for ikke at prøvet det af.

Bwin poker

Bwin er det man kan kalde for en tre i en pakke. På samme platform får du sport, casino og poker. Bwin poker er din mulighed for et godt spil kort, med blot få klik. Bwin poker kræver at du downloader deres software. Dette er for at den er optimeret til lige præcis at give dig den bedste poker oplevelse. Bwin poker indeholder alle de klassiske poker spil, herunder texas holdem. Der er turneringer og traditionelle cashgames. Du vælger helt hvilket bord du vil slutte dig til.

Bwin Poker Turneringer

Bwin poker skole

Er du ny til poker, eller trænger du til en finpudsning af dit spil? Måske trænger du bare til at lære nogle nye fifs og tricks. Her har Bwin poker skole din ryg. Bwin poker skole er en lækker udførlig guide til hvordan du får mest muligt ud af dit poker spil.

Det fede ved poker er at du spiller mod andre mennesker. Med lidt snilde og list, får du derfor muligheden for at påvirke dit spil. På den måde er der større chance for gevinst.

Om Bwin Danmark

Bwin startede ud under navnet ”betandwin”. Det lidt gnidrede navn ændrede sig sidenhen til det vi kender i dag, nemlig Bwin. Bwin startede ud i Australien, og er sidenhen vokset til et stort internationalt verdensomspændende brand.

Bwin tilbyder sports betting, live betting, casino, live casino og poker. Bwin har hovedsæde i Gibraltar, men flere afdelinger rundt omkring i verden. De har dansk spillicens. Det betyder at de er under tilsyn af den danske spilmyndighed. Det er er en garanti for dig som kunde, at Bwin overholder alle forholdsregler. Du kan derfor stole på Bwin som spiludbyder, velvidende at de ikke er ude på at snyde nogen.

Bwin har været sponsor for en række markante sportsklubber. Herunder Real Madrid, Bayern München og Juventus. Det er altså en ret stor spiller på markedet og med god grund.

Bwin kundeservice

Har du brug for hjælp undervejs i dit online spileventyr, er hjælpen ikke langt væk. Bwin kundeservice er en omfattende base af artikler og hjælpetekster. Her afdækkes alt fra a til z og mere til. Finder du ikke lige dit svar blandt de mange hjælpe artikler, kan du også komme i kontakt direkte med Bwin.

Rigtig mange online spiludbydere tilbyder ikke telefonisk kontakt. Her kan du ofte kun komme i kontakt med dem på mail eller chat. Bwin tilbyder kontakt via telefon, og det er for mange en afgørende faktor. Online spil henvender sig til folk i alle aldre. Ofte vil den ældre del af målgruppen gerne snakke med nogen frem for at skrive. Det er altså en mulighed her hos Bwin kundeservice. Ventetiden er som ofte ikke særlig lang, så der er ikke lang tid til du har et svar på dine spørgsmål.

En god kundeservice er kun så god som de mennesker der skal hjælpe. Vi har ikke oplevet andet en venlighed og stor kompetence bland de mennesker vi har været i kontakt med. Du kan også komme i kontakt med Bwin på chat eller mail. Chat er nok den måde du hurtigst får svar på, så har du mod på at skrive til dem, så anbefaler vi det.

Går du op i en god kundeservice i baghånden, er Bwin det rigtige valg for dig.

Bwin FAQ

Indtil videre har vi været godt omkring de forskellige dele af Bwin. Denne FAQ skal afdække de mest konkrete højdepunkter af Bwin. Samtidig er det også en opsummering af de forskellige spørgsmål som man ofte kan sidde med, når man skal starte ud som kunde hos Bwin.

Hvad indebærer Bwin bonus?

  • Den første Bwin bonus du får er en Bwin velkomstbonus. Det er en bonus der matcher din første indbetaling med 100%. Du skal huske at indtaste Bwin bonuskoden når du indbetaler første gang. Du skal minimum indbetale 100 kr. og maksimum 500 kr. Når du har gjort det, kvitterer Bwin med en bonus tilsvarende det beløb du indtastede. Med andre ord så fordobler de pengene på din konto.

Hvordan får jeg Bwin bonus udbetalt?

  • Langt de fleste gange er der nogle krav til hvad der skal ske før du kan få din bonus udbetalt. Det er en branchestandard og Bwin er ingen undtagelse. For at få din Bwin bonus udbetalt er der omsætningskrav. Du skal gennemspille din bonus 10 gange til minimum odds 1.70. Når det er klaret, er din bonus fri og du kan enten vælge at udbetale den, eller spille videre med den.

Hvordan får jeg adgang til Bwin live stream?

  • Bwin live stream er en fed service hvor du kan se masser af sport direkte på din computer eller mobil. For at få adgang til det, skal du blot have penge stående på din konto. Det koster altså ikke noget og det er ikke et krav at du spiller de penge. De kan blot stå der til du ikke skal bruge Bwin live stream mere. Du kan også få adgang til Bwin live stream ved at have spillet på en kamp indenfor de sidste 24 timer.

Hvor stort et udbud af sport tilbyder Bwin?

  • Bwin sport betting tilbyder væddemål på nærmest alt sport du kan drømme om. Der er naturligvis de mest populære sportsgrene såsom fodbold, håndbold, ishockey, tennis. Har du en favorit niche sportsgren, finder du også sportsgrene såsom kampsport, floorball, cricket og dart.

Hvordan henter jeg Bwin mobil app?

  • Bwin har udviklet en app til både android og iPhone. Du henter den på iPhone ved at downloade den fra app store. Har du en Android telefon kan du ikke hente Bwin mobil app på Google Play butik. Det er ikke tilladt at have apps på Google Play butik hvor man kan spille for rigtige penge. hent den i stedet for ned fra Bwins hjemmeside. Det er en fil du downloader til din telefon. Installer den og så har du appen.

Bwin anmeldelse

Vi runder denne omgang af med en opsummerende anmeldelse af Bwin. Har du læst med så langt, er det måske ret tydeligt at vi er rimelig stor fan af Bwin som helhed.

Bwins udvalg af sport er fremragende og stikker rigtig dybt. Her vil de mere rutinerede oddsere være enig. For mange er det vigtigt med et bred udvalg. Mange holder af at lure et knap så populært marked af og på den måde se om de kan slå bookmakerne på den måde. Er det det man kan lide, så er Bwin et ganske godt sted at slå sig løs.

Nye spillere vil også finde Bwin imødekommende i for af den meget overskuelige platform de har udviklet. Alt er delt op i intuitive sektioner. Du kan altid hurtigt navigere mellem sport bettin, casino og poker i toppen af side. Når du er inde på en hovedside, får du dernæst underkategorier af hvad den side indeholder. Er det sport, vil du får en oversigt over de mest populære sportsgrene. Du får også muligheden for en komplet oversigt fra a til z.

Bwin casino tilbyder en lang række underholdende spilautomater i alle afskygninger. Der er velkendte klassikere. Der kommer også hele tiden nye, hvis du er frisk på at prøve nye ting af. Deres live casino er en fornøjelse, og omdanner på få minutter stuen til det der minder om et vaskeægte casino.

Har du brug for at tilgå Bwin på farten, er det også muligt. Det kan du enten ved at tilgå Bwin i din mobil browser. Bwin er optimeret til mobilen på alle mulige måder, så du får en hurtig og sikker oplevelse. Foretrækker du apps, downloader du blot Bwin appen til din iPhone eller android telefon.

Bwin tilbyder en fed bonus der gør at du kan komme rigtig godt fra start. Selvom der er omsætningskrav på bonussen, er det bestemt ikke umuligt at omdanne den til penge der kan udbetales. Du kan bruge Bwin bonus alle steder på Bwin siden.

Brug blandt andet Bwin bonus på live betting eller på byg et bet funktionen. Byg et bet funktionen gør det muligt at adskille en kamp i dens mange facetter og bette på de enkelte dele. Dernæst sammensætter du delene igen til et samlet bet. Det er en fed funktion Bwin tilbyder her.

Vi kan kun anbefale Bwin. Alle der har lyst til at komme i gang med at sport betting, casino eller poker, kan få glæde af Bwin. Garvede og mere seriøse spillere vil også finde den nødvendige dybde af indhold hos Bwin.

Der er ingen tvivl om at Bwin er en af de stærkeste  udbydere af spil på markedet. Det skyldes nok mest af alt de mange år de har været i gamet.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk