Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Champions League odds

Champions League sæsonen 2020/2021 er nået til knockoutfasen. På denne side giver vi dig et overblik over odds til dette års udgave af Champions League. 

Champions Leagues knockoutfase er i fuld gang, hvor man er nået til 1/8-dels finalerne. Men hvem er favoritter til at vinde den prestigefyldte turnering, og hvor kan man finde de bedste odds på Champions League? 

Champions League 2021 vinder – odds

I dette afsnit giver vi dig en oversigt over, hvilke odds du kan få på vinderen af Champions League 2021.

Manchester City: Odds 4.00*

Bayern München: Odds 4.75*

Paris Saint-Germain: Odds 6.00*

Liverpool: Odds 7.50*

Atletico Madrid: Odds 15.00*

Juventus: Odds 17.00*

Real Madrid: Odds 17.00*

Chelsea: Odds 19.00*

Dortmund: Odds 19.00*

Atalanta: Odds 41.00*

Sevilla: Odds 67.00*

FC Porto: Odds 81.00*

Borussia M’Gladbach: Odds 126.00*

FC Barcelona: Odds 151.00*

RB Leipzig: Odds 151.00*

Lazio: Odds 151.00*

Odds på vinderen af Champions League:

Favoritterne til Champions League 2021

Hvem er favoritter til at vinde Champions League? 

Manchester City

Manchester City har været flyvende i det nye år, og i denne sæson af Champions League er holdet fortsat ubesejret. I gruppespillet skrabede City 16 point sammen i de seks gruppekampe. Altså fem sejre og en enkelt uafgjort. I 1/8-finalen står englænderne over for tyske Borussia Mönchengladbach. Et opgør, der burde være en overkommelig opgave for stærke Manchester City. 

Klubben hungrer efter at vinde Champions League for første gang nogensinde. Med Pep Guardiola i spidsen har City-mandskabet dog aldrig formået at vinde Champions League. I sidste års udgave af den prestigefyldte turnering blev Manchester City skuffende slået ud i kvartfinalen, hvor man tabte 1-3 til franske Lyon. Dog blev kvartfinalerne i Champions League sidste år kun afviklet over en kamp i stedet for de normale to grundet coronapandemien. 

I 2021 ser det noget anderledes ud for Manchester City i Champions League. Holdet har som sagt ikke tabt en kamp overhovedet i årets udgave af Champions League. Samtidig er holdet ubesejret på tværs af samtlige turneringer siden 21. november sidste år. 

Du kan i øjeblikket hente odds 4.00 på Manchester City som vinder af Champions League.

Odds på Manchester City som vindere af Champions League her:

Bayern München

Den tyske storklub Bayern München er lige nu næststørst favorit til at vinde Champions League 2021. I sidste års udgave af Champions League strøg Bayern München til tops, da de gik hele vejen og vandt Champions League. Undervejs i turneringen sidste år imponerede Bayern også ved at udradere FC Barcelona med hele 8-2 i kvartfinalen. 

I denne sæson har det også set godt ud for Bayern München i Champions League. Holdet hentede imponerende 16 point ud af 18 mulige i gruppespillet. Her var tyskerne i pulje med Atletico Madrid, RedBull Salzburg og Lokomotiv Moskva. Blandt andet slog Bayern undervejs Atletico med hele 4-0. 

I 1/8-finalen står Bayern München over for italienske Lazio. Det virker derfor på papiret som en overkommelig opgave for det tyske storhold. Der er ingen tvivl om, at Bayern har det, der skal til for at kunne gå hele vejen igen. 

Lige nu får du odds 4.75 på Bayern München som vinder af Champions League.

Odds på Bayern München som vindere af Champions League her: 

Paris Saint-Germain

PSG er også et hold, som man skal holde øje med, når vi taler om favoritterne til at vinde Champions League i år. Det franske storhold imponerede stort i den første 1/8-finale mod FC Barcelona, hvor man rejste fra Camp Nou med en storsejr på hele 4-1. 

Sidste år nåede PSG også hele vejen til finalen i Champions League, inden Bayern München blev en lidt for stor mundfuld i finalen, hvor man tabte 0-1. Undervejs slog PSG hold som Dortmund, Atalanta og RB Leipzig ud i deres vej mod finalen. 

I årets udgave af Champions League har det også et okay ud for PSG. I gruppespillet tog man med lidt hiv og sving førstepladsen i gruppe H med 12 point. Undervejs tabte man dog i gruppespillet til Leipzig, som franskmændene senere slog ud i knockoutfasen. 

PSG har store stjerner som Neymar, Kylian Mbappé og Ángel Di Maria på holdkortet, så det er bestemt et hold, som skal regnes blandt favoritterne til at vinde Champions League 2021. 

Lige nu får du odds 6.00 på PSG som vinder af Champions League. 

Odds på PSG som vinder af Champions League her: 

Liverpool FC

Der er flere hold i spil til at kunne vinde Champions League, hvis man kigger ud fra odds på vinderen af Champions League. Et af de hold er Liverpool. Godt nok er Liverpool inde i en spillemæssig krise i Premier League, hvor holdet er skidt kørende. Men i Champions League-sammenhæng er sagen en helt anden. I den første af to kampe i 1/8-finalen satte Liverpool nemlig RB Leipzig til vægs og vandt på imponerende vis med 2-0. Her lignede Liverpool det mandskab, der i 2019 vandt Champions League. 

I gruppespillet i årets udgave af Champions League var Liverpool i gruppe med Ajax, Atalanta og så danske FC Midtjylland. Og her imponerede Liverpool heller ikke ligefrem. Man spillede således 1-1 i Herning mod et hårdtkæmpende Midtjylland-mandskab. Og mod Atalanta tabte man også hjemme på Anfield. Til gengæld leverede Liverpool en forrygende præstation på udebane mod selvsamme Atalanta, hvor man vandt med hele 5-0. 

Liverpool vandt som sagt Champions League i 2019, og året før i 2018 nåede man hele vejen til finalen, hvor de fleste nok vil huske Champions League-finalen det år for Liverpools målmand, Loris Karius, der lavede to kæmpe drops og sendte titlen til Real Madrid i stedet. 

Trods Liverpools store krise i Premier League, så skal man aldrig afskrive det engelske storhold i kampen om at vinde Champions League. 

Lige nu giver Liverpool odds 7.50 til at vinde Champions League i år. 

Odds på Liverpool til at vinde Champions League her: 

Outsiderne – Champions League 2021

Atletico Madrid

Blandt outsiderne til at vinde Champions League 2021 er også spanske Atletico Madrid. Diego Simeone har førhen ført Atletico frem til store bedrifter i Champions League. Mange husker vel de to Champions League-finaler mod rivalerne fra Real Madrid. Så historisk set har Atletico i de seneste år været gode i Champions League-turneringen. 

I 1/8-finalen står Atletico over for engelske Chelsea. Og her må Atletico siges at være svage favoritter. I årets gruppespil i Champions League tog spanierne sig af andenpladsen i gruppe A med ni point i de seks kampe. Til gengæld har Atletico blot tabt en enkelt kamp i dette års udgave Champions League, og det var som tidligere nævnt til Bayern München. 

Atletico Madrid må man aldrig undervurdere, når vi snakker Champions League. Sidste år nåede holdet til kvartfinalen i Champions League. Inden da slog holdet selveste Liverpool ud af Champions League, der i sidste sæson var forsvarende mestre i turneringen.

Du kan lige nu få odds 15.00 på Atletico Madrid som vinder af Champions League.

Odds på Atletico Madrid som vinder af Champions League her:

Real Madrid

I outsiderfeltet til at vinde Champions League 2021 finder vi også Real Madrid. Traditionelt set er Real Madrid måske et af de bedste hold i Champions League. Holdet vandt Champions League tre år i træk i perioden 2016 til 2018. En unik præstation, men dengang havde holdet også målmaskinen Cristiano Ronaldo på holdet. 

I sidste års udgave af Champions League skuffede Real Madrid, da de blev slået ud allerede i 1/8-finalen til Manchester City. I denne sæson har det også haltet lidt for Real i Champions League. I gruppespillet var man i pulje med Shakhtar Donetsk, Borussia Mönchengladbach og Inter. Alligevel var det første i den sjette kamp og sidste runde, at Real Madrid sikrede sig videre adgang i Champions League ved at besejre Gladbach med 2-0 på hjemmebane.

Historisk set er Real Madrid dog som sagt stærke i Champions League, og man må derfor aldrig glemme dem, når man snakker om mulige vindere af Champions League. 

Du kan lige nu hente odds 17.00 på Real Madrid som vinder af Champions League. 

Odds på Real Madrid som vinder af Champions League her:

Juventus

Også italienske Juventus må man ikke glemme, når vi taler om outsidere til at vinde Champions League 2021. Godt nok tabte Juventus det første opgør i 1/8-finalen til FC Porto med 1-2 på udebane, men italienerne fik et vigtigt udebanemål, som kan vise sig at blive meget afgørende for holdets videre skæbne i Champions League. 

Juventus har også verdensstjernen Cristiano Ronaldo på holdet. Historisk set har Ronaldo været en af de største spillere i Champions Leagues historie. Hele fem gange har portugiseren løftet Champions League-trofæet, og mon ikke han også drømmer om at kunne gøre det igen og denne gang med Juventus? 

I årets udgave af Champions League 15 point sammen i gruppespillet og snuppede førstepladsen i gruppe G. Her slog italienerne blandt andet Barcelona med hele 3-0 på udebane, og dermed beviste Juventus, at man skal tage dem seriøst i årets udgave af Champions League. Det afhænger dog meget af, om holdet går videre fra opgøret mod FC Porto. Samtidig kræver det, at Ronaldo holder sig skadefri. 

Derfor kan du også lige nu hente odds 17.00 på Juventus som vinder af Champions League 2021. 

Odds på Juventus som vinder af Champions League her:

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad