Champions League odds

Hvem vinder Champions League 2023/2024? På denne side giver vi dig et overblik over odds til dette års udgave af Champions League. 

Spændingen er som altid i top, når Europas bedste fodboldklubber møder hinanden. Det gælder også i år, hvor der er masser af interessante kampe i kvalifikationsturneringen, gruppespiller og knockoutfasen. Men hvem er favoritter til at vinde den prestigefyldte turnering, og hvor kan man finde de bedste odds på Champions League? 

Champions League 2023/24 vinder

Hvem vinder Champions League 2023/2024?
VinderOddsBookmaker
Manchester City3.00Spil hos Bet365*
Bayern München8.00Spil hos Bet365*
Real Madrid10.00Spil hos Bet365*
PSG11.00Spil hos Bet365*
Barcelona13.00Spil hos Bet365*
Arsenal15.00Spil hos Bet365*
Manchester United17.00Spil hos Bet365*
Napoli17.00Spil hos Bet365*
Newcastle21.00Spil hos Bet365*
Borussia Dortmund26.00Spil hos Bet365*
Atletico Madrid34.00Spil hos Bet365*
Inter34.00Spil hos Bet365*

*Reklamelinks – Opdateret: 29. juni 2023

 

Favoritter Champions League 2023/24

Hvem er favoritter til at vinde Champions League? 

Manchester City

Manchester City har haft imponerende resultater i Champions League på det seneste. Klubben har vist enestående præstationer og har gjort sig bemærket som en af Europas mest succesrige klubber i turneringen, og i 2022/23-sæsonen lykkedes det endelig for Manchester-klubben at vinde det eftertragtede trofæ efter en 1-0 sejr over Inter. 

I sæsonen 2020/2021 formåede Manchester City for første gang at nå finalen i Champions League. Det var en historisk bedrift for klubben, der aldrig tidligere havde været så langt i turneringen. De mødte Chelsea i finalen, der blev afholdt på Estádio do Dragão i Porto, Portugal. Desværre tabte Manchester City finalen med en slutresultat på 0-1, men det ændrer ikke ved den imponerende præstation, det var at nå finalen.

Få adgang til Manchester City Live Stream – KLIK HER

Det var dog ikke første gang, Manchester City gjorde sig bemærket i Champions League. Klubben har været en fast deltager i turneringen i de seneste sæsoner og har opnået betydelig succes. Under træner Pep Guardiolas ledelse har holdet demonstreret imponerende spil og tekniske færdigheder.

I sæsonen 2019/2020 var Manchester City også nået til kvartfinalen i Champions League. Desværre blev holdet elimineret af Lyon i en tæt kamp, der endte 1-3 til Lyons fordel. Det var en skuffelse for City, men de viste stadig deres evner og potentiale i turneringen.

Odds på Manchester City som vindere af Champions League her

Bayern München

Bayern München har opnået en række flotte resultater i Champions League i de seneste år, og klubben er fortsat er fortsat at regne blandt de største favoritter. 

I sæsonen 2019/2020 var Bayern München forrygende i Champions League. Under ledelse af træner Hansi Flick imponerede holdet med deres dominerende spil og effektive angreb. De vandt samtlige kampe i knockout-fasen og sikrede sig dermed adgang til finalen.

I finalen mødte Bayern München Paris Saint-Germain på Estádio da Luz i Lissabon, Portugal. Kampen blev afgjort med en enkelt scoring fra Bayerns Kingsley Coman, hvilket sikrede dem sejren og titlen som Champions League-mestre for sæsonen 2019/2020. Det var en stor triumf for klubben, der viste deres styrke og evner på det største europæiske klubniveau.

Bayern München fortsatte deres succes i Champions League i sæsonen 2020/2021. De nåede til kvartfinalen, hvor de desværre blev elimineret af Paris Saint-Germain efter en hårdt kæmpet kamp. Selvom de ikke formåede at forsvare deres titel, demonstrerede de stadig deres evne til at konkurrere på højeste niveau.

Odds på Bayern München som vindere af Champions League her 

Real Madrid

Real Madrid har en stolt historie i Champions League og betragtes som en af de mest succesfulde klubber i turneringens historie. Klubben har vundet den prestigefyldte titel utallige gange og har opnået bemærkelsesværdige bedrifter gennem årene.

Real Madrids dominans i Champions League startede i turneringens tidlige år. I 1955/1956 blev klubben det første hold nogensinde til at vinde Champions League, da de besejrede Stade de Reims i finalen. Dette var begyndelsen på en imponerende æra for klubben.

I 1950’erne og 1960’erne fortsatte Real Madrid med at dominere turneringen og vandt i alt fem på hinanden følgende titler fra 1955 til 1960. Med legendariske spillere som Alfredo Di Stéfano, Ferenc Puskás og Francisco Gento blev klubben synonym med succes i Champions League.

Efter en periode med mindre succes i 1970’erne og 1980’erne genopstod Real Madrid i 1990’erne som en stærk kraft i turneringen. Under ledelse af træneren Vicente del Bosque vandt klubben sin syvende titel i 1997/1998 efter en sejr over Juventus i finalen.

I begyndelsen af 2000’erne oplevede Real Madrid en gylden æra i Champions League. Under træneren Zinedine Zidane vandt klubben tre på hinanden følgende titler fra 2015 til 2018. Disse triumfer var resultatet af holdets imponerende stjernespillere som Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos og Luka Modric.

Odds på Real Madrid som vinder af Champions League her

Paris Saint-Germain

I sæsonen 2019/2020 nåede PSG finalen i Champions League for første gang i klubbens historie. Under træner Thomas Tuchels ledelse imponerede holdet med deres angrebsspil og tekniske færdigheder. 

I knockout-fasen vandt de afgørende kampe mod stærke modstandere som Dortmund, Atalanta og RB Leipzig. I finalen mødte de Bayern München, men desværre led de et knusende nederlag med en enkelt scoring imod sig, hvilket forhindrede dem i at vinde titlen.

Få adgang til PSG Live Stream – KLIK HER

PSG har været en fast deltager i Champions League i de seneste sæsoner og har opnået betydelig succes. Med et stærkt hold af talentfulde spillere som Neymar, Kylian Mbappé og Ángel Di Maria har klubben vist deres evne til at udfordre de bedste hold i Europa. De har nået kvartfinalen og semifinalen flere gange, og deres præstationer har gjort dem til en af de mest frygtede modstandere i turneringen.

Selvom PSG endnu ikke har vundet Champions League, har klubben fortsat en ambition om at opnå succes på det højeste niveau. Klubbens ejere har investeret betydelige midler i at tiltrække topklasse spillere og trænere for at styrke holdets chancer. PSGs evne til at dominere i den hjemlige liga, Ligue 1, og deres evne til at nå langt i Champions League har cementeret deres status som en af Europas mest magtfulde klubber.

Odds på PSG som vinder af Champions League her 

Barcelona

Barcelonas første Champions League-triumf fandt sted i sæsonen 1991/1992. Under ledelse af træner Johan Cruyff besejrede de Sampdoria i finalen og sikrede sig deres første europæiske titel. Denne sejr markerede begyndelsen på klubbens imponerende rejse i turneringen.

I 2000’erne oplevede Barcelona en gylden æra i Champions League. Under ledelse af træner Frank Rijkaard og senere træner Pep Guardiola dominerede holdet europæisk fodbold. I sæsonen 2005/2006 nåede Barcelona finalen og vandt over Arsenal, hvilket sikrede dem deres anden Champions League-titel. Fire år senere, i 2009, gentog de bedriften ved at vinde finalen mod Manchester United og sikrede sig deres tredje titel.

Få adgang til Barcelona Live Stream – KLIK HER

Barcelonas mest bemærkelsesværdige bedrift i Champions League kom imidlertid i sæsonen 2010/2011 under træner Pep Guardiola. Holdet spillede et utroligt flot og dominerende angrebsspil og blev betegnet som et af de bedste klubhold nogensinde. De vandt finalen mod Manchester United med en overlegen 3-1 sejr og sikrede sig deres fjerde Champions League-titel. Denne triumf var en fejring af Barcelonas spillestil og evne til at dominere modstanderne.

Barcelona fortsatte deres succes i Champions League i de følgende sæsoner. I sæsonen 2014/2015, under ledelse af træner Luis Enrique, vandt de finalen mod Juventus og sikrede sig deres femte titel. Denne sejr markerede også den historiske bedrift, hvor Barcelona blev det første hold til at vinde en såkaldt “triple” (La Liga, Copa del Rey og Champions League) to gange. 

Odds på Barcelona til at vinde Champions League her

Outsiderne – Champions League 2023/24

Arsenal

Arsenals første optræden i Champions League fandt sted i sæsonen 1998/1999, hvor de nåede til semifinalen. Under ledelse af træner Arsène Wenger imponerede holdet med deres tekniske spil og hurtige angreb. Desværre blev de elimineret af Manchester United efter en hårdt kæmpet kamp.

I sæsonen 2005/2006 oplevede Arsenal en bemærkelsesværdig bedrift, da de nåede finalen i Champions League. Holdet var kendt for deres “The Invincibles” sæson, hvor de gik ubesejrede gennem hele Premier League. I finalen stod de over for FC Barcelona, men måtte desværre se sig besejret med en score på 1-2.

Få adgang til Arsenal Live Stream – KLIK HER

Efter denne finale har Arsenal haft mere varieret succes i Champions League. De har nået kvartfinalen og ottendedelsfinalen flere gange, men har ikke formået at komme tæt på at vinde titlen igen. Udfordringer som stærke modstandere og skader har til tider spillet en rolle i deres præstationer.

Arsenals historie i Champions League er også præget af deres evne til at producere fremragende talenter og udvikle unge spillere. Klubben har altid haft en stærk fodboldfilosofi og fokus på at udvikle spillet og skabe en underholdende spillestil.

Odds på Arsenal som vinder af Champions League her

Manchester United

Manchester Uniteds første Champions League-triumf kom i sæsonen 1967/1968, hvor de besejrede Benfica i finalen. Denne sejr var en milepæl for klubben og markerede begyndelsen på deres succes i turneringen.

I 1990’erne og 2000’erne oplevede Manchester United en bemærkelsesværdig æra i Champions League under ledelse af træner Sir Alex Ferguson. Holdet vandt turneringen to gange i denne periode. I sæsonen 1998/1999 fejrede klubben en legendarisk triumf, da de vendte en 0-1 føring til en 2-1 sejr i de sidste minutter af finalen mod Bayern München. 

Denne sejr, der blev opnået med to hurtige scoringer, er blevet et ikonisk øjeblik i klubbens historie. Tre år senere, i sæsonen 2007/2008, vandt Manchester United deres tredje Champions League-titel ved at besejre Chelsea i en spændende straffesparkskonkurrence.

Få adgang til Manchester United Live Stream – KLIK HER

Manchester United har også været en fast deltager i Champions League og har nået semifinalen og kvartfinalen flere gange. Klubben har imponeret med deres angrebsspil og evnen til at konkurrere på det højeste niveau i europæisk fodbold.

Desuden har Manchester United fostret nogle af verdens bedste spillere, der har præsteret på det største europæiske fodboldscene. Navne som Ryan Giggs, Paul Scholes, Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney er blevet legendariske figurer i klubben og har bidraget til dens succes i Champions League.

Odds på Manchester United som vinder af Champions League her

Napoli

Napolis første optræden i Champions League fandt sted i sæsonen 1962/1963, hvor de nåede semifinalen. Denne bedrift var en markant præstation for klubben og banede vejen for deres senere deltagelser i turneringen.

I 1980’erne oplevede Napoli en gylden æra med en række bemærkelsesværdige spillere, herunder Diego Maradona. I sæsonen 1988/1989 nåede klubben semifinalen i Champions League, hvor de blev elimineret af FC Bayern München. Dette var en milepæl for klubben, der demonstrerede deres evne til at konkurrere på europæisk niveau.

I 2011/2012 sæsonen gjorde Napoli et imponerende comeback i Champions League efter mange års fravær. Holdet nåede ottendedelsfinalen, hvor de blev elimineret af Chelsea efter en hårdt kæmpet kamp. Dette viste klubbens potentiale og bidrog til deres stigende anseelse i europæisk fodbold.

I de seneste sæsoner har Napoli været en regelmæssig deltager i Champions League. De har kæmpet for at komme videre fra gruppespillet og har nogle gange nået ottendedelsfinalen. Udfordringer som stærke modstandere og skader har spillet en rolle i deres præstationer

Odds på Napoli som vinder af Champions League her

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk