FC Barcelona Live stream

Livestream

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Stream alle de store kampe

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

FC Barcelona Live stream

FC Barcelona er uden tvivl et af verdens mest kendte fodboldhold. Derfor har holdet også tiltrukket sig en stor fanbase, der gerne vil følge med, hver gang de spiller. De har flere gange vundet La Liga, og selvom sommeren byder på EM, er der stadig noget at glæde sig til i slutningen af sommeren, hvor La Liga 2021-22 begynder sin nye sæson.

Er du også interesseret i EM Fodbold, kan du læse mere her. EM Fodbold live stream

Hos spilfiduser.dk hjælper vi dig i gang med at live streame dine yndlingshold, så du kan starte med at se fodbold live, hvor og hvornår det passer dig! Har du allerede en yndlingsplatform – fint! Ellers kan du følge med her og oprette dig hos vores yndlingsudbyder, nemlig Bet365.

Se fodbold live med Bet365

Der er mange muligheder for at se live fodbold, men de seneste år er der flere og flere, der dropper den traditionelle tossekasse og i stedet går over til at se fodbold live på nettet – enten på en computer eller på mobil eller tablet. Tidspunktet er selvfølgelig det samme, om det er tv eller ej, men med live streaming fra din mobil eller tablet er du helt selv herre over, hvor du ser med fra.

Du kan vælge at se FC Barcelona stream fra udbydere som Dplay eller ViaPlay, men vi tager som sagt udgangspunkt i Bet365:

Det bliver næsten ikke nemmere at oprette sig hos Bet365 og komme i gang med at live streame. Bare følg disse trin, og du er i mål:

  1.       Tag et smut forbi Bet365s hjemmeside, som kan findes her.
  2.       Øverst til højre finder du en gul knap, hvor du kan oprette en konto.
  3.       Udfyld dine oplysninger og indsæt et givent beløb.
  4.       Gå ind på afdelingen med live streaming.
  5.       Vælg en kamp, du gerne vil se!

Man kan komme ud for, at der er nogle krav, der skal opfyldes. Hos Bet365 skal man have indbetalt et beløb på din konto eller have oddset inden for 24 timer, før man kan begynde at live streame. Live streaming hos Bet365 er desuden kun for mobile brugere.

Vil du gerne læse mere om Bet365s live streaming løsning, kan du trykke her.

Kendte spillere hos FC Barcelona

Om man er interesseret i fodbold eller ej, har man under alle omstændigheder hørt om en eller flere af de legendariske spillere fra FC Barcelona gennem tiden.

Det er ikke længe siden, vi alle måtte sige farvel til Diego Maradona, der i en kort periode fra 1982-1984 spillede for klubben som midtbanespiller. Nogle ville mene, at Maradona var den absolut bedste fodboldspiller i verdenshistorien, og med hans utal af priser og vundne turneringer er det svært at modargumentere.

I en 5-års periode spillede brasilianeren, Ronaldinho for klubben, der kunne drible bolden forbi alle sine modstandere. Det var altid en fryd at se Ronaldinho danse sig igennem ethvert forsvar.

Neymar har de seneste år tiltrukket sig store mængder fans, som man må sige sin tid i FC Barcelona har hjulpet ham med. Han begyndte at spille for klubben som 21-årig fra 2013-2017 og spiller nu for den franske klub, Paris Saint-Germain.

Man kommer selvfølgelig ikke uden om giganten, Lionel Messi, der siden 2004 har spillet for klubben. Han sidder med rekorden for flest scorede mål for FC Barcelona. Med over 470 mål og to gange som World Player of the Year er det en virkelig imponerende karriere Messi har gjort sig.

De fodboldinteresserede i start 1990’erne kan måske huske, at vores egen Michael Laudrup engang var en del af FC Barcelona som midtbanespiller. Han spillede for klubben i en 5-års periode, hvorefter han flyttede over til Real Madrid i 1994 – et træk, der kostede ham en del fans.

I dag spiller danskeren Martin Braithwaite for klubben, der som regel spiller angrebspiller, men også kan findes ude på fløjen. Martin har været igennem en rejse fra Esbjerg fB, gennem Toulouse FC og den engelske Middlesbrough, før han kom til sin nuværende position i FC Barcelona. Braithwaite kan man også spotte på det danske landshold, hvor han spiller sammen med bl.a. Simon Kjær og Christian Eriksen.

FC Barcelona er altså ikke for nybegyndere, og det ses tydeligt i den løn, deres spillere får. I 2018 var klubben den første nogensinde til at have et hold, hvis spillere gennemsnitligt blev betalt 10 millioner pund i lønninger igennem året. Gang det med 8,5, og så har du den gennemsnitlige løn i danske kroner.

FC Barcelonas historie

FC Barcelona, som står for Futbol Club Barcelona, blev grundlagt tilbage i 1899 i Catalonien i Spanien af en gruppe af fodboldspillere fra både Schweiz, England og Spanien. Først i 1910 begynder holdet at spille professionelt, og i 1928 er de med til at grundlægge La Liga.

Det er en af de mest fulgte fodboldhold i verden, hvis spillere holder rekorderne for flest antal FIFA Ballon d’Or-priser med 11 stk. og flest FIFA World Player of the Year-priser med 7 stk., som spillere som Ronaldo, Romàrio og Ronaldinho har anskaffet sig. I 2010 blev Messi, Xavi og Andrès Iniesta kåret som de tre bedste spillere i verden. De har alle spillet for FC Barcelona og kommer alle fra klubbens ungdomsakademi.

Klubben kan prale med i 2009 at have vundet hele 6 forskellige turneringer på et enkelt år, da de kom hjem med sejren i La Liga, Copa del Rey, UEFA Champions League, den spanske supercup, UEFA Super Cup og FIFA Club World Cup. I 2015 bliver klubben også det første europæiske hold til at vinde ”the treble” to gange, som betyder, at klubben har vundet 3 titler i samme sæson. Ja, faktisk giver det jo en ”sextuple”.

Klubben har mange rivaler, men der er især én rival, som overgår alle de andre – det er blevet så stor en kappestrid, at det på spansk har fået sit eget navn, El Clásico. Det er selvfølgelig rivaliseringen mellem den lige få store klub, Real Madrid, vi taler om. De to klubber har altid været i totterne på hinanden, ikke mindst for den anspændte strid mellem Spanien og Catalonien, der så sent som i 2017 fik sin uafhængighed fra Spanien. Det er Spaniens/Cataloniens svar på en Manchester United vs. Liverpool kamp, og derfor er det også grundlaget for nogle rigtig spændende fodboldkampe, du kan live streame. 

Hvorfor live streame FC Barcelonas kampe?

Selvom der ikke er noget i vejen med at se fodbold på den gamle manér, foran tossekassen med en øl i hånden, vælger flere og flere at tage fodboldkampene med på farten via live streaming. Vi føler ikke samme behov for et utal af kanaler, vi aldrig ser alligevel. Med live stream bestemmer du selv, hvad du vil se – hvor du vil se det.

Live streaming er indbegrebet af at se tv på din måde. Se fodbold live, eller hvilken som helst anden form for indhold, online på mobilen, tablet eller i browseren på din computer. Har du Chromecast eller et Apple-tv, er det selvfølgelig lige så let at smide tingene op på skærmen og nyde fodboldkampe sammen med dine venner eller familie.

Fordelen ved at live streame er især, at du ikke længere er bundet til at skulle være hjemme foran tv’et på et bestemt tidspunkt – så længe du har en mobil ved hånden kommer du aldrig for sent til de fodboldkampe, du gerne vil se. Du kan følge med på mobilen, om end du er fanget i toget, i bussen eller i bilen (såfremt du lige parkerer den først!). Er du betalende bruger, undgår du som oftest også alle de irriterende reklamer, der virker til at være uendeligt mange af.

Ser du derudover med live hos en bookmaker som Bet365, kan du faktisk se med gratis (ingen garanti for, at reklamer ikke sniger sig ind her dog), så længe du opretter dig som bruger. Det er ikke alle streamingtjenester, der tilbyder dette. 

Se andre fodboldturneringer live

La Liga 2021/2022

La Liga er toppen af den spanske fodboldliga for herrer, hvor 20 af de bedste hold i Spanien konkurrerer mod hinanden. Den originale titel er Campeonato Nacional de Liga de Primera División, men af gode grunde er det blevet kortet ned til La Liga i daglig tale. Ligaen forbliver dynamisk ved at udveksle de 3 lavest-scorende hold med i de 3 bedste hold i Segunda División, den spanske anden division.

Igennem tiden har Real Madrid indsamlet sig flest trofæer med 34 vundne finalekampe, hvorefter FC Barcelona kommer ind på andenpladsen med 26. Turneringen har også en tendens til at indsamle meget store publikummer, som i sæsonen 2018/2019 kom op på et gennemsnitligt fremmøde af 26.933 tilskuere.

Sæsonen 2020/2021 for La Liga er netop afsluttet her i maj, men allerede til august kan vi se frem til den nye sæson, der bliver skudt i gang. Hvis du gerne vil sætte kryds i kalenderen, hedder datoen d. 13. august og spænder helt til næste maj i 2022.

Champions League 2021/2022

Champions League er en turnering, arrangeret af UEFA (Union og European Football Associations), hvor alle europæiske lande mødes og kæmper om trofæet, en vandrepokal, der gives igen af vinderen efter hvert år og 19 millioner euro derudover. Sammen med de andre pengepræmier igennem turneringen kan et hold altså samle over 82 millioner euro ved at vinde turneringen.

Er man så fantastisk et hold, at man vinder turneringen fem gange, kan man få lov til at beholde pokalen, hvilket er sket for bl.a. Real Madrid i 1960 (og som oven i købet sidder på rekorden over flest vundne mesterskaber med 13 af slagsen), AC Milan i 1994, Liverpool FC i 2019 og FC Barcelona i 2015.

Turneringen blev skudt i gang første gang i 1955, hvor Real Madrid løb med sejren. Indtil 1992 hed turneringen European Champions Clubs’ Cup og inviterede kun vinderne af de nationale ligaer.

Champions League finalen blev i år holdt d. 29. maj 2021. De kvalificerende runder bliver afholdt i løbet fra juni til august, hvorefter gruppestadiet begynder midt i september og kører indtil december. De seneste år har rivalen, Real Madrid haft god vind i Champions League finalerne, som de har vundet 3 af de sidste 6 gang turneringen er blevet afholdt. Sidste gang FC Barcelona vandt Champions League var i 2015, hvor de besejrede Manchester United med en flot 3-1 stilling. 

FC Barcelona kampe i dag

Nu ved du lidt om FC Barcelona, hvilke turneringer de spiller i, og hvilke rivaler de har. Hos holdet selv sker desværre ikke så meget lige nu, da spillerne fra alverdens hold er rusket sammen til at repræsentere deres land i EM. Men kommer man tilbage efter juni, er kvalifikationerne i gang igen til Champions League 2021/22 og La Liga 2021/22 i august.

Hvis du gerne vil se FC Barcelona live online, kan du kigge forbi Bet365, ViaPlay, Dplay eller en helt tredje mulighed for at live streame fodbold. Det er som sagt super nemt, og du får al spændingen med på farten.

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk