Find dagens aktuelle spilforslag her: Gå Til Aktuelle Fiduser

Vild med dans odds

Igen i år kan man naturligvis oddse på Vild med dans. Læs med her og få tips og tricks til Vild med dans odds.

Siden 2005 er Vild med dans blevet sendt på dansk tv. Igen i år kan man følge en flok kendte danskere, når de kaster sig ud i forskellige danse og stilarter sammen med en professionel dansepartner. 

Indtil videre har der været 16 sæsoner af de populære tv-programmer. Alle sæsonerne er blevet sendt på TV2. 

Der venter en ny sæson inden længe, og alle de nye dansere er blevet offentliggjort. Du kan se alle de nye deltagerer senere i teksten. 

Odds på Vild med dans vindere

Vild med dans er en konkurrence hvor tv-seerne er med til at afgøre hvem, der skal stemmes videre i konkurrencen og hvem der skal stemmes hjem. Tv-seerne er også med til at stemme på den endelige vinder af programmet.

Hver uge stemmes et dansepar ud. Det sker ud fra dommerstemmer og stemmer fra de mange seere, der følger programmet. 

At seernes stemmer har stor indflydelse på konkurrencen, er set flere gange. Vild med dans er ikke kun en dansekonkurrence, men mindst lige så meget underholdning. 

Kendte og populære deltagere, kan sagtens gå videre i konkurrencen selvom de ikke nødvendigvis har de bedste dansefærdigheder.

Når man vælger at oddse på Vild med dans, bør man have netop dét for øje. At Vild med dans er lige så meget et underholdningsprogram, som en dansekonkurrence. 

Hvem husker f.eks. ikke den tidligere fodboldstjerne Allan Simonsen. Allan Simonsen er en af Vild med dans historiens dårligste dansere målt på dommerstemmerne. 

Alligevel valgte seerne at stemme på ham uge efter uge. 

Derfor lykkedes det for Allan Simonsen at nå langt i konkurrencen, selvom han manglede en masse færdigheder inden for dans. Allan Simonsen endte som nummer tre det år, hvor han deltog.

Vild med dans deltagere 2020

Hvert år i september/oktober venter en ny sæson af programmet Vild med dans. Når tiden nærmer sig sæsonstart, gættes der på hvilke nye kendte, der stiller op i tv-programmet. En lang række kendte danskere har efterhånden deltaget i det populære program.

Foruden kendisserne, er de mange professionelle dansere efterhånden også blevet folkeeje. 

Derfor har mange seere også deres favorit blandt de professionelle dansere. Hvert år gættes der også lystigt på, hvilke af de erfarne og rutinerede dansere der stiller op i de nye sæsoner. 

Tidligere har flere af de professionelle dansere trukket sig fra tv-udsendelserne. I dag er den tidligere vinder og publikums darling Marianne Eihilt blevet dommer i programmet. Det er også længe siden at Vickie Jo Ringgard trak sig fra programmet. Tidligere har en af de mandlige dansere, Silas Holst også trukket sig fra programmet. Han er dog vendt tilbage igen. 

Det ses ofte at der er udskiftning blandt de professionelle dansere. I 2020 udgaven af programmet er det dog bekræftet at danseveteranerne Silas Holst og Mads Vad er blandt deltagerne.

Dette års Vild med dans deltagere:

 • Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen
 • Wafande og Mie Martha Moltke
 • Emili Sindlev og Mads Vad
 • Albert Rosin Harson og Jenna Bagge
 • Janus Bakrawi og Karina Frimodt
 • Sara Bro og Morten Kjeldgaard
 • Lars Krogh Jeppesen og Malene Østergaard
 • Kristian Bech og Mille Funk
 • Vicky Knudsen og Martin Parnov Reichhardt
 • Faustix og Asta Björk
 • Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst
 • Hilda Heick og Michael Olesen

Tidligere medvirkende i vild med dans 

Igennem de mange sæsoner af Vild med dans, har adskillige professionelle dansere deltaget i programmet. Derudover har en lang række kendte og mindre kendte danskere også deltaget i danseshowet. 

De professionelle og rutinerede dansere bliver altid sat sammen med en kendt dansker, som ikke umiddelbart har meget erfaring inden for dans.  

Mange sportsudøvere, skuespillere, tv-personligheder, kokke, musikere og så videre har deltaget i den danske udgave af Vild med dans. 

Listen over kendisser, der har deltaget i Vild med dans er lang. Nogle af de mest kendte navne der har medvirket i programmerne, har været:

 • Jesper Skibby (Sæson 1)
 • Peter Mygind (Sæson 2)
 • Joachim Boldsen (Sæson 4)
 • Anne-Mette Rasmussen (Sæson 5)
 • René Dif (Sæson 6)

Se sidste års deltagere

Tidligere Vild med dans vindere

I de første 14 sæsoner af Vild med dans, endte tv-showet med at blive vundet af et traditionelt dansepar, bestående af en mand og en kvinde.

Men i den seneste udgave af tv-udsendelsen, vandt et lidt mere utraditionelt par. Her var det nemlig parret bestående af de to mænd, danser Silas Holst og skuespiller Jakob Fauerby, der endte som vindere af det store og folkelige show.

Det utraditionelle par, i Vild med dans forstand, Silas Holst og Jakob Faurby var i første omgang ikke levnet mange chancer for at vinde programmet. Men undervejs blev parret mere populært og bookmakerne fik også hurtigt gjort parret til favoritter på oddset. 

Inden showet begyndte, vakte det dog stor opsigt at to mænd skulle danse sammen. Ikke nok med at parret endte som vindere af showet. Så var det også første gang, at to mænd skulle danse sammen, i den danske udgave af tv-showet. 

Succesen med to dansende mænd, kunne sagtens ske at fortsætte. Alle de nye par er endnu ikke offentliggjort, men skulle det ende med endnu et mandligt par, kunne det godt blive populært igen.

Hvis man ønsker at oddse på vinderen af Vild med dans, så overvej om et par bestående af to mænd ville kunne vinde igen. 

Andre vindere af Vild med dans

Listen over vindere af tv-programmet Vild med dans, er efterhånden lang. Utallige dansere og danske kendisser har forsøgt sig i programmet. Ser man ned over listen af tidligere vindere af Vild med dans, har et par af de professionelle dansere vundet mere end én gang. Thomas Evers Poulsen har vundet konkurrencen to gange. Det samme har Vickie Jo Ringgard, Mads Vad og Marianne Eihilt. 

Men Silas Holst har rekorden. Tre gange har Silas Holst ført en kendis til sejr i Vild med dans. 

Ser man ned over listen igen, vil man se at 16 forskellige kendisser har vundet Vild med dans. Og særligt to brancher går igen. Sport og skuespil. Ni gange har en kendis med erfaring inden for skuespil vundet Vild med dans. Så skuespillerne må gå under kategorien favoritter. 

Det samme kan man sige med sportsstjernerne. Seks gange har en sportsudøver vundet Vild med dans.

Så når en ny sæson af tv-programmet begynder, kan man overveje om en skuespiller eller sportsudøver giver et godt odds i Vild med dans.

De seneste fem vindere af Vild med dans: 

Skuespillerne har også domineret konkurrencen i de seneste år, hvor fire ud af de seneste fem sæsoner af Vild med dans, er vundet af skuespillere. De få gange hvor en Vild med dans vinder ikke har været sportsstjerne eller skuespillere, har det f.eks. være tv-værter som Cecilie Hother eller Sara Maria Franch-Mærkedahl, der har vundet. 

 • 2019: Silas Holst og Jakob Fauerby
 • 2018: Simon Stenspil og Asta Björk Ivarsdottir
 • 2017: Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen
 • 2016: Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard
 • 2015: Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen.

Kan endnu en skuespiller stryge til tops, når den næste sæson af programmet begynder? Hvis du tror på det, så find en bookmaker, der udbyder spil på dette. 

Se Simon & Asta’s vinderdans

Odds på Vild med dans

Vild med dans strækker sig over flere uger. Når Vild med dans er i gang, kan man oddse på programmerne uge for uge.

Diverse bookmakere udbyder odds på hvem, der bliver stemt ud af konkurrencen hver uge. Der bliver også løbende tilbudt odds på hvem, der bliver det endelige vinderpar af Vild med dans.

Oddsene reguleres fra uge til uge, og oddsene går op og ned, alt efter deltagernes popularitet hos dommerne og ikke mindst hos tv-seerne.   

Kan man forudsige vinderen inden konkurrencen for alvor er begyndt, vil oddset naturligvis være højt. Jo før man sætter sit odds, jo større er chancen for, at oddset er højt.

Ønsker man et højt odds, kan man også prøve at forudsige hvem der bliver årets ”Allan Simonsen”. Det er sket flere gange at en kendis med store dansevanskeligheder, er nået flere runder på grund af stor popularitet blandt seerne. 

Det anbefales altså at holde øje med kendisfaktoren hos deltagerne. Jo mere kendt og populær, jo større kan chancen for at gå videre i konkurrencen være.

Odds på Vild med dans finale

Når Vild med dans finalen begynder, er der tre dansepar med i det store show. De tre par dyster mod hinanden i løbet af aften, i flere forskellige danse. Finaleshowet er en festaften, og selvom stemningen er god, kæmper de tre par hårdt om trofæet. 

Til sidst i showet findes én vinder, blandt de tre finalepar. 

I finalen er det tit tæt mellem de sidste par, og det hele afgøres denne aften. Uanset hvordan det er gået i optakten og ugerne op til finalen, er danserne ligestillet i finalen. Der er sjældent sket helt store overraskelser i Vild med dans, særligt ikke i finalen.

Sæson 10 i 2013 var dog alligevel et særligt år. Det var året hvor Allan Simonsen og partneren Sofie Kruuse endte i semifinalen. Parret endte i semifinalen på trods af at Allan Simonsen var en af Vild med dans historiens dårligste dansere.

Allan Simonsen og Sofie Kruuse var voldsomt populære blandt seerne og parret kom langt i programmet.   

Af andre små overraskelser kan nævnes John Faxe Jensens tredjeplads sammen med partneren Karina Frimodt i sæson 12 i 2015. Også skuespilleren Tommy Kenter overraskede ved at blive nummer tre sammen med partneren Marianne Eihilt i sæson 8 i 2011. 

Værter i Vild med dans

Deltagerne i Vild med dans er populære i den danske befolkning. Uanset om det er kendisser eller professionelle dansere, så bliver deltagerne i Vild med dans folkeeje hjemme i de danske stuer.

Det samme gælder værterne og dommerne i programmet. Både værter og dommere er yderst populære i de danske hjem, når de fredag efter fredag toner frem i danskernes fjernsyn.

De mange tv-seere griner og græder med værterne. Værterne guider tv-seerne igennem programmerne og de tager sig af deltagerne ved hvert show.

Siden starten på Vild med dans i Danmark, har der løbende været justeringer på rollen som vært. I løbet af de første 16 udgaver af Vild med dans, har tv-seerne dog sjældent skulle vænne sig til nye ansigter. 

På grund af småjusteringer og få udskiftninger, har særligt fire personer ageret værter på programmerne. De fire tv-personligheder har ageret værter både sammen, og på skift i løbet af tv-showets levetid. 

Claus Elming har været vært 12 gange, ligesom Christiane Schaumburg-Müller, Sarah Grünewald og Andrea Elisabeth Rudolph har været værter et utal af gange i showets levetid.

Af de lidt mere ukendte værter på programmet kan nævnes Peter Hansen og Christine Lorentzen. Hverken Peter Hansen eller Christine Lorentzen nåede at være i værtsrollen særligt længe. 

Dommere i Vild med dans

Ligesom værterne er dommerne yderst populære blandt tv-seerne på Vild med dans. Når programmet løber af stablen, sidder tv-seerne hver weekend og griner og græder med dommerne. 

Man kan være enig eller uenig med dommerne, men humoren er altid på plads blandt de fire dommere. 

Ved dommerbordet har der igennem de 16 første sæsoner heller ikke været stor udskiftning. 

Anne Laxholm og Jens Werner har f.eks. siddet ved dommerbordet, lige siden begyndelsen i sæson 1. Og de gør det stadig.

De to veteraner har flankeret hinanden igennem alle sæsonerne, og de er blevet synonymer med programmet.

Synonym med programmet kan man også kalde Britt Bendixen. Britt Bendixen ramte dog ind i sygdom for noget tid siden. Derfor er hun blevet erstattet af den tidligere deltager og dobbelte vinder af programmet, Marianne Eihilt. 

Foruden Anne Laxholm, Jens Werner og Britt Bendixen har både Nicolaj Hübbe og Allan Tornsberg også siddet adskillige år ved dommerbordet. De to herrer har dog aldrig siddet sammen ved dommerbordet, da Nicolaj Hübbe var Allan Tornsbergs afløser.

Der har også været dommere i programmet der kun nåede tjansen for en kort bemærkning. En anden danser og dobbelt vinder af programmet Thomas Evers Poulsen sad kun ved dommerbordet i én enkelt sæson.

Det samme gjorde Kim Dahl. Kim Dahl var dommer i én sæson tilbage i den første udgave af programmet.

Deltagere har forladt Vild med dans

Selvom Vild med dans har tiltrukket mange kendisser til, i løbet af de seneste 15 år, så har flere af de kendte danskere også forladt programmet i løbet af konkurrencen.

Når en kendis har forladt programmet, har det været af forskellige årsager. Senest trak kokken Umut Sakarya sig fra Vild med dans, da han blev udsat for en masse omtale på grund af sin deltagelse. Ligesom med Allan Simonsen var Umut Sakarya ikke nogen gudsbenådet danser. Men seerne stemte på ham, så han forblev i konkurrencen. Umut Sakarya var heller ikke bleg for at iklæde sig iøjnefaldende tøj, hvilket også skabte debat hos seerne. 

Andre kendisser har forladt Vild med dans på grund af skader. Håndboldspilleren Joachim Boldsen måtte forlade sin partner Vickie Jo Ringgard, da han blev skadet under Vild med dans i 2007. Mere dramatisk var det i 2005, da Birthe Kjær måtte forlade konkurrencen på grund af en blodprop i hjertet.

Skuespilleren Claes Bang har også forladt Vild med dans. Det gjorde han i 2013. Dengang beskrev Claes Bang årsagen til sit exit, som mentalt pres. 

I den mere komiske afdeling finder man skuespilleren Thomas Bo Larsen. I 2012 mødte Thomas Bo Larsen op til premieren i ført krykker. Skuespilleren var blevet skadet under de indledende træninger, men i stedet for at give op på forhånd, mødte han op på krykker. Det blev dog kun til det ene afsnit for Thomas Bo Larsen, der måtte erkende at han var nødt til at udgå af showet, allerede inden det begyndte. 

 Se Vild med dans gratis

Siden begyndelsen på Vild med dans i Danmark, tilbage i 2005 har TV2 haft rettighederne til programmet. 

Det populære danseprogram har mange gange rundet mere end 1.000.000 tv-seere. Finalerne i Vild med dans er altid ekstra populære, og her er seertallene særligt høje. Tilbage ved finalen i 2010 hvor Cecilie Hother og Mads Vad vandt sæson 7, havde TV2 tæt på 1.800.000 seere på programmet.

Flere gange har folk snakket om, at nu må det være nok med Vild med dans på TV2. Men hver gang en ny sæson løber over skærmen, fortsætter programmet med at tiltrække et hav af tv-seere.

Derfor går der heller ikke lang tid før, at sæson 17 af programmet løber over sendefladen. Det bliver samtidig 15. år i træk at Vild med dans sendes på dansk tv. 

Vild med dans er da også blevet fornyet flere gange for, stadig at skabe opmærksomhed om programmet. I 2019 udgaven var det f.eks. første gang at to mænd dannede partnere i Vild med dans i Danmark.

Mange gisner om, at dansepar med to personer af samme køn vil blive gentaget i fremtidige udgaver af programmet.

Alle afsnit sendes på TV2 og kan også ses på TV2 play.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad