French Open Odds

French Open venter lige rundt om hjørnet, og derfor er det tid til at kigge nærmere på spilforslag til den prestigefyldte turnering.

I slutningen af maj bliver den første bold slået, mens finalen i French Open afvikles et stykke inde i juni på Stade Roland Garros i Paris.

Det bliver spændende at se, hvem der bliver vinderen i dette års French Open. Bliver det en af bookmakernes favoritter, der løber med den prestigefyldte French Open titel, eller er det mon bedre at satse sine penge på en af de mere ukendte spillere?

Tager vi et kig på kvindernes French Open, bliver det også meget spændende at følge Danmarks nye tennisdronning, Clara Tauson.

Vi giver dig i denne artikel de bedste French Open odds og French Open spilforslag, så du er parat til at spille på dine favoritter i maj og juni måned.

bet365
bet365

French Open 2024 odds

Herunder kan du se bookmakernes vinderodds på French Open.

Herrernes French Open odds

Rafa Nadal og Novak Djokovic spås de bedste vinderchancer hos herrerne.

Kvindernes French Open odds

Efter at have slået Simona Halep ud, er det Iga Swiatek, der regnes for favorit hos kvinderne.

French Open spilforslag

Er du ude efter endnu flere spilanbefalinger til French Open-turneringen, skal du endelig læse med videre.

Hvem vinder herrernes French Open?

Det er svært at komme uden om Rafael Nadal. Han er manden, der skal slås, og det bliver formentlig enten Dominic Thiem eller Novak Djokovic, der kommer til at stå med de bedste kort på hånden.

Stefano Tsitsipas er outsideren, der har vist god form ved at vinde optaktsturneringen Rolex Monte-Carlo Masters, hvor også Rafael Nadal var med. Spanieren viste svaghedstegn og røg ud allerede i kvartfinalen til russiske Andrey Rublev. Han tog dog revanche ved at vinde Barcelona Open ugen efter over netop Stefano Tsitsipas. Man ved, at man kan regne med Rafael Nadal i topform, og det ser han ud til at være i nu, men du bliver ikke rig af at spille på ham.

Hvem vinder kvindernes French Open?

Kvindernes turnering er langt mere åben, og hvis der er én ting, der er sikkert, så er det, at den forsvarende mester får det mere end svært ved at genvinde titlen. Som tidligere beskrevet skal vi helt tilbage til 2006 og 2007 for at finde et forsvar af French Open titlen, da Justine Henin vandt, sørme om det i øvrigt ikke var hendes tredje sejr i træk, da hun også vandt i 2005.

Derfor er der lagt op til et brag af en Grand Slam, hvor Ashleigh Barty må siges at have overhånden lige nu. Hun vandt nemlig optaktsturneringen Porsche Tennis Grand Prix, der også havde deltagelse af store spillere som bookmakernes favorit, Simona Halep, ukrainske Elina Svitolina og Aryna Sabalenka, samt tjekkerne Petra Kvitova og Karolina Pliskova. Værd at bemærke er det, at Simona Halep røg ud i semifinalen til hviderusseren Aryna Sabalenka.

Bookmakere med French Open 2024 odds

Du kan spille på French Open hos alle bookmakere med respekt for sig, så du skal bare finde dig en bookmaker, hvor du ønsker at oddse på forårets største tennisturnering. Det kunne for eksempel være bet365. Herunder får du et overblik over de bedste odds på tennis.

French Open i TV

French Open kan ses på Eurosport 1 og Eurosport Player. Her får du både kampe, optakter, studie med analyser og masser af reaktioner. På Eurosport Player kan du typisk vælge frit mellem et stort udvalg af kampe, der spilles simultant.

Historik: Tidligere vindere af French Open

.French Open er blevet vundet af nogle af verdens bedste tennisspillere gennem tiderne. En af de mest ikoniske og tidligere vindere af French Open er Rafael Nadal fra Spanien. Nadal, også kendt som “Kongen af Ler,” har domineret turneringen med sine utrolige evner på det røde grus. Han har vundet French Open hele 13 gange (op til 2022), hvilket gør ham til den mest succesrige herresinglespiller i turneringens historie.

På damesiden har Serena Williams fra USA også markeret sig som en af de mest bemærkelsesværdige vindere af French Open. Williams, en af de mest succesrige kvindelige tennisspillere gennem tiderne, har opnået en imponerende karriere, der inkluderer tre French Open-titler. Hendes styrke, aggressivitet og imponerende teknik har gjort hende til en frygtet modstander på det franske grus.

Derudover bør nævnes legendariske spillere som Björn Borg, Chris Evert, Ivan Lendl, Steffi Graf og mange andre, der har efterladt deres aftryk på French Open-historien. Disse tennisspillere har ikke kun vundet titler, men har også skabt uforglemmelige øjeblikke og bidraget til turneringens rige arv. 

Tidligere vindere i herrernes French Open

2023: Novak Djokovic

2022: Rafael Nadal

2021: Novak Djokovic

2020: Rafael Nadal

2019: Rafael Nadal

2018: Rafael Nadal

2017: Rafael Nadal

2016: Novak Djokovic

2015: Stan Wawrinka

2014: Rafael Nadal

Tidligere vindere i kvindernes French Open

2023: Iga Świątek

2022: Iga Świątek

2021: Barbora Krejčíková

2020: Iga Świątek

2019: Ashleigh Barty

2018: Simona Halep

2017: Jelena Ostapenko

2016: Garbine Muguruza

2015: Serena Williams

2014: Maria Sharapova

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk