French Open Odds 2021

French Open 2021 venter lige rundt om hjørnet, og derfor er det tid til at kigge nærmere spilforslag til den prestigefyldte turnering.

Mandag den 24. maj bliver den første bold slået, mens finalen i French Open afvikles 13. juni på Stade Roland Garros i Paris.

Det bliver spændende at se, hvem der bliver vinderen i dette års French Open. Bliver det endnu engang bookmakernes favorit Rafael Nadal, der løber med karrierens 14. French Open titel, eller er det mon bedre at satse sine penge på en af de andre spillere?

Tager vi et kig på kvindernes French Open, bliver det også meget spændende at følge Danmarks nye tennisdronning, Clara Tauson, mens den forsvarende French Open mester på kvindesiden, Iga Swiatek, skal se, om hun som den første siden Justine Henin tilbage i 2006 og 07 kan forsvare French Open titlen.

Vi giver dig i denne artikel de bedste French Open odds og French Open spilforslag, så du er parat til at spille på dine favoritter i juni måned.

French Open 2021 odds

Herunder kan du se bookmakernes vinderodds på French Open.

Herrernes French Open odds

Rafa Nadal og Novak Djokovic spås de bedste vinderchancer hos herrerne.

Kvindernes French Open odds

Efter at have slået Simona Halep ud, er det Iga Swiatek, der regnes for favorit hos kvinderne.

Favoritter ved French Open 2021

I dette afsnit tager vi et kig på bookmakernes favoritter ud fra deres French Open odds. Vi begynder hos herrerne.

Grusmaskinen Rafael Nadal

Når det kommer til spillet på grus er der ingen over eller ved siden af spanieren Rafael Nadal. Han ejer French Open, og jagter i dette års udgave af Grand Slam-turneringen sin 14. titel. Det kan samtidig blive hans femte French Open sejr i streg, og derfor vil det oplagte French Open-spiltips være at sætte sine penge på ham.

Men den stærke spanier er før blevet stoppet i French Open. Det blev han i 2009, efter at have vundet turneringen fire gange i streg, og i 2015 blev han stoppet af Stan Wawrinka, mens han året efter trak sig med en skade.

Andre gode bud i herrernes French Open

Inden French Open finalen i 2020 mellem Novak Djokovic og Rafael Nadal har spanierens modstander på den anden side af nettet to gange i træk været Dominic Thiem, og det er meget muligt, at østrigeren er ved at have det, der skal til for at slå Rafael Nadal. I hvert fald landede Dominic Thiem sin første Grand Slam ved US Open sidste år efter en flot sejr over tyskeren Alexander Zverev, og det må give ham noget erfaring. Hans trofæskab er dog på ingen måde at sammenligne med Rafael Nadal eller Novak Djokovic’ for den sags skyld.

Og netop den 33-årige serber er også en af dette års favoritter ved French Open. Djokovic har vundet 17 Grand Slams, men kun French Open en enkelt gang, og det var helt tilbage i 2016. Alligevel er han med helt i toppen af French Open odds.

Et andet af bookmakernes French Open betting tips er grækeren Stefano Tsitsipas, der af mange er spået en plads i semifinalen. Den 22-årige græker er nummer fem på verdensranglisten og har netop spillet finalen i ATP 500-turneringen Barcelona Open, der afvikles på grus. Her tabte han i tre sæt til netop Rafael Nadal, der samtidig viste, at han er i god form og med rette er bookmakernes favorit.

Stefano Tsitsipas har dog to sejre over Rafael Nadal, hvoraf den ene af dem var på grus ved ATP Masters 1000 Madrid. Vi skal dog helt tilbage til 2019 for at finde den sejr, og derfor skal Tsitsipas i stedet kigge mod sejren i kvartfinalen ved Australian Open i februar for at finde motivationen for at slå Rafael Nadal.

Skal vi kigge på outsiderne til French Open, så er det navne som russiske Andrey

Rublev, tyske Alexander Zverev, italienske Jannik Sinner og russeren Daniil Medvedev, der topper listen hos bookmakerne. Sidstnævnte er dog røget ud i fjerde runde alle de gange, han har spillet på gruset i Paris.

Sidder du og leder efter French Open spiltips på Roger Federer, så skal vi længere nede af bookmakernes odds-liste. Men man ved aldrig, hvad den rutinerede Schweizer kan diske op med. Grus har dog aldrig været hans favorit-underlag, og vi skal helt tilbage til 2009 for at finde hans – indtil videre – eneste French Open sejr.

Forsvarer Iga Swiatek sin titel?

Hos damerne er der hos bookmakerne lidt mere spænding om, hvem der løber med French Open titlen i 2021. Iga Swiatek blev sidste år den yngste spiller siden Monica Seles til at vinde turneringen, og ovenikøbet smed hun ikke ét eneste sæt undervejs. Siden har hun vist solid form, og er lige nu rangeret som nummer 17 i verden. Men det kan diskuteres, hvorvidt oddsene er i hendes favør, og muligvis er oddset på hende som French Open vinder for lavt, da hun kan forvente hård konkurrence.

For med i årets udgave af French Open finder vi endnu engang rumæneren Simona Halep, der er tredobbelt finalist og en enkelt gang har vundet på Roland Garros. Halep er ganske god på grus og gør det generelt godt i French Open, så hav i baghovedet, at hun formentlig er med helt fremme endnu en gang.

Andre gode bud i kvindernes French Open

Længere nede på bookmakernes tennis odds-liste kommer australieren Ashleigh Barty, der sammen med Garbine Muguruza er første outsider til Iga Swiatek og Simona Halep. Ashleigh Barty er lige nu den højest rangerede kvindelige tennisspiller, og hun vandt French Open i 2019. Siden sin sejr har hun dog misset en række Grand Slams inklusiv sidste års French Open, men i de to, hun har spillet, er hun som minimum nået til kvartfinalen, og det vil ikke overraske nogen, hvis hun også gør det i dette års udgave af French Open.

En anden stærk kvindelig tennisspiller, man aldrig må undervurdere, er japaneren Naomi Osaka, der har fået flotte French Open odds. Selvom hun kun er 23 år, har hun allerede fundet fire Grand Slams, og mon ikke, der kommer flere. Hun har dog ikke altid vist sig frem fra sin bedste side på grus, og i de fire gange, hun har været med ved French Open, er hun ikke kommet videre fra tredje runde. Hun er endda røget ud af første runde to gange.

Og så må vi ikke glemme Serena Williams, der selvom hun har rundet de 40 år bare bliver ved og ved. Hun spås ikke mange chancer hos bookmakerne, når man kigger på oddsene, men det er værd at huske på, at hun er nået til semifinalen i sine to seneste Grand Slams, og så har hun vundet French Open ikke mindre end tre gange, så hun ved, hvad det kræver.

Derudover er førnævnte Garbine Muguruza heller ikke et dumt bud, da spanieren er endnu en af de tidligere French Open vindere. Det var dog helt tilbage i 2016, men fire gange er hun nået i kvartfinalen i French Open.

French Open spilforslag

Er du ude efter endnu flere spilanbefalinger til French Open-turneringen, skal du endelig læse med videre.

Hvem vinder herrernes French Open?

Det er svært at komme uden om Rafael Nadal. Han er manden, der skal slås, og det bliver formentlig enten Dominic Thiem eller Novak Djokovic, der kommer til at stå med de bedste kort på hånden.

Stefano Tsitsipas er outsideren, der har vist god form ved at vinde optaktsturneringen Rolex Monte-Carlo Masters, hvor også Rafael Nadal var med. Spanieren viste svaghedstegn og røg ud allerede i kvartfinalen til russiske Andrey Rublev. Han tog dog revanche ved at vinde Barcelona Open ugen efter over netop Stefano Tsitsipas. Man ved, at man kan regne med Rafael Nadal i topform, og det ser han ud til at være i nu, men du bliver ikke rig af at spille på ham.

Hvem vinder kvindernes French Open?

Kvindernes turnering er langt mere åben, og hvis der er én ting, der er sikkert, så er det, at den forsvarende mester får det mere end svært ved at genvinde titlen. Som tidligere beskrevet skal vi helt tilbage til 2006 og 2007 for at finde et forsvar af French Open titlen, da Justine Henin vandt, sørme om det i øvrigt ikke var hendes tredje sejr i træk, da hun også vandt i 2005.

Derfor er der lagt op til et brag af en Grand Slam, hvor Ashleigh Barty må siges at have overhånden lige nu. Hun vandt nemlig optaktsturneringen Porsche Tennis Grand Prix, der også havde deltagelse af store spillere som bookmakernes favorit, Simona Halep, ukrainske Elina Svitolina og Aryna Sabalenka, samt tjekkerne Petra Kvitova og Karolina Pliskova. Værd at bemærke er det, at Simona Halep røg ud i semifinalen til hviderusseren Aryna Sabalenka.

Bookmakere med French Open 2020 odds

Du kan spille på French Open hos alle bookmakere med respekt for sig, så du skal bare finde dig en bookmaker, hvor du ønsker at oddse på forårets største tennisturnering. Det kunne for eksempel være bet365. Herunder får du et overblik over de bedste odds på tennis.

French Open i TV

French Open kan ses på Eurosport 1 og Eurosport Player. Her får du både kampe, optakter, studie med analyser og masser af reaktioner. På Eurosport Player kan du typisk vælge frit mellem et stort udvalg af kampe, der spilles simultant.

Historik: Tidligere vindere af French Open

Rafael Nadal og Iga Swiatek går ind til dette French Open som de forsvarende mestre hos henholdsvis herrerne og damerne, efter at have vundet i 2020. Hos herrerne er det også tydeligt, at Nadal er svær at vippe af pinden.

Tidligere vindere i herrernes French Open

2019: Rafael Nadal

2018: Rafael Nadal

2017: Rafael Nadal

2016: Novak Djokovic

2015: Stan Wawrinka

2014: Rafael Nadal

2013: Rafael Nadal

2012: Rafael Nadal

2011: Rafael Nadal

2010: Rafael Nadal

Tidligere vindere i kvindernes French Open

2019: Ashleigh Barty

2018: Simona Halep

2017: Jelena Ostapenko

2016: Garbine Muguruza

2015: Serena Williams

2014: Maria Sharapova

2013: Serena Williams

2012: Maria Sharapova

2011: Li Na

2010: Francesca Schiavone

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.