News Nyheder:
Finaler, finaler, finaler - 22 spilforslag til hele weekenden i frisk OddsAvis Finaler, finaler, finaler - 22 spilforslag her

Europa League odds

Odds på Europa League. En af de mest prestigefyldte klubturneringer inden for klubfodbolden. Odds på Europa League, læs om turneringen og tidligere Europa League vindere her.

I løbet af sæsonen fylder Europa League kampene godt hos diverse bookmakere. Europa League er en af verdens mest prestigefyldte klubturneringer, og vinderen ender med en af de eftertragtede billetter til næste sæson af Champions League.

Odds på Europa League 2023

Vinderen af Europa League er ikke altid blevet belønnet, med en plads i den efterfølgende sæson af Champions League. Men siden sæsonen 2014/2015 har vinderen af Europa League fået overrakt mere end blot pokal og medaljer. 

Måske har man tidligere hørt, at folk har kaldt Europa League for en ligegyldig turnering, eller for en turnering der nedprioriteres af de gode hold. Men sandheden er, at det altid er klubber fra den øverste hylde i Europa, der ender på medaljeskamlen når turneringen er spillet til ende.

Særligt topklubber fra England og Spanien har domineret Europa League-turneringen i en lang årrække. 

Muligheden for at deltage i Champions League, som vindere af Europa League har tilmed gjort, at nationer som England og Spanien har haft hele fem hold med i Champions League. 

Tidligere var det kun muligt for de forskellige lande at få de fire bedst placerede klubber, i de hjemlige ligaer med i Champions League. Men som forsvarende vinder af Europa League, er det nu muligt at få yderligere et hold med i det forjættede land. 

Odds tips Europa League

Hvad skal der oddses på? I Europa League kan der oddses på stort set alt. Hvilken spiller får kort? Scores det næste mål på hovedstød eller hvad er stillingen efter en times spil? Det er næsten kun fantasien der sætter grænser, når der kan oddses på Europa League.

Er man usikker på hvilke kampe der skal satses på, kan man søge efter odds tips på internettet. Diverse odds hjemmesider deler ud af viden og kommer med forskellige ekspert råd, der kan bruges til at udvælge netop dét odds, som man ønsker at spille på.

En kort søgning på internettet vil kunne hjælpe de fleste med at finde sig nogle gode hjemmesider med tips og ekspertråd. 

At søge efter gode odds tips til Europa League kan f.eks. være en fordel, hvis det omhandler kampe med klubber, som man ikke selv har det store kendskab til. 

I Europa League deltager der hold fra mange steder i Europa, også fra lande hvor man ikke altid har lige let ved at indhente viden selv.

Det kunne være klubber fra det meste af Østeuropa, hvor man sjældent får opdateringer fra i Danmark. Men der kan sagtens sidde eksperter rundt omkring, der har sat sig grundigt ind i nogle af disse mindre og mere ukendte ligaer i Europa. 

Hvem deltager i Europa League?

Inden Europa League fik sit nuværende navn, blev turneringen kaldt UEFA Cup. I en kort årrække mellem UEFA Cup og Europa League, hed turneringen også Euro League. Helt præcist hedder turneringen i dag UEFA Europa League. 

Europa League er en turnering med deltagelse fra de hold, der i deres respektive nationale turneringer, ender lige uden for de Champions League givende pladser. Eller for nationale mesterhold, der misser deres kvalifikation til Champions League. 

I Danmark har man ofte set et dansk mesterhold, der efter at være røget ud af Champions League kvalifikationen, i stedet er endt i Europa League.

Undervejs i en sæson, ændrer Europa League sig fra gruppespil til en knock-out fase. Når turneringen træder ind i sin afgørende fase, med knock-out kampe, får de resterende hold selskab af nogle af de klubber, der har spillet i Champions League.

Spansk og engelsk dominans ved Europa League

I Champions League gruppespillet får holdene, der ender som nummer tre i deres grupper, en adgangsbillet til knock-out fasen i Europa League.

Denne regel gør oftest, at kvaliteten af holdene i Europa League er ekstrem høj, stort set hele turneringen igennem. Det gør også at hold, der ikke lykkedes med at komme videre fra Champions League gruppespillet, i stedet kan glæde sig over en ”ny chance” i Europa League.

Det er oftest store og etablerede klubber, der ender som de endelige vinder af Europa League. 

I de seneste år er det blandt andet engelske storklubber som Chelsea og Manchester United, der har vundet turneringen. 

Samtidig har nogle af de store spanske klubber, som Atletico Madrid og Sevilla også skaffet pokalen med hjem til det Sydeuropæiske land. 

De forskellige klubber rundt omkring i Europa, vil altså gerne vinde denne turnering. Titlen som vindere af Europa League, er ikke en man får foræret fordi konkurrenterne sparer spillere eller ikke gider turneringen. Der skal kæmpes og der skal ydes en maksimal indsats hver gang. 

Europa League vinder odds

Særligt spanske og engelske klubber har domineret Europa League i de seneste mange år. Ser man på tidligere vindere af turneringen, tegner der sig også et tydeligt billede af, at det er europæiske topklubber, der ender med at gå hele vejen. 

Listen over tidligere vindere af Europa League indikerer altså at storholdene vil vinde turneringen. Det gør naturligvis også at oddsene er sat derefter. Derfor er der som regel lavest odds på særligt de store engelske og spanske klubber, til at stå med pokalen til sidst. 

Selvom statistikken taler for, at en etableret storklub skal ende som sejrherre af Europa League, kan der ske undtagelser. Klubfodbolden er foranderlig og mange hold byder sig til i toppen af Europa. 

Klubber fra andre af de store lande, som Frankrig, Italien og Tyskland er også altid repræsenteret med gode hold i Europa League.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk