Velkommen til Premier League Fidus

lørdag 2. marts 2024
2. marts 2024 Kl. 16:00
Odds: 775,99

Vi fortsætter med at komme med vores skarpe bud på runden i den engelske Premier League som bliver analyseret af fast ekspert som ved hver spillerunde vil komme med sine spilforslag til  kampene – præcis som vi også gør det på La Liga i Spanien som også fremgå af siden

Han kigger alle rundes kampe igennem og kommer med hans bud på runden, han ser meget nøje på formen hos holdene og analysere ser frem til odds forslag.

Følg vores sociale medier:
bet365
bet365

Premier League så dagens lys for første gang i 1992. Før da, hed den bedste række i England 1. division, som blev grundlagt helt tilbage i 1888. I dag har Premier League status af den bedste fodboldliga i verden. Selvom topklubberne i England ikke vinder de største europæiske cup-turneringer med samme hyppighed som topklubberne i Spanien, anses Premier League stadig for at være den hårdeste turnering generelt.

Baggrunden for Premier League var en dyster periode for engelsk klubfodbold. Fremmødet var rekordlavt, og ligaen var berygtet for sine hooligans. I 1985-86 startede ligaen uden tv-dækning, da klubberne og Tv-stationerne ikke kunne blive enige om en aftale. På dette tidspunkt begyndte de største klubber i landet diskussionerne om at lancere en ny uafhængig liga.

Etableringen af Premier League betød en historisk opdeling af de øverste divisioner i det, der indtil da havde været kendt under paraplyen ”Football League”. Den nye liga ville ikke være en del af Football League, hvis traditioner gik helt tilbage til 1880’erne. 

Alligevel ville man fortsat være en del af ligasystemet – de dårligst placerede hold i Premier League rykker som bekendt ned i The Championship. Sådan har det været lige fra starten, og der er ingen umiddelbare planer om at ændre på det. Omvendt rykker de bedste hold fra The Championship op i Premier League.

Kane nærmer sig toppen

Der blev lavet nye kontrakter med tv-selskaberne, der forstod potentialet i spillets popularitet. Sky fik tv-rettighederne, og de udvidede programmet til fem timers sessioner. Konceptet var stærkt påvirket af amerikanske NFL-udsendelser og programmet som Monday Night Football blev introduceret til tv-publikummet.

Premier League har siden sæsonen 1992-1993 været den bedste række i det engelske fodboldligasystem (før det havde Division One samme funktion). De næste tre lag er inkorporeret i den såkaldte engelske fodboldliga (EFL). Herefter følger to yderligere lag, som er en del af National League.

Ligaen består af 20 hold (undtagen de tre første sæsoner, hvor 22 hold var involveret), som møder hinanden to gange (hjemme og ude) pr. sæson; Der spilles 380 kampe i alt. Flest point af et hold opnået på en sæson, 100 (eller et snit på 2.6 point pr. kamp) er en rekord, som indehaves af Manchester City og blev opnået i sæsonen 2017-18.

Alan Shearer har rekorden i Premier League med 260 mål, som han bankede ind for Blackburn og Newcastle. Andre nævneværdige topscorere i Premier League-historien er blandt andet Andy Cole (187 mål), Wayne Rooney (208 mål), Frank Lampard (177 mål), Thierry Henry (175 mål) og Robbie Fowler (163 mål). Eneste aktive spiller i top 13 er Harry Kane, som med 206 mål i skrivende stund er den tredjemest scorende spiller.

Verdens mest sete liga

Ligaen løber fra sommer til forår med start i begyndelsen af august og sidste runde som regel afviklet mod slutningen af maj. Traditionelle tophold i Premier League er Manchester United, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Manchester City og Tottenham. Ofte også beskrevet som ”De 6 store”. 

Kampene fra Premier League sendes til Tv-stationer over hele kloden, og turneringen er den mest sete fodboldliga i verden. Premier League er en af de fem bedste europæiske ligaer, og måske den mest spændende at se og spille på. Premier League er den fodboldliga, der satses flest penge på hos alle spiludbydere kloden over. 

Alle de førende online bookmakere tilbyder deres kunder muligheden for at spille både på sæsonen som sådan samt de enkelte og kommende kampe.

Hver kamp kan prale ad over 300 væddemålsmuligheder før kickoff hos de største af spilselskaberne. Der er næsten lige så spilmuligheder tilgængelige i løbet af 90 minutters spilletid takket være livebetting. Det er muligt at spille med både fra computer, telefon og iPads. 

Selvom man er på farten, er et spil på en Premier League-kamp aldrig mange klik væk. Alle større bettingsider og apps accepterer væddemål på den engelske Premier League, og du finder de bedste af dem på denne side. Du kan spille på den direkte vinder af ligaen, et hold, der slutter i top-fire/seks/ti, eller på et hold, der skal rykke ned eller slutte sidst.

Monstermange spilmuligheder

Her på www.spilfiduser.dk tilbyder vi dig hver runde en grundig dækning af Premier League. Der er spilforslag til alle 380 kamp hver uge, ligesom vi også laver optakter og bringer de første højdepunkterne fra kampene i runden. Denne side har alle de oplysninger, du behøver for at følge og spille på Premier League, inklusive bettingstrategier. 

Der er masser af markeder tilgængelige på Premier League, såsom første målscorer, scorer i kampen, over eller under et givent antal mål, ciffertips, stillingen ved halvleg. Antallet af hjørnespark og kort kan der også væddes på hos alle spilselskaber med respekt for sig selv og kunden.

Hos disse er der også adskillge vinderspil på eksempelvis vinder af ligaen, årets spiller og årets unge spiller. Disse markeder er også kendt som antepost-væddemål. Mange bookmakere accepterer livebetting på Premier League og opdaterer desuden deres Premier League odds hurtigt efter hver kamp.

Du kan som sagt også spille livebetting på alle kampene, hvor selskaber som Unibet og bet365 tilbyder langt over 100 varianter af spil såkaldt in-play. De mest populære af disse inkluderer matchvinder, begge hold til at score, handicap-spil, korrekt score og halvleg/fuld tid. Der er også spillermarkeder, hvor du kan satse på en individuel spiller til at score, score først, få en advarsel eller et hvilket som helst andet antal begivenheder. 

Der er ingen garanteret nem måde at tjene penge på Premier League på, men der er måder at forbedre dine chancer for at få din passion for engelsk fodbold til at betale sig. For eksempel skal du undersøge hvert væddemål grundigt, inden du placerer det. 

Spil aldrig nogensinde med hjertet, men brug hovedet og spil desuden aldrig for flere penge, end du har råd til at tabe. Før du sætter sine væddemål, anbefales det, at du tjekker eksempelvis indbyrdes resultater mellem de to hold, såvel som skadesnyheder, seneste form, dommer og måske endda vejret.

På den måde giver du dig selv de bedste muligheder for at tjene penge på Premier League-betting. Her på www.spilfiduser.dk gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt på vej. Her på siden finder du også links til alle de største bookmakere på markedet. 

Følg eksperternes anbefalinger

Vi forsøger i så god tid som muligt at smide forslag op på siden  Når du klikker dig ind på hans odds forslag vil du se spiltidspunkt samt hans odds tip

Du kan udover Premier League også hente inspiration til vores mange andre kampe på siden. Dagens Fidus Dagens DoubleDagens Triple

Du kan se vores tidligere fiduser i vores Arkiv som du finder HER

Tryk dig ind på rundens kampe og se hvad han har fundet frem af spændende odds forslag :

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.

Velkomstbonus

Velkomstbonus op til | 1.000kr Væddemålskreditter
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk