EM Herrehåndbold 2022 Live Stream

Livestream

Stream alle de store kampe

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

EM er europamesterskabet i håndbold og afvikles altid i januar måned. I 2022 afholdes turneringen i Slovenien og Ungarn, der sammen deler værtskabet imellem sig. Det er forskelligt fra år til år, hvor EM-turneringen løber af stablen, og der kan godt være flere end en nation, der er værter for herlighederne. EM afholdes kun hvert andet år, da der også skal være plads til VM, som også er hvert andet år.

Håndbold er en stor sportsgren i flere europæiske lande, og derfor vises EM-turneringen også i de fleste lande. Der er dog en måde, hvorpå du kan få adgang til alle kampene fra EM-slutrunden.

Med en konto på Bet365 kan du nemlig live streame de spændende kampe fra EM i herrehåndbold 2022. Det kan du gøre enten på din computer, tablet eller på din smartphone. I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter en gratis konto, mens vi også giver dig et kort overblik over turneringens opbygning, og hvilke profiler og hold du skal holde ekstra øje med.

Live Stream EM i herrehåndbold 2022 her:

Få adgang til EM Herrehåndbold 2022

Ved at oprette en spilkonto hos bet365 får du adgang til live stream af de fleste kampe fra EM i herrehåndbold 2022. Det kræver blot, at du har penge på din konto på Bet365, eller at du har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer. Du vil til hver en tid kunne indbetale penge på din konto og derefter gå adgang til at streame EM i herrehåndbold.

Sådan gør du

  1. Start med at besøge bet365
  2. Her kan du logge ind, hvis du allerede har en konto eller oprette en gratis konto
  3. Du skal sikre dig, at der står penge på din konto. Minimumsbeløbet for en ny indbetaling er 50 kr.
  4. Vælg kategorien ’Live billeder’ i top-menuen
  5. Klik på den kamp, du gerne vil se

Vær opmærksom på, at der grundet forskellige retningslinjer i enkelte lande kan være begrænsninger for visning af specifikt indhold. Det vil sige, at du i enkelte situationer vil kunne komme i en situation, hvor du ikke kan streame enkelte kampe fra EM-turneringen.

Turneringens opbygning

EM i herrehåndbold 2022 har deltagelse af 24 nationer. De er fordelt i seks indledende puljer (A til F) med fire hold i hver pulje. Hvert hold spiller tre kampe i det indledende gruppespil mod de øvrige modstandere i gruppen.

Herefter går de bedste to hold fra hver pulje videre til mellemrunden, hvor der er deltagelse af 12 hold. De 12 hold er fordelt i to grupper med seks hold i hver pulje. I mellemrunden spiller hver nation fire kampe mod de modstandere, som man er blevet parret med i mellemrunden.

Til sidst vil de to bedste hold fra hver pulje i mellemrunden gå videre til semifinalerne. Her vil vinderen af den ene pulje i mellemrunden møde nummer to fra den anden pulje. Vinderne af semifinalerne går videre til finalen, som spilles 30. januar, hvor hele EM-turneringen afsluttes med et brag. Taberne af de to semifinaler vil til gengæld skulle spille om bronzen.

Regler ved EM Herrehåndbold 2022

Der har gennem tiden været forskellige turneringsstrukturer i EM og VM-sammenhæng. I dette afsnit kigger vi nærmere på, hvilke regler der er for turneringsformatet ved EM 2022.

I det indledende gruppespil vil man først kigge på, hvor mange point den enkelte nation har tilkæmpet sig i løbet af de tre kampe. Hernæst kigger man på, hvem der har fået flest point mod hinanden i de indbyrdes opgør. Dette bliver kun aktuelt ved pointlighed mellem de to bedste hold i puljen. Kan man endnu ikke finde ud af, hvilke to hold der skal videre fra puljen, går man ind og kigger på holdenes målscorer og hvor mange mål i difference de har i de indbyrdes opgør. Først til sidst vil det så være den samlede målscore for holdene i alle kampene, der bliver gældende.

I mellemrunden er det sådan, at du kan tage point med over fra gruppespillet. Det vil sige, at hvis et hold gør rent bord og vinder alle tre gruppekampe, vil de kunne tage point med over i mellemrunden. De vil dog maksimalt kunne tage fire point med over i mellemrunden.

Herfra gælder samme regler som i det indledende gruppespil og til sidst vil de to hold med flest point gå videre til semifinalerne, og hvis der er pointlighed, gælder samme regler i samme rækkefølge som i gruppespillet.

Hold ved EM i herrehåndbold 2022

Gruppe A: Slovenien, Danmark, Nordmakedonien, Montenegro

Gruppe B: Portugal, Ungarn, Island, Holland

Gruppe C: Kroatien, Serbien. Frankrig, Ukraine

Gruppe D: Tyskland, Østrig, Polen, Hviderusland

Gruppe E: Spanien, Sverige, Tjekkiet, Bosnien-Hercegovina

Gruppe F: Norge, Rusland, Slovakiet, Litauen.

EM-finalen historisk set

Der har været mange drabelige opgør i finalerne ved EM. Alle husker vel, når vi danskere har siddet og bidt negle, når de danske drenge har været i aktion i EM-finalen. I 2008 var det et utroligt spændende opgør mod Kroatien ved EM-slutrunden i Norge, hvor hallen i Lillehammer var propfyldt med fans og specielt mange danskere var på plads. Finalen blev først afgjort i kampens sidste ti minutter, hvor en storspillende Kasper Hvidt i målet gjorde forskellen for danskerne. Lige så tæt var det også i 2012, da Danmark på ny erobrede titlen i finalen mod Serbien, der havde hjemmebanefordel i ved denne slutrunde. Det skræmte dog ikke danskerne, der hev EM-guldet i land med en sejr på 21-19, men det var en tæt kamp hele vejen igennem, hvor det også blev et neglebidende opgør.

Netop føromtalte Kroatien har også historisk set været ude i meget tætte finaler. Senest i 2020 var de ude i et tæt opgør mod Spanien, men til sidst måtte kroaterne nok engang give fortabt og i stedet trak spanierne det længste strå og vandt 22-20 i et meget dramatisk opgør, hvor det længe lignede, at kampen kunne gå i forlænget spilletid.

Der har dog også været mange finaler, hvor der har været klasseforskel på de to finaledeltagere, men generelt er EM-finalen i herrehåndbold altid seværdig og fyldt med spænding.

De sidste 10 vindere af EM i herrehåndbold

2020: Spanien

2018: Spanien

2016: Tyskland

2014: Frankrig

2012: Danmark

2010: Frankrig

2008: Danmark

2006: Frankrig

2004: Tyskland

2002: Sverige

Profiler ved EM Herrehåndbold 2022

Der er flere store stjerner, som skal i aktion ved EM i herrehåndbold 2022. Skader eller sygdom kan naturligvis aldrig udelukkes eller forhindres, men tager vi udgangspunkt i, at alle spillere holder sig skadefrie til turneringens start, så er der mange store stjerner, som er værd at holde øje med.

Vores egne danske drenge Mathias Gidsel og Mikkel Hansen er nok de to spillere, som der vil være på de fleste modstanderes øjne. Mikkel Hansen er blevet kåret som verdens bedste håndboldspiller flere gange i karrieren. Senest i 2019, hvor han blev kåret som verdens bedste af mediet Handball Planet.

Mathias Gidsel er det nye helt store stjerneskud for Danmark. Gidsel imponerede stort ved VM i Egypten i 2021, og ved Ol fortsatte den unge stjerne med art drive gæk med alle nationernes forsvarer. Gidsel er blevet en spiller, som de fleste forsvarer frygter med sine hurtige fødder og finurlige finter. Både Mikkel Hansen og Mathias Gidsel er værd at holde øje med hos danskerne.

Hos Frankrig, der også er en af favoritterne til at vinde EM, er det værd at holde øje med Nikola Karabatic. Han har flere gange duelleret med Mikkel Hansen om titlen som verdens bedste mandlige håndboldspiller, og han har også vundet prisen før. Trods sine 37 år er han stadig med på det franske landshold. Ellers er franskmændenes bagkæde med Dika Mem, Nedim Remili og Timothey N’Guessan også værd at nævne som nogle af de helt store stjerner.

Den måske største stjerne ved slutrunden er dog norske Sander Sagosen. Sammen med Mikkel Hansen må han vel nok betragtes som den bedste spiller på nuværende tidspunkt. Sander Sagosen er en sand enmandshær for Norge, og han kan tit gøre forskellen på egen hånd for nordmændene. Sagosen har både et fantastisk skud, og han er også en mester til at finde sine holdkammerater i frie positioner.

Man kunne fremhæve utroligt mange stjerner ved EM i herrehåndbold 2022. Man kunne også nemt nævne spillere som Alex Dushjebaev hos Spanien, Domagoj Duvnjak hos Kroatien og mange andre, men hvis vi gik hele stjerneparaden igennem af spillere, ville dette skriv blive meget langt.

 

FAQ

På hvilke enheder kan jeg live streame EM i Herrehåndbold 2022

Du har mulighed for at se EM Herrehåndbold 2022 live på bet365 på din smartphone, tablet eller computer. Hvis du ønsker at live streame, kan du enten bruge bet365’s app eller se kampen direkte i webbrowseren. Har du Chromecast eller Apple-TV, kan du også se kampen på dit tv.

Hvilke sportsgrene og turneringer kan jeg ellers live streame?

Hos bet365 kan du følge en lang række sportsgrene og turneringer live. Foruden EM Herrehåndbold 2022 kan du blandt andet se fodbold fra nogle af de bedste ligaer i Europa. Champions League, Premier League, Bundesliga, La Liga, og Serie A. Hvis du til gengæld er mere interesseret i andre sportsgrene, kan du f.eks. live streame de største turneringer fra eksempelvis golf og tennis.

Kræver det et abonnement?

Nej, du er ikke bundet af et abonnement for at få adgang til live stream med bet365. Du skal blot have en konto, og sikre dig, at du har penge stående på din spilkonto (eller have placeret et odds på en sportsbegivenhed inden for 24 timer). Hvis du ikke har penge stående på din spilkonto, kan du nemt og hurtigt indsætte penge under fanen ”indbetal.” Herefter vil beløbet, som du vælger at indsætte være tilgængelig på din konto få sekunder senere.

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk