EM Fodbold odds 2021

EM Fodbold Odds 2021

Vil du gerne spille på EM Fodbold 2021, men vil gerne danne dig et overblik over hvem, du skal odds’e på? Så er du landet det rigtige sted. Vi giver dig de bedste EM Fodbold odds forslag, så du kan danne dig et godt overblik over den store fodboldslutrunde, der løber af stablen denne sommer fra 11. juni til 11. juli.

Hvem vinder EM? Hvor står Danmark i dette EM i fodbold? Hvem bliver topscorer? Vil du komme nærmere et svar på disse spørgsmål, og ønsker du de bedste EM Fodbold spiltips og odds, så finder du dem lige her.

EM Fodbold 2021 vinder – odds

I dette afsnit giver vi dig en oversigt over, hvilke odds du kan få på vinderen af EM Fodbold 2021.

England: Odds 6.00*

Frankrig: Odds 6.00*

Belgien: Odds 7.00*

Tyskland: Odds 8.00*

Spanien: Odds 8.00*

Portugal: Odds 9.00*

Italien: Odds 12.00*

Holland: Odds 13.00*

Kroatien: Odds 29.00*

Danmark: Odds 34.00*

Tyrkiet: Odds 51.00*

Ukraine: Odds 51.00*

Rusland: Odds 67.00*

Schweiz: Odds 67.00*

Polen: Odds 81.00*

Sverige: Odds 81.00*

Odds på vinderen af EM i Fodbold:

Favoritter ved EM i fodbold 2021

I dette års europamesterskab er det lige nu Frankrig, England, Belgien, Tyskland, Portugal og Spanien, der er de seks største favoritter, som står til at vinde. Også Italien og Holland spås til at have gode chancer, så det bliver interessant at se, om de kan hamle op med storfavoritterne. Med denne guide kan du altså få dig et overblik over de bedste spilforslag til EM Fodbold, så du ved, hvem du skal spille på hos bookmakerne.

Frankrig

Som de regerende verdensmestre i fodbold og nummer to ved EM i 2016 er Frankrig en klar favorit til at vinde EM 2021. Derfor er det måske også lidt underligt, at de er seedet som 2’ere i gruppespillet. Endnu mere fordi de står til at have meget gode chancer for at løbe afsted med EM-trofæet. Som de forsvarende verdensmestre er Frankrig en klar favorit på niveau med England i dette års EM-finale.

Frankrig ved, hvordan man spiller fodbold. Det var også tydeligt i dette års EM-kvalifikation, hvor de i deres gruppe toppede med 25 point over Tyrkiet, som havde 23 point, Island med 19 point, og til slut Albanien, Andorra og Moldova. I kvalifikationen var det Olivier Giroud, der blev den franske topscorer med hele seks mål. Og det til trods for at han ikke scorede et eneste mål ved VM-finalen i 2018.

Det bliver spændende at se, om Giroud sammen med sine franske medspillere Kylian Mbappe, der også står til at være årets topscorer, og Antoine Griezmann og Paul Pogba kan føre det franske landshold på vej til EM-sejren.

England

Selvom England ikke har vundet guld i EM eller VM siden deres sejr ved verdensmesterskabet i 1966 har det bestemt ikke sat en stopper for deres forhåbninger og drømme. I 2018 måtte de tage sig til takke med en 4. plads i VM, efter et nederlag til Kroatien og Belgien. Ikke desto mindre har de klaret sig glimrende i dette års kvalifikationsrunde, hvor de løb afsted med syv sejre ud af otte kampe. Her fyrede Harry Kane og Raheem Sterling den godt af, og det resulterede i en målscore på +31 i EM-kvalifikationen.

En stor fordel for England i år er, at de spiller deres gruppekampe på hjemmebane over for Kroatien, Tjekkiet og Skotland. Når de videre til slutrunden, kan de også nyde godt af plænerne på det engelske stadion, Wembley, i både semifinalen og finalen.

Med mange dygtige spillere og mulighed for gode kampe på hjemmebane står det engelske landshold altså drønstærkt i år, og derfor ligger de øverst som favoritterne til at vinde EM 2021.

Belgien

Som det førende land på FIFA’s verdensrangliste er det ikke så underligt, at Belgien står med gode chancer for at vinde EM 2021 hos bookmakerne. Der er heller ingen tvivl om, at de er den klare favorit i Gruppe B, hvor de faktisk også er oppe imod os danskere, samt Rusland og Finland.

Ved VM i 2018 sluttede Belgien med en bronzemedalje efter at have slået England med 2-0, og derefter tabe til de franske verdensmestre med blot 1-0 i semifinalen. Også i EM 2016 klarede de belgiske drenge sig til kvartfinalerne. Derfor skulle det ikke undre os, hvis det belgiske landshold godt kunne løbe afsted med sejren i dette års europamesterskab.

Til dette års kvalifikation klarede de sig til UG med 10 sejre ud af 10 mulige. I deres gruppe, hvor de var oppe imod Rusland, Skotland, Cypern, Kasakhstan og San Marino, løb de afsted med samlet 40 scorede mål. Her var det Romelu Lukaku der smækkede hele 7 mål i kassen, mens Eden Hazard klarede 5 mål, og Michy Batshuayi 4 mål, ligesom holdmakkeren Kevin De Bruyne. Belgien har altså et fænomenalt hold med stærke spillere, der også har fyret den af andre steder. Eden Hazard spiller normalt hos Real Madrid, sammen med Thibaut Courtois, og Kevin De Bruyne slår sig løs sammen med Manchester City.

Det belgiske landshold kan altså noget, og det bliver yderst spændende at se, om de når i mål med EM-trofæet i år, eller om de endnu må have en guldmedalje ved EM i fodbold til gode.

Tyskland

Tyskland er i dette års grupperunde seedet som 1’ere i Gruppe F, hvor de jo er oppe imod Frankrig, Portugal og Ungarn. I grupperunden har de alle tre kampe på hjemmebane, hvorfor de har en god chance for at komme videre, også selvom de er oppe imod de regerende verdensmestre, Frankrig, og sidste EM’s vinder, Portugal.

Men Tyskland er i årevis blevet set som et af de bedste landshold på verdensplan, og med intet mindre end tre guldmedaljer (for ikke at tale om tre sølvmedaljer og to bronzemedaljer) til EM i rygsækken er det bestemt ikke en overraskelse. Dog har der været et generationsskifte på det tyske hold, da mange ældre spillere er gået pension, og nye derfor måtte træde til, så det er svært at sige, hvor stærkt det tyske landshold står i dette års EM.

Heldigvis spås Tyskland til at have gode chancer, generationsskifte eller ej, især da de spiller deres gruppekampe på hjemmebane i München. Det til trods for at de oven i købet er oppe imod Frankrig og Portugal i deres gruppe.

Portugal

Taler vi om Portugal og EM Fodbold, kan vi jo ikke komme uden om, at de er de regerende europamestre med en sejr i 2016. Portugiserne kan deres kram.

I gruppespillet er Portugal oppe mod selveste Frankrig og Tyskland, som altså er nogle hårde konkurrenter at være oppe imod. Også Ungarn er med i Gruppe F, men de vækker dog ikke megen bekymring for det portugisiske landshold. Portugal spås oven i købet til en sejr over Ungarn, til trods for at der spilles på ungarsk hjemmebane.

Selvom Cristiano Ronaldo efterhånden har rundet de 30 og lidt til, og flere af de portugisiske spillere efterhånden er lidt oppe i årene, er der vist ingen tvivl om, at de nok skal give den gas og gøre deres, for at få boldene i mål. Kombineret med en række nye spillere på holdet, bliver det absolut spændende at se, om portugiserne kan gentage successen ved sidste EM.

Spanien

Spanierne har tidligere været noget af nogle varme drenge på fodboldbanen til EM og VM. Her fik de guld ved VM 2010 og EM 2012, men siden da er det gået lidt ned ad bakke. Deres tidligere store spillere som Andrés Iniesta, Cesc Fabregas og Xavi har sagt farvel og tak, og selvom de bestemt har dygtige spillere i dag, har det været svært for dem at hamle op med de andre store fodboldlande i både EM og VM.

Spanien har dog den fordel, at de spiller deres gruppekampe på hjemmebane i år. Det skulle egentlig have været i Bilbao, men grundet coronarestriktionerne og problemer med at overholde disse, har de flyttet de spanske hjemmebanekampe til Sevilla i stedet . Her skal de op imod Sverige, Polen og Slovakiet, og vi kan heller ikke komme udenom, at Spanien altså er seedet som nr 1 i deres gruppe.

Det kan måske undre lidt, at Spanien så ses som favoritter i dette års EM, da det ikke er gået synderligt godt de seneste år. Men vi kan ikke komme uden om, at de altså klarede sig ganske glimrende i deres kvalifikationsgruppe, hvor det blev til en førsteplads mod Sverige, Norge, Rumænien, Færøerne og Malta. Her havnede også Sergio Ramos, Alvaro Morata og Rodrigo som topscorere med hver 4 mål. Og det blev til samlet 31-5 målscore for det spanske hold med otte sejre og to pointdelinger i kvalifikationen.

Med den fine kvalifikation og fordelen på hjemmebane, har det spanske landshold altså ganske rimelige chancer for at gå videre til slutrunden i EM 2021.

Spiltips til EM Fodbold – Outsiderne

Selvom det er godt at have et overblik over favoritterne ved EM, er det også en fordel at have styr på de andre hold – især hvis du har planer om at spille på dem. Måske holder du med Danmark for enhver pris – og så skal du jo vide, hvor stærkt de står.  Så hvis du er nysgerrig på, hvem der står som outsidere til dette års EM i fodbold, og hvor står Danmark i hele dette mesterskab, skal du ende læse videre herunder. Vi starter med et kig på Danmark.

Hvor langt kommer Danmark ved EM i fodbold?

Ved dette års EM har Danmark den klare fordel at spille alle kampene på hjemmebane i gruppespillet. Derfor spås vi til at have rimelige chancer for at komme videre her. Selvfølgelig står Belgien som den klare favorit til at vinde Gruppe B, men det burde som minimum blive til en andenplads, og dermed en plads i ottendedelsfinalen mod nummer to i Gruppe A – og det vil med sandsynlighed være Schweiz eller Tyrkiet.

Skulle det gå så godt, at vi når videre til kvartfinalen, kan det være vi møder Holland, som ellers ligger ganske pænt i forhold til odds dette år. Vinder vi over Holland, kan det ske, at vi havner i kamp mod Spanien eller hvem end, der vinder i den farlige Gruppe F; Portugal, Frankrig eller Tyskland. England er selvfølgelig også en mulighed, eller Belgien.

Danmark spiller som sagt gruppekampene på hjemmebane i Parken i EM 2021, og det er jo en klar fordel. Kasper Hjulmand har dog også fået stablet et strålende hold på benene. Med Hjulmand ved roret klarede Danmark sig faktisk udmærket i Nations League, om end de fik tæv af Belgien. Her fik vi nemlig fire point hjem i to kampe mod England – og sågar en sejr på Wembley Stadion og seks point mod Island.

Også i kvalifikationen til VM-2022, der var i gang i marts, har det danske landshold indtil videre klaret det flot med sejre over Israel med 0-2 på udebane, 8-0 mod Moldova på hjemmebane og 0-4 mod Østrig på udebane. De har altså fået varmet godt op til nogle sejre, så det skulle ikke undre os, at de formår at få taget noget af det med videre til EM-gruppespillet og slutrunden.

Satser du på Danmark? Spilforslag til EM 2021

Tager vi en samlet vurdering, når vi skal give et bud på spilforslag for Danmark i EM, er det først og fremmest værd at se på gruppespillet. Hvad angår odds her har vi altså til at have gode chancer for at vinde over Finland og Rusland. Belgien står til at vinde over os, selvom en sejr over dem ikke synes helt usandsynlig. Vi har en god chance for at gå videre til slutrunden med 1,22 i skrivende stund, dog med Rusland lige i hælene. Skulle vi nå så langt at vinde EM, står odds i skrivende stund til 34.

Ser vi på danske topscorere, ligger vi dog et godt stykke nede, hvor vi finder Christian Eriksen med odds 81,00, her efterfulgt af Andreas Skov Olsen og Jonas Wind på 101,00.

Andre outsidere i EM Fodbold 2021

Det har været lidt frem og tilbage med Holland, om hvorvidt de kan betegnes som favoritter til dette års EM. Der er dog ingen tvivl om, at de ligger ganske pænt, hvad odds angår, om end de lige nu er overhalet af Italien med 12,00, mod Hollands 13,00. Ikke desto mindre står Holland som klare favoritter til at vinde deres kamp mod Ukraine i gruppespillet, og generelt burde de klare sig godt i Gruppe C. De har hjemmebane alle tre kampe, hvilket giver dem en fordel, til trods for at deres forsvar ikke står så stærkt.

Italien ligger som nævnt lige over Holland, og de klarede sig godt til EM-kvalifikationen, til trods for et meget ærgerligt VM 2018, hvor de ikke var med. Italien er en klar favorit til at vinde i Gruppe A, som ellers er en vanskelig gruppe. De klarede sig forrygende i EM-kvalifikationen med 10 sejre i 10 kampe, og derfor spås de altså til at have ganske fine chancer for at komme videre til slutrunden, om end det kan blive svært at slå lande som Belgien, de kan risikere at få som modstander.

Vi kan ikke helt komme uden om, at Kroatien klarede sig hele vejen til finalen ved VM-slutrunden i 2018. Til trods for at de mistede sejren til Frankrig, var det en forunderlig bedrift, og det bliver spændende at se, om de kan gentage successen i europamesterskabet. I gruppespillet står de desværre ikke til at vinde, da de er oppe imod England, men de står ikke desto mindre til at tage gruppens andenplads, og således komme med videre til ottendedelsfinalerne. I skrivende stund ligger Kroatien med odds på 29,00, og derfor en smule over Danmark.

Hvem ligger i bunden i EM 2021?

Tager vi et kig i den helt anden ende af odds-skalaen, finder vi henholdsvis Ungarn, efterfulgt af Finland og Nordmakedonien i bunden. Og Nordmakedonien er i den grad værd at nævne her. De ligger måske helt i bunden – sammen med Finland, der ligesom Nordmakedonien har kvalificeret sig til EM for første gang. Ikke desto mindre overraskede Nordmakedonien alle, da de slog Tyskland i marts måned ved VM-kvalifikationen. Og kan man slå Tyskland, så kan man måske alligevel noget.

Spørgsmålet er bare, om Nordmakedonien kan vise nok tænder til at klare sig gennem dette års EM. Skulle du føle dig ekstra modig, og måske føle dig sikker på, at Nordmakedonien vinder, hvis sol, måne og stjerner står rigtigt, kan du altså spille på dem til odds 501,00. Ellers kan det være, du skal satse dine penge et andet sted.

Hvem bliver topscorere til EM i fodbold 2021?

Tager vi et blik på topscorerne til EM 2021, er der ikke overraskende, at det er de tre favoritter, England, Frankrig og Belgien, der ligger i toppen her. Det er nemlig ingen mindre end Harry Kane, Kylian Mbappe og Romelu Lukaku, der står til at blive topscorere i dette års EM. Deres odds står alle tre lige nu til 8,00, efterfulgt af Cristiano Ronaldo på 10,00, samt Antoine Griezmann og Raheem Sterling på 17,00.

Det bliver derfor spændende at se, om dette holder stik, eller noget ændrer sig undervejs. Det har i hvertfald været Harry Kane og Kylian Mbappe der har holdt skansen som topscorere i EM-kvalifikationen.

Af danske spillere skal vi som sagt noget længere ned, hvor vi finder Christian Eriksen med odds 81,00. Det er derfor nok ikke lige der, man skal satse sine penge, hvis man ønsker en mere sikker gevinst.

Hvad bør du overveje, når du spiller på en EM topscorer?

Hvis du vælger at spille på en fodboldspiller som topscorer, er det en god idé at gøre dig en række overvejelser.

Du bør først og fremmest se på, hvilket hold, spilleren er med på. På nogle hold har de en enkelt spiller, der går efter målene, mens andre har et større samarbejde. En topscorer kan være nok så meget, men det kan altså også være vigtigt, at han spiller med på et dygtigt hold, som kan samarbejde om at trække målscoren op og eventuelt hive sejren hjem.

Spilleformen kan også have noget at sige i forhold til topscoreren. Hvad er de forventede topscoreres baggrund og historik. Har topscoreren været skadet? Det kan påvirke spillet. Det samme gælder karantæne. Kommer han ofte ud i situationer, hvor han får gule eller røde kort, så er der risiko for, at han simpelthen ikke kan spille med i alle kampene.

Det er også værd at overveje, hvordan spilleren klarer sig i slutrunder og eventuelle straffespark. Nogle spillere er allerbedst, når de er under pres, så derfor fyrer de masser af bolde i mål lige op til spillets afslutning.

Andre spillere kan også være super dygtige til straffespark. Det så vi blandt andet i VM 2018, da Harry Kane, som også er en favorit i år, blev topscorer med hele 6 mål foran Mbappe, Grizemann og Ronaldo. Halvdelen af Kanes mål blev nemlig scoret på straffespark.

Det er dog langt fra alle spillere, der arbejder bedst under pres. Polske Robert Lewandowski løb afsted med titlen som topscorer ved kvalifikationen til VM 2018. Selvom det polske landshold ikke har meget at prale af i europamesterskaberne, er Lewandowski alligevel en dygtig spiller. Desværre kunne han ikke gentage successen fra kvalifikationen, da han desværre ikke arbejder godt under pres. Han måtte simpelthen tage til takke med 0 mål i slutrunden.

Andre spiltips til EM 2021

Der er masser af muligheder for at spille på EM Fodbold 2021. Du kan både vælge at spille på det hold, du tror vinder. Du kan spille på hvem, der når til finalen, semifinalen eller kvartfinalen. Du kan spille på de forskellige grupper, og meget mere.

Er du interesseret i topscorere, kan du både vælge at spille på favoritterne, og du kan også spille på den samlede top 3 af topscorere. Det kan også være du er mere til at spille på det antal mål, der bliver scoret. Eller du kan kaste dig ud i Spiller vs. Spiller, hvor du udvælger to kandidater, der skal dyste om at score flest mål. Her kunne Kane mod Mbappe selvfølgelig være et godt bud. Hvis du er en haj til fodbold og ved en masse om de pågældende hold og spillere, kan det være et godt væddemål.

Der er altså masser af muligheder for at give sig i kast med EM Fodbold 2021 odds. Du får ikke bare en mere spændende fodboldoplevelse ud af det, men også chancen for at få lidt mønter med hjem.

 

Bookmaker bonus

100% op til 1000 DKK

100% op til 1000 DKK

Op til 1000 DKK

100% op til 1000 DKK

100% op til 1000 DKK

100% op til 500 DKK

Op til 1000 DKK

Op til 1000 DKK

Op til 1000 DKK freebet

100% op til 500 DKK

NYHED indenfor betting

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk