Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Betfair Bonuskode

Betfair
Åbn en konto hos Betfair og få 1000 kr. i bonus​100% op til 1000 kr.​

18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk

Hvorfor Betfair?

Spillebørs​
Live betting​
God support​
Dansk Licens​
Skattefri gevinster​

Fakta om Betfair

Høje odds​
Opstart år 2000​
Verdens største spillebørs​
Hjemmeside på flere sprog​
En del af Sporting Exchange​

Betfair bonus

Hvis du ikke allerede har en konto på Betfair, er det nu du skal spidse ører. Hos Betfair venter der nemlig et hav af lækre bonusser. Det gælder især for dig der ikke har været oprettet hos Betfair før. En Betfair bonus er den perfekte måde at lære platformen at kende på.

Som ny spiller kan det være svært at finde rundt i de mange bonusser der findes rundt omkring. Fortvivl ikke. Hvis du læser med videre her, ender du med at blive klogere på hvad en Betfair bonus indebærer.

Som nævnt i starten af artiklen, kræver det at du er førstegangskunde, for at modtage din Betfair bonus. Hvis du på noget tidspunkt har oprettet dig hos Betfair, kan du derfor ikke gøre brug af en Betfair Bonus. Heller ikke selvom det er længe siden det er sket.

Man har heller ikke muligheden for at slette en gammel konto for så at oprette den igen. Har du ikke haft en konto før hos Betfair, er det bare med at komme i gang. Vi guider dig til den bedste start med din Betfair bonus.

Sådan får du din Betfair velkomstbonus.

Vi kan godt afsløre allerede nu at du ikke behøver en doktorgrad for at udløse din Betfair velkomstbonus. Der er dog alligevel et par ting du skal være opmærksom på. Misser du et par vigtige steps i oprettelsen, får du ikke din Betfair bonus. Og så er det for sent. Næsten i hvert fald.

Heldigvis har Betfair en glimrende kundeservice der kan hjælpe dig hvis noget skulle kikse. Betfairs kundeservice kommer vi også ind på senere. En god kundeservice hos en bookmaker skal ikke undervurderes. Har du ikke tænkt dig at læse med til vores Betfair kundeservice afsnit, så lad os afsløre allerede nu, at den er ganske fonuftig. Du kan derfor roligt oprette dig som kunde hos Betfair. Som sagt mre om det senere.

Når du opretter dig, er det faktisk valgfrit om du vil modtage din Betfair velkomstbonus eller ej. Du tænker måske nu at det valg ikke er så svært. Man tager selvfølgelig imod bonussen når den er gratis. Alligevel er der faktisk nogen der vælger ikke at tage imod deres Betfair velkomstbonus.

Det skyldes blandt andet at man ikke ved hvad det indebærer, og ikke kan gennemskue præmissen. Den tvivl skal vi også nok komme til livs i denne artikel.

Betfair Sportsbook

Tag imod din Betfair velkomstbonus

Vi anbefaler naturligvis at du tager imod din Betfair velkomstbonus. Det er en rigtig fed måde at komme i gang med at spille på, helt risikofrit. Senere når du selv skal indsætte dine egne penge, vil du have en bedre forståelse for hvordan tingene fungerer.

Så hvordan får du din Betfair velkomstbonus? Her kommer det. Når du opretter dig som kunde, skal du være opmærksom på at sige ja tak til din Betfair bonus. Du bliver guidet gennem oprettelsen og undervejs skal du krydse af hvorvidt du gerne vil modtage din Betfair velkomstbonus eller ej.

Her er svaret naturligvis ja. Du vil stadigvæk blive bedt om kreditkortoplysninger. Det betyder dog ikke at noget som helst bliver trukket fra din konto før du selv beder om det. Det betyder blot at du nemt kan få udbetalt dine penge, såfremt du skulle være heldig at vinde.

Når du har færdiggjort din oprettelse, går der ikke længe inden din konto bliver lidt sjovere at se på. Den vil nemlig blive tildelt en 100% bonus af det første beløb du indbetaler. Det vil sige at hvis du indbetaler 500 kr. så får du også 500 kr. i velkomstbonus oveni. Du kan indbetale op imod 1000 kr. og dermed få 1000 kr. i bonus. Så er vi i gang.

Dét skal du være opmærksom på, når du modtager din Betfair bonus

Selvom det er super lækkert med ekstra penge at spille for, er der et par ting du skal vide. Det er nemlig sådan at det ikke ”bare” er penge du får. Flere nybegyndere er blevet skuffede, når de har opdaget, at bonussen ikke bare lige kan udbetales.

Der er med andre ord specifikke krav til hvad ud skal gøre, for at få din Betfair bonus udbetalt. Det skal siges at det ikke er noget unikt for Betfair. Det er standardpraksis hos stort set alle bookmakere, at der er nogle krav til den bonus man modtager.

Hos Betfair er der som sagt også gennemspilskrav, inden du kan få udbetalt eventuelle gevinster af bonussen. Helt konkret for din Betfair bonus gælder, at du skal gennemspille den 8 gange til minimum odds 1,95 for at kunne få lov at udbetale pengene igen. Det gør selvfølgelig tingene en smule mere usandsynlige, men bestemt ikke umuligt. Med lidt held og en god portion fornuft, kan du snildt ende med at står med en lækker gevinst til udbetaling.

Hos Betfair er der flere forskellige måder du kan blive underholdt på. Ligeledes venter der bonusser i de forskellige afdelinger. Dem skal vi kigge nærmere på nu.

Betfair sport bonus

Betfair er en af de mest rutinerede bookmakere derude. De spænder bred over hele verden, og især deres spillebørs er ret unik. Den kommer vi tilbage til senere. At Betfair har været i gamet i mange år, betyder også at det ved første øjekast kan virke lidt uoverskueligt. Ikke fordi siden som sådan er sværere at navigere rundt i en konkurrenternes. Mere fordi Betfair bare har et kæmpe udvalg af odds på sportsgrene.

Det er derfor endnu mere kærkomment at starte ud med en bonus. Det er ganske risikofrit, og du lærer hvordan siden er opbygget, og de mange muligheder du har. En Betfair sport bonus er din indgangsvinkel til at begynde at oddse som du vil.

Der er naturligvis ingen der siger at du skal være nybegynder. Det kan være du er rutineret oddser og bare ikke har oprettet dig hos Betfair endnu. På den måde har du måske allerede nu en ide om hvordan du bedst forvalter din Betfair bonus, så du i sidste ende kan pynte lidt på bankkontoen.

Din Betfair velkomstbonus kan bruges til sport, så det er dig der afgør hvor meget du har til rådighed. Husk at Betfair matcher dit indskud med 100% op til 1000 kr. Husk gennemspilskravene så du ikke bliver skuffet når du tror du skal udbetale en gevinst, men ikke kan få lov.

Betfair poker bonus

Selvom Betfair sport for mange er det store trækplaster, findes der også noget for kortspillerne. Her taler vi helt konkret om Betfair poker. Betfair poker har en dedikeret side hvor du kan slå dig løs med Texas Hold’em eller alternativet Omaha.

Igen er Betfair poker bonus med til at lade dig starte ud med minimal risiko. Du kan lære reglerne at kende, få dem finpudset, eller bare gå lige til stålet med dine gode gamle blufs. Betfair poker giver dig muligheden for at spille direkte i din browser, eller at hente deres glimrende software ned på computeren.

Med en Betfair poker bonus kan du hygge dig med de mange forskellige turneringer, eller bare et klassiske cash game.

Betfair har ikke nogen poker app, men du kan stadig spille direkte fra din mobil. Vores erfaring har hidtil været gnidningsfri, så det er bare med at komme i gang.

Betfair poker bonus

Selvom Betfair sport for mange er det store trækplaster, findes der også noget for kortspillerne. Her taler vi helt konkret om Betfair poker. Betfair poker har en dedikeret side hvor du kan slå dig løs med Texas Hold’em eller alternativet Omaha.

Igen er Betfair poker bonus med til at lade dig starte ud med minimal risiko. Du kan lære reglerne at kende, få dem finpudset, eller bare gå lige til stålet med dine gode gamle blufs. Betfair poker giver dig muligheden for at spille direkte i din browser, eller at hente deres glimrende software ned på computeren.

Med en Betfair poker bonus kan du hygge dig med de mange forskellige turneringer, eller bare et klassiske cash game.

Betfair har ikke nogen poker app, men du kan stadig spille direkte fra din mobil. Vores erfaring har hidtil været gnidningsfri, så det er bare med at komme i gang.

Betfair Henvis og Tjen

Ikke overraskende elsker de nye kunder hos Betfair. Det er deres levebrød og fair nok. Her kommer du ind i billedet. For hvad hvis du kunne tjene penge på at få en du kender til at oprette sig som kunde hos Betfair?

Du har nok regnet ud hvor vi er på vej hen. Sagen er nemlig den, at du rent faktisk kan tjene penge på at få en ven, kollega eller anden bekendt til at oprette sig på Betfair. De penge du tjener kan du jo så se om du kan trylle om til endnu flere. For eksempel ved at bette på sport, satse dem i casinoet eller smide dem i en poker turnering.

Betfair Henvis og Tjen sørger for at belønne din indsats for at skaffe Betfair flere kunder. De giver dig 100 kr. pr. nye kunde der opretter sig via det link du sender dem. Det er vigtigt at din ven bruger det link du får via Betfair Henvis og Tjen siden. Ellers har Betfair ikke en chance for at vide at det rent faktisk er dig der har skaffet dem deres nye kunde.

Det bedste af det hele er, at din ven blot skal oprette sig som kunde. Dernæst skal personen have et afgjort væddemål for 100 kr. eller derover. Med andre ord er det meget lave krav for at du selv kan få dine 100 kr. Hvis en du kender alligevel har tænkt sig at oprette sig hos en bookmaker og spille penge der, kan det jo lige så godt være hos Betfair, så du også kan få noget ud af det.

Dernæst vil du have 100 kr. stående på din Betfair konto indenfor 24 timer. Det er da for nemt. Din ven kan jo så, ligesom dig, benytte sig af de mange Betfair bonus der findes.

Betfair indbetalinger og udbetalinger

Et af de vigtigste elementer ved online betting er at vide hvordan man indbetaler og udbetaler penge. Vi kan hurtigt blive enige om, at det er sjovest at udbetale penge. Det betyder dog ikke at indbetalingen ikke er vigtig. For hvordan skal du kunne udbetale penge, hvis du ikke har indbetalt noget at spille for først?

Det kan virke som et banalt spørgsmål, men rigtig mange bookmakere derude forstår ikke at gøre den proces enkelt. Betfair indbetalinger og udbetalinger, glider heldigvis rigtig godt. Det er nemt, hurtigt og sikkert.

Tilbage da du oprettede din konto, blev du bedt om at vælge en indbetalingsgrænse. Dette skyldes at i takt med at online gambling har overtaget hele verden, så er der også flere svage sjæle der bliver mere fristet end hvad godt er og dermed ender i ludomani.

Når du vælger en indbetalingsgrænse, er der større sandlighed for at du har fornuften i behold. Dermed vælger du nemmere en indbetalingsgrænse du ved du har råd til at tabe. Du kan vælge daglig, ugentlig eller månedlig indbetalingsgrænse.

Vi kan ikke sige hvad du bør vælge, da forskellige menneskers økonomier er forskellige. Vi kan blot minde om at man altid skal spille ansvarligt, og kun spille for et beløb man har råd til at tage. Online betting og gambling skal være sjovt og underholdende.

Betfair udbetaling af penge

Som de fleste andre steder, er det naturligvis lettest at indbetale penge. Dette for at Betfair jo selvfølgelig har størst interesse i det. Fair nok. Når det så er sagt er det også ganske let at udbetale penge.

Du klikker blot på ”min konto” oppe i øverste højre hjørne. Dernæst klikker du på den afdeling du ønsker at udbetale fra. ”min Betfair konto”, ”min poker konto” eller ”min casino konto”. Når du har klikket på en af dem, kommer du til en oversigt hvor du har mulighed for at udbetale dine penge.

Betfair indbetalinger og udbetalinger er som sagt helt sikker. Når du har valgt at udbetale penge, går der 2-5 arbejdsdage. Vi oplever dog at der oftere går 2 end flere dage.

Betfair indbetalinger og udbetalinger er super enkelt og sikkert. Det gør at du kan have dit fokus på at have det sjovt, og ikke bekymre dig om dine penges sikkerhed.

Om Betfair Danmark

Betfair startede tilbage i 2000. Ifølge Wikipedia, var det det første online spil firma sponsorerede en engelsk fodboldklub nemlig Fulham. Det var før det blev forbudt at reklamere med gambling på tv og i radio.

Betfair spillebørs

Betfair er sådan set blot en spilside, der tilbyder odds, poker og casino. Udover det, tilbyder de noget ret unikt. Noget som de også var de første til at introducere til verden. Det er et enormt spændende koncept, som med rette har haft sin gang på jord siden da.

Vi taler om Betfairs spilbørs. Det er et unikt koncept som kan være svær at forstå, men som ligeledes er mega fedt, så snart man er inde i hvordan det fungerer. Kort og godt kan de sammenlignes lidt med aktiemarkedet.

Her handler du i stedet for med odds. Du køber og sælger odds. Det er derfor spillerne der sætter oddsene. Det medvirker til, at oddsene ofte er højere end i den traditionelle sportsbook.

Vi anbefaler ikke Betfair spillebørsen til nye spillere. Vi råder dog til at have Betfair spillebørsen i baghovedet til når du engang er blevet en mere habil oddser. Når du engang er klar til at tage hul på Betfair spillebørsen, venter der en masse spænding og underholdning.

Betfair har lavet masser af udførlige guides om Betfair spillebørsen. Du kan også finde masser af viden derude på det store brede internet. I takt med at du bruger spillebørsen, bliver du også mere ferm til det. Din indsats for at sætte dig ind i Betfair spillebørsen kan derfor i sidste ende blive godt belønnet.

Betfair spillebørsen freebet.

Her er en helt unik mulighed for at komme godt fra start på Betfair spillebørsen. Vi må bøje os i støvet her og sige at det er en af de mest attraktive bonusser vi længe har set. Spillebørsen freebet er en Betfair bonus. Den gør at du kan spille 550 kr. helt uden risiko.

Det lyder næsten for godt til at være sand. Hvis du er interesseret i denne bonus, kommer her en forklaring på hvordan du får den.

Når du har oprettet dig som bruger på Betfair, skal du indenfor 7 dage have aktiveret din Betfair bonuskode. I dette tilfælde er det bonuskoden til dit Betfair spillebørsen freebet.

Du skal satse minimum 550 kr. før at dit spillebørsen freebet bliver aktiveret. Du må gerne satse mere. Satser du for eksempel 1000 kr. vil du dog ikke får 1000 kr. refunderet. Her vil du stadig kun får 550 kr. refunderet. Resten er af beløbet er tabt.

Det er også vigtigt at understrege at du kun får de 550 kr. refunderet såfremt du taber. Hvis du vinder dit væddemål, får du beløbet retur samt gevinsten som på traditionel vis.

Er du uheldig at tabe, så fortvivl ikke hvis pengene ikke står på din konto med det samme. Der kan gå op til 48 timer inden du får refunderet de 550 kr. fra dit Betfair spillebørsen freebet. Når du har fået pengene retur, er det op til dig hvad du gør med dem.

Du kan prøve lykken og spille pengene på et nyt væddemål, eller du kan hæve pengene tilbage til din konto. Denne Betfair bonus er ret fed, fordi det giver dig mulighed for at lære hvad Betfair spillebørsen egentlig kan. Og så endda helt risikofrit.

Betfair mobil apps

Online betting fylder rigtig meget i efterhånden. Det er blevet ret populært at krydre sine sportsoplevelser med lidt ekstra spænding. I takt med den stigende popularitet, er der ligeledes opstået et behov for at kunne spille lige når man har lyst.

Derfor har mange bookmakere også udviklet apps til smartphones. Betfair er ingen undtagelse. Betfair mobil apps gør at du aldrig misser det gyldne væddemål. Der findes ikke en mere ærgerlig følelse end at have forudset en begivenhed eller et resultat, uden at have tjent penge på det.

Mange online betting firmaer har apps til alle deres tjenester. Betfair har dog valgt at ligge alle deres kræfter i at fintune deres Betfair betting app og deres Betfair spillebørs app. De har således ikke nogen app til casino eller poker delen. Det kan vi dog godt tilgive når vi ved hvor godt de andre to apps spiller.

Betfair mobil apps består som sagt af to forskellige apps. Sports betting app og exchange app. Exchange appen er appen til spillebørsen. Navnet på appen er dog på engelsk så bliv ikke forvirret af det.

Begge Betfair mobil apps er tilgængelige til iPhone og Android smartphones. Det er ganske let at hente Betfair mobil apps til iphone. Her går du blot ind på app storen og søger på Betfair. Download og installer appen og så er du klar.

Til Android smartphones følger en lidt anden proces for at downloade Betfair mobil apps. Her skal du tilgå Betfairs hjemmeside via internet browseren på din mobil. Søg blot på google på ”Betfair mobil apps”. Her følger du blot et af de øverste resultater.

Download installationsfilen på den Betfair mobil apps du ønsker og installer. Android telefoner bruger Google Play butikken til at downloade apps fra. Her er apps der tilbyder spil om rigtige penge ikke tilladt. Deraf den mere indirekte vej.

Det betyder dog ikke at der er nogen risiko forbundet med at hente og installere Betfair mobil apps til android. Det er sikker software, uden skadelige filer.

Betfair live stream

Betfair live stream er lige så fedt som det lyder. Det er nemlig muligheden for at live bette på sport og samtidig se begivenheden direkte. Rigtig mange kampe bliver ikke vist på tv. Det giver bare et ekstra lag at kunne følge med i kampen live på Betfair live stream.

På den måde har du også en langt større mulighed for at vinde på et godt odds. Selvom der også er fulde statistikker på en given kamp, er det ikke altid at det stemmer overens med virkeligheden. For eksempel kan et hold godt have bolden i 65% af tiden, men ikke være de mest farlige foran mål.

Med Betfair live stream kan du spotte tendensen i en kamp. Hvilket hold scorer næste mål? Hvem får det næste gule kort? Det er en fremragende service. Det bedste af det hele er at det er ganske gratis. Alt du skal gøre er at have penge på kontoen.

Betfairs live stream dække masser af sportsgrene. Det kan være fodbold, tennis eller sågar hundevæddeløb. Hvad end du er til så er der ofte mulighed for at følge med i det direkte på din skærm.

Betfair Live Stream

Betfair kundeservice

Betfair kundeservice er blandt de allerbedste. Der er altid en venlig sjæl parat til at hjælpe. Selv for spillere der er vandt til at oddse, kan der opstå situationer hvor man kan komme i tvivl. Det ved Betfair godt, og derfor har de også oprettet deres kundeservice, så du altid er i trygge hænder.

Betfair kundeservice er nem at tilgå modsat mange af deres konkurrenters. Mange af de mindre bookmakere har ikke kapacitet til at have en stor kundeservice kørende. Derfor er deres kontaktmuligheder ofte gemt rigtig langt væk. Det er da også hvis de overhovedet har en kundeservice.

Betfair kundeservice er som sagt ikke mere en et par klik med musen væk. Inden du kommer i kontakt med en medarbejder, kan du jo tjekke den ret udførlige support side. Her finder du masser af artikler der guider dig gennem de ofte stillede spørgsmål.

Vi bebrejder ingen hvis man ikke kan finde sit svar her, eller ikke forstår det. Heldigvis er sidste mulighed at komme i kontakt med en medarbejder der har styr på tingene. Du kan komme i kontakt med Betfair kundeservice gennem chat, email og telefon. Det er oftest hurtigst at skrive til dem via chatten, så gør det såfremt du har mod på det.

Betfair kundeservice ligger i toppen blandt de forskellige bookmakere. Det skyldes deres størrelse på markedet der gør det muligt at have en gennemført kundeservice.

Betfair FAQ

Hvis du er med så langt her i artiklen, er du forhåbentligt blevet klogere på de mange muligheder der er med Betfair. Alligevel kommer her en opsummerende FAQ med svar på de spørgsmål der ofte bliver stillet i forbindelse med Betfair og Betfair bonus.

Hvordan får jeg mig Betfair bonus?

  • Der findes flere forskellige Betfair bonus. Du skal til at starte med koncentrere dig om din Betfair velkomstbonus. Som ny kunde opretter du dig blot, og sørger for at bonuskoden er indtastet under oprettelsen. Er den ikke det, får du ikke din Betfair bonus, og så er det som udgangspunkt for sent.

Hvordan downloader jeg Betfair apps?

  • iPhone: gå til app store og søg på ”Betfair”. Derefter kan du vælge hvilke Betfair mobil apps du gerne vil hente ned. Der findes to forskellige. En til traditionel sports betting og en til spillebørsen. Download og installer og så er du klar.
  • Android: Google tillader som nævnt ikke apps hvor man kan spille om rigtige penge. Gå derfor blot ind på Betfairs hjemmeside og download installations filerne herfra. Du kan også søge på Google på ”Betfair mobil apps” og klikke på et af de øverste resultater. Når du er kommet ind på landingssiden til Betfair mobil apps, klikker du blot på den app du gerne vil have. Din telefon downloader filen og du skal dernæst blot installere den. Det er risikofrit og ganske sikkert.

Hvad er Betfair spillebørs?

  • Betfair spillebørs er en helt unik måde at oddse på. Helt basalt er det som at handle med aktier. Du kan købe og sælge odds. Gør du det på de helt rigtige tidspunkter, er der masser af penge at tjene. Det er lidt avanceret. Tager man sig tiden til at sætte sig ind i det, venter der masser af underholdning. Betfair spillebørs er en revolutionerende måde at oddse på og der findes ikke mange andre lignende tjenester derude.

Tilbyder Betfair live stream?

  • Ja de gør. På rigtig mange væddemål får du muligheden for at følge med i kampen direkte i din browser eller på appen. Du behøver med andre ord ikke at betale i dyre domme for kabel tv og så videre. Brug i stedet dine penge på at oddse, og se om du kan trylle dem om til større gevinster. Med Betfair live stream får du større chance for at gennemskue tendensen i en kamp. På den måde kan du bedre lave de helt rigtige væddemål.

Kan jeg få min Betfair bonus udbetalt?

  • Det kan du. Men ikke med det samme. Som de fleste andre bonusser hos de forskellige bookmakere er der krav. Gennemspilskravene kan variere. Din Betfair bonus skal dog gennemspilles 8 gange til minimum odds 1.95. Det kan virke som en lang vej, men læg en plan og brug fornuften. Så kan du sagtens være heldig nok til at kunne få din Betfair bonus udbetalt i sidste ende.

Vores bedømmelse af Betfair

Med en så fyldestgørende beskrivelse af Betfair, synes vi det er passende at afslutte med en opsummerende anmeldelse.

Du kan nok godt allerede gætte dig til at anmeldelsen ikke bliver dårlig. Betfair er nemlig, som vi flere gange har hentydet til, et fantastisk site. Den har alt hvad hjertet begærer af sport, casino og poker. Samtidig har Betfair bonus nogle rigtig fede tilbud.

Som du spiller, vil du også få endnu flere tilbud hen af vejen. Det betyder at du ikke altid skal have dine egne penge op ad lommen.

Betfair tilbyder en række fede services der bare spiller over hele linjen. Deres mobilapps kører som en drøm og deres hjemmeside ligeså. Kombineret med deres live streaming, er der virkelig kælet for dig som kunde.

Betfair – en gennemført oplevelse

Alt i alt er tilbyder Betfair en gennemført oplevelse. Man kan virkelig mærke at de har været på markedet i 20 år nu. På den måde blander de sig med de helt store spillere på markedet. Samtidig har de dansk spillelicens. Det betyder at de har opfyldt en række sikkerhedsmæssige krav fra spillemyndigheden i Danmark. Det er din garanti for en sikker oplevelse.

Er du ny spiller eller garvet spillet, kan vi kun opfordre til at vælge Betfair som din online spiludbyder. Snup din Betfair bonus, Betfair velkomstbonus eller Betfair spillebørs freebet og lad spændingen begynde. Husk at spille ansvarlig og kun hvad du har råd til. Så garanterer vi at din tid med Betfair bliver fed. Held og lykke.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad