X factor odds

Endnu en gang tørner X Factor over skærmen som et af de mest populære underholdningsprogrammer. Hver fredag samler programmet flere hundredetusinde danskere, der følger med på skærmen. Det er derfor ikke overraskende, at det også er blevet populært at oddse på X Factor 2021. 

Hvem tror du vinder X Factor 2021? Find odds på X Factor længere nede, og bliv klogere på hele X Factor-universet, og hvad du skal oddse på. 

Hvem vinder X Factor 2021? Odds på vinderen

I skrivende stund er det fortsat kun auditions, der er i gang ved X Factor. Det er derfor svært at gisne om, hvem der er favoritter til at vinder, da det ikke er alle deltagere, der er udtrukket endnu. 

Ikke desto mindre kan det være en fordel at følge godt med fra start i dette års X Factor. Du kan nemlig allerede nu gøre dig nogle tanker om, hvilke eller hvilken deltager du vil odds på som X Factor-vinder 2021. 

Igen i år er det muligt at oddse på, hvem der vinder X Factor. Det kan derfor betale sig at holde ørene åbne, så du kan spotte talentet, der kan gå hele vejen til sejr.

Gør udsendelsen endnu mere spændende – odds på X Factor

Følger du troligt med i X Factor hver fredag, kan du gøre udsendelsen endnu mere spændende. Oddser du på X Factor 2021, bliver det pludselig meget sjovere at følge med i, hvem der ryger ud – og ikke mindst hvem der går videre i konkurrencen. 

Det kan endda gøres til et familiearrangement, hvor du oddser mod de andre i husstanden. Det gør pludselig konkurrencen meget mere interessant. 

Hvem tror du vinder? Odds på X Factor-vinderen 2021 her.*

Hvad vil du oddse på – vindere eller tabere?

Når du skal oddse på X Factor 2021, har du flere muligheder. Der er nemlig både mulighed for at oddse på vindere og tabere. 

Når det kommer til vindere, kan du oddse på den deltager eller gruppe, du mener, vinder X Factor i finalen. Derudover er der også mulighed for at oddse på, hvilken dommer der er mentor for den vindende deltager eller gruppe. Væddemål for vinderen er derfor mere langsigtede og bliver først afsløret ved finalen. 

Vil du have spænding hver fredag aften, kan du odds på, hvem der ryger ud den pågældende aften. Du kan derfor lave mange forskellige X Factor-Odds.

Skal du oddse på vindere eller tabere? Odds på X Factor her.*

De 3 X Factor-dommere 2021

Som altid består X Factor af tre dommere. Få et bedre overblik over dommerne til dette års X Factor, og få en idé om, hvem du skal stemme på som dette års vinder. 

Thomas Blackman – en trolig kending 

Thomas Blackman er kendt som den til tider hårde dommer, der er meget direkte i mælet. Han fremstår både filosofisk og hård på samme tid, hvilket har givet ham et særpræget image, hvor mange seere har et hadkærlighedsforhold til hans måde at agere dommer på. 

Thomas Blackman er producer, men er også kendt som jazzmusiker og komponist. Han har derfor en masse musikerfaring med i bagagen fra forskellige vinkler af kulissen. 

Thomas Blackman har været X Factor-dommer, siden programmet rullede ud på dansk TV første gang i 2007. Kun én gang har han ikke været med. Det var i sæson 3 i 2009, hvor dommertrioen udgjorde Remee, Soulshock og Pernille Rosendahl. Thomas Blackman må derfor siges at være en mand med masser af X Factor-erfaring. 

Tror du Thomas Blackman vinder? Odds på X Factor her.*

Ohland – den farvesprudlende X Factor-dommer

Ohland er kendt som den X Factor-dommer, der er mere nede på jorden, og som formår at give brugbar og konstruktiv feedback til deltagerne. Derudover er hun farvesprudlende i hendes udtryk, som er med til at give et pift til dommerpanelet. 

Ohland, eller Nanna Øland Fabricius, som er hendes borgerlige navn, er kendt som sangskriver og sanger. Hun har blandt andet vundet GAFFA-prisen for årets popudgivelse i 2011. Hun har derfor masser at byde på, når det kommer til at hjælpe deltagerne med deres musikalske videreudvikling. 

Ohland har været dommer i X Factor siden 2019 og er nu klar til endnu en sæson bag dommerbordet til dette års X Factor. 

Spår du Ohland til at være dette års vinder? Odds på X Factor her.*

Martin Jensen – den nye dreng i klassen

Martin Jensen er det nye medlem af dommertrioen til X Factor 2021. Han tager over for Ankerstjerne, som valgte kun at være med i to sæsoner. 

Martin Jensen bringer noget nyt, ungt, friskt og alternativt til dommerpanelet. Den 29-årige X Factor-dommer er kendt som en verdensomspændt DJ. Derudover er han også producer. Martin Jensen bringer derfor en helt ny genre ind i dommerstablen.

Tror du Martin Jensen debuterer med en sejr? Odds på X Factor her.*

 

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.