Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

888Sport Bonuskode

888Sport
Få 500 kr. extra betÅbn en konto hos 888sport og få 500 kr. i extra bet

T&C’s apply – 18+, regler & vilkår gælder*, STOP SPILLET: Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil, Selvudelukkelse: ROFUS, StopSpillet.dk

Hvorfor 888Sport?

Live betting
Dansk Licens
God support
God support
Primært det europæriske marked

Fakta om 888Sport

Børsnoteret
Grundlagt 1997
CEO Itai Pazner
Kunder fra hele verden​
Casino, sport, poker & bingo​

888sport bonus

Nuværende 888sport bonuskode for 2021 er 500BACK. Dette er en oprettelses bonus for nye kunder. Bonuskoden skal bruges ved registrering, for at få velkomstbonussen på 500 kr. extra bet.

Har du endnu ikke været på opdagelse på 888sport, skal du læse med her. 888sport har eksisteret som spiludbyder i flere år efterhånden. Det er derfor en af de tunge drenge på markedet når det kommer til online betting. Er du lige så glad for bonusser som os, så vil 888sport bonus helt sikkert være et hit.

888 sport bonus er en af de mest attraktive på markedet. Den er nemlig simpel, og chancen for at du får gevinst ud af den, er noget højere end hos konkurrenterne. Der er nemlig ikke de vilde omsætningskrav. Der er med andre ord ikke mange undskyldninger, for ikke at tjekke ud hvad 888sport egentlig er for en størrelse.

For at være berettiget til 888sport bonus, skal du være førstegangskunde. Det vil sige at har du på noget tidspunkt oprettet dig hos dem, er det for sent. Det kan være du allerede er kunde hos 888sport i forvejen. Hvis det er tilfældet, kan du jo lige logge ind og se om der skulle være en 888sport bonus alligevel. Man kan jo have lov at være heldig. 888sport giver nemlig bonusser til eksisterende kunder med jævne mellemrum.

Så uanset om du er kunde i forvejen eller ej, er der al mulig grund til at læse med videre. Vi skal i dybden med hvad 888sport egentlig er. Vigtigst af alt fortæller vi også om 888sport bonus, der som sagt er ret lukrativ. Læs med her og få den bedste start på 888sport.

Sådan får du din 888sport velkomstbonus

Lad os være ærlige. Det kræver ikke en IQ på størrelse med Albert Einsteins for at udløse 888sport velkomstbonus. Hvis du er helt dugfrisk i verdenen for online sports betting, kan det dog alligevel være rart nok med en hjælpende hånd. Vi ved hvad der skal til, og skal nok fortælle hvordan du får din 888sport velkomstbonus.

Det er vigtigt at være opmærksom fra start. Ofte er bonusser nemlig frivillige at modtage. Det gælder også med 888sport velkomstbonus. Skulle du gå hen og glemme at indtaste koden når du indbetaler penge, kan det være for sent.

De fleste steder skal man sige ja tak til sport bonus når man opretter sig. Det er dog ikke tilfældet med 888sport velkomstbonus. Det er først når du har oprettet dig som bruger at du skal være skarp. Her er det nemlig ved første indbetaling at du skal indtaste din 888sport bonuskode. Gør du ikke det kan det være for sent. I nogle tilfælde kan man få kundeservice til at hjælpe med at få bonussen alligevel. Det er dog bedre at være på den sikre side.

Med en så fed bonus som du får hos 888sport, kan det virke underligt at den ikke bare tilfalder automatisk. Men nogen spillere ønsker ikke at blande bonusser ind uanset hvad. Det er ofte fordi man ikke kan gennemskue hvad omsætningskravende er. Der er som sagt godt nyt til dig der gerne vil være kunde hos 888sport. Denne velkomstbonus er ganske enkel. Vi skal nok komme nærmere ind på hvad den indebærer.

Modtag din 888sport bonus

For at modtage din 888sport bonus kræver det som sagt at du er opmærksom ved første indbetaling. Her skal du indtaste en kode. Koden er 500back. Navnet på koden afslører allerede en lille smule om hvad 888sport velkomstbonus går ud på.

Det kræver som bekendt at man opretter sig som bruger, og at det er første gang man gør dette. Dernæst skal du mindst indbetale 100 kr. når du indbetaler, indtaster du koden ”500back”. Det udløser din velkomstbonus.

888sport velkomstbonus består i et extra bet, som du får retur såfremt du taber på dit første bet. Du kan få op til 500 kr. tilbage som et 888sport extra bet. Det er simpelt. Du får det tilbage som du har indbetalt og spillet for. Minimum 100 kr. og maksimum 500 kr. Spiller du for 250 kr. får du 250 kr. tilbage som extra bet såfremt du taber det kvalificerende bet.

For at blive berettiget til dit 888sport extra bet, kræver det at du laver et væddemål til minimum odds 1.5 eller derover. Du må heller ikke kombinere flere kampe på en kupon. Det skal være et single bet til minimum odds 1.5.

Taber du det kvalificerende væddemål, ja så går der ikke længe inden du har dit extra bet på kontoen. Når du skal bruge dit 888sport extra bet skal du bruge hele beløbet på en gang. Det nytter ikke noget at dele det op til flere små væddemål.

Det fede ved denne 888sport bonus, er at der ingen omsætningskrav er på extra bet. Hvis du vinder, er gevinsten din. Det beløb du havde til rådighed som 888sport feebet frafalder dog.

888sport Byg Dit Bet

888sport byg dit bet er når betting skal tages til det næste niveau. Du får her muligheden for at spille på alle elementer af en kamp. Det hele bliver så sat sammen til et stort samlet odds. Forestil dig en masse små byggeklodser, der til sidst bliver sat sammen til et samlet hus.

888sport Byg Dit Bet gør at alle kampe kan få ekstra meget spænding. Det er slut med kun at sidde og vente på mål. Lige pludselig er hjørnespark, indkast og kort også elementer, der kan give dig gevinst.

Hvis du for eksempel tror der kommer over 2,5 kort i kampen så vælger du det. Tror du på under 10 hjørnespark tilføjer du så det til kuponen. Kombiner det med antal mål og kampens vinder, og pludselig er det en noget mere interessant fodboldkamp der venter.

Byg Dit Bet

Væk er de dage hvor indkast bare var et irriterende stop i spillet. Nu er der rent faktisk noget at vinde på indkast. Det samme gælder for mange andre elementer i kampen. 888sport bonus byg dit bet er super underholdende og helt sikkert værd at afprøve. Du bestemmer helt selv hvor sandsynlig eller usandsynlig din kupon skal være. Husk at alle væddemål skal gå hjem på din kupon før de går hjem.

Hvis der ikke er andet bold på skærmen end en kedelige første divisions kamp, er 888sport vejen frem til at peppe tingene gevaldigt op. Snyd ikke dig selv for den fede funktion.

888sport indbetalinger og udbetalinger

Det er nok et af de allervigtigst kernefunktioner ved en online spiludbyder. For hvad ville 888sport egentlig være uden et velfungerende indbetaling og udbetaling system? Heldigvis er der styr på den del af siden. Faktisk er 888sport indbetalinger og udbetalinger meget brugervenlig i forhold til mange af deres konkurrenter.

Ofte er indbetalingen det allermest tydelige og nemmeste på en side. Det skyldes jo ganske naturligt at det er den vej spiludbyderne gerne vil have at pengene går. Derfor kan det også virke lidt hyklerisk når man hos visse spilfirmaer skal lede med lys og lygte efter udbetalingsfunktionen.

Pointen med alt dette er at det heldigvis ikke er tilfældet med 888sport bonus indbetalinger og udbetalinger. Det hele er nemlig samlet under et simpelt pop up vindue. Alt sammen tilgås ved at klikke på den store gule knap i højre hjørne. Modsat mange andre har 888sport valgt at kalde denne knap ”kasse”. Ofte vil denne knap have hedder indbetal eller lignende. Men det er nok for at vise at alt her er samlet i et sted, nemlig ved kassen.

888sport indbetaling

For at tjene penge skal man bruge penge. Det gælder også når det kommer til online betting. Du indbetaler penge ved at klikke på kasseknappen i øverste højre hjørne. Når du har gjort det, kommer der som sagt et pop up vindue frem.

Først vælger du hvilken måde du gerne vil indbetale penge til 888sport på. Her kan du bruge traditionelt betalingskort. Alternativt kan du bruge Paypal eller en række andre tjenester. Du kan sågar ringe på telefon, hvis det er det der skal til.

Dernæst vælger du hvor meget der skal indbetales. Det er valgfrit, men du kan ikke indbetale mere til 888sport end det du har sat som beløbsgrænse. Beløbsgrænse er et krav til spiludbyderne fra de danske spilmyndigheder. Det er en del af den danske spillicens, som 888sport har. Det kommer vi nærmere ind på senere i artiklen.

Indtast kortnummer og så er pengene på din konto ganske kort tid efter. Alt er sikkert, og dine penge er i gode hænder hos 888sport. Har du brug for hjælp undervejs, er der et kundeserviceikon ude til højre i vinduet. Et meget godt billede af 888sport kundeservice, som vi naturligvis også skal runde senere.

888sport udbetaling

Vi lovede 888 sport indbetalinger og udbetalinger er ret simple. Du vil opdage at vi har overholdt det løfte, når du forhåbentligt skal til at udbetale dine gevinster. Igen trykker du blot på kasseknappen. Her vil du blive mødt af menuen til indbetaling. For at komme til udbetaling er det dog blot at klikke ude til venstre på knappen udbetaling. Det er altså kun to klik der skal til før du er på den side. Det er noget mindre end de fleste andre konkurrenter.

Vælg hvor meget der skal udbetales og dernæst klikker du på hæv knappen. Der går herefter 2-5 hverdage. Heldigvis er det sjældent at der går mere end 2 hverdage. Hæver du din penge mandag, så har du dem på din konto onsdag morgen.

888sport indbetalinger og udbetalinger er en af 888sports helt store styrker.

888sport live betting

Hvis du vil opleve hvad det oddse virkelig kan, så er det med 888sport live betting. Fordi live betting er så populært, findes det efterhånden hos de fleste spiludbydere. Det gør det naturligvis også hos 888sport. Som sagt er 888sport en af de spilsider der har eksisteret i længst tid. Derfor er 888sport live betting også rigtig godt lavet. Det går hurtigt og systemerne er brugervenlig og hurtige. Det er med til at sikre, at du ikke går glip af det perfekte væddemål. Sidder man med et bud på hvad der sker næste gang i en kamp er det en mega ærgerlig følelse at sidde med, hvis man ikke når at spille på det og det så sker. Især hvis det er på grund af en systemfejl eller et tarveligt interface. Det garanterer vi for ikke sker med 888sport live betting.

Der hvor live betting virkelig brillierer, er når man gerne vil have noget mere spænding ud af en kamp, der måske ikke lige nødvendigvis var super interessant på papiret. Skal du have et fodboldfiks, men den eneste mulighed i TV er Næstved – Roskilde, ja så kan den kamp sagtens blive peppet op med en god gang live betting på 888sport.

Du får muligheden for selv at se kampen og spå om dens udfald som den udvikler sig. Måske har du lagt mærke til en aggressiv spiller. Smide lidt knaster på at han får gult kort. Måske er et af holdende lige ved at score. Spil på at det sker indenfor de næste 10 minutter.

888sport Live Betting

888sport live betting på farten

Der findes oceaner af muligheder for hvad du kan spille på i løbet af en kamp på 888sport live betting. Og det fede er at du ikke behøver være hjemme for at gøre det. Du kan nemlig bruge 888sport live betting på alle tilgængelige platforme. Både computer, mobil og tablet. Softwaren spiller og det er alfa og omega, specielt når du skal tilgå det fra en mobil telefon.

Hvis du lige sidder i bussen på vej hjem fra familiefødselsdag, kan du altid gribe mobilen i lommen og gå på 888sport live betting. Der er masser af sportsgrene og ligaer så der er altid en kamp i gang. Uanset hvad du er til af sportsgrene, så finder du det på 888 sport live betting. De udbyder de mest populære sportsgrene såsom fodbold, håndbold, basket, amerikansk fodbold, ishockey, golf og tennis.

Er du mere til niche sport er der også masser at komme efter. For eksempel atletik, floorball, dart, greyhounds, skak eller volleyball. Du kan sågar spille på vinderen af vild med dans hvis det er det du ønsker.

Hvor end du befinder dig kan du tilgå 888sport bonus og live betting. Har du lyst kan du også downloade deres fremragende app. Den skal vi nok omtale senere i artiklen.

Om 888sport Danmark

888sport historien startede allerede tilbage i 1997. Sidenhen er firmaet vokset til det vi i dag kender som 888sport. Det var i 2008 at det blev lanceret som 888sport. 888sport er derfor en erfaren spiller på markedet. De fik deres danske licens tilbage i 2015 og har sidenhen skabt sig en fast plads hos de danske oddsere.

888sport har base i Gibraltar og er datterselskab af 888 Holdings plc. De har været sponsorer ved store sportslige begivenheder og sportsklubber.

888sport bonus 8 rigtige

Kan du huske den gode gamle tips 12 og tips 13? Det eksisterer endnu men er dog ikke så populært mere som det var i gamle dage. Det handler kort og godt om at ramme så mange som muligt rigtig ud af 12 eller 13 kampe. Der er typisk gevinst ved omkring 10 rigtige og opefter, alt efter hvor mange der har ramt kampene.

888sport 8 Rigtige

888sport har taget det koncept og gjort det endnu nemmere. 888sport 8 rigtige er nemlig lidt ligesom en gammel tipskupon. Inden hver weekend, kan du gå ind og gætte på udfaldet af 8 udvalgte kampe. Der er som bekendt 3 udfald af en kamp. Hjemmebanesejr, uafgjort eller udebanesejr. Mere populært kaldet 1, X eller 2.

Du markerer hvad du tror udfaldet bliver på de 8 kampe og indsender kuponen. Det er ganske gratis og kræver ikke penge fra dig. Til gengæld får du muligheden for at vinde hele 1000 kr. i kontanter. Det bedste ved det hele er at der ikke er nogen omsætningskrav. 888sport 8 rigtige er en lille ekstra finurlig sideaktivitet, som du kan benytte hver uge. Det er på den måde en lille ekstra 888sport bonus og det er jo altid lækkert.

888sport extra bet

Når du opretter dig som kunde hos 888sport venter der dig lidt af en lækkerbisken. Den lækkerbisken tager form af et 888sport extra bet. Et extra bet er i ordets betydning et væddemål som du får gratis. Det vil sige at du ikke selv behøve smide penge ind.

For at få dit 888sport extra bet kræver det som tidligere nævnt at du ikke har været kunde før. Har du ikke det er det bare om at komme i gang med at oprette dig på 888sport. Når du har oprettet dig, har du selv indflydelse på hvor meget dit 888sport extra bet skal lyde på. Du kan nemlig vælge om det skal lyde på 100 eller op til 500.

Ved første indbetaling skal du nemlig indbetale mellem 100 og 500 kr. Når du indbetaler, bruger du koden ”500BACK” så er din 888sport bonus aktiveret. For at få dit 888sport extra bet skal du nu finde et væddemål med minimum odds 1.50. Det er et krav før du kan få dit extra bet. Hvis du spiller under det odds, modtager du ikke et 888sport extra bet.

Du spiller det beløb du har lyst til. Det beløb du spiller, mellem 100 og 500 kr., er det du får tilbage igen som 888sport extra bet. Dette er naturligvis kun hvis du taber dit kvalificerende væddemål. Hvis du vinder, får du ikke noget extra bet. Til gengæld har du så vundet en lækker gevinst så alt er godt på den front.

Hvis du er så uheldig at tabe, så venter trøstepræmien i form af dit 888sport extra bet. Dit extra bet vil som ofte ligge klar samme dag som du har tabt dit kvalificerende væddemål. Dernæst er der frit valg på hvad du vil bruge dit extra bet til. Du kan vælge at spille mega sikkert og dermed vinde de 500 tilbage igen forholdsvis sikkert. Du kan også spille mere risikofyldt. Det er helt op til dig. Hvis du vinder, får du gevinsten uden krav om gennemspilning. Dit extra bet bortfalder.

888sport extra bet er en ret vild velkomstbonus som vi klart kan anbefale at tage imod.

888sport mobil app

888sport mobil app er udviklet til dem der har præferencer for dette. Du kan naturligvis altid tilgå 888sport fra din mobilbrowser. Det kræver dog at du har oprettet en bruger først. Det kan man heldigvis også via mobilen. Det kører rigtig godt og det er en hurtig og overskuelig side. Rigtig mange foretrækker dog en dedikeret app og kan i mange tilfælde også være rigtig lækkert.

888sport har udviklet deres egen mobil app. 888sport mobil app kan downloades gratis til både iPhone og Android telefoner. Er du ejer af en iPhone er det ganske simpelt. Du søger bare efter 888sport på App Store. Når du har fundet appen, skal du blot hente den ned og installere den. Du åbner den og logger på med dine sædvanlige loginoplysninger.

888sport Google Play

Har du en Android telefon, kan du ikke bare gå ind på Google Play butikken og hente den. Google tillader nemlig ikke apps hvor man kan spille om penge på deres butik. Det betyder ikke at det ikke er tilladt at have appen på din telefon. Du skal blot hente den ned på en lidt anderledes måde end du plejer.

888sport App Store

For at downloade 888sport mobilapp til din Android telefon, skal du søge på ”888sport mobil app” på google. Det gøres lettest fra din telefon, da det så er der du får downloadet filen ned. Når du har søgt, kommer der et link fra 888sport øverst på google. Klik på linket.

Derefter bliver du dirigeret ind på siden hvor du kan hente 888sport appen. Det er direkte fra 888sports egen hjemmeside så der er ikke noget fusk. Klik på download Android app. Dernæst downloades filen til din Android telefon. Når filen er hentet ned, skal den installeres. Det kan ske at du skal ind og tillade installation af filer fra ukendte kilder eller tredjepart. Det kan lyde så farligt men det er det absolut ikke. Godkend installationen og så er du kørende med 888sport mobil app.

888sport mobil app er kompatibel med langt de fleste Android og iPhone telefoner så stort set alle kan nyde appen på farten.

888sport live stream

Der kommer et lille men nu hvad angår 888sport. De tilbyder nemlig ikke live stream på det danske marked. Det kan undre når nu 888sport har været på markedet så længe. Endnu mere mærkeligt er det, at de tilbyder det i andre lande. Vi skal ikke gøre os til eksperter på sådan noget, men det kunne skyldes at der er noget licens der skal forhandles hjem, som koster penge. De penge burde dog ikke være et problem for 888sport så vi spår at det kommer i fremtiden. Måske har man ikke prioriteret lille Danmark endnu.

Vi har dog kigget på hvad 888 sport live stream kunne byde på, hvis det engang i fremtiden kommer til Danmark. 888sport live stream fungerer som de klassiske streamingtjenester som du kender – bare bedre. For du skal nemlig ikke betale noget som helst for at kunne tilgå 888sport live stream. Det kræver blot at du har penge på kontoen, eller har bettet på den kamp du gerne vil se.

Det er en 1 til 1 model af det vi kender fra andre danske spiludbydere, så skulle 888sport komme til landet, så regner vi med at det bliver det samme koncept. En af grundende til at håbe på at 888sport live stream kommer til Danmark, er det brede udvalg de tilbyder.

De viser stakkevis af de mest populære sportsgrene såsom fodbold, tennis, basketball og ishockey. Skulle 888sport live stream blive lanceret her hjemme, vil der derfor være masser af gratis sport at kunne se. Selvom du skal have penge stående på din konto, er der ingen der siger du behøver at bruge dem. Du kan blot nøjes med at indbetale minimumsbeløbet på din konto og lade dem stå der. Så er der adgang til hele molevitten.

Der er alle mulige grunde til at krydse fingre for at 888sport kommer til Danmark. Vores forventninger er at det uden tvivl gør, og at det ikke er langt væk. Vi vil også anbefale at man ikke lader den manglende live stream på 888sport være afgørende. Rigtig mange benytter sig ikke af det, og spiller blot på de kampe der bliver vist i tv. Der er alle mulige andre grunde til at oprette dig som kunde og bruge din 888sport bonus.

888sport kundeservice

Når nu det handler om penge i større eller mindre summer er det rart med en sikkerhed. 888sport er en helt sikker platform at kaste sine penge ind på. Det understreges af den danske licens, der er udstedt af de danske spilmyndigheder.

Udover det kan betting og odds nogle gange være svært at finde rundt i. Det er her 888sport kundeservice kommer ind i billedet. Og 888sport kundeservice er faktisk en rigtig god en af slagsen. Du kan nemlig komme i kontakt med dem både på mail og telefonisk. Rigtig mange udbydere tilbyder kun skriftlig kommunikation. Det kan godt være frustrerende for dem, der gerne vil tale med et menneske mundtligt.

Omvendt er det heller ikke alle der gider at ringe og derfor kan mail løsningen være lige så fin. Svar tiden på mails er hel rimelig og der går ofte ikke meget mere end en dags tid inden du har et svar. Ventetiden på telefonen varierer naturligvis alt afhængig af hvornår du ringer. Alt i alt er der dog en fornuftig gennemsnitlig ventetid.

Det allerbedste ved 888sport kundeservice er de venlige og kompetente medarbejdere. 888sport skriver selv på deres kontaktside at der ikke findes dumme spørgsmål, kun dumme svar. Det må de siges at overholde. For det der kan være svært for kunden, er jo ofte såre simpelt for kundeservicemedarbejderen. Derfor er det vigtigt at spørgsmål ikke bliver bagatelliseret og det gør de aldrig hos 888sport kundeservice.

888sport FAQ

Vi har gennemgået højdepunkterne hos 888sport. For overblikkets skyld kommer her en opsummerende FAQ om de spørgsmål vi ofte møder når det kommer til 888sport.

Hvordan får jeg mit 888sport extra bet?

  • Som udgangspunkt har du kun adgang til denne 888sport bonus hvis du ikke har været kunde før. Har du ikke være det, er det bare om at komme i gang. Du skal oprette dig og dernæst indbetale mellem 100 og 500 kr. når du gør det skal du indtaste din 888sport bonuskode. Dernæst placerer du et væddemål til minimum odds 1.50. Taber du det, får du et extra bet matchende din indsats i det tabte væddemål.

Hvad er 888sport 8 rigtige?

  • 888 sport 8 rigtige er en 888sport bonus der kører hver weekend i fodboldsæsonen. Du får 8 kampe stillet til rådighed af 888sport. Dernæst skal du vælge udfaldet af disse kampe. Bliver det 1, X eller 2? Hvis du rammer alle 8 kampe, vinder du 1000 kr. til fri afbenyttelse. Du kan spille for dem, eller hæve dem til din konto. Det er gratis at deltage og en rigtig fed 888sport bonus.

Findes der en 888sport mobil app?

  • Ja der gør og den er rigtig godt lavet. Hurtig, nem og overskuelig. Du kan downloade den til stort set alle iPhone og Android telefoner.

Hvor lang tid tage ren 888sport udbetaling?

  • Der kan gå mellem 2-5 dage. I langt de fleste tilfælde går der kun 2 dage før du har din gevinst på kontoen. Hvis du vælger at få udbetalt din gevinst en torsdag, kan der godt gå helt til tirsdag ugen efter inden pengene er på kontoen. Det skyldes weekend.

888sport anmeldelse

Vi slutter denne artikel af med en generel anmeldelse af 888sport. 888sport har eksisteret længe og er derfor en erfaren spiller på markedet. Det kan mærkes. Deres hjemmeside kører som en drøm. Der er masser af sportsgrene at spille på. Både de mest populære, men også de mere nicheprægede sportsgrene. Der er i de enkelte sportsgrene masser af ligaer at dykke ned i. Er du til et bredt udvalg, er 888sport det rigtige sted at gå hen.

888sport tilbyder også en solid live betting oplevelse. Der venter endnu engang et hurtigt system som gør at du aldrig går glip af et konge bet. 888sport oplevelsen er uændret uanset om du tilgår det på computer, tablet eller mobil. De har tilmed en fremragende app. 888sport mobil app gør det endnu hurtigere for dig at oddse, når chancen byder sig. Med et enkelt greb efter telefonen i lommen er du nærmest allerede i gang.

888sport tilbyder ikke live stream i Danmark endnu. Det er selvfølgelig en mangel men vi tror på at det nok skal komme inden for en overskuelig fremtid. 888sport vejer til gengæld fraværet af live stream op et andet sted. Det er nemlig med deres fremragende 888sport bonus. 888sport velkomstbonus og 888sport extra bet er enormt attraktiv i forhold til de gængse velkomstilbud hos konkurrenterne. Der skal lyde en klar anbefaling af 888sport her. Opret dig som bruger og kom godt i gang med din 888sport bonuskode.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad