News Nyheder:
Conference League finale og gruppeafgørelser - 17 spil til midtugen i frisk OddsAvis her Conference League finale - 17 spil til midtugen

Tre chok-resultater gav milliongevinst

Tre chok-resultater gav milliongevinst til en frisk oddser, og sendte samtidig en bookmaker til tælling, da kæmpefavoritter faldt på stribe.

En oddsetgevinst på knap én million dadler for en indsat på under 100 kroner! Det er præcis, hvad alle oddsere drømmer om, og tre chok-resultater gav milliongevinst til en frisk oddser. Dermed realiserede han altså drømmen og sendte samtidig en bookmaker til tælling, da kæmpefavoritter faldt på stribe.

SÅDAN GIK DET I CHAMPIONS LEAGUE

I Premier League var to af de bedste hjemmehold i aktion i form af Arsenal og Liverpool, der begge var kæmpe favoritter til at besejre Aston Villa og Crystal Palace. Da hverken Arsenal eller Liverpool kunne finde ud af at score på deres 6923 chancer, sagde Palace og Villa tak for chancen og smuttede hjem med tre point.

Dermed var to af mandens outsider i boks. Et nærmest seismisk chok stod Ross County for længere nordpå, da de i den skotske Premiership nedlagde gigantfavoritten Rangers. Tre outsidere i boks. Også søndagens tredje kamp i Premier League leverede en udesejr, og så manglede fyren bare at Sevilla kunne finde ud af at lamme Las Palmas.

For sin investering på 10 britiske pund hos William Hill, hvilket svarer til 87 kroner, raslede nu jackpot på 109.512 pund ind på mandens konto. En gevinst der svarer til 954.073 danske kroner.

SE DAGENS MANGE SPILFORSLAG HER

“Det lignede på papiret en god dag for favoritterne og dermed også for bookmakerne, men vi vil helt sikkert slikke vores sår oven på denne kupon”, udtalte Lee Phelps på vegne af William Hill efterfølgende, men han blev overdøvet af klirrende glas, der skålede i baggrunden.

Sådan så kuponen ud:

Liverpool – Crystal Palace 2 odds 13.00
Arsenal – Aston Villa 2 odds 9.00
Ross County – Rangers 1 odds 15.00
West Ham – Fulham 2 odds 2.60
Las Palmas – Sevilla 2 odds 2.40

Samlet odds 10.951

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk