Bedste bookmakere i Danmark

Her får du overblikket over alle velkomstbonusser med dansk licens.

1
Velkomstbonus Åbn en konto hos LeoVegas og få 1000 kr. i bonus​
Bedømmelse

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

2
Velkomstbonus Åbn en konto hos ComeOn og få 1.000 kr. i bonus​
Bedømmelse

18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk

3
Velkomstbonus Åbn en konto hos Bet365 og få 1000 kr. i bonus​
Bedømmelse

18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk

4
Velkomstbonus Åbn en konto hos Bwin og få 500 kr. i bonus​
Bedømmelse

18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk

5
Velkomstbonus Åbn en konto hos Betfair og få 1000 kr. i bonus​
Bedømmelse

18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk

6
Velkomstbonus Åbn en konto hos NordicBet og få 500 kr. i freebet​
Bedømmelse

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsten er minimum 500 kr. til min. odds 1.8 og få et freebet på samme beløb | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra freebettet udbetales ikke.
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk

7
Velkomstbonus Få 100% op til 500 kr. i velkomstbonus
Bedømmelse

18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Hjælpelinje på StopSpillet.dk – Tlf. 70222825, Selvudelukkelse: Rofus.nu, Gælder kun første indbetaling. Min. indbetaling: 100kr, maks. bonus 500kr. Gennemspilskrav: (indbetaling plus bonus) 5X inden for 60 dage. Eksempel: Hvis du indbetaler 100 kr., så får du en velkomstbonus på 100 kr. Du skal gennemspille 1000 kr. (200 kr. x 5) på væddemål med odds på minimum 1.5.

8
Velkomstbonus DKK 500 BONUS​
Bedømmelse
9
Velkomstbonus Læs mere på Bet25
Bedømmelse

Spilfiduser – Bookmakere

En online bookmaker er et selskab, der tager imod væddemål på baggrund af et fastlagt odds. Langt de fleste bookmakere har valgt at fokusere på sportslige begivenheder og kampe. Der findes dog også et mindretal af aktører, der giver dig muligheden for at spille på f.eks. Vild med dans, Dronningens nytårstale eller det næste Folketingsvalg. Sommetider er det nogle relativt absurde og skøre ting, du kan spille penge på, mens der andre steder er benhårdt fokus på sport.

På det danske marked finder du mange lovlige bookmakere, der har dansk spillelicens. For at kunne udbyde en platform til betting på det danske marked, så stilles der krav til, at den respektive bookmaker besidder en gyldig spillelicens, der udstedes af Spillemyndigheden. Det er en licens, der sikrer, at bookmakeren betaler afgift til den danske stat, for at kunne udbyde diverse spil til deres danske brugere og at de overholder alle gældende regler.

Den afgift, der betales af den valgte bookmaker sikrer desuden også, at samtlige gevinster allerede er beskattet. Derfor er det også en fordel for dig, at du vælger en bookmaker, der kan bryste sig af en dansk licens. Hvis du spiller hos en bookmaker med dansk spillelicens, så er dine gevinster 100% skattefrie. Derfor er det også en markant fordel, der kan mærkes på kistebunden, hvis du får succes med dine indsatser, da du ikke bliver beskattet af gevinsterne.

Hvis du er på udkig efter en bookmaker, hvor du kan slå dine folder og bette på diverse væddemål, så finder du en række anmeldelser af de mest populære bookmakere på det danske marked nedenfor. Samtidig har du også rig mulighed for at finde såkaldte velkomstbonusser, der er tilknyttet de forskellige bookmakere, så du nemt kan finde en aktør, der tilbyder en god bonus ved oprettelse og indbetaling af midler på din spillekonto hos den valgte udbyder.

Betting er i høj grad blevet digitalt

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at over de seneste to årtier, har internettet i meget høj grad haft indflydelse på op til flere brancher, hvilket også er noget, der gør sig gældende for betting- og bookmaker-branchen. I dag er det meget begrænset, hvor stor en del af denne branche, der reelt set foregår på fysisk vis ved køb af kuponer og deslige i kiosker, på tankstationer og andet, som det ellers har været traditionen i rigtig mange år og for rigtig mange personer.

Før i tiden, hvis du havde et ønske om, at kunne oddse eller bette på diverse sportslige begivenheder, så var du stort set nødsaget til at skulle vente til om lørdagen, hvor du kunne få afgjort din tipskupon i jagten på 13 rigtige samme med den særdeles velkendte Tommy Troelsen på DR. I dag forholder det sig helt og aldeles anderledes, da det i dag er er muligt at spille hver dag og tilmed også hele døgnet rundt hos et væld af forskellige bookmakere på internettet.

Det er fortsat muligt for dig at spille nede i den lokale kiosk, men der bør dog ikke herske nogen tvivl om, at der er rigtig mange fordele ved i stedet at spille på nettet. Det er selvfølgelig også noget, de fleste danskere er klar over, hvorfor de vælger at oprette sig hos én af de mange bookmakere, der kan gøre det muligt at spille på nettet. Hvis du fortsat er i tvivl om, hvorfor du skal vælge en online bookmaker, så lister vi en række fordele op lige nedenfor:

Åbningstider og komfort

Én af de særlige fordele er naturligvis, at du ikke skal bekymre dig om åbningstider. De mange online bookmakere holder aldrig lukket, hvilket også er ensbetydende med, at du kan spille alle døgnets 24 timer, hvis det er noget, du har lyst til. Samtidig er det også mere komfortabelt, da du ikke behøver at drage ud af dit varme, dejlige hjem – du skal derimod blot logge ind via din smartphone, tablet-pc eller PC, hvorefter du kan spille, oddse og bette som du lyster.

Sikkerhed og tilgængelighed

Det skal desuden også gøres klart, at du ikke skal være bange for, at du mister din vinderkupon, som mange har været ude for. Du skal heller ikke være bange for, at du glemmer at indløse den, for det hele foregår på digital og automatisk vis, når dit væddemål er afgjort, hvorfor sikkerheden selvfølgelig er i top. Det samme er desuden noget, der gør sig gældende, når det kommer til tilgængeligheden, eftersom du kan tilgå platformen fra samtlige af dine enheder.

Mulighed for live-betting

Én af de særligt populære funktioner ved at spille online er, at du får adgang til live-betting. Som navnet også giver antydninger af, så betyder det, at du har mulighed for at oddse som kampen eller begivenhed træder frem – og de forskellige odds bliver reguleret med udgangspunkt i kampens udvikling. Det er naturligvis også en klar fordel ved at spille hos en online bookmaker i stedet for at oddse på traditionel vis via kiosken eller tanken, som før i tiden.

Det skal dog gøres klart, at det ikke er hos alle bookmakere, at du har mulighed for at live-oddse. Hvis det er noget, der har din interesse, så er det naturligvis også noget, der skal være med i dine overvejelser, når du vælger din kommende bookmaker. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det er noget, der bliver mere og mere hyppigt, hvorfor det kan findes hos flere og flere aktører – og derfor er det også kun et fåtal af aktørerne, der frasorteres her.

Få adgang til ekstra bonusser og tilbud hos online bookmakere

Hvis du vælger at oprette en konto hos én af de utallige online bookmakere, du kan finde på det danske marked, så får du oftest også adgang til bonusser og tilbud, der ikke er aktuelle for fysisk bookmaking. Det er meget almindeligt, at en sportsligt fokuseret bookmaker tilbyder en bonus, hvor de fordobler de oprindeligt indbetalte beløb op til f.eks. 1.000 kr. Det er også ensbetydende med, at du får mulighed for at få yderligere midler at spille for – absolut gratis.

Dertil er der også mange bookmakere, der tilbyder kampagner og tilbud løbende, som kan være med til, at gøre det mere interessant at spille hos den pågældende udbyder. Det er meget almindeligt, at sådanne kampagner bliver præsenteret i forbindelse med større begivenheder såsom EM, VM eller Champions League. Det kan f.eks. være i form af såkaldte free bets, hvor dine penge returneres, hvis du ikke har succes med det respektive væddemål, du har valgt.

Sådanne bonusser, tilbud og kampagner kan gøre det markant mere interessant at oddse hos den respektive udbyder. Det er også én af de overvejende årsager til, at online bookmaking er begyndt at overtage for langt de fleste. Særligt de store bonusser er dog fordelagtige, da det – som sagt – er noget, der giver dig gratis midler at spille for. Det er noget, der kan give dig muligheden for at agere en kende mere risikofyldt, da det reelt set ikke er dine penge, du vil komme til at tabe.

Konkurrencen er blevet mere intens

Før i tiden var det udelukkende via Danske Spil/Oddset, at du havde mulighed for at oddse. I forbindelse med at markedet blev liberaliseret tilbage i 2012, var der intet mindre end 42 forskellige spiludbydere, der søgte om dansk licens. Mange af disse var gigantiske, internationale koncerner, de blev tildelt en dansk spillelicens og dermed også fik muligheden for at markedsføre sig direkte til danske kunder med deres spillelicens udstedt af Spillemyndigheden.

Siden 2012 er der både flere aktører, der har meldt sig ind i kampen på det danske marked, mens andre har valgt at melde sig ud. Hvad det dog har betydet er, at der i dag er en markant og intens konkurrence på det danske marked, når det kommer til bookmaking og betting. Det store antal udbyder er dog med til at sikre, at du naturligvis også vil kunne finde en bookmaker, der harmonerer med dine forskellige krav ift. ind- og udbetaling, antal væddemål osv.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at den forøgede og intensiverede konkurrence udelukkende er noget, der kommer dig til gode. Konkurrencen er med til at sikre, at samtlige udbydere er oppe på dupperne, så du dermed også vil være garanteret en god oplevelse. Det ser dog ikke ud til, at det er noget, der kommer til at ændre sig – tværtimod ser det ud til, at der kontinuerligt er flere udbydere, der finder vej til det danske marked, hvor de slår dørene op.

Kan jeg spille hos bookmakere uden dansk licens?

Der findes selvfølgelig også rigtig mange bookmakere, der ikke har dansk spillelicens, men som dog alligevel godtager oprettelse af danske brugere. Det betyder, at du selvfølgelig også har mulighed for at spille hos bookmakere, der ikke har en dansk licens – det skal dog gøres klart, at der en række risici forbundet med dette, eftersom du ikke er beskyttet på samme måde, som hvis du i stedet vælger at spille hos en udbyder, der rent faktisk har en dansk licens.

Detaljer om dansk licens

Det kan godt være en smule kringlet, at finder hoved og hale i hele det licenssystem, der findes for bookmakere. Der findes jo en masse bookmakere, der ikke har den danske licens, men som i stedet benytter en EU-licens. Vi vil naturligvis altid anbefale, at man benytter en bookmaker, der har den danske licens, da de så er underlagt alle de danske love og regler. Dette er med til at sikre, at man som spiller har bedre vilkår og betingelser.

Den danske licens er noget, der tildeles af den danske Spillemyndighed, og det er et blåstempel på, at man som spiller er sikret mod svindel og snyd. Kravene er strenge og de håndhæves konstant, hvilket sikrer at de bookmakere, der har licensen, ikke begynder at slække på tingene. Spillernes tryghed ligger i højsædet, hvilket man tydeligt mærker. F.eks. skal alle gevinster være skattefrie og det er netop en af de ting, som Spillemyndigheden kontrollerer løbende. Skulle det ske at en bookmaker begynder at afvige fra de stillede krav, så kan de meget nemt miste deres licens. Dette er med til at sikre en som spiller, da man kan være helt sikker på, at bookmakere med dansk licens vogter over den som en ørn, og dermed er man sikret en ordentlig behandling.

Det kan altså ikke siges nok: Spil hos danske bookmakere, hvis du har muligheden. Det er mere sikkert, det er 100% lovligt og så er det naturligvis skattefrit. Man kunne remse fordele op hele dagen, men derimod vil man skulle lede længe efter en ulempe ved at benytte bookmakere med dansk licens, så der er faktisk ikke nogen grund til at lade være.

Her kan du se et par af de krav fra Spillemyndigheden, som man skal overholde, hvis man vil have fingrene i den danske licens:

  • Først og fremmest skal man have en danske hjemmeside, med et .dk domæne for at få licensen. Det er et uomtvisteligt krav og nok også det nemmeste at leve op til.
  • Derudover skal man sikre, at samtlige spillere på en side har nøjagtigt de samme præmisser og vilkår, når det kommer til gode tilbud og bonusordninger. Man er altså beskyttet mod bedrag og snyd med bonusser fra bookmakerens side af.
  • Man skal sikre sig at alle spillere logger ind på deres konto via et NemID. Dette er naturligvis for en sikkerhedsskyld og for at undgå at spillerkontoer bliver kapret.

Der er naturligvis en del flere krav til bookmakerne og dette gør altså at man som spiller trygt kan benytte dem.

Naturligvis er der ingen garanti for, at der ikke kan gå noget galt, så vi anbefaler at man altid er opmærksom. Uanset om der er med ens egen konto eller hos bookmakeren generelt, så vil Spilfiduser altid råde dig til at kontakte kundeservice eller Spillermyndigheden, hvis man har mistanke om at der foregår noget, der ikke er efter bogen.

Følg vores sociale medier: