News Nyheder:
Conference League finale og gruppeafgørelser - 17 spil til midtugen i frisk OddsAvis her Conference League finale - 17 spil til midtugen

Titel og Champions League på spil i London

Det er travle tider for Arsenal, som søndag eftermiddag står overfor deres næste alvorlige test af både nerver og fysik

Det er travle tider for Arsenal, som søndag eftermiddag står overfor deres næste alvorlige test af både nerver og fysik. Efter en knusende sikker 5-0 sejr over London-rivalerne fra Chelsea tirsdag aften, går turen nu til North London Derby.

Det er deres største London-rivaler, som tager imod på Tottenham Hotspur Stadium i sidstnævntes fortsatte jagt på Premier League-titlen. Arsenal har svaret stærkt igen på skuffende udfald mod Aston Villa og Bayern München og har stadig chancen for at fravriste Manchester City grebet om mesterskabspokalen.

HENT BONUS PÅ OP TIL 1000 KRONER HOS LEOVEGAS HER

Samtidig sigter hjemmeholdet Tottenham mod at sikre sig en plads i Champions League turneringen i den kommende sæson. De vil således være yderst ivrige efter at udfordre deres ærke-rivaler, både for egen vindings skyld, men også for samtidig at stikke en kæmpe i Arsenals titel-hjul.

Som sagt blev Chelsea smadret af Arsenal i deres seneste ligakamp, hvilket placerede dem tre point foran Liverpool på toppen af tabellen. Tottenham indtager i øjeblikket femtepladsen med 60 point og er seks point efter Aston Villa på fjerdepladsen, der i øjeblikket indtager en Champions League-plads. Manchester United ligger på sjettepladsen, syv point efter Spurs.

Ange Postecoglus tropper har dog spillet to kampe færre end Aston Villa og én færre end Manchester United. Tottenhams seneste kamp endte i et blamerende 4-0 nederlag mod Newcastle United på St. James’ Park. Forbløffende nok har Spurs ikke været i aktion siden 13. april, hvilket burde levere dem en fysisk fordel i forhold til Arsenal. ”The Gunners” har været i aktion fire gange i den mellemliggende periode!

Det seneste North London-derby i Premier League blev afviklet på Emirates Stadium i september, hvor rivalerne delte i porten og spillede 2-2. Son Heung-Min var skarpretteren for Spurs og scorede to gange, mens Bukayo Saka nettede Arsenals ene mål fra straffesparkspletten. Et selvmål af argentinske Cristian Romero sørgede for ligevægt i stillingen.

Arsenal har haft godt fat i Tottenham på det seneste og er ubesejret i deres seneste tre Premier League-møder. To af disse blev vundet, mens scoren hedder 7-3 for de tre dueller. Det er førnævnte Saka, som topper Arsenal liste over interne topscorere i denne sæson med 14 mål i Premier League. Heung-Min Son har samlet stafetten op efter Harry Kane og er Tottenhams topspiller med 15 mål i denne sæson.

Tottenham har vundet 12 sejre på hjemmebane i denne sæson, hvilket kun overgås af Liverpool og Arsenal. Til gengæld har de også fire nederlag, dårligst af de fem hold i toppen, og har ikke spillet én eneste hjemmekamp uafgjort. De vandt otte af deres seneste ni hjemmekampe, men har ikke holdt rent bur i 12 kampe foran eget publikum.

FIND DAGENS MANGE SPILFORSLAG HER

Arsenal er til gengæld ligaens bedste udehold med en historik, som må skræmme Spurs-tilhængere i relation til ovennævnte defensive historik. ”The Gunners” har ikke indkasseret ét eneste mål i deres seneste seks udekampe i Premier League. De er i øjeblikket på en ubesejret stime af syv kampe på udebane i ligaen.

Af nøglespillere har Tottenham Destiny Udogie ude, mens der er tvivl omkring Porro og Richarlisons deltagelse i skrivende stund. Arsenal skulle kun have Jurrien Timber ude, hvilket han har været siden sæsonens første spilledag.

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk