News Nyheder:
ComeOn fordobler velkomstbonus til 1000 kr ComeOn fordobler velkomstbonus til 1000 kr

Odds forslag på Spilfiduser

Hvis der er én ting, som vi danskere er glade for, så er det fodbold, og spil generelt. Gang på gang samles vi foran skærmen for at se fodbold, håndbold, Tour de France, OL og meget mere. Måske tager vi endda også ud og ser en kamp live på stadion. 

Der findes mange spændende sportsbegivenheder, som i den grad er værd at følge med i. Og hvis man så ovenikøbet kan tjene en lille skilling ved siden af, gør det jo kun det hele endnu mere interessant. 

Dette er grunden til, at vi er så vilde med at satse penge på sport og lignende. Men hvis du gerne vil beskæftige dig med sportsbetting, så er det naturligvis vigtigt, at du forstår hvad odds er for noget og hvordan det fungerer.

Du kan sagtens få et tip, der siger: “Spil på FCK”. Men hvad kan man bruge det til? Én ting er at tage andres ord for gode varer, men det er meget bedre, hvis man selv kan danne sine meninger og ved hvad det handler om. Med andre ord: Du skal vide, hvorfor du skal spille på FCK…

Hos Spilfiduser.dk vil vi gerne sørge for, at du får de bedste odds forslag, men ydermere sørger vi for, at du ved hvorfor, du skal oddse på et specifikt resultat. Du kan derfor altid være sikker på, at vores spilfiduser kommer fra eksperter, der har masser af erfaring og elsker sportsbetting.

Gode odds forslag fra eksperter

Hvis du skal tage et odds forslag for gode varer, så er det vigtigt, at det kommer fra én, der går op i det, og som ikke blot kaster tilfældige forslag ud i luften. Derfor har Spilfiduser sørget for, at alle vores eksperter er blevet afprøvet og har gennemgået en test, der sikrer, at de er de rette til jobbet. Det betyder, at du som spiller har de bedst forudsætninger for at få gode spilfiduser, der potentielt kan give dig overskud.

Du kan altså være helt sikker på, at hver eneste odds forslag på Spilfiduser kommer fra en ekspert, der ved hvad han laver. Uanset om det er Premier League, La Liga, Bundesligaen eller Superligaen, så er det ekspertvurderinger bag hvert eneste odds forslag. Men selv på andre ligaer kan du trygt følge vores tips hvad enten det er den danske 2. division eller noget helt andet.

Der er med andre ord ingen odds forslag hos Spilfiduser, der ikke kommer direkte fra en ekspert på området, og dette er grunden til at du trygt kan følge vores forslag.

Betting for begyndere

Er du interesseret i odds forslag, men ved ikke helt hvordan du kommer i gang, eller er du erfaren better, der bare gerne vil have nogle flere tips, så er Spilfiduser det helt rette sted for dig. Det er nemlig meget nemt at komme i gang med at bette online og vi hjælper dig gerne, så du får den bedst mulige start.

Det eneste, du skal gøre, er at finde en online bookmaker, der passer til dine ønsker og behov. Der findes dog så mange bookmakere, at det kan være svært at finde den helt rette. 

Et godt tip er at lede blandt dem, der giver de bedste velkomstbonusser. På den måde får du flere penge at spille for, hvilket giver dig bedre mulighed for at blive god til at oddse.

Hvad betyder odds egentlig?

Lad og starte helt fra bunden og få styr på hvad odds egentlig er for en størrelse. Kort fortalt er odds den metode, som bookmakere benytter, når de skal angive sandsynligheden for et specifikt udfald. 

Der findes flere forskellige typer odds, men for nemheds skyld vil vi kun beskæftige os med de europæiske odds, der skriver som decimaltal.

Det er en god ide, at du sætter dig ind i, hvordan europæiske odds fungerer, da det er denne type odds, der primært benyttes i Danmark. Så snart du har fået en grundlæggende forståelse for denne odds type, så har du fået en rigtig god start.

Eksempel på danske odds

Som nævnt er den type odds, der benyttes i Danmark de europæiske odds, og dette betyder altså, at der regnes med decimaler. 

Disse odds beregnes ved at man dividerer den største sandsynlighed, altså 100%, med chancen for et specifikt udfald. Det lyder måske lidt forvirrende, så vi prøver med et praktisk eksempel, der vil illustrere hvordan man sætter odds.

Som eksempel bruger vi en kamp mellem AaB og OB. Lad os sige at en tilfældig bookmaker vurderer sandsynligheden som følger:

AaB: 50% vinderchance
Uafgjort: 20% chance
OB: 30% vinderchance

Med disse tal finder man frem til det europæiske decimalodds ved at lave denne beregning:

AaB: 100% / 50% = 2.0
Uafgjort: 100% / 20% = 5.0
OB: 100% / 30% = 3.33

Når det stilles op på denne måde, så er det lige pludselig meget nemmere at forstå. Man forstår oddsene ved at man får sin indsat det antal gange tilbage, som oddset er. Har du spillet dine penge på OB, og viser det sig, at det fynske hold rent faktisk vinder, så har du vundet din indsats 3.33 gange tilbage. 

Hvis du har satset 500 kr., så vinder du altså 1.665 kr. Fratrukket din oprindelige indsats, har du et overskud på 1.165 kr. Så nemt er det.

Som du kan se, så er de europæiske decimalodds nemme at forstå, og det er nemt at udregne vinderchancerne. Dette er den primære grund til, at man benytter dem i det meste af Europa, så det er så nemt som overhovedet muligt at gennemskue sine chancer.

Få mest muligt ud af bookmakerne

Der er stor konkurrence på odds-markedet, og derfor vil bookmakerne gøre alt for at lokke nye kunder til. For at kunne lokke nye kunder til, benytter bookmakerne gerne diverse knaldtilbud, hvor man f.eks. kan få en bonus på sin første indbetaling. 

En velkomstbonus giver en flere penge at spille for, så det er naturligvis fristende. Man vil ofte se disse tilbud omkring store begivenheder, såsom VM eller Champions League. 

Det er en nøje udvalgt taktik, der altid giver pote. Netop fordi bookmakerne kæmper så meget om kunderne, bør du undersøge markedet, og vælge den bookmaker, der giver dig de bedste vilkår.

Forhøjede odds

En af de metoder, som bookmakerne benytter for at lokke kunder til, er de såkaldte odds boost eller forhøjede odds. Forhøjede odds er et udtryk for odds, der ikke følger normerne for odds, og i stedet giver spilleren en fordel. Det er altså en måde at booste oddsene på og derfra navnet odds boost.

Det er naturligvis meget tillokkende at benytte odds boost, når man skal oddse. Dette gælder især da der ikke er særligt høje omsætningskrav. Som regel kræves det blot, at man gennemspiller bonussen én gang. Derefter vil pengene kunne overføres til din konto og udbetales. 

Normalt vil omsætningskravet hos bookmakerne ligge på omkring 4-6 gange. Du skal altså have gennemspillet din bonus 4-6 gange, inden den kan udbetales. Dette ender ofte med, at man sætter det hele over styr og står tilbage med ingenting.

Der er forskellige krav for disse odds boosts, så derfor skal du være meget opmærksom, og læse betingelserne igennem. F.eks. kan man typisk ikke indbetale mere end 100 kroner på en velkomstbonus. Dette begrænser gevinstmulighederne en hel del.

Du kan godt spille for mere, men du får kun odds boost for det nævnte beløb. Det er noget som mange ikke lægger mærke til og derfor er odds boost altså ikke så stor en gave, som du måske går og tror.

Oddset

Nu om stunder benytter man begrebet “at oddse” om det at spille på sport eller lignende. Det er et ord, som de fleste kender, men det bliver dog ofte forvekslet med ”Oddset”. 

Oddset er en betting side, der hører under Danske Spil. Oddset har primært fokus på sport, men hvis man hellere vil spille på X-factor, folketingsvalg eller noget helt tredje, så er det også en mulighed.

Det at oddse er et udtryk, der nok stammer fra Oddsets navn, da de indtil 2012 have monopol på spil. Heldigvis er markedet blevet åbnet, så man selv kan vælge, hvor man gerne vil oddse. 

Sørg for at find en bookmaker, der opfylder dine behov, og som du bryder dig om. Heldigvis er der nok at vælge imellem.

Så selvom det at oddse nok er afledt fra Oddset, så er udtrykket i dag blevet en generel formulering, der dækker over mange forskellige slags pengespil. Fælles for dem alle er dog, at de fleste er baseret på decimalodds, som vi kiggede nærmere på ovenfor.

Spilfiduser hjælper dig med de bedste odds forslag

Hos Spilfiduser kan du hver dag finde nye forslag til odds, der er nøje udvalg af vores eksperter. Du kan derfor spille og vinde uden en masse besvær. Vores fokus er på fodbold – især Premier League og La Liga.

Vi giver dig ikke blot de bedste odds forslag, men viser dig også hvilken bookmaker, der giver den højeste gevinst. Dette sikrer, at du hurtig og nemt kan træffe en god beslutning. 

Hos Spilfiduser.dk ønsker vi at alle får den bedst mulige oplevelse med sportsbetting og ikke mindst den størst mulige gevinst. 

Vi har naturligvis også kigget lidt på nogle af de bedste bookmakere i landet, så hvis du gerne vil vide mere, kan du læse om dem lige her. Her får du et godt overblik over dine muligheder, hvilket i sidste ende sikrer, at du har de bedste vilkår, når du spiller.

I modsætning til mange lignende sider, så er Spilfiduser ikke en blandet landhandel, hvor du kan spille på alt fra fodbold og håndbold til skak og Fortnite. Vores fokus er på fodbold og dette gør, at vi bedre kan specialisere os. 

Vores eksperter ved således ved hvad de snakker om, og derfor kan du være ret sikker på, at din succesrate stiger markant. Der er ingen gætteri eller uovervejede odds forslag. Alt er besluttet på baggrund af nøje granskning af de enkelte hold, deres statistikker, opstillinger og meget mere. 

Alle faktorer er tage med i betragtningerne så der er ikke overladt noget til tilfældighederne.

Generelle råd når du oddser

Er du en af de danskere, der oddser hver eneste dag, eller er du mere casual, der blot oddser, når du ser en virkelig god mulighed?

Det betyder ikke så meget, for Spilfiduser har gode odds forslag, der passer til ethvert behov. Hvis man gør sit forarbejde ordentligt, er der ikke noget galt med at spille lidt nu og da. Især ikke hvis du sørger for at lytte til eksperter, der har flere års erfaring med odds og spil på nettet.

Sørg altid for at vælge bookmakere, der har et god ry. Der findes skruppelløse bookmakere, der udnytter spillerne og gerne snyder, hvis de får muligheden. Undgå dem så vidt muligt. 

Spilfiduser anbefaler kun de bedste bookmakere, der alle har masser af tilfreds kunder. På den måde slipper du for at ende i en negativ situation, hvor du bliver taget ved næsen. Du kan med fordel se lidt på vores oversigt over bookmakere, hvorefter du nemmere vil kunne træffe en god beslutning.

Det siger sig selv, at man aldrig kan være sikker på at vinde, når man oddser. Derfor skal du være sikker på, at du aldrig spiller for mere end du har råd til at tabe. Dette gælder især, hvis du er i en heldig stime, og har vundet en del. I sådanne situationer er det uhyre nemt at blive grebet af situationen og blive overmodig. 

Hvis du kan mærke, at det er ved at ske for dig, så træd tilbage og tag en dyb indånding. Udbetal din oprindelig indsats og spil kun for din tidligere gevinst. På den måde kan du sikre, at du aldrig taber det hele på gulvet. 

Sæt dig ind i odds og vilkår, og vær omhyggelig. Kombineret med vores gode odds forslag kan du sikre dig, at du oddser fornuftigt, hvilket i sidst ende kan ende med at du får en god oplevelse.

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk