Odds forslag på Spilfiduser

Hvis der er en ting som vi danskere er glade for så er det fodbold, og spil generelt. Gang på gang samles den danske nation foran skærmen ofr at se fodbold eller håndbold, og måske tager vi ud og ser kampene live. Hvis man så ovenikøbet kan tjene en lille skilling ved siden af, gør det jo kun endnu mere spændende. Dette er grunden til at vi er så vilde med at satse penge på sport og lignende. Men hvis man gerne vil beskæftige sig med sports betting, så er det vigtigt at man forstår hvad odds er for noget og hvordan det fungerer.

Du kan sagtens få et tip, der siger: Spil på FCK. Men hvad kan man bruge det til? En ting er at tage andres ord, men det er meget bedre, hvis man selv kan danne sine meninger og ved hvad det handler om. Med andre ord skal du vide, hvorfor du skal spille på FCK.

Hos Spilfiduser.dk vil vi altid gerne sørge for at du får de bedste odds forslag, men ydermere sørger vi for, at du ved hvorfor du skal oddse på et specifikt resultat. Du kan derfor altid være sikker på, at vores spilfiduser kommer fra eksperter, der har masser af erfaring og elsker sports betting.

Gode odds forslag fra eksperter

Hvis du skal tage et odds forslag for gode varer, så er det vigtigt, at det kommer fra en, der går op i det og som ikke blot kaster tilfældige forslag ud i luften. Derfor har Spilfiduser sørget for, at alle vores eksperter er blevet afprøvet og har gennemgået en test, der sikrer at de er de rette til jobbet. Dette betyder at du som spiller har de bedst forudsætninger for at få gode spilfiduser, der kan sikre at du får overskud på dine spil.

Du kan altså være helt sikker på et hver eneste odds forslag på Spilfiduser kommer fra en ekspert, der ved hvad han laver. Uanset om det er Premier League, La Liga, Bundesligaen eller Superligaen, så er det ekspertvurderinger bag hvert eneste odds forslag. Men selv på andre ligaer kan du trygt følge vores tips hvad enten det er den danske 2. division eller noget helt andet.

Der er med andre ord ingen odds forslag hos Spilfiduser, der ikke kommer direkte fra en ekspert på området, og dette er grunden til at du trygt kan følge vores forslag.

Betting for begyndere

Er du interesseret i odds forslag, men ved ikke helt hvordan man kommer i gang, eller er du erfaren better, der bare gerne vil have nogle flere tips, så er Spilfiduser det helt rette sted for dig. Det er nemlig meget nemt at komme i gang med at bette online og vi hjælper dig så du får den bedst mulige start.

Det eneste du skal gøre, er at finde en online bookmaker, der passer til dine ønsker og behov. Der findes dog så mange, at det kan være svært at finde den helt rette. Et godt tip er at lede blandt dem, der giver de bedste velkomstbonusser. På den måde får du mere at spille for og dette giver dig bedre mulighed for at blive god ti at oddse.

Hvad betyder odds egentlig?
Lad og starte helt fra bunden og få styr på hvad odds egentlig er for en størrelse. Kort fortalt er odds den metode som bookmakere benytter når de skal angive sandsynligheden for et angiven udfald. Der findes flere forskellige typer odds, men for nemheds skyld vil i kun beskæftige os med de europæiske odds, der skriver som decimaltal.

Det er en god ide, at man sætter sig ind i hvordan europæiske odds fungerer, da det er denne type odds, der primært benyttes i Danmark. Så snart du har fået en grundlæggende forståelse for denne odds type, så har du fået en rigtig god start.

Eksempel på danske odds
Som nævnt er den type odds, der benyttes i Danmark de europæiske odds, og dette betyder altså at der regnes med decimaler. Disse odds beregnes ved at man dividerer den største sandsynlighed, altså 100%, med chancen for et specifikt udfald. Det lyder måske lidt forvirrende, så vi prøver med et praktisk eksempel, der vil illustrere hvordan man sætter odds.

Som eksempel bruger vi en kamp mellem AaB og OB. Lad os sige at en tilfældig bookmaker vurderer sandsynligheden som følger:

AaB: 50% vinderchance
Uafgjort: 20% chance
OB: 30% vinderchance

Med disse tal finder man frem til det europæiske decimalodds ved at lave denne beregning:

AaB: 100% / 50% = 2.0
Uafgjort: 100% / 20% = 5.0
OB: 100% / 30% = 3.33

Når det stilles op på denne måde, så er det lige pludselig meget nemmere at forstå. Man forstår oddsene ved at man får sin indsat det antal gange tilbage som oddset er. Så hvis du har spillet på OB og de rent faktisk vinder, så har du vundet din indsats 3.33 gange tilbage. Så hvis du har satset 500 kr., så vinder du altså 1665. Fratrukket din oprindelige indsats har du et overskud på 1165 kroner. Så nemt er det.

Som du kan se, er de europæiske decimalodds nemme at forstå, så man kan nemt udregne sin vinderchancer. Dette er den primære grund til at man benytter dem i det meste af Europa, så det er så nemt som overhovedet muligt at gennemskue sine chancer.

Få mest muligt ud af bookmakerne
Der er stor konkurrence på odds-markedet og derfor vil de gøre alt de kan for at lokke nye kunder til. For at kunne lokke kunder til benytter bookmakerne knaldtilbud, hvor man enten kan få en bonus på sin første indbetaling. Dette giver en flere penge at spille for, så det er naturligvis fristende. Man vil ofte se disse tilbud omkring store begivenheder, såsom VM eller Champions League. Det er en nøje udvalgt taktik, der altid giver pote. Netop fordi de kæmper så meget om kunderne, så kan man vælge og vrage, og benytte den bookmaker, der giver en de bedste vilkår.

En af de metoder som bookmakerne benytter for at lokke kunder til, er de såkaldte odds boost eller forhøjede odds. Det er et udtryk for odds, der ikke følger normerne for odds og giver spilleren en fordel. Det er altså en måde at booste oddsene på og derfra navnet odds boost.

Det siger naturligvis sig selv at det er meget tillokkende at benytte odds boost, når man skal oddse. Dette gælder især fordi der ikke er særligt høje omsætningskrav. Som regel kræves det blot at man gennemspiller bonussen én gang. Derefter vil den kunne overføres til din konto og udbetales. Normalt vil omsætningskravet hos bookmakerne ligge på omkring 4-6 gange. Dette ender ofte med at man sætter det hele over styr og står tilbage med ingenting.

Der er forskellige krav for disse odds boosts, så derfor skal man være meget opmærksom på disse. F.eks. kan man typisk ikke indbetale mere end 100 kroner på en velkomstbonus. Dette begrænser ens gevinstmuligheder en hel del. Du kan godt spille for mere, men du får kun odds boost for det nævnte beløb. Det er noget som mange ikke lægger mærke til og derfor er odds boost altså ikke så stor en gave som man går og tror.

Oddset
Nu om stunder benytter man ordet oddse om det at spille på sport eller lignende. Det er et ord som de fleste kender, men det bliver dog ofte forvekslet med ”Oddset”. Oddset er en betting side, der hører under Danske Spil. Oddset har primært fokus på sport og alt, hvad dertil hører. Men hvis man hellere vil spille på X-factor, folketingsvalg eller noget helt tredje, så er det også en mulighed.

Det at oddse er et udtryk, der nok stammer fra Oddsets navn da de indtil 2012 have monopol på spil. Heldigvis er markedet blevet åbnet, så man kan selv vælge hvor man gerne vil oddse og derfor kan man finde det, der passer til ens egne ønsker. Sørg for at find en bookmaker, der opfylder dine behov og som du bryder dig om. Heldigvis er der nok at vælge imellem.

Så selvom det at oddse nok stammer fra Oddset, så er det selve udtrykket blevet en generel ting, der dækker over mange forskellige ting. Men fælles for dem er at de fleste er baseret på decimalodds, som vi kiggede nærmere på ovenfor.

Spilfiduser hjælper dig med de bedste odds forslag
Hos Spilfiduser vil du hver dag kunne finde nye forslag til odds, der er nøje udvalg af vores eksperter, så du kan spille og vinde uden en masse besvær. Vores fokus er fodbold, med især Premier League og La Liga som det primære fokus.

Vi giver dig ikke blot de bedste odds forslag, men viser dig også hvilken bookmaker, der giver den højeste gevinst. Dette gør at du hurtig og nemt kan træffe en god beslutning. Hos Spilfiduser.dk ønsker vi at alle får den bedst mulige oplevelse med sports betting og ikke mindst den størst mulige gevinst. Vi har naturligvis også kigget lidt på nogle af de bedste bookmakere i landet, så hvis du gerne vil vide mere kan du læse om dem hos os. Dette betyder at du har et godt overblik over dine muligheder, hvilket i sidste ende gør at du har de bedste vilkår når du spiller.

I modsætning til mange lignende sider er Spilfiduser ikke en blandet landhandel, hvor man kan spille på alt fra Fodbold og håndbold til skak og Fortnite. Vores fokus er på fodbold og dette gør at vi bedre kan specialisere os. Resultatet af dette er at vores eksperter virkelig ved hvad de snakker om, og derfor kan du være ret sikker på, at din succesrate stiger markant. Der er ingen gætteri eller uovervejede odds forslag. Alt er besluttet på baggrund af nøje granskning af de enkelte hold, deres statistikker, opstillinger og meget mere. Alle faktorer er tage med i betragtningerne så der er ikke overladt noget til tilfældighederne.


Generelle gode råd når du oddser
Er du en af de danskere, der oddser hver eneste dag eller er du mere casual, der blot oddser, når du ser en virkelig god mulighed? Det betyder ikke så meget, for Spilfiduser har gode odds forslag, der passer til ethvert behov. Hvis man gør sit forarbejde ordentligt, er der ikke noget galt med at spille lidt nu og da. Især ikke hvis man sørger for at lytte til eksperter, der har flere års erfaring med odds og spil på nettet.

Sørg altid for at vælge bookmakere, der har et god ry. Der findes skruppelløse bookmakere, der udnytter spillerne og gerne snyder, hvis de får muligheden. Undgå dem så vidt muligt. Spilfiduser anbefaler kun de bedste bookmakere, der alle har masser af tilfreds kunder. På den måde slipper du for at ende i en negativ situation, hvor du bliver taget ved næsen. Du kan med fordel se lidt på vores oversigt over bookmakere, hvorefter du nemmere vil kunne træffe en god beslutning.

Det siger sig selv, at man aldrig kan være sikker på at vinde, når man oddser. Derfor skal du være sikker på, at du aldrig spiller for mere end du har råd til at tabe. Dette gælder især, hvis man er i en heldig stime og har vundet en del. I sådanne situationer er det uhyre nemt at blive grebet af situationen og blive overmodig. Hvis du kan mærke at det er ved at ske for dig, så træd tilbage og tag en dyb indånding. Udbetal din oprindelig indsats og spil kun for din tidligere gevinst. På den måde kan du sikre, at du aldrig taber det hele på gulvet. Sæt dig ind i tingene og vær omhyggelig. Kombineret med vores gode odds forslag kan du sikre dig, at du oddser fornuftigt, hvilket i sidst ende kan ende med at du får en god oplevelse.