News Nyheder:
Conference League finale og gruppeafgørelser - 17 spil til midtugen i frisk OddsAvis her Conference League finale - 17 spil til midtugen

Manchester United Live stream

Livestream

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Stream alle de store kampe

Storbritannien, Premier League

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Manchester United Live stream

Herhjemme er der ingen, der kan sige, at de ikke ved, hvem Manchester United er. Selv hvis man ikke er fodboldtosse, ved nærmest alle bare, at Manchester United er et engelsk fodboldhold og et af de bedste i verden. De har vundet rigtig mange turneringer og har anskaffet sig en god håndfuld rivaler på den engelsk fodboldscene.

Derfor er det også fantastisk spændende at følge med holdets kampe og udvikling. En måde, man kan gøre det på, er at live streame deres kampe online. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig i gang med live streaming, da vi synes det er en vidunderlig måde at følge med i sportsverdenen. Hvis du allerede har en foretrukken streaming tjeneste, ved du, hvad vi taler om. Hvis ikke, skal du bare læse med videre her og få styr på, hvordan du opretter dig hos Bet365, som er vores foretrukne streaming tjeneste.

Manchester United på Bet365

Du kan som udgangspunkt vælge hvilken som helst streaming-udbyder, som Dplay eller ViaPlay, men vi foretrækker at bruge Bet365 til at streame Manchester Uniteds kampe.

Det er rigtig nemt at komme i gang – du skal bare følge rækkefølgen herunder, og så er du i gang:

 1. Først går du ind på Bet365s hjemmeside, som du finder her.
 2. Den gule knap, øverst til højre, tager dig videre til at oprette en konto.
 3. Udfyld de nødvendige oplysninger og indsæt et valgfrit beløb.
 4. Når du har oprettet dig, kan du gå ind på afdelingen med live streaming.
 5. Vælg hvilken som helst kamp, som du gerne vil se.

Det kan variere lidt fra udbyder til udbyder, hvad man skal opfylde af krav for at fuldføre sin oprettelse på siden. Hos Bet365 skal man enten have et beløb stående på ens konto eller have foretaget et odds inden for 24 timer, før man kan begynde at se fodbold online.

For at læse mere om, hvordan Bet365s live streaming fungerer, kan du trykke her.

Manchester Uniteds historie

I sin første instans i 1878 var klubben kaldt Newton Heath LYR Football Club (ja, lidt af en mundfuld), men skiftede navn i 1902 til det, vi kender i dag. Klubben blev dannet i regionen Old Trafford, som er en del af Greater Manchester, men først i 1910 fik klubben sit eget stadion, som også bruges den dag i dag.

Holdet har rødder tilbage til jernbanefirmaet Lancashire and Yorkshire Railway (LYR), hvis jernbanevogns- og godsvognsafdelinger dannede holdet, hvor de spillede mod andre afdelinger i LYR og andre firmaer. Deres første dokumenterede kamp i 1880 endte helt ude i hampen, da de tabte 6-0 til Bolton Wanderers FC reservehold.

Midt i 1940’erne kommer en ny manager til ved navn Matt Busby, som sætter fut under holdets fremgang. Han sikrer holdet flere anden- og førstepladser i diverse turneringer, som fører til at holdet bliver det første engelske hold til at konkurrere i European Cup i 1957. De tabte dog til Real Madrid i kvartfinalen, men ikke før holdet sikrede sig en historisk 10-0 stilling mod det belgiske hold, Anderlecht.

I dag har klubben vundet flere trofæer end nogen anden klub i engelsk fodbold med bl.a. 20 liga titler, 12 FA Cups og fem EFL Cups (League Cups) og tre Champions League. I sæsonen 1998-99 blev de også den første engelske klub til at tilegne sig en ”treble”, som betyder, at man har vundet tre trofæer i én sæson. Her vandt de Premier League, FA Cup og Champions League. Man må sige, at der er sket noget siden kampene mellem jernbanearbejderne.

Hvorfor bliver Manchester United kaldt The Red Devils?

I 1930’erne var Manchesters rugbyhold, Salby, i Frankrig iført rødt tøj, som tilegnede dem navnet ”The Red Devils”. Den daværende skotske manager for Manchester United, Matt Busby, var så vild med navnet, at han adopterede det til fodboldholdet. Indtil da havde medierne kaldt holdet for ”Busby Babes” i den bibelske forstand, altså babyer, da spillerne have en lav gennemsnitsalder i forhold til det andre hold.

Det mentale billede af babyer vakte jo ikke den store frygt hos modstanderne, så det skulle røde djævle hjælpe dem med at modvirke – og det må jo have hjulpet, eftersom de stadig hedder det i dag.

Kendte spillere hos Manchester United

Manchester United er en kæmpe gryderet af verdensstjernespillere, der igennem tiden har spillet for klubben og sat dem på verdenskortet som et af de bedste hold overhovedet. Derfor er listen af kendte spillere også lang.

I starten af sin karriere var David Beckham også en fast spiller hos Manchester United, hvor han repræsenterede klubben i 11 år, fra 1992 frem til 2003. Af sine 394 kampe med klubben fik den berømte midtbanespiller scoret 85 mål. Efterfølgende tog Beckham til Real Madrid, den amerikanske fodboldklub LA Galaxy og afsluttede sin karriere hos Paris Saint-Germain i 2013.

Fra 2003 til 2009 havde klubben fornøjelsen at have Christiano Ronaldo med på holdet som deres første portugisiske spiller. Som midtbanespiller fik han virkelig lov til at vise, hvad han var værd, da han i løbet af sine 292 kampe med klubben fik scoret 118 mål. Han overtog nummer 7 trøjen efter David Beckham. Ronaldo tog efterfølgende til Real Madrid og har i dag spillet for Juventus siden 2018.

Med over 550 kampe med klubben er Wayne Rooney en af de spillere, der har repræsenteret klubben flest gange. Som en af klubbens angrebspillere fik Rooney scoret 253 mål i løbet af sin 13-årige karriere, hvilket gør Rooney til den spiller, der har scoret flest mål for klubben. Både før og efter Manchester United spillede Rooney for den Liverpool-baserede klub, Everton. I dag er Rooney manager for Derby County F.C efter at have indstillet fodboldspillet for klubben i januar 2021.

Fra Wales kommer Ryan Giggs, som har opbygget hele sin karriere omkring Manchester United. Han spillede for klubben mellem 1991 og 2014, hvorefter han kortvarigt blev ansat som holdets træner. Hans lange karriere har samlet sig sammen til 963 kampe for klubben, hvori Giggs fik scoret 168 mål i alt. I dag er Giggs manager for Wales landshold.

Siden blev Paul Pogba en profil hos Man United. Pogba startede sin karriere hos Manchester United, men efter tre kampe for klubben skrev han kontrakt med den italienske klub, Juventus. Han kom dog tilbage efter fire år i Italien, og fra 2016 tørnede Pogba atter ud for Manchester United. Han fik øgenavnet Polpo Paul (blæksprutten Paul) i sin tid i Italien pga. sine lange ben i taklinger, og når der skulle løbes til.

En anden populær herre var David de Gea. Når de Gea ikke spillede for det spanske landshold, vogtede han målet i Premier League for Manchester United. De Gea kom til United i 2011, hvor han satte rekord for, hvor mange penge briterne havde brugt på en målmand. De Gea havde en købspris på knapt 19 millioner pund.

Danske spillere i Manchester United

I deres 120 år som fodboldklub skal vi først helt frem til 1984, før der kommer en spiller med på holdet, der ikke kommer fra de britiske øer. Dengang var det vores egen Jesper Olsen, der kom med på holdet i en fire-årig periode som midtbanespiller og scorede 24 mål i hans 176 kampe for klubben.

Den allerhelligste periode inden for dansk fodbold hedder jo sommeren 1992, hvor Danmark vinder EM. Det går de med stjernemålmanden, Peter Schmeichel, der året før fik skrevet kontrakt med Manchester United. Schmeichel har siden vundet et utal af priser og hæder for sine præstationer og har igennem sin karriere scoret 11 mål. Siden har Christian Eriksen og Rasmus Højlund også optrådt for Manchester United.

MUTV live

Siden 1998 har Manchester United haft sin egen abonnement-baseret tv-kanal, hvor det mod betaling er muligt at streame alle holdets kampe i HD året rundt og se eksklusive interviews med spillerne. MUTV sender f.eks. alle Premier League-kampene. Det skal dog bemærkes, at MUTV ikke sender direkte, da de ikke har licensen til at sende kampene live, og derfor bliver kampene sendt forskudt med nogle timer.

Herhjemme skal du have et abonnement til Viaplay for at kunne se Manchester United TV.

Fordele ved at streame Manchester United online

Der er bestemt ikke noget galt med at se fodboldkampe på den traditionelle måde. Flimmerkassen bringer stadig en vis hygge og sammenhold til kampen, men du kan desværre ikke tage den med dig, hvor end du tager hen. Derfor er streaming blevet så populær – du kan streame via din mobil eller tablet, hvilket betyder, at du kan streame lige når det passer dig, og hvor det passer dig.

Ofte undgår du også reklamer, hvis du har et abonnement hos en udbyder, hvilket er et sjældent syn for tv, hvor du nærmest kun undgår reklamer ved at se de få fodboldkampe, der sendes på DR1, hvilket er begrænset til et udvalg af kampene ved EM eller VM.

Manchester United kampprogram – udvalgte kampe i 2023/24-sæsonen:

 • 24. oktober 2023: Manchester United – FC København
 • 29. oktober 2023: Manchester United – Manchester City
 • 8. november 2023: FC København – Manchester United
 • 29. november 2023: Galatasaray – Manchester United
 • 5. december 2023: Manchester United – Chelsea
 • 12. december 2023: Manchester United – Bayern München
 • 16. december 2023: Liverpool – Manchester United
 • 13. januar 2024: Manchester United – Tottenham
 • 2. marts 2024: Manchester City – Manchester United
 • 6. april 2024: Manchester United – Liverpool
 • 20. april 2024: Manchester United – Newcastle
 • 11. maj 2024: Manchester United – Arsenal

Se andre fodboldturneringer live

Med live stream hos bet365 har du mulighed for at følge mange forskellige ligaer og hold. Det gælder f.eks. storklubber som Real Madrid og Barcelona i La Liga, Juventus, Inter og AC Milan i Serie A og naturligvis Bayern München, Dortmund og Leipzig i Bundesligaen.

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk