Manchester City Live Stream

Livestream

Stream alle de store kampe

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

1Gå til ComeOn - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Manchester City har nærmest været ustoppelige de seneste sæsoner – i hvert fald i den hjemlige liga. Pep Guardiolas mandskab mangler dog fortsat at slå igennem på den internationale scene, hvor en sejr i Pokalvindernes Europa Cup 1970 fortsat er klubbens eneste europæiske triumf.

Siden klubben blev opkøbt af Abu Dhabi United Group i 2008, er det kun gået fremad for suveræne Manchester City, og de seneste 10 sæsoner har kastet fem Premier League-titler af sig. Kigger man ned over klubbens spillere, er det da også lutter verdensstjerner. Fernandinho, Kyle Walker, Raheem Sterling, Kevin De Bruyne og İlkay Gündoğan er blot nogle af de spillere, der har været med til at føre Manchester-klubben helt til tops.

Vil du se hvordan Manchester City klarer sig i år? Ved at oprette en konto hos bet365, får du adgang til alle Citys kampe på din computer, smartphone eller tablet. I denne artikel kan du læse mere om hvordan du opretter en gratis konto og får adgang til live stream, ligesom du kan blive klogere på Manchester Citys historie, stadion og danske spillere.

Live Manchester City 

 

Få adgang til Manchester City Live Stream

Når du opretter en spilkonto hos bet365, får du automatisk adgang til live stream af Manchester Citys kampe. Herudover har du naturligvis mulighed for at spille på alle storklubbens spændende opgør. Du får adgang til live stream hos bet365, hvis du har penge på din konto, eller hvis du har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Sådan gør du

  • Besøg bet365 
  • Er du eksisterende kunde hos bet365 kan du logge ind – ellers kan du oprette en gratis konto
  • For at se live stream på bet365, skal du have penge på din spilkonto. Minimumsbeløbet for en ny indbetaling er 50 kr.
  • Klik på kategorien ’Live billeder’ i top-menuen
  • Vælg den kamp, du gerne vil se

OBS: Geografiske restriktioner kan betyde, at der kan være begrænsninger for visning af indholdet.

Spil på Manchester City

Vil du gerne spille på Manchester Citys kampe? Følg med i vores spændende odds-forslag på kampene. Du kan se de bedste spilforslag hos Spilfiduser her.

 

Manchester City historie

Manchester City F.C. blev grundlagt i 1880 som St. Mark’s (West Gorton), men har siden 1894 haft sit nuværende navn. Til dato har klubben vundet syv nationale mesterskaber (senest i 2020/21) og seks FA Cup-titler (senest i 2018/19). Det første mesterskab kom i hus i efter 1936/37-sæsonen, men herefter måtte man vente 30 år på det næste.

Gennem mange sæsoner måtte Manchester City acceptere en tilværelse som elevatorhold i det engelske ligasystem, hvor man skiftevis spillede i den bedste og den næstbedste række. I 1998/99-sæsonen var man endda en tur nede i den tredjebedste række.

I 2008 blev Manchester City opkøbt af Abu Dhabi United Group, en investeringsgruppe fra De forenede arabiske emirater, som er ejet af Sheik Mansour bin Zayed Al Nahyan. Prisen lød på 210 millioner pund, men det var langt fra de eneste penge, som sheiken var parat til at bruge.

Efter overtagelsen – og umiddelbar inden transfervinduet lukkede – satte klubben nemlig ny britisk transferrekord, da man hentede brasilianske Robinho i Real Madrid for 32,5 millioner pund.
De økonomiske midler gav flere muligheder for klubben, som siden har været fast inventar i den engelske topstrid. Mens City gennem årene måtte agere lillebror til rivalerne fra Manchester United, ændrede sheikens ankomst hurtigt på styrkeforholdet. Det sås tydeligt i 2009, hvor City købte stjerneangriberen Carlos Tevez i netop Manchester United.

Det første mesterskab siden 1967/68-sæsonen kom i hus i 2012 – endda på sidste spilledag. Siden har Manchester City vundet Premier League fire gange. Til trods for den hjemlige succes har det derimod knebet med succes på den internationale scene.

Manchester City var godt nok i Champions League-finalen i 2021, men måtte se sig besejret af ligarivalerne fra Chelsea. Dermed er Citys sejr i Pokalvindernes Europa-Cup fortsat eneste internationale trofæ. Sejren kom i 1970, hvor det lykkedes at besejre polske Górnik Zabrze med 2-1 i finalen.

 

Danske spillere i Manchester City

Seks danskere har gennem tiden spillet for Manchester City, og her er det tydeligt, at særligt de danske målmænd har været en eftertragtet vare. Halvdelen af de danske spillere i Manchester City har nemlig været målmænd.

Den første dansker i Manchester City var dog ikke en målmand. Det var Ronnie Ekelund. Eskelund skiftede i 1992 Brøndby ud med Barcelona, men opholdet i Spanien var ikke den store succes, og derfor blev Ekelund udlejet til flere forskellige klubber, heriblandt til Manchester City. Eskelund fik fire førsteholdsoptrædener for City i 1995/96-sæonen, inden han måtte søge videre i karrieren.

Danskerkoloni

I 2002 kom der mange danskere til Manchester City, og den første var Niclas Jensen, der blev hentet i januars transfervindue. I 2001/02-sæsonen spillede City i den næstbedste række, men med oprykning indenfor rækkevidde, hentede man Niclas Jensen i FC København. Den talentfulde venstreback spillede herefter fast for Manchester-klubben, og var med til at sikre oprykning til Premier League.

I 2002/03-sæsonen spillede Niclas Jensen 33 ud af 38 Premier League-kampe, hvor Manchester City sluttede som nummer ni i ligaen. I alt blev det til 51 ligakampe of to mål for City, inden Jensen blev solgt til tyske Dortmund.

Efter oprykningen var sikret i sommeren 2002, blev der hentet flere danskere ind, heriblandt de to målmænd Peter Schmeichel og Kevin Stuhr-Ellegaard. Mens Schmeichel var i karrierens efterår, kunne Stuhr-Ellegaard vise sig at være fremtidens mand i Manchester. Peter Schmeichel var dog tiltænkt rollen som førstemålmand, og han spillede i alt 31 kampe for City, heraf 29 i Premier League.

Kevin Stuhr Ellegaard fik debut for Manchester City i 2003/04-sæsonen, hvor han spillede fire Premier League-kampe – to fra start og to hvor han blev skiftet ind i stedet for en skadet David Seaman. Ellegaard blev dog aldrig førstevalg hos City, og blev i stedet lejet ud til Blackpool, inden han skiftede til Hertha Berlin.

Bischoff og Kasper Schmeichel

Manchester City hentede også Mikkel Bischoff til klubben. Bischoff havde vist gode takter for AB i den danske Superliga, og den fysisk stærke forsvarsspiller blev derfor hentet til England. En række skader og en operation for brok ødelagde imidlertid Bischoffs ophold i Manchester, hvor det blot blev til to kampe – én i Premier League og én i UEFA Cup-kvalifikationen.
Kasper Schmeichel, der også kom til klubben i 2002, er den seneste danske spiller, der har været på kontrakt hos Manchester City. Schmeichel blev hentet til klubben som ungdomsspiller, og blev udstyret med en lang kontrakt. Der var dog også lange udsigter til spilletid, og den unge målmand blev således udlejet til en lang række mindre klubber, heriblandt Darlington, Bury, Falkirk, Cardiff og Coventry.
Schmeichel debuterede for Manchester City i august 2007, hvor City vandt 2-0 på udebane mod West Ham, og senere på måneden sørgede han også for et ’clean sheet’ mod rivalerne fra Manchester United, i en kamp som City vandt 1-0. Trods den gode start opnåede Schmeichel aldrig den store succes i City. Efter ophold i Notts County og Leeds United fandt han sig dog til rette hos Leicester.

 

Manchester City Stadion

Manchester City havde fra 1923 til 2003 hjemmebane på det historiske Maine Road. I storhedstiden havde Maine Road plads til 84.000 tilskuere, og ved flere lejligheder var der fuldt hus på stadion – bl.a. til en FA Cup-kamp mod Stoke City i 1934. I 2003 var kapaciteten dog blevet reduceret til 35.000, da stadions i de bedste engelske fodboldrækker udelukkende måtte være udstyret med siddepladser.

I starten af 1990’erne begyndte man at undersøge mulighederne for at opføre et nyt stadion. Bystyret i Manchester var interesseret i et stort atletikstadion, som kunne være centrum for byens bud på værtskabet for De olympiske lege i år 2000.

Værtskabet for OL 2000 gik dog som bekendt til australske Sydney, og det nye stadion i Manchester blev i stedet opført til Commonwealth Games i 2002. Efter Commonwealth-legene var overstået, blev stadion ombygget fra et atletikstadion med plads til 38.000 tilskuere til et dedikeret fodboldstadion med plads til 48.000. Siden er kapaciteten blevet udvidet til 53.000.

Den første officielle kamp på det nye stadion blev spillet den 14. august 2003, og var en UEFA Cup-kamp mod walisiske The New Saints. City vandt kampen 5-0, og Trevor Sinclair stod for kampens første scoring. Den første Premier League-kamp blev spillet den 23. august mod Portsmouth – en kamp der endte 1-1.

 

FAQ

På hvilke enheder kan jeg live streame Manchester Citys kampe?

Ønsker du at live streame Manchester Citys kampe, kan du benytte smartphone, tablet eller computer. Du kan se kampene i bet365’s app eller direkte i webbrowseren. Har du Chromecast eller Apple-TV, kan du ligeledes se kampene på dit tv.

Hvilke kampe og turneringer kan jeg ellers live streame?

Som Manchester City-fan – eller blot fan af engelsk fodbold – skal du naturligvis se kampene fra Premier League, men du kan også opleve Champions League, Bundesliga og Serie A.

Kræver det et abonnement?

Det kræver ikke et abonnement for at få adgang til det spændende live stream hos bet365. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en konto, og sikre dig, at du har penge stående på din spilkonto (eller at du har placeret et odds på en sportsbegivenhed inden for de seneste 24 timer).

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk