News Nyheder:
Hent 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien her 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien

Arsenal Live Stream

Livestream

Stream alle de store kampe

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Arsenal Live Stream

Vil du gerne se Arsenals kampe live? Med live stream fra bet365 kan du få de største oplevelser direkte hjem i stuen (eller tage dem med på farten via smartphone eller tablet). Den engelske Premier League er fuld at spændende kampe, og holder du med London-klubben Arsenal, er der garanti for spændende underholdning, når ’The Gunners’ skal forsøge at holde sig til i toppen af ligaen.

Se Arsenals kampe live: Når du opretter en spilkonto hos bet365, kan du få adgang til alle Arsenals kampe på din computer, smartphone eller tablet. I denne artikel kan du læse, hvordan du opretter en gratis konto, og får adgang til kampene med det engelske storhold.

Live Stream Arsenal

Få adgang til Arsenal Live Stream

Kan Mikel Artetas mandskab overraske i 2021/22-sæsonen? Ved at oprette en gratis spilkonto hos bet365 kan du få adgang til live stream og således følge alle Arsenals spændende kampe.

Sådan gør du

  1. Besøg bet365
  2. Log ind, hvis du allerede har en konto eller opret en gratis konto
  3. Har du penge på kontoen? Du skal have penge på din spilkonto for at få adgang til live stream. Minimumsbeløbet for en ny indbetaling er 50 kr.
  4. Vælg kategorien ’Live billeder’ i top-menuen
  5. Klik på den kamp, du gerne vil se

OBS: På grund af geografiske restriktioner, kan der være begrænsninger for visning af specifikt indhold.

Spil på Arsenal

Ønsker du at spille på Arsenals kampe, eller på nogle af de øvrige Premier League-opgør, så kan du finde inspiration og odds-forslag hos Spilfiduser her.

Arsenals historie

13 engelske mesterskaber taler deres tydelige sprog. Arsenal har været en del af den engelske topkamp gennem mange år. Faktisk skal man helt tilbage til 1931 for at finde klubbens første mesterskab, mens det seneste kunne fejres i 2004. 2003/04-sæsonen var desuden en legendarisk sæson for Arsenal, der gik ubesejrede gennem Premier League, hvilket ingen anden klub har præsteret.

49 Premier League-kampe i træk uden nederlag blev det til for Arsène Wenger, men lige siden har Arsenal haft svære ved at udfordre de øvrige topklubber, og de seneste sæsoner er klubben sluttet et godt stykke fra top-3.

Heldigvis har Arsenal mange dedikerede fans – også i Danmark – der værdsætter klubbens stolte traditioner. Arsenal FC blev grundlagt tilbage i 1886 af medarbejderne ved Woolwich Arsenal Armament Factory. Fem år senere – i 1891 – blev klubben professionel, og i 1913 begyndte man at spille på det legendariske Highbury i Nordlondon. Her spillede klubben frem til 2006, hvor det store, nybyggede Emirates Stadium i Islington uden for London blev arsenals hjemmebane.

Tilbage i 1893 trådte Arsenal ind i 2. division af den britiske fodboldliga, og i 1904 sikrede man oprykning til 1. division. Mange år senere – i 1992 – var klubben med til at etablere Premier League, hvor Arsenal altså har spillet lige siden.

Danske spillere i Arsenal

Fire danske spillere har gennem tiden tørnet ud for Arsenal, nemlig John “Faxe” Jensen, Sebastian Svärd, Nicklas Bendtner og Jonas Rasmussen.

John “Faxe” Jensen var den første dansker til at trække Arsenal-trøjen over hovedet, da han i 1992 blev hentet til Highbury. Det var Arsenal-manager George Graham, som hentede Faxe til London, efter af den danske midtbanespiller havde gjort en god figur ved den netop overståede EM-slutrunde.

Faxe scorede som bekendt et fornemt mål i finalesejren over Tyskland, men han viste sig langt fra som en målfarlig herre i England. I 120 kampe (heraf 98 i Premier League) blev det blot til en enkelt scoring. Den faldt mod Queens Park Rangers den 31. december 1994. Tiden i London var dog ikke uden succes, da Faxe både var med til at vinde FA Cup’en i 1992/93-sæsonen og Europa-Cup for pokalvindere i 1993/94-sæsonen.

Faxes sidste tid i Arsenal blev imidlertid overskygget af en bestikkelsesskandale. Danskerens norske agent, Rune Hauge, havde givet Arsenal-manager George Graham penge under bordet for at hente Faxe og den norske forsvarsspiller Pål Lydersen til klubben. Episoden resulterede i en fyreseddel til Graham og en toårig karantæne til Hauge. I 1996 vendte Faxe hjem til Brøndby.

Sebastian Svärd

Den næste danske spiller til at repræsentere Arsenal var Sebastian Svärd, som blot var 17 år, da han kom til England i 2000. Opholdet i London-klubben blev dog aldrig nogen succes, og Svärd opnåede ikke at få debut i Premier League.

I stedet blev han udlejet til flere forskellige klubber, bl.a. FC København, Stoke og Brøndby IF. Da Svärd forlod Arsenal i 2006 stod han blot noteret for tre pokalkampe samt et indhop i Community Shield-sejren over Manchester United i 2004.

Nicklas Bendtner

Den tredje danske spiller i Arsenal blev Nicklas Bendtner. Den danske angriber kom til London-klubben allerede som teenager i 2004, hvor han blev en del af Arsenals ungdomshold. Arsenal-manager Arsène Wenger så et stort potentiale i den unge dansker, og året efter underskrev han sin første professionelle kontrakt. Den 25. oktober 2005 debuterede Bendtner for klubben i en pokalkamp mod Sunderland.

Selvom han havde fået debut for førsteholdet, var der dog langt til spilletid, og Bendtner blev i stedet udlejet til Birmingham City i den næstbedste række, og her fik danskeren netmaskerne til at blafre ganske flittigt.

11 mål i 42 kampe overbeviste Arsenal og Arsène Wenger om, at Bendtner var fremtidens mand. I de efterfølgende år blev Bendtner flittigt anvendt i London-klubbens angreb, og kvitterede med flere vigtige scoringer. I alt blev det til 171 kampe og 47 mål – bl.a. otte mål i Champions League – for Arsenal. I 2014 skiftede Bendtner til tyske VfL Wolfsburg.

Imens Bendtner var kontrakt i Arsenal kom endnu en dansker til klubben. Efter en succesfuld prøvetræning i 2007 blev Jonas Hebo Rasmussen den fjerde danske spiller i Arsenals historie. Hebo spillede på Arsenals U18-hold, men opnåede aldrig at få debut for førsteholdet. I stedet hentede FC Nordsjælland Hebo hjem til Danmark i 2009.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg live streame?

Hos bet365 kan du se live stream på smartphone, tablet og computer – enten i app eller browser.

Hvilke andre kampe kan jeg se?

Udover Arsenals kampe i Premier League får du adgang til en lang række turneringer, bl.a. Champions League, Bundesliga og Serie A.

Kræver det et abonnement?

Du bliver ikke bundet af et abonnement for at se live stream hos bet365. Eneste krav er, at der står penge på din spilkonto (eller at du har spillet på en sportsbegivenhed inden for de seneste 24 timer).

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.