News Nyheder:
Hent 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien her 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien

Paris Saint-Germain Live Stream

Livestream

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Stream alle de store kampe

Frankrig, Ligue 1

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Paris Saint-Germain Live Stream

Der er altid spækfyldt med spænding, når det parisiske fodboldhold, Paris Saint-Germain går på banen. Og særligt nu hvor de har fået endnu en stjernespiller på deres hold, nemlig selveste Lionel Messi.

Det er altid spændende at følge fodboldklubben fra den franske hovedstad, når de går til den i den franske liga, Ligue 1. Desværre er det ikke muligt at se kampene på de danske tv-kanaler, da de i år ikke har fået licens til at vise kampene.

Heldigvis har du mulighed for at følge med direkte hos bookmakerne – og så er det helt uden abonnement.

Live stream PSG hos bet365

Du skal ikke være bange for at gå glip af PSG’s kampe denne sæson, og slet ikke nu hvor de har fået ingen mindre end Messi på holdet. Du kan nemlig live streame de spændende fodboldkampe med det parisiske hold direkte hos bookmakerne. Vores favorit er bet365, hvor det er hurtigt og nemt at komme i gang med at live streame. Og så behøver du ikke noget abonnement.

Alt du skal gøre er blot at følge vores guide herunder, og så er du parat til at se de mange spændende franske fodboldkampe – og meget mere:

  1. Smut over på Bet365’s hjemmeside – KLIK LIGE HER!
  2. Opret en konto og indsæt et beløb*
  3. Se og spil på Paris Saint-Germains kampe

*For at kunne live streame de spændende fodboldkampe hos bet365 kræver det blot, at du har penge på din spilkonto. Derfor skal du have lavet en indbetaling på minimum 50 kr, som du kan vælge at lade stå eller bruge til væddemål. Bruger du pengene til væddemål, kan du live streame kampene inden for 24 timer, hvorpå du skal lave en ny indbetaling (da der altid skal være penge på spilkontoen), eller du kan lave væddemål igen.

Så er du klar til at følge med i de franske fodboldklubbers spændende kampe på bet365. Og du kan selvfølgelig også følge med i mange andre fede fodboldkampe og sportsturneringer.

Med live stream hos bookmakerne slipper du for de store TV-pakker, der koster dyrt i abonnement. Og så er der det fede ved det, at du kan live streame fodbold og meget mere hvor som helst. Du behøver ikke sidde klar i sofaen foran dit fjernsyn, når kampen starter. Du kan følge med direkte fra din smartphone, tablet eller computer – og så kan du også se fodbold, når du er på farten.

Med live streaming via bet365’s app har du selvfølgelig også den mulighed, at du kan smide fodboldkampen over på TV’et med en Chromecast eller Apple TV. Så er det endnu nemmere at holde styr på de farvede fodboldtrøjer, end på den lille mobilskærm.

Paris Saint-Germains historie

Den franske klub, Paris Saint-Germain kom til verden i 1970, da de to klubber Paris FC og Stade Saint-Germain fusionerede med drømmen om at skabe et stærkt storhold for hovedstaden Paris. Den første sæson klarede de godt sammen, men der skulle ikke megen modstand til, før klubben splittede op igen i 1972, og derpå blev de til Paris FC igen og PSG. Her startede Paris FC fint ud i ligaen, mens PSG måtte vente til 1974 med at rykke op i ligaen igen, hvor de har spillet siden da.

PSG rykkede ind

Mens PSG rykkede ind, rykkede Paris FC ud, og dermed overtog PSG også det hidtidige hjemmestadion for Paris FC, nemlig Parc des Princes, som er en af de flotteste arenaer i Europa. Her har Paris Saint-Germain spillet siden i de røde, blå og hvide farver, der ikke er for at repræsentere det franske flag, men derimod skal repræsentere byen Paris og kommunen Saint-Germain-en-Laye. De røde og blå farver repræsenterer Paris, mens den hvide farve er et symbol på de franske royale og Germain-en-Laye.

Der skulle gå lidt tid før PSG vandt deres første rigtige trofæ, nemlig i 1981/1982, sæsonen, hvor de vandt i Coupe de France turneringen. Sæsonen efter vandt de ligeledes, men derefter gik der et godt stykke tid, før der kom pokaler hjem til hovedstadsklubben igen. Det var først ti år senere, at de igen vandt en pokal. Og vi skal frem til 1985-86 sæsonen, hvor de vandt deres første franske mesterskab.

Herefter gik de ind i en dårlig periode, indtil tv-kanalen Canal+ spyttede penge i maskineriet i 90’erne, og det resulterede i endnu et fransk mesterskab og flere pokaltitler. Deres held har dog ikke fulgt dem i tiden efter, til trods for store stjernespillere på holdet i 90’erne og 00’erne, med navne som Ronaldinho, Pauleta, Nicolas Anelka og Heinze. Enkelte år klarede de sig fint, eksempelvis med en sejr over Rapid Wien til UEFA Cuppen i 1996, og tre pokaler i løbet af 00’erne.

Flere penge i kassen

I 2011 købte Qatar Sports Investments PSG, og det har været grunden til, at de er der, hvor vi ser dem i dag. Der kom en overvældende omgang penge i kassen, så en række nye spillere kom på holdet.  Navne som Blaise Matuidi, Javier Pastore, Zlatan Ibrahimovic og Ezequiel Lavezzi var nogle af de helt store i den franske liga, og sammen med deres italienske cheftræner, Carlo Ancelotti, blev det til et mesterskab i 2012-2013.

Siden da har PSG været de helt store i den franske liga, hvor de blandt andet har fire mesterskaber i træk fra 2013 til 2016, og derefter 2017 til 2019, kun afbrudt af Monacos mesterskab i 2016/17 sæsonen.

Flere penge til PSG har også givet mulighed for endnu flere store navne, og her kan også nævnes Angel De Maria, Edinson Cavani, Kylian Mbappé og Neymar. Særligt Mbappé og Neymar er kendte for at have været to af verdens dyreste fodboldkontrakter i historien. Med så store navne er det ikke så underligt, at de svære at hamle op imod, men ikke desto mindre var det Monaco, der sejrede over dem i 2016/17.

Det parisiske hold har klaret sig godt, også i Champions League, hvor de kom i finalen for første gang i 2020.

I dag er Paris Saint-Germain kendt som den mest succesfulde fodboldklub i Frankrigs historie, da de har vundet 45 officielle titler. I Frankrig har de hele ni Ligue 1 mesterskaber, 14 Coupe de France titler, ni Coupe de la Ligue, ti Trophée des Champions og en enkelt Ligue 2 titel. Dertil har de et UEFA Cup Winners’ Cup mesterskab, og et UEFA Intertoto Cup.

Ikke nok med at PSG er det eneste franske hold, der har vundet UEFA Cup, som de gjorde i 1995-96, er de også det yngste hold, der har formået at vinde en sådan sejr, og så er de et af de eneste franske hold, der har vundet i et af de større europæiske mesterskaber.

Ikke nok med det har Paris Saint-Germain også vundet fire nationale titler i løbet af én sæson – og det er altså sket intet mindre end fire gange. Det er altså et stærkt hold i det franske, og derfor er det altid spændende at følge med, når de slår sig løs på de grønne baner i Frankrig.

Rivalerne Olympique de Marseille

Paris Saint-Germains helt store rivaler i Frankrig er Olympique de Marseille, og kampene mellem de to kaldes for Le Classique. Når de er oppe imod hinanden på de franske fodboldbaner, går det vildt for sig – både på banen og uden for. Det er ikke så sjældent, at også deres franske fans ryger i totterne på hinanden. Der er altså fyret op for drama og spænding, når PSG og Marseille møder hinanden på banen.

PSG og Marseille er de eneste to franske klubber, der har vundet store trofæer i de europæiske turneringer, og dermed er de også de mest succesfulde i Frankrigs fodboldhistorie. Derfor er det heller ikke så underligt, at de med deres succes er rivaler, og det ofte går hedt for sig på fodboldbanen, når de er oppe mod hinanden.

Live stream Messi hos Paris Saint-Germain

Det bliver også spændende at se, hvad Paris Saint-Germain har at byde på i denne fodboldsæson, især efter de her i august skrev kontrakt med ingen mindre end Lionel Messi.

Og det er vist ikke gået nogens næser forbi. En af de helt store nyheder inden for fodboldverdenen i år har uden tvivl været da FC Barcelona og Lionel Messi meldte ud, at han ikke skulle fortsætte hos dem en sæson mere, grundet økonomiske problemer for klubben. Og der gik ikke mange dage, før det blev bekræftet, at han er rykket videre til Paris Saint-Germain.

Er du en af de mange Messi-fans, bliver det uden tvivl en spændende fodboldsæson, når han skal slå sig løs på de franske fodboldbaner sammen med PSG. Og heldigvis skal du ikke være bange for at gå glip af hans debut, for du kan live streame alle Paris Saint-Germains kampe direkte hos bet365. Kan du slet ikke få nok af fodbold, er der selvfølgelig mere at hente hos bet365.

Live stream fodbold og meget mere

Ikke nok med at du kan følge med i Paris Saint-Germains kampe i Ligue 1, er der også et væld af andre spændende fodboldkampe og sportsturneringer, du kan live streame på bet365. Så er du ikke så meget til de franske fodboldhold, er der selvfølgelig stadig rig mulighed for at få en god fodboldoplevelse, fordi du kan live streame de mange ligaer og klubber.

Her er selvfølgelig både Champions League, Premier League, Bundesliga, den danske Superliga og meget mere.

Det var selvfølgelig også på bet365, du kunne følge med i EM 2020, hvor vores kære danske drenge klarede sig strålende gennem turneringen, til trods for den store forskrækkelse, da Christian Eriksen faldt om på banen i kampen mod Finland. Ikke desto mindre klarede de den helt til semifinalen, hvor de dog måtte sige farvel og tak efter en kamp mod England. Herefter var det Italien, der løb afsted med EM-trofæet, da de vandt over England i finalen på Wembley stadion.

Det var selvfølgelig også Italien, der vandt dette års Eurovision Song Contest, og er du interesseret i det, kan du selvfølgelig også oddse på Eurovision på bet365. Det er nemlig ikke kun fodbold, tennis og et væld af andre sportsgrene, men også musikbegivenheder og politik, der er at finde.

Nu hvor EM fodbold er ovre, kan du med spænding vendte på at du kan live streame VM i fodbold 2022. Her organiseres turneringen af FIFA, som har udpeget Qatar til arrangør af slutrunden. Selvfølgelig løber VM 2022 af stablen på de danske sendeflader, så du skal ikke være bange for at gå glip af noget. Men skal der ekstra spænding til med odds, eller har du ikke mulighed for at følge med i alle kampene, kan du heldigvis også live streame direkte hos bet365.

Er du ikke så meget til fodbold eller Eurovision, kan du selvfølgelig også se tennisturneringerne som Wimbledon og French Open, cykelløb som Tour de France, eller mere sjældente sportsgrene som dart, cricket og meget mere. Der er altså rig mulighed for god underholdning og spændende sportsturneringer, når du live streamer hos bet365.

FAQ

Hvor kan jeg se Paris Saint-Germains kampe?
Du kan live streame Paris Saint-Germains fodboldkampe direkte hos bet365 på deres hjemmeside eller via deres app.

Hvad kan jeg ellers se på bet365?
Udover at du selvfølgelig kan live streame PSG’s kampe i den franske Ligue 1, kan du selvfølgelig også live streame fodbold med andre udenlandske og danske hold og turneringer. Du kan også live streame tennis, rugby, golf og meget mere.

Skal jeg have et abonnement til live streaming på bet365?
Nej, det kræver ikke noget abonnement hos bookmakerne, som det ellers gør hos udbyderne, hvor det ofte er nødvendigt at have de store TV-pakker for at kunne se de udenlandske ligaers kampe. Hos bet365 kræver det blot, at du har penge stående på din spilkonto, eller har lavet væddemål inden for de seneste 24 timer. Så kan du bare streame løs.

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.