Champions League Odds: Finaleplads på højkant

Der er fire deltagere tilbage i Champions League odds turneringen, sponsoreret af Nye Expekt, som skal i aktion i denne uge. Forude venter en finaleplads til en garanteret præmiesum på 1500 kroner

Der er fire deltagere tilbage i Champions League odds turneringen, sponsoreret af Nye Expekt, som skal i aktion i denne uge. Forude venter en finaleplads til en garanteret præmiesum på 1500 kroner, men der er 3000 kroner på højkant for vinderen fra turneringssponsoren Nye Expekt.

De to semifinaler består af opgør mellem følgende signaturer:

Ymeren1974 – Sheriffen
HSV – Sacir

Sådan har de klaret sig hidtil:

Ymeren1974
Var den eneste deltagere, som fræsede igennem gruppespillet med seks sejre af seks mulige. Han var også den eneste deltager, som vandt gevinster i samtlige seks runder af gruppespillet. Festen stoppede godt i 1/8-finalen, hvor han for første gang ikke vandt gevinster.

Til al held for Ymeren1974 vandt hans modstander heller ikke noget, hvorfor han gik videre til kvartfinalen på en særregel. Havde genfundet sin mojo i kvartfinalen, hvor det blev til en sikker sejr via gevinst i begge runder. Har i alt vundet 1962 kroner, hvilket er næstmest af alle deltagere.

SE DAGENS MANGE SPILFORSLAG HER

Sheriffen
Gik videre til knockout-runden takket være en andenplads i gruppespillet, hvor han tabte to gange. Har dog været usvigeligt sikker i knockout-runden og har vundet den største gevinst i både 1/8- og kvartfinalen. Formen er således på plads forud for braget i semifinalen.

Sheriffen ligger med 1368 kroner nummer fire på listen over flest vundne præmiekroner i turneringen hidtil. Han er kun overgået af de tre andre deltagere, som også er tilbage i turneringen, så krudtet må ikke være vådt hos Sheriffen!

HSV
Med 1565 kroner i gevinst indtager HSV tredjepladsen over flest vundne præmiekroner. HSV er den af de fire semifinalister, som kom dårligst igennem gruppespillet, hvor det blot blev til otte point. I de to knockout-runder har han dog ikke vaklet og vundet sikre sejre i begge runder. Ikke mindst takket være gevinst i tre af fire uger. Noget som også kun Sheriffen har præsteret.

Sacir
Øverst på pengelisten har vi Sacir som eneste mand over 2000 kroner. I alt 2459 har Sacir formået at skrabe sammen i løbet af de 10 runder. Var én af fire deltagere som gik igennem gruppespillet uden nederlag, men også “kun” med tre sejre, hvilket dog rakte til førsteplads i gruppen.

Ligesom for Ymeren1974 kneb det for Sacir med at tage formen med ind til knockout-fasen og han måtte have fat i en særregel for at gå videre fra 1/8-finalen. Han gik nemlig tomhændet ud af de to runder, men sneg sig altså videre, og i kvartfinalen blev det en mest sikker sejr over ligeledes ubesejrede PC.

SCOR EN BONUS PÅ 1000 KRONER HER

Sådan tipper de i semifinalen – 1. uge:

Ymeren1974
Bayern – Real Madrid – Bayern over 0,5 mål 1,18
Bayern – Real Madrid – Hjørnespark under 12,5 1,15
Dortmund – Paris – Begge hold scorer ja 1,47
Samlet odds 1,99

Sheriffen
Bayern M. – Real Madrid X
Odds 3.55

Sacir
Bayern München v. Real Madrid C.F. = O, 2.5 (1.63)
BVB Borussia Dortmund v. Paris Saint-Germain = X2 (1.45)
Samlet odds 2.36

HSV
Rodrygo scorer
Odds 2.85

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk