Bayern byder Real op til kamp

Bayern byder Real op til kamp. Det sker, når Real Madrid rejser til Tyskland for at møde Bayern München i et UEFA Champions League-semifinaleopgør på Allianz Arena tirsdag aften

Bayern byder Real op til kamp. Det sker, når Real Madrid rejser til Tyskland for at møde Bayern München i et UEFA Champions League-semifinaleopgør på Allianz Arena tirsdag aften. Bayern München vandt deres seneste Champions League-opgør mod Arsenal med samlet 3-2 i kvartfinalerne.

Efter uafgjort 2-2 i den første kamp sikrede de sig en 1-0-sejr hjemme i returopgøret, hvor Joshua Kimmich fandt nettmaskerne. De er ubesejrede i deres sidste fem kampe på tværs af alle turneringer med fire sejre og uafgjort.

SE DAGENS MANGE SPILFORSLAG HER

Real Madrid sejrede også i deres seneste Champions League-opgør, hvor de slog Manchester City ud efter 4-3 i en straffesparkskonkurrence. Efter uafgjort 3-3 i den første kamp på hjemmebane, blev også returkampen uafgjort, denne gang 1-1, hvorefter det måtte afgøres over 120 minutter inden Real Madrid vandt straffesparkskonkurrencen.

Rodrygo scorede det eneste mål i returkampen. De opretholder en ubesejret stime på 18 kampe på tværs af alle turneringer, med 12 sejre og seks uafgjorte. Det sidste møde mellem disse to hold var i Champions League-semifinalerne på Estadio Santiago Bernabéu i maj 2018. Dengang endte det uafgjort 2-2.

Karim Benzema scorede to gange for Real Madrid, mens Joshua Kimmich og James Rodríguez fandt netmaskerne for det tyske hold. Real Madrid har haft krammet på Bayern München og er ubesejret i deres seneste fire møder, hvoraf det blev til tre sejre. Bayern München søger deres første sejr mod Real Madrid siden august 2015.

SCOR EN BONUS PÅ 1000 KRONER HER

I indeværende Champions League-sæson er Bayern München anført af Harry Kane på topscorerlisten med syv mål, det næsthøjeste i turneringen. Rodrygo har været Real Madrids mest fremstående spiller, hvad mål angår, som han har scoret fem af i den nuværende Champions League-kampagne. Det placerer ham på en femteplads på topscorer-listerne for sæsonen 2023/2024.

Begge hold har været produktive i Champions League, hvad scoringer angår, da Real Madrid har scoret i hver kamp i denne sæson. Bayern München har scoret i deres sidste tre kampe i turneringen.

Bayern München er stadig ubesejret på hjemmebane i denne Champions League-sæson med fire sejre og en uafgjort i fem hjemmekampe. Real Madrid er ubesejret i deres udekampe i denne sæson og har sikret sig fire sejre og uafgjort. De ser ud til at forlænge deres ni-kampes ubesejrede række på udebane med seks sejre og tre uafgjorte.

I deres seneste seks kampe på tværs af alle turneringer har Bayern München vundet fire, spillet uafgjort én gang og tabt én. De har scoret 14 mål og lukket syv ind. Real Madrid har vundet fire og spillet uafgjort to gange i deres seneste seks kampe. De scorede 11 mål og lukkede seks ind.

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk