Palmieri kan vende tilbage til Italien

 

Siden indeholder henvisningslinks

Chelsea-stjernen indikerer, at der ikke er hold i de rygter, som sender ham væk fra Stamford Bridge, og han fremhæver samtidig, at han er glad i klubben.

Den 25-årige spiller er igennem længere tid blevet kædet sammen med et skifte væk fra Chelsea, og Serie A-klubben AS Roma er blandt andet blevet nævnt som en af bejlerne til spillerens underskrift.

Emerson Palmeri svarer dog igen på disse rygter, og hans udtalelser indikerer, at der ikke er sandhed omkring spekulationerne omkring hans fremtid, da han blandt andet fortæller, at han bruger alle sine kræfter på at hjælpe Chelsea til at nå dets mål.

 

FÅ DAGENS ODDS FORSLAG HER

 

– Jeg er tilfreds med min nuværende situation i Chelsea. Klubben er på vej fremad og har gang i et stort projekt, som jeg er glad for at være en del af både nu og i fremtiden, fortæller Emerson Palmeri.

– Jeg har alle mine tanker og fokus her, og jeg bruger alle mine kræfter på at præstere så godt som muligt for klubben, så vi kan opnå vores mål.

– Tingenes tilstand kan hurtigt ændres i fodboldverdenen, men lige nu er jeg på kontrakt med Chelsea, og den kontrakt har jeg mindst tænkt mig at opfylde.

Allerede nu kan du spille på, hvem der vinder VM i 2022.

Tror du, at Frankrig går hele vejen endnu engang, får du lige nu odds 8.00. Tager Brasilien den samlede sejr, kan du få odds 6.50. Vinder Danmark, giver det odds 101.00.

Hvis kampen ender 0-0, refunderer bet365 alle tabte væddemål på Korrekt resultat, Halvleg/Fuldtid og Scorecast, som er placeret før kampstart med vores fantastiske tilbud Målløst – Pengene tilbage. Regler gælder.

Se alle Fodbold odds

Kilde : Bet365