Optakt til den danske Superliga runde 30 – slutspillet

Optakt til den danske Superliga runde 30 – slutspillet

 

Få 1000 DKK i Superliga BONUS hos Bet365 – klik her

 

Aarhus lugter medaljer

En målrig runde 29 af superligaen er overstået og den bød på masser af action og overraskelser. Det bliver en lang sommer for Silkeborg IF, der med et rødt kort i kampen mod SønderjyskE, sikrede sig en tur i 1. division til næste år.

Helt anderledes stod det til på den jyske hede, hvor AGF leverede et comeback af dimensioner og vandt 4-3 i de døende minutter, efter at have været bagud 3-1 til mesterskabskandidaterne fra FC Midtjylland. En fantastisk kamp hvor Aarhusianerne ellers lagde ud med store fejl. Nu snakkes der med rette om medaljer i Aarhus.

AGF’s sejr vakte ikke just glæde hos Brøndby IF, der ellers fik et overraskende point mod ærkerivalerne fra FCK. Der er nu 9 point op til AGF og selvom alt endnu kan ske, venter der en svær opgave for Brøndby IF, der kæmper med formen.

I FCK-lejren er der nu grund til en forsigtig optimisme. Der er nu 8 point op til Midtjyderne og med 6 runder igen, kan alt ske.

Vi skal stille skarpt på runde 30 nu, og se om vi kan score lidt ekstra knaster til sommerferien. Her kommer rundens spilforslag:

 

Mesterskabet:

26. juni: AGF – AAB: 1

28. juni: FC Nordsjælland – Brøndby IF: Uafgjort eller Brøndby IF

28. juni: FCK – FC Midtjylland: 1

 
Nedrykningsgrupper:

27. juni: SønderjyskE – Silkeborg IF: 1

28. juni: Randers FC – AC Horsens: Under 2,5

28. juni: Esbjerg – Hobro IK: Begge hold scorer – Ja

29. juni: OB – Lyngby: Over 2,5

 

Overvejelser for ovenstående spilforslag

AGF er flyvende og fulde af selvtillid. Det er mere end man kan sige om AAB der led et 0-4 nederlag mod FC Nordsjælland i weekenden.

Selvom FC Nordsjælland fandt nettet 4 gange mod AAB, tror vi Brøndby kan udfordre dem. På trods af svingende kvalitet, har Brøndby trods alt klaret uafgjort mod de tre tophold i de seneste tre kampe. Gode odds på at Nordsjælland ikke løber med sejren.

FCK kan ane guld langt ude i horisonten, og den horisont kommer noget tættere på, hvis de på hjemmebane kan snuppe tre point mod FC Midtjylland og dermed indsnævre pointforskellen til blot 5 point.

Silkeborg IF’s sæson er slut og vi tror ikke der er meget motivation at spore på holdet når de drager mod SønderjyskE. Det bliver en hjemmesejr.

Både Randers FC og AC Horsens er sikret plads i Europa League kval. slutspillet. Vi tror på en målfattig kamp.

Der er stadig kamp om overlevelse i superligaen hos både Esbjerg og Hobro IK og derfor kunne begge hold godt finde nettet mindst én gang i deres opgør.

Målrigt bliver det formentlig også i kampen mellem OB og Lyngby. Alt er stadig åbent i Gruppe 1 og derfor tror vi på over 2,5 i den kamp.

Det spidser til i Superligaen og det kan ses på underholdningsværdien. Rigtig god 30. runde derude!

 

Se alle dagens fiduser her