NORDICBET ER EN FREMRAGENDE BOOKMAKER, MED STORT UDVALG AF SPIL, NORDICBET ER HURTIGT UDE MED DERES ODDS

DK 1000 BONUS

Velkomstbonus

Anmeldelse af Nordicbet

 • Spilfiduser

  Som navnet også giver antydninger af, så er NordicBet en bookmaker, der har valgt at fokusere på skandinavisk sport. Det er også ensbetydende med, at det er dén udbyder, der har det bedste udbud af spil på såvel de danske som de skandinaviske markeder. Det er en model som de har haft god succes med og som brugerne dertil er rigtig glade for.

  Hvis du foretrækker at følge med i dansk eller skandinavisk sport, som du samtidig også gerne vil kunne oddse på, så skal der ikke lægges skjul på, at NordicBet er et oplagt bud på din kommende bookmaker. Du har mulighed for at spille langt ned i rækkerne, hvilket blandt andet tæller helt ned til serie 2 i dansk fodbold, hvilket du ikke kan andre steder.

 • Få helt op til 2.000 kr. i bonus

  Som ny bruger hos NordicBet har du mulighed for at få en bonus, der lyder på helt op til 2.000 kr., men det kræver både, at du ikke tidligere har haft en bruger hos den skandinaviske bookmaker og samtidig også, at du selv er villig til at indbetale midler på din konto hos NordicBet, da din bonus bliver beregnet med udgangspunkt i din indbetaling.

  Hvad dette betyder er, at det heller ikke er nogen nødvendighed, at du finder en NordicBet bonuskode, for det er ikke noget, der er påkrævet for at kunne få en bonus som ny bruger på deres platform. Deres bonus lyder på 100% af en indbetaling på helt op til 2.000 kr., hvilket også betyder, at du har mulighed for at få en bonus på helt op til 2.000 kr.

  I denne forbindelse bør det naturligvis også gøres klart, at du minimum skal indbetale 100 kr., når du opretter dig, for at kunne få en bonus. Efter du har indbetalt dine penge, så modtager du straks efter din velkomstbonus. Hvis du vælger at indbetale 2.000 kr., så får du det samme beløb i bonus, hvilket samlet set giver dig 4.000 kr. at spille for.

  Der skal ikke herske nogen tvivl om, at dette er blandt de absolut bedste bonusser på det danske marked, så derfor bør du selvfølgelig også have NordicBet med i dine overvejelser, når du står over for, at skulle vælge en ny bookmaker, hvor du kan spille på dansk og skandinavisk sport. Dog bør du sørge for at læse grundigt op på vilkår og betingelser.

 • Nemt at oprette en bruger og få en bonus

  Det er ikke synderligt lang tid siden, at NordicBet har relanceret deres hjemmeside, hvilket blev gjort med henblik på at gøre den mere interaktiv, moderne og brugervenlig. Derfor er deres registreringsside også blevet forbedret, så det i dag er uhyre nemt for nye brugere at komme godt i gang – både med at oprette en bruger og at få en velkomstbonus.

  Hele registreringen kan nu klares i kun ét skridt – du skal blot følge de nedenstående trin:

  • Klik her og kom ind på NordicBets hjemmeside
  • Tryk på “Opret en konto” – findes i øverste højre hjørne
  • Indtast dine forskellige personlige oplysninger
  • Tryk på “Opret din konto” for at bekræfte din oprettelse

  Lav en indbetaling og modtage en bonus pålydende 100%

  Bredt spiludvalg med fokus på dansk og skandinavisk sport

  Generelt set har du mulighed for at finde et spiludvalg, der er både bredt og differentieret, hvorfor det langt hen ad vejen også kan måle sig med de øvrige bookmakere, du finder på markedet. Den primære bestanddel af deres samlede udvalg udgøres naturligvis af populære sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold, basketball og så videre.

  Det skal dog gøres klart, at du også har mulighed for at finde mindre sportsgrene som f.eks. dart, cricket, motorsport, snooker, volleyball, vintersport osv. Ydermere, så er NordicBet også én af de ganske få bookmakere på det danske marked, der har valgt at kaste sig over eSport-markedet, som de derfor også er ganske pænt dækket ind med.

  Der er mulighed for at oddse på stort set samtlige sportsgrene hos NordicBet. Det er dog noget, de har valgt at supplere med alternativer markeder indenfor bl.a. politik og underholdning. Det betyder, at du for eksempel har mulighed for at oddse på et kommende præsidentvalg i USA eller hvad der sker i næste sæson af Game of Thrones.

 • Stort fokus på dansk og skandinavisk sport

  Der er dog særligt ét punkt, der er med til at adskille NordicBet fra de mange andre bookmakere, du kan finde på det danske marked, hvilket er deres store fokus på skandinavisk sport. De tilbyder derfor også odds på dansk fodbold fra Superligaen og helt ned til Serie 2. Derfor er det meget få danske fodboldkampe, du ikke har mulighed for at oddse på.

  NordicBet er en udbyder, der dækker stort set alle sportsgrene, selvom der dog er visse mangler i spiludvalget, hvis du ser nærmere på antallet af spiltyper. Du har f.eks. ikke Asian Handicap-varianten til rådighed ved fodboldkampe, mens der heller ikke er specialspil på hjørne og kort. Dette er væsentlige mangler, der findes hos mange andre udbydere.

  Dog bør det også understreges, at NordicBet i stedet imponerer på andre markeder. De har blandt andet væsentligt flere spiltyper på eSport-markedet end, hvad du har mulighed for at finde hos øvrige bookmakere. På League of Legends har du f.eks. mulighed for at spille på mere unikke spiltyper som antal maps, maphandicap og ciffertips.

 • Gode odds på de skandinaviske markeder

  Som bruger hos NordicBet kan du nyde godt af en generel tilbagebetalingsprocent, der lyder på cirka 94,5%, hvilket er i den høje ende på det danske marked. Det skal dog gøres klart, at deres store fokus på Skandinavien også afspejles i deres tilbagebetalinger på både dansk og skandinavisk sport, som stort set altid er de absolut bedste på markedet.

  Ydermere, så er det oftest også NordicBet, der kan bryste sig af, at have de bedste tilbagebetalingsprocenter på de amerikanske sportsgrene, der selvfølgelig inkluderer både NFL, NBA og NHL. Derfor er det bestemt heller ikke kun dansk og skandinavisk sport, du har mulighed for at oddse på, selvom det dog er noget, de har valgt at fokusere på.

  En anden fordel ved at have en konto hos NordicBet er, at det er en bookmaker, der er rigtig god til at åbne for deres odds tidligt sammenlignet med resten af bookmakerne, der kan findes på det danske marked. Derfor er der også mulighed for at finde skæve odds, der endnu ikke er blevet rettet ind efter den resterende del af markedet.

 • Gode muligheder for live betting

  Hvis du foretrækker at live betting frem for prematch-odds eller du derimod foretrækker at kombinere begge dele, så skal det naturligvis understreges, at du kan finde en overskuelig livebet-sektion, der er nem at gå til. Der er både kort og præcis information om kampene, deres starttidspunkt og på hvilken TV-kanal, du kan følge kampen direkte på.

  Det generelle udvalg af kampe, du kan finde i deres livebet-sektion er – på lige fod med deres deres udvalg af prematch-odds – relativt bredt og langt de fleste af de kampe, der tilbydes inden kampstart, vil du også kunne finde live. Langt de fleste kampe vil du derfor have rig mulighed for at live-bette på, mens du følger den live i fjernsynet.

  NordicBet har selvfølgelig også et udvalg af spiltyper, der er helt i top, og du vil kunne finde et bredt udvalg af spiltyper på stort set alle livebegivenheder, hvilket gør sig gældende, uanset om du foretrækker at spille på fodbold eller det derimod er dart, håndbold, volleyball eller noget helt fjerde, der har din interesse, når du live oddser.

  Du kan desuden følge et mindre udvalg af begivenheder via livestream direkte hos NordicBet. Du kan blandt andet følge kampe fra både italienske Serie A og B, Englands EFL Cup, League 1 og League 2. Det kræver intet andet end, at du har en konto med midler på eller at du har placeret et væddemål inden for de seneste 24  timer.

 • Vilkår og betingelser for din bonus hos NordicBet

  Som det også gør sig gældende hos en længere række af de mange bookmakere, der findes på det danske marked, som udbyder disse bonusser, så er der naturligvis også en række vilkår og betingelser, du skal leve op til, når du får en bonus udbetalt til din spillekonto hos NordicBet. Dog er det meget begrænset hvad, de stiller af krav til deres bonus.

  Når du har fået udbetalt en bonus til din spillekonto, så skal din bonus og det indbetalte beløb gennemspilles 6 gange til minimum odds 2,0. Det er desuden noget, der skal ske inden for 60 dage. Når dette er gjort, så har du spilet din bonus fri og du kan frit udbetale både din bonus og dine øvrige gevinster, du har vundet til din egen bankkonto.

  Derfor skal der heller ikke herske nogen tvivl om, at du har nogle ganske glimrende vilkår hos NordicBet. Alligevel er dog en god idé, at du sørger for at tage op til overvejelse, om du har mulighed for at opnå deres omsætningskrav, inden der er gået 60 dage. Hvis ikke dette er tilfældet, så bør du vælge en mindre bonus eller helt frasige dig den.

HVORFOR NORDICBET?

Dansk Licens
Skattefri gevinster
Stort nordisk fokus
Velfungerende website
Mobil betting

DANSK SPILLELICENS

FAKTA OM NORDICBET

Etableret 2002
Base på Malta
Ny website i 2010
Tilgængelig på flere sprog
En del af Betsson Group

© COPYRIGHT © SPILFIDUSER.DK - Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+ | ludomani.dk