Find dagens aktuelle spilforslag her: Gå Til Aktuelle Fiduser

Youbet Bonuskode

Hvorfor Youbet?

Fakta om Youbet

Spilfiduser – Bet365 Bonuskode

​​Bet365 kan bryste sig af, at være én af de største og mest velrenommerede bookmakere på det danske marked. Det er dog også noget, der gør sig gældende på mange andre markeder. Som bruger hos Bet365 får du ikke blot adgang til et stort udvalg af nogle af de suverænt bedste odds på markedet, men samtidig får du også adgang til live-betting, der både giver dig mulighed for at live-oddse, men det betyder også, at du kan se med live på din PC, mobil eller tablet.

Hvis du har intentioner om, at oprette dig hos Bet365, så er det en god idé, at du også finder en Bet365 bonuskode, som du kan oprette dig med. Det giver dig gratis midler, du kan bruge til at spille for. Det lyder naturligvis som en god plan, men det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at der er vilkår og betingelser forbundet med bonuskoden. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at orientere dig vedrørende disse på forhånd, så du ikke bliver overrasket.

Vilkår og betingelser forbundet med Bet365 bonuskode​

​​Hvis du vælger at oprette en konto hos den velkendte bookmaker, så har du mulighed for at få tildelt en bonus, der lyder på helt op til 100% af op til 1.000 indbetalte kroner, hvis du benytter dig af en aktiv bonuskode. Det betyder også, at vælger du at indbetale mere end 1.000 kroner på din konto, så gives der udelukkende bonus af de første 1.000 kroner. Med andre ord, så har du maksimalt mulighed for at få tildelt en bonus, der er pålydende 1.000 kroner.

Det betyder, at hvis du vælger at indbetale 500 kr., så vil du samtidig også modtage 500 kroner oveni, så du har hele 1.000 kroner at spille for hos Bet365. Der er rigtig mange nye brugere, der går glip af en sådan bonus, fordi de ikke er klar over, at der er mulighed for at få tildelt sådan én – og det er bestemt en skam. Som der tidligere er givet udtryk for, så er der en række vilkår og betingelser, du automatisk accepterer, når du tager imod bonussen ved indbetaling.

Først og fremmest, så skal det gøres klart, at du som minimum skal indbetale 100 kroner for at få tildelt en bonus. Den maksimale bonus lyder – som sagt – på 1.000 kr. Inden du kan udbetale din bonus, så stilles der dog et krav til, at du omsætter både din egen indbetaling såvel som din tildelte bonus minimum tre gange til minimum odds 1.5. Derfor skal det også gøres klart, at du ikke blot kan indbetale penge og få udbetalt en bonus og efterfølgende trække dem ud.

Det er naturligvis også ensbetydende med, at det er uhyre vigtigt, at du sørger for at overveje samtlige aspekter, inden du vælger at acceptere et tilbud om en indbetalingsbonus. Det er ikke sikkert, at det er det rette valg for dig, hvis du på forhånd er klar over, at du ikke kommer til at spille synderligt meget. Hvis du derimod er hyppig oddser eller better, så kan det sagtens give mening for dig at acceptere en bonus, da det giver dig yderligere midler at spille for.

Derfor vælger mange Bet365​

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at du har mulighed for at finde rigtig mange bookmakere på det danske marked. Derfor skal der naturligvis også være særlige gode grunde til, at du vælger at slå dig fast på netop én bookmaker – og for rigtig mange danskere ender dette faktisk med at blive Bet365, hvilket derfor også kan være noget, der betyder, at det er denne aktør, der på bedste vis harmonerer med de kriterier og præferencer, du har.

Bookmakeren blev grundlagt tilbage i 2000, hvorfor de har mange år på bagen. Deres første bettingsite blev lanceret i 2001, hvorfor de altså har mere end 15 års erfaring som online bookmaker. Der er bestemt ikke mange af de øvrige bookmakere, der er repræsenteret på det danske marked, der kan bryste sig af en lignende erfaring. Det er selvfølgelig også med afsæt i deres mangeårige erfaring, at de har udviklet deres platform og deres mange værktøjer.

Ydermere, så skal det også understreges, at de i dag kan bryste sig af, at være den absolut største bookmaker i verden, hvilket bl.a. skyldes, at de har kunder i intet mindre end 100 forskellige lande hele verden over. Derfor er det også en bookmaker, du ganske enkelt ikke kan komme udenom, når der tales om online betting – også er det oven i købet også irrelevant hvilken eller hvilke sportsgrene, du foretrækker, da du kan finde dem alle sammen hos Bet365.

Deres store succes på de mange markeder, de er aktive på er naturligvis noget, der kan afspejles i den høje kendskabsgrad, der er omkring bookmakeren. De har i mange år kørt verdensomspændende reklamer, der gradvist har været med til at øge deres kendskabsgrad, så de i dag kan bryste sig af, at være blandt de bedste og mest velkendte bookmakere hele verden over, hvilket har medført, at rigtig mange danskere vælger lige netop Bet365.

Hos Bet365 er deres kerneforretning naturligvis betting på fodbold. Deres fokusmarked er dog stadig hjemlandet England, hvorfor de også har valgt at sponsorere den engelske Premier League, mens de også har valgt at sponsorere en række fodboldhold, hvilket bl.a. inkluderer Stoke. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at en stor del af deres markedsføring kredser omkring fodbold, da det – som sagt – er det primære fokusområde for den kendte bookmaker.

Liveodds

Hvis du har gjort dig tanker om, at skulle oprette en konto hos Bet365, så skal det selvfølgelig gøres klart, at det er noget, der kan gøres i løbet af ganske få minutter. Derfor kan du også hurtigt være i gang med at spille, uanset om dit fokus er fodbold, golf, tennis eller noget helt fjerde. I denne forbindelse skal du dog være opmærksom på, at de stiller krav til brugen af NemID, hvilket godt kan være en kende besværligt, men det er dog med til at højne sikkerheden.

Det er selvfølgelig også i forbindelse med oprettelsen af din konto, at du skal tage stilling til, hvorvidt du ønsker at gøre brug af en bonus eller ej, eftersom det er i forbindelse med oprettelsen, at du skal indtaste den bonuskode, du har fundet. Deres oprettelsesproces er – som sagt – særdeles brugervenlig og hurtig at komme igennem, så hvis du er i færd med at oprette dig under en kamp, du vil live-oddse på, så skal du ikke være bange for, at du ikke når det.

  1. Tryk på Opret konto i toppen af siden (du kan finde det lige under login-felterne)
  2. Udfylde felter med dine personlige oplysninger (navn, adresse, telefonnummer, email osv.)
  3. Indtast bonuskoden, så du tildeles en indbetalingsbonus, når du indbetaler midler på din konto
  4. ​Foretage en indbetaling (bonus gives op til 1.000 kr.)
  5. Gå i gang med at spille hos Bet365

Som du kan se ovenfor, så er det naturligvis særdeles nemt at komme i gang som bruger hos Bet365. Det er med garanti en god kombination af den store brugervenlighed, der emmer på deres platform og deres uhyre store udvalg af væddemål, der er med til at gøre, at rigtig mange danskere vælger at oprette dig hos netop Bet365 – og det er også en rigtig god idé, at du foretager netop dette valg, hvis du ønsker at gøre det nemt for dit eget vedkommende.

Stort udvalg af væddemål

Du skal ikke være bange for, at du kommer til at føle dig indskrænket af valgmulighederne hos Bet365. Hverken i forhold til udvalget af sportsgrene eller de forskellige typer af væddemål, vil du komme til at føle, at du mangler noget. Som bruger får du adgang til et meget omfattende og afvekslende udvalg af spil, eftersom det er meget begrænset, hvad du ikke kan finde af sportsgrene på deres platform; alt lige fra fodbold og tennis til snooker og golf.

På trods af, at Bet365 oprindeligt er fra England, så er der også mange muligheder for at spille på dansk fodbold på deres platform. Mere specifikt, så kan du spille på væddemål helt ned til Danmarksserien. Derfor er du bestemt også rigtig godt dækket ind på de danske fodboldligaer, hvis det er noget, der har din interesse – og som der tidligere er givet udtryk for, så er der rigtig mange danskere, der i høj grad har valgt at fokusere på fodbold, når de oddser.

Ydermere, så skal det også gøres klart, at én af de helt særlige fordele ved at vælge Bet365 er, at du har mulighed for at følge med i kampene live. Det er en klar fordel, hvis du f.eks. ikke har en stor TV-pakke eller derimod spiller på kampe, der ikke sendes i dansk TV. Der er mange danske brugere, der hyppigt bruger live streaming, så de kan følge de kampe, de har spillet på – og det har været med til at gøre Bet365 til et uhyre populært valg blandt danskerne.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad