Premier League logo

Premier League runde 26 2019/2020 sæsonen er klar fra os på Spilfiduser, vi har som altid forsøgt at finde de kampe vi tror mest på i runden og man skal som bruger naturligvis sammensætte dem til den perfekte vinderkupon. Ud over Premier League runderne har vi jo også kigget på mange andre kampe og gør det hver eneste dag blandt andet med Dagens fidus, Dagens double og Dagens triple. Vi kigger også La Liga runden igennem den kan du finde HER.

Premier League runde 26
2019/2020

Kampen Odds forslag
Everton – Crystal Palace
1
Brighton – Watford
1X
Sheffield Utd – Bournemouth
1
Manchester City – West Ham
1
Wolves – Leicester
Over 2,5 mål
Southampton – Burnley
1
Norwich – Liverpool
2
Aston Villa – Tottenham
Begge hold score Ja
Arsenal – Newcastle
1
Chelsea – Manchester Utd
X

Udover en masse Spilfiduser får du også nyheder fra ind og udland og der vil også være Spilfiduser fra eksperter og brugere som vil komme med deres bud på vinder kuponen, du kan følge med i alle fiduserne på siden her og naturligvis tage et smut forbi vores aktive forum hvor der også er masser af spændende odds forslag.

Det bliver endnu engang spændende at se om det bliver Liverpool og Manchester City som kommer til at kæmpe om mesterskabet eller der er andre hold der byder sig til, og kan oprykkerne fra Championship Aston Villa, Norwich og Sheffield United overleve.

Vi håber naturligvis på at vi holder den flotte hitrate fra 2018 og vil gøre alt hvad vi kan for at du bliver inspireret til kampene i Premier League.

© COPYRIGHT © SPILFIDUSER.DK - Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+ | ludomani.dk