Dagens langskud : Napoli – Milan


Napoli VS Milan
Kick off : 21.45

Dato : søndag 12 juli

 

Dagens langskud finder vi endnu engang i Serie A hvor Napoli hjemme møder Milan, og efter dagens langskud lørdag hvor vi rammer Zapata som målscorer når som helst til odds 2,00 forsøger vi at følge op i dag. 

Napoli som har haft en noget svingende sæson, men er stille og roligt begyndt at finde det gode spil frem igen og det som har gjort at de har været udfordre til Juventus, Napoli er desværre blevet sat noget tilbage og andre hold har taget udfordre pladsen fra dem, og det bliver spændende at se hvordan næste sæson ser ud rent spiller mæssigt hos værterne, flere spillere skulle efter sigende være på vej væk og hvem kan Napoli så tiltrække af spillere.

Milan spillede nok deres flotteste kamp imod de kommende mestre i Italien nemlig Juventus, de var bagud og vender super stærkt tilbage og vinder kampen 4-2 og det ligner et Milano hold der vil tage kampen op imod de andre storehold og ikke mindst det storsatsende Inter hold. Milan er 2 point efter Napoli og derfor skal de går efter de 3 point.

 

Napoli
  • Demme og Koulibaly er heldigvis tilbage for Napoli og helt klart en kæmpe løft til holdet

 

Milan
  • Calhanoglu er 100 procent klar igen og kommer til at ligge lige bag ved Zlatan

 

Dagens langskuds forslag : 

 

Over 3,5 mål i kampen til odds 3,20

Milan “Scorer første mål” Ante Rebic til odds 8,50

 

Spil langskuds forslag her hos Bet365

 

© COPYRIGHT © SPILFIDUSER.DK - Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+ | ludomani.dk