Hvad angår spændingen om trofæet i år så har der i mange måneder ikke været det helt store at komme efter. Liverpool har som bekendt sikret sig titlen som mestre i 19/20 sæsonen. En sæson de fleste ikke sådan lige vil glemme, både for Liverpools suverænitet, men også for de omstændigheder som ramte turneringen grundet Corona virus.

Efter pausen er Premier League nu i fuld gang med at blive færdigafviklet, og selvom 1. pladsen er afgjort, er der masser af drama tilbage i kampen om Champions League og Europa League billetter til næste år.

Leicester dummer sig

Hvis man kan snakke om et hold der ikke er kommet godt ud på den anden side af pausen, så er det Leicester, der ellers har haft sig en ganske fornuftig sæson. 3 pladsen var i lang tid ret komfortabel, men med en enkelt sejr siden genåbningen af Premier League, så er den 3. plads nu overtaget af Chelsea.

Samtidig haler konkurrenterne ind nedefra, og Leicester skal passe meget på hvis de ikke skal ende med at nøjes med Europa League til næste år, eller det der er værre. Hvis man skal trække noget positivt frem, ja så er det al den ros som Kasper Schmeichel har modtaget de seneste uger, for på trods af at resten af hans hold ikke leverer, så fejler hans præstationer i målet absolut intet. Mange prominente fodboldeksperter herhjemme og i England tøver ikke med at placere ham i top-3 over Premier Leagues bedste målmænd på nuværende tidspunkt.

Hvis han kan holde buret rent mod et svækket Arsenal, så har Leicester stadig en chance for Champions League næste år.

 

FÅ DAGENS ODDS FORSLAG HER

 

Ole at the wheel

I den røde del af Manchester hersker der en stemning som der ikke er set i mange år. Man begynder nu at se den spilleglæde og kreativitet igen som en vis Hr. Ferguson efterlod sig, men som de efterfølgende managers aldrig rigtig helt formået at holde ved lige.

Nu begynder United legenden og tidligere trænervikar, Ole Gunnar Solskjær’s plan at vise sig i form af fremragende enkeltmands- og holdpræstationer. United har ikke vist så gode takter i lange tider og man har nu sat en realistisk jagt in på Champions League billetter til næste år. En 3. plads i ligaen er sågar indenfor rækkevidde og det var der ikke mange der havde troet på det i det første halve år af sæsonen.

Set objektivt så har United også et forholdsvist overkommeligt program i forhold til sine konkurrenter, og de står derfor med alle muligheder når de skal møde Aston Villa på udebane. En kamp der ganske enkelt skal vindes hvis de vil gøre sig forhåbninger om Champions League næste år.

Stadig drama i bunden

Det ser rigtig skidt ud for Norwich der kun har skrabet 21 point sammen i denne sæson. Hvis de kan tage 3 point med fra Watford i denne runde, har de et nyt spinkelt håb om overlevelse. Både Bournemouth og Aston Villa har alt at kæmpe for i denne runde. De ligger begge under stregen med 27 point, med blot 1 point op til Watford.

Begge hold får det enormt svært når de på hjemmebane tager imod henholdsvis Tottenham og Manchester United. To topklubber der stadig har noget at kæmpe for i den anden ende af tabellen.

Vi ønsker jer god fornøjelse med en masse lækker PL bold.

 

Se alle Fodbold odds

Kilde : Bet365 ( Siden indeholder henvisningslinks )

 

 

© COPYRIGHT © SPILFIDUSER.DK - Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+ | ludomani.dk