News Nyheder:
100% velkomstbonus op til 1000 DKK - KLIK HER 100% velkomstbonus op til 1000 DKK - KLIK HER

Vandt 1.6 millioner på monster-kupon

En heldig, eller dygtig, oddser sikrede sig en formidabel gevinst, da han vandt 1.6 millioner på en monster-kupon. Intet mindre end 25 kampe lykkedes det oddseren at køre i land

En heldig, eller dygtig, oddser sikrede sig en formidabel gevinst, da han vandt 1.6 millioner på en monster-kupon. Intet mindre end 25 kampe lykkedes det oddseren at køre i land. Det var dog ikke uden nervepirrende stunder undervejs.

På en formidable kupon havde manden blandt andet satset på sejr til både Napoli, Bayer Leverkusen og Manchester City. I alle tre klubbers opgør var stillingen uafgjort, da kampene gik ind i tillægstiden og helt ufatteligt lykkedes det for alle tre af vinde deres kampe.

LÆS OGSÅ: DE ER VERDENS 10 MEST VÆRDIFULDE SPILLERE

De tre sejre var med til at sikre det ufattelige odds på 9714, som kunden havde satset 20 britiske pund på, svarende til 173 kroner. Det kastede en gevinst af sig på abnorme 194.286 pund. Svarende til 1.692.268 kroner.

De tre ovennævnte kampe var ikke de eneste, som sørgede for hjertebanken hos vor succesrige gambler. I Australien skulle han have mål af begge parter i kampen mellem Central Coast Mariners og Melbourne Victory, og først i det 89. minut sørgede førstnævnte for, at kuponen stadig levede.

SE DAGENS FIDUS HER

Kunden, der havde spillet kuponen hos selskabet 888.com, var selvsagt ude af sig selv af begejstring.

“Jeg spiller næsten hver uge og jeg bruger lang tid på min research. Jeg fokuserer normalt på engelske hold, fordi jeg er Liverpool-fan, men i lige denne weekend besluttede jeg mig for at udvide søge-området. Jeg sad og fulgte med hele weekenden på min telefon og var selvfølgelig lykkelig, da den sidste kamp gik hjem”, udtalte en lettet gambler, der nu har lidt at spille for i de kommende weekender!

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk