News Nyheder:
Conference League finale og gruppeafgørelser - 17 spil til midtugen i frisk OddsAvis her Conference League finale - 17 spil til midtugen

Se verdens 10 mest værdifulde fodboldspillere

Jude Bellingham er ifølge nyligt offentliggjort rapport verdens mest værdifulde fodboldspiller. Dermed efterlader han navne som Erling Haaland, verdensmesteren Julian Alvarez og Kylian Mbappé i sit kølvand.

Jude Bellingham er ifølge nyligt offentliggjort rapport verdens mest værdifulde fodboldspiller. Dermed efterlader han navne som Erling Haaland, verdensmesteren Julian Alvarez og Kylian Mbappé i sit kølvand. Faktisk er Mbappé ikke engang i top 10 på den liste, som CIES Football Observatory har sammensat.

Franskmanden befinder sig helt nede som nummer 27 på listen, hvilket skyldes, at algoritmen, som CIES selv har skabt og anvender til udregningen, også bla. medtager længden af spillerens nuværende kontrakt. Da Mbappés kontrakt har snarligt udløb, er hans værdi altså ikke høj nok til at være i top 20.

SE DAGENS DOUBLE HER

Det er den til gengæld på gigant-talentet Jude Bellingham, som med en anslået værdi på 267.5 euro sidder tungt på tronen efter sit første halvår i Real Madrid. Faktisk har kongeklubben intet mindre end tre af verdens fire mest værdifulde spillere på kontrakt, hvis man skal tro CIES.

Også Manchester City har tre mand på listen, mens de i England glæde sig over, at have hele tre spillere blandt verdens seks mest værdifulde. Tyskerne er repræsenteret ved Jamal Musiala og Brasilien har to spillere i top fire. Spilfiduser.dk bringer dig her hele listen over verdens 10 mest værdifulde spillere.

Jude Bellingham – værdi 267.5 mio. euro

Springer fra en fjerde- til en førsteplads i forhold til seneste liste. Holdt julepause som topscorer for La Liga, en udvikling ikke engang klubben selv kunne have drømt om efter ungersvendens skifte fra Dortmund.

https://youtu.be/0wMKW86ZfHI?si=qw8Vp563OvtdkiOt

Erling Haaland – værdi 251.2 mio. euro

Der har været lettere stille omkring nordmanden i efteråret, hvor skader har begrænset hans output. Målhøsten var dog sensationel i den første sæson i City-trøjen, der fortjent indbragt prisen som årets spiller i Premier League.

Vinicius Junior – værdi 250.3 mio. euro

Viste det enorme talent i Super Copa-finalen mod Barcelona, og Brasilien kan kun drømme om, at han tager samme form med til sommerens Copa America. Har omgående fundet ind i en effektivt samarbejde med Bellingham.

LÆS OGSÅ: SÅDAN GIK DET I 2023

Rodrygo – værdi 247.9 mio. euro

Stortalentet havde en overraskende tung start på sæsonen, men er vokset med opgaven. Kommer til langt mere spilletid nu efter Benzemas skifte til Saudi Arabien og ser ud til at nyde livet.

Bukayo Saka – værdi 223 mio. euro

Havde en monster-sæson i 22/23 og spillede en stor faktor i Arsenals overraskende titeljagt. Har ikke helt fundet samme form endnu i denne sæson, men forlængede kontrakten med Gunners, så den gælder frem til 2027. Trods sin enorme erfaring, er han stadig kun 22 år.

Phil Foden – værdi 195.8 mio. euro

Foden er blot 23 år, men har allerede spillet over 200 kampe for Manchester City. Har desuden allerede på nuværende tidspunkt af karrieren vundet 16 trofæer!

Gavi – værdi 175.4 mio. euro

Nu vi snakker om mange kampe i en ung alder. Barcelonas og Spaniens eneste repræsentant på listen har allerede rundet 100 kampe fra Blau-Grana trods sine kun 19 år. Det skulle efter sigende kræve en løsesum på én mia. dollars at købe Gavi fri af Barca.

Julian Alvarez – værdi 164.7 mio. euro

Manchester Citys tredje spiller på listen, men den eneste verdensmester. Er kommet langt mere til orde for “The Citizens” i denne sæson, hvor han har grebet taktstokken i Kevin de Bruynes skadesfravær.

SE OGSÅ: SPILFORSLAG TIL ALLE RUNDENS KAMPE I PREMIER LEAGUE

Jamal Musiala – værdi 152.4 mio. euro

Tysklands “århundredetalent” som Chelseas akademi tillod at smutte til Bayern München. Bliver en afgørende faktor i Tysklands forsøg på at vinde EM på hjemmebane til sommer.

Martin Ødegaard – værdi 150.6 mio. euro

Det er både imponerende og skræmmende, at Norge er repræsenteret ved to spillere i top 10, og samtidig ikke får noget som helst ud af det på landsholdet. Er de øvrige spillere virkelig dårlige? Har endnu ikke nået samme niveau i denne som i sidste sæson, men ligner stadig den monster-spiller, som talentet i en tidlig alder lovede.

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk