Chelsea mod Liverpool i første runde

Vi har næsten kun lige sendt Premier League på sommerferie, men derfor kan man jo godt glæde sig til en ny sæson. Premier League er klar med sit nye kampprogram for den kommende sæson. Denne sparkes i gang fredag den 11. august, og lukker igen søndag den 19. maj til næste år

Vi har næsten kun lige sendt Premier League på sommerferie, men derfor kan man jo godt glæde sig til en ny sæson. Premier League klar med nyt kampprogram for den kommende sæson. Denne sparkes i gang fredag den 11. august, og lukker igen søndag den 19. maj til næste år. Så kan du allerede sætte de datoer af og du kan nu også tjekke kampprogrammet for at se, hvornår du måske skal planlægge en rejse.

BEDSTE SPILLER, MANAGER, STØRSTE SKUFFELSER: SE MED HER

Premier League er nemlig klar med kampprogrammet for den kommende sæson. De tre-dobbelte mestre fra Manchester City åbner sæsonen fredag den 11. august med en udekamp mod oprykkerne fra Burnley. Selvfølgelig, fristes man til at sige, når nu Burnley ledes af Citys tidligere kaptajn Vincent Kompany.

SE VINDERODDS PÅ DEN NYE SÆSON I PREMIER LEAGUE HER

Den første runde strækker sig over fire dage med to kampe søndag og en aftenkamp mandag, hvor Manchester United tager imod Wolverhampton. Den største kamp i runden, på papiret, er Chelsea på hjemmebane mod Liverpool.

Der ligger også et fantastisk interessant opgør lørdag, når Aston Villa er på besøg hos Newcastle. Arsenal får besøg af Nottingham Forest, mens Brentford åbner sæsonen med Tottenham på hjemmebane. Thomas Frank blev rygtet til Tottenham igennem flere uger, men Spurs er i stedet gået med Ante Postecoglu.

LÆS OGSÅ: CITY STORFAVORIT TIL 4 PÅ STRIBE

Arsenal og Manchester City kørte parløb om titlen i denne sæson, og de tørner første gang ind i hinanden lørdag den 7. oktober i London. Senere på måneden, den 28. oktober, venter sæsonens første Manchester-brag, når United byder velkommen til City på Old Trafford.

Manchester United er til gengæld på udebane mod Liverpool den 16. december i sæsonens første rival-brag mellem de to. De to er blandt bookmakernes største outsidere til at true Manchester Citys trone. Det er dog igen Arsenal, som forventes at indeholde den største trussel for ”The Citizens”.

SE ALLE ODDS PÅ FØRSTE RUNDE HER

Fredag 11. august

Burnley – Manchester City

Lørdag 12. august

Arsenal – Nottingham Forest

Bournemouth – West Ham

Brighton – Luton

Everton – Fulham

Sheffield United – Crystal Palace

Newcastle – Aston Villa

Søndag 13. august

Brentford – Tottenham

Chelsea – Liverpool

Mandag 14. august

Manchester United – Wolves

Sidste runde i Premier League den 19. maj 2024:

Arsenal – Everton

Brentford – Newcastle

Brighton – Manchester United

Burnley – Nottingham Forest

Chelsea – Bournemouth

Crystal Palace – Aston Villa

Liverpool – Wolves

Luton – Fulham

Manchester City – West Ham

Sheffield United – Tottenham

SE HELE PROGRAMMET FOR SÆSONEN HER

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk