News Nyheder:
Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365 Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365

Man. City storfavoritter til at genvinde titlen

Låget er dårligt lagt på den gamle sæson, førend vi kan spekulere i den nye sæson i Premier League. Manchester City er kæmpe favoritter til at vinde endnu en titel, men endnu har ingen trods alt præsteret at vinde Premier League fire gange i streg. Se oddsene på alle hold til den nye sæson her

Låget er dårligt lagt på den gamle sæson, førend vi kan spekulere i den nye sæson i Premier League. Her er Manchester City kæmpe favoritter til at vinde endnu en titel, men endnu har ingen trods alt præsteret at vinde Premier League fire gange i streg. Se oddsene på alle hold til den nye sæson her.

Manchester City odds 1.66

Manchester City har just ladet sig kåre til engelske mestre for tredje sæson i træk. Det er den femte titel på seks sæsoner og den syvende på 11 sæsoner. Der er ingen over og ingen ved siden af Manchester City i disse år. Pep Guardiola formår hver eneste sæson at holde sine folk på tæerne og krydre truppen med de nødvendige nye spillere. De er selvfølgelig topfavoritter til titlen endnu engang. Baseret på de seneste seks års dominans ligner odds 1.66 noget nær en gave.

Arsenal odds 8.00

Arsenal kunne i sidste sæson spilles til omkring odds 30 for et mesterskab. Det var ikke langt fra, at det havde givet banko, og spillede man før sæsonen på The Gunners som engelske mestre, havde man i hvert fald rig mulighed for at gardere sig undervejs. Det var en formidabel sæson af Artetas disciple, og da truppen er den yngste i ligaen, er der grobund for yderligere optimisme. Spørgsmålet er, om comebacket i Champions League kommer til at koste kræfter, som de ikke brugte i denne sæson.

Liverpool odds 9.00

Liverpool var bookmakernes største rival til Manchester City forud for de seneste fem sæsoner. Ikke denne gang. Dertil var sæsonen for sløj for mestrene fra 19/20, der må tage til takke med en femteplads. Det var ikke mindst Mo Salah så utilfreds med, at hans team greb til Twitter for at udtrykke Mos utilfredshed. Eller var agentens forsøg på nye kontraktforhandlinger? Liverpool ligger næsten tre gange så højt på oddset som forud for sidste sæson, men tør du gamble på dem?

Manchester United odds 9.00

Manchester United viste klar fremgang i forhold til sidste sæson i visse henseender. I andre så de ikke ud til at have rykket sig en cencimeter. Ét eneste sølle point hentet på udebane mod top ni i tabellen er ganske enkelt elendigt. De forbedrede sig ikke desto mindre med 18 point i forhold til sidste sæson. De kunne spilles til odds 34 som engelske mestre for et år siden. Nu er de tredjestørste favorit.

Chelsea odds 13.00

Skulle Chelsea være den femtestørste favorit til titlen? Det er ekstremt svært at tro oven på en på alle fronter totalt kikset sæson. Nu kommer Mauricio Pocchetino til, og der forestår en kæmpe arbejde med at genopbygge Champions League-vinderne fra 2021. Odds 13 er på ingen måde spilbart.

FÅ INSIDE-HISTORIEN OM CITYS TREDJE MESTERSKAB PÅ STRIBE HER

Newcastle odds 15.00

Skulle man endelig overveje noget andet end Manchester City og Arsenal, skulle det være Newcastle. De har vist enorm fremgang og med Champions League i næste sæson, kan de lokke endnu større spillere til. De bliver kun endnu bedre med dén pengetank, de har i ryggen. De forbedrede sig 21 point fra sidste til denne sæson. For at blive mestre skal de kun forbedre sig yderligere 18. Og det med et endnu bedre hold. De gav odds 101 forud for sidste sæson. Det var mange år, før man ser det odds på Newcastle igen.

Tottenham odds 41.00

Prøv lige at overveje dette faktum. Tottenham var i sidste sæson bookmakernes tredjestørste favorit til titlen. Odds 15 kunne man spille Spurs til. De kvitterede med tilliden ved deres dårligste placering siden 2009, hvor de også blev nummer otte, ligesom i år. Bookmakerne kunne uden problemer give 410 på Tottenham som mestre. De løber ikke med titlen hverken næste år eller de kommende sæsoner. En ny manager skal igen bygge noget op, og spørgsmålet er, om det bliver med eller uden Harry Kane. Anføreren bar egenhændigt klubben på sine skuldre i den forgangne sæson. Gider han blive ved med det?

Brighton odds 51.00

Brighton gav forud for sidste sæson odds 301 for en titel. De leverede et drøn af en sæson, men mister helt sikkert også nøglespillere. De skal nok være glade, hvis de bare kan holde niveauet og odds 51 virker stadig som et langskud.

Aston Villa odds 151

Også Aston Villa gav 301 forud for sidste sæson og de er kun faldet til det halve. Altså ikke så meget som Brighton. De bliver næppe dårligere, når Emery nu har en sommerpause til at sætte sit yderligere præg på holdet, han leverede fantastiske resultater med i den forgangne sæson. Hold øje med Villa til en placering i top seks.

HENT DINE SPILFORSLAG TIL DAGEN HER

West Ham odds 251

Bliver David Moyes som manager for West Ham? Beholder de Declan Rice og hvis ikke, kan nogen så erstatte ham allerede i første hug? West Ham faldt tilbage efter et par sæsoner på kanten af top seks. Nedrykningsstregen kom tæt på, men holdet var alt for solidt og dygtigt til for alvor at komme i fare. De bliver heller ikke mestre næste år.

Brentford odds 401

Mange troede, at Brentford skulle ud i den svære anden sæson. En myte! De sagde farvel til Christian Eriksen og blev bare endnu bedre. Thomas Frank og co. forbedrede sig med 13 point i forhold til oprykningssæsonen. En formidabel bedrift. Men hvad gør de uden Ivan Toney, som først må være med igen til januar. Det er mange mål, der fjernes fra ”bierne”.

Crystal Palace odds 501

Crystal Palace beholder tilsyneladende Roy Hodgson som manager, men det var også stærkt, hvad de leverede, da han gjorde comeback. En gammel cirkushest, der bare lever af duften af savsmuld. Respekt, men mesterskabet vinder de aldrig.

Everton odds 501

Nu har Everton to sæsoner i træk flirtet med nedrykning. Skal det være alle gode gange tre, eller kommer der rent faktisk noget fremgang? Bliver Sean Dyche som manager? Han gjorde det uendeligt meget bedre end Frank Lampard, men var det nok? Mestre bliver de ikke i de næste lysår.

Herfra er vi vist ude i ren kosmetik. På de øvrige syv klubber kunne bookmakerne udbyde astronomiske odds og bare indkassere. Ingen af de nedenstående klubber bliver mestre i de næste 50 år, med mindre end sheik eller amerikaner dukker op med en absurd dyb pengepung.

Spændende bliver det at følge Burnley under Vincent Kompany, som i The Championship har ladet ekstremt medrivende fodbold praktisere af den lille klub. Det skal også blive ren kult at følge Luton Town på det lille Kenilworth Road.

Wolverhampton odds 751

Fulham odds 1001

Nottingham Forest odds 1001

Burnley odds 1501

Bournemouth odds 1501

Sheffield United odds 2501

Luton odds 3001

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk