Dortmund Live stream

Livestream

Stream alle de store kampe

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Borussia Dortmund er blandt de mest succesfulde tyske fodboldklubber, når det gælder mesterskaber og pokaltitler, men klubben fra Nordrhein-Westfalen kan også prale af at have nogle af verdens mest dedikerede fans. Hjemme på Signal Iduna Park får gæsterne sjældent et ben til jorden, når det hårdtarbejdende hjemmehold med 80.000 fans i ryggen skaber en hæsblæsende atmosfære.

Selvom Bayern München har været suveræne de seneste sæsoner, lurer Dortmund altid på muligheden for at fravriste rivalerne den ønskede topplacering i Bundesligaen. Og når det ikke lykkes, kan en pokaltitel såmænd også bruges. Dortmunds seneste pokaltitel kom i hus i 2020/21-sæsonen, mens den seneste Bundesliga-triumf skal findes tilbage i 2011/12-sæsonen.

Vil du se hvordan Dortmund klarer sig i år? Ved at oprette en konto hos bet365, får du adgang til alle Dortmunds kampe på din computer, smartphone eller tablet. I denne artikel kan du læse mere om hvordan du opretter en gratis konto, og får adgang til live stream. Du kan også blive klogere på Dortmunds historie, stadion og danske spillere.

Live Stream Dortmund 

Få adgang til Dortmund Live Stream

Når du opretter en spilkonto hos bet365, får du automatisk adgang til live stream af Dortmunds kampe. Herudover har du naturligvis mulighed for at spille på alle storklubbens spændende opgør. Du får adgang til live stream hos bet365, hvis du har penge på din konto, eller hvis du har placeret et væddemål indenfor 24 timer.

Sådan gør du

  • Besøg bet365
  • Er du eksisterende kunde hos bet365 kan du logge ind – ellers kan du oprette en gratis konto
  • For at se live stream på bet365 er det vigtigt, at der står penge på din spilkonto. Minimumsbeløbet for en ny indbetaling er 50 kr.
  • Klik på kategorien ’Live billeder’ i top-menuen
  • Vælg den kamp, du gerne vil se

OBS: Geografiske restriktioner kan betyde, at der kan være begrænsninger for visning af indholdet.

Spil på Dortmund

Vil du gerne spille på Dortmunds kampe? Følg med i vores spændende odds-forslag på kampene. Du kan se de bedste spilforslag hos Spilfiduser her.

 

Dortmund historie

Borussia Dortmund blev grundlagt i 1909. Hidtil havde den lokale fodboldklub været sponseret af den katolske kirke, men en gruppe unge mænd gik i stedet sammen om at danne en klub uden religiøs forbindelse. De første mange år spillede Borussia Dortmund i mindre lokale ligaer, men i 1950’erne begyndte klubben af rykke op i ligasystemet.

I 1956 vandt Dortmund sit første tyske mesterskab, og denne succes blev gentaget i 1957 og 1963. Da Bundesligaen blev introduceret forud for 1963/64, var det ligeledes med Dortmund som et af de 16 udvalgte hold.

Efter at have vundet den tyske pokalturnering i 1965, kvalificerede Dortmund sig til Pokalmestrenes Europa-Cup i 1965/66-sæsonen. I den internationale turnering vandt det tyske hold bl.a. over spanske Atlético Madrid og de forsvarende vindere fra West Ham, inden finalekampen skulle spilles mod Liverpool. Efter forlænget spilletid vandt Dortmund 2-1 over det engelske storhold, og blev dermed det første tyske hold til at vinde et internationalt trofæ.

Den gyldne æra i 1990’erne

I 1970’erne gik det ned ad bakke for Borussia Dortmund. Efter finansielle problemer og dårlige resultater, rykkede klubben ud af Bundesligaen i 1972. Fire år senere kom klubben tilbage i det gode selskab, men først i 1990’erne oplevede Dortmund en ny opblomstring – en gylden æra – som bød på mesterskaber, pokaltitler og europæisk succes.

Under træner Ottmar Hitzfeld opnåede Dortmund en andenplads i 1991/92-sæsonen, ligesom klubben spillede finale i UEFA-cuppen året efter. Præmiepengene blev investeret i nye talentfulde spillere, og fremtiden så derfor lys ud for den tyske sotklub. Med Matthias Sammer på banen sikrede Dortmund sig to mesterskaber i træk (1994/95 og 1995/96) samt en sensationel sejr i Champions League i 1997.

I Champions League-semifinalen blev mægtige Manchester United ekspederet ud af turneringen, og i finalen stod Dortmund overfor endnu en gigant, nemlig italienske Juventus.

Kampen blev spillet på Det olympiske stadion i München, og her sørgede den tidligere tyske landsholdsspiller, Karl-Heinz Riedle, med to mål for at ’hjemmeholdet’ gik til pause med en 2-0-føring. I 2. halvleg reducerede Alessandro Del Piero for Juventus, inden Lars Ricken lukkede kampen med scoringen til 3-1.

Jürgen Klopp, mesterskaber og Champions League-finale

Efter de store sejre i midten af 1990’erne måtte Dortmund vente nogle år på den næste succeshistorie. Den kom i 2001/02-sæsonen, hvor klubben sikrede mesterskabet på sidste spilledag – et point foran Bayer Leverkusen.

Leverkusen var også nærmeste forfølgere 9 år senere, da 2010/11-sæsonen resulterede i endnu en Bundesligatitel – en succes, som for øvrigt blev gentaget i 2011/12-sæsonen, hvor polske Robert Lewandowski blev klubbens topscorer. Disse sejre kom med Jürgen Klopp som træner.

I 2012/13-sæsonen nåede Dortmund – for anden gang i historien – hele vejen til finalen i Champions League. Vejen til finalen bød på mange spændende opgør, og allerede i gruppespillet viste Dortmund gode takter. Her sluttede klubben foran Real Madrid, Ajax og Manchester City.

Real Madrid blev også modstanderen i semifinalen, hvor Robert Lewandowski nærmest egenhændigt sikrede finalepladsen ved at score alle hjemmeholdets mål i 4-1-sejren over den spanske kongeklub. I Champions League-finalen blev det dog til et 2-1 nederlag mod rivalerne fra Bayern München.

 

Danske spillere i Dortmund

Fem danske spillere har gennem tiden spillet for den tyske storklub, men det er langt fra dem alle, der opnåede succes i Dortmund. Den første dansker, der kom på kontrakt hos Borussia Dortmund, var Mark Strudal, som kom til klubben i 1989. I sæsonen forinden havde Strudal scoret godt med mål for Næstved i Superligaen, men i Dortmund var der længere mellem succesoplevelserne. Et enkelt mål i 12 kampe blev det til for Strudal.

Blandt de mest succesfulde danske spillere i Dortmund er Flemming Povlsen, som spillede for den tyske klub fra 1990 til 1995. Povlsen var med til at vinde det tyske mesterskab i 1995, og nåede hele 146 kampe samt 20 mål for klubben.

Niclas Jensen blev den tredje danske spiller i Dortmunds historie, da han i 2003 skiftede Manchester City og Premier League ud med Bundesligaen. Den venstrebenede venstreback fik – måske lidt heldigt – godt med kampe, da brasilianske Dede blev langtidsskadet. I alt nåede Jensen 43 kampe og 2 mål for Dortmund, inden han skiftede tilbage til England, hvor Fulham stod klar med en kontrakt.

Bruun Larsen og Delaney

Jakob Bruun Larsen var blot 16 år, da han i 2015 skiftede ungdomsfodbolden i Lyngby ud med Dortmund. Her blev Bruun Larsen også en del af klubbens ungdomshold, men formåede langsomt at spille sig ind på førsteholdet. Efter at have være udlejet til Stuttgart, nåede han 24 Bundeligakampe for Dortmund i 2018/19-sæsonen. I alt blev det til 41 kampe og 3 mål for den tyske storklub, inden turen i 2020 gik videre til Hoffenheim.

Lidt flere kampe blev det til for Thomas Delaney, der kom til Dortmund i 2018. Efter at have imponeret med sit hårde arbejde hos ligarivalerne fra Werder Bremen, valgte Dortmund og træner Lucien Favre, at hente den danske landsholdsspiller til klubben for 20 millioner Euro. Delaney var med til at vinde pokalturneringen i 2020/21-sæsonen, inden turen gik videre til spanske Sevilla. I alt nåede Delaney 88 kampe og 4 mål for Dortmund.

Dortmund Stadion

Westfalenstadion – officielt kendt som Signal Iduna Park – har plads til 81.000 tilskuere, og er dermed det største fodboldstadion i Tyskland. Det imponerende stadion har været Dortmunds hjemmebane siden 1974, og er kendt for sine dedikerede fans og intense atmosfære. Hvert år sælges der mere end 50.000 sæsonkort til Signal Iduna Park, og vil du gerne opleve stemningen på stadion, skal du være tidligt ude. Der er nemlig stort set udsolgt hver gang Dortmund spiller.

Sydtribunen på Signal Iduna Park er kendt som ’Den gule mur’ (Die Gelbe Wand), hvor de mest inkarnerede Dortmund-fans tager plads. Sydtribunen er en ståtribune med plads til 25.000 tilskuere, og kan således udelukkende benyttes til kampe i Bundesligaen og den tyske pokalturnering. I forbindelse med internationale kampe, er der krav om siddepladser, og i disse tilfælde reduceres stadions samlede kapacitet til 65.000.

Dortmund spillede tidligere på Stadion Rote Erde – et atletikstadion med plads til ca. 42.000 tilskuere. Efter triumfen i 1966, hvor Dortmund vandt Pokalvindernes Europa-Cup, var det dog tydeligt, at der var behov for et større stadion. Bystyret i Dortmund var dog ikke indstillet på at hjælpe med økonomien, og klubben måtte således vente en rum tid på et nyt stadion.

Det nye stadion blev opført i forbindelse med VM 1974, og havde plads til 54.000 tilskuere. Efter Bundesliga-triumfen i 1995 blev stadionkapaciteten udvidet, og det samme skete op til VM-slutrunden i 2000.

 

FAQ

På hvilke enheder kan jeg live streame Dortmunds kampe?

Ønsker du at live streame Dortmunds kampe, kan du både benytte smartphone, tablet og computer. Du kan enten se kampene i bet365’s app eller direkte i webbrowseren. Har du Chromecast eller Apple-TV, kan du ligeledes se kampene på dit tv.

Hvilke kampe og turneringer kan jeg ellers live streame?

Som Dortmund-fan – eller blot fan af tysk fodbold – skal du naturligvis se kampene fra den tyske Bundesliga, men du kan også opleve Champions League, Premier League og Serie A.

Kræver det et abonnement?

Det kræver ikke et abonnement for at få adgang til det spændende live stream hos bet365. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en konto, og sikre dig, at du har penge stående på din spilkonto (eller at du har placeret et odds på en sportsbegivenhed inden for de seneste 24 timer).

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk