Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Juventus Live Stream

Livestream

Stream alle de store kampe

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Storklubben fra Torino har gennem årene begejstret fodboldfans på stribe, og med 36 nationale mesterskaber sidder klubben med tilnavnet ”Den gamle dame” (italiensk: La Vecchia Signora) fortsat tungt på tronen som alle tiders mest vindende italienske fodboldklub.

Foruden et fyldt pokalskab – der også tæller 14 Coppa Italia-titler og to Champions League-trofæer – har den norditalienske klub udviklet nogle af landets bedste fodboldspillere, ligesom klubben har en dedikeret fanskare, der rækker langt ud over landets grænser.

Juventus vandt seneste det italienske mesterskab i 2020, og måtte i 2020/21-sæsonen tage til takke med en fjerdeplads i Serie A – hele 13 point efter Inter på førstepladsen. Alligevel blev klubbens store stjerne, Cristiano Ronaldo, ligatopscorer med hele 29 mål. Denne præstation bliver naturligvis ikke gentaget, da Ronaldo er rejst ’hjem’ til Manchester United, og Juventus har derfor været tvunget til at finde alternativer til tjansen som måljæger.

Ved at oprette en konto hos bet365 kan du få adgang til alle Juventus kampe som live stream på din computer, smartphone eller tablet. I denne artikel kan du læse mere om hvordan du opretter en gratis konto, ligesom du kan blive klogere på Juventus’ historie og profiler.

Live Stream Juventus

 

Få adgang til Juventus Live Stream

Ved at oprette en spilkonto hos bet365, får du automatisk adgang til live stream af Juventus’ kampe. Herudover har du naturligvis mulighed for at spille på alle storklubbens spændende opgør. Du har adgang til live stream hos bet365, hvis du har penge på din konto (eller har placeret et væddemål indenfor 24 timer).

 

Sådan gør du

  • Besøg bet365.
  • Log ind, hvis du er eksisterende kunde – ellers kan du oprette en gratis konto.
  • For at se live stream hos bet365 er det vigtigt, at du har penge på din spilkonto. Minimumsbeløbet for en ny indbetaling er 50 kr.
  • Klik på kategorien ’Live billeder’ i top-menuen.
  • Vælg den kamp, du gerne vil se.

OBS: Geografiske restriktioner kan betyde, at der kan være begrænsninger for visning af indholdet.

Spil på Juventus

Vil du gerne spille på Juventus’ kampe? Følg med i vores spændende odds-forslag på kampene. Du kan se de bedste spilforslag hos Spilfiduser her.

 

Profiler

Juventus har haft mange store profiler gennem årene. Michel Platini, Antonio Conte, Paolo Rossi, Didier Deschamps, Gianluca Vialli og Alessandro Del Piero er blot nogle af de navne, som var med til at skabe de store bedrifter i 1980’erne og 1990’erne. Del Piero har med 705 optrædener rekorden for fleste kampe, som bl.a. inkluderer 478 kampe i Serie A . Med 290 mål, er han ligeledes klubbens mest scorende spiller til dato. Andre offensive profiler har i de senere år talt Zlatan Ibrahimović, David Trezeguet, Arturo Vidal, Carlos Tevez, Paulo Dybala og Gonzalo Higuain.

Selvom listen tæller mange dygtige angribere, så har det langt fra været reglen, at årets Serie A-topscorer spillede for Juventus. Inden 2020/21-sæsonen, hvor Cristiano Ronaldo blev topscorer med 29 sæsonmål, havde Juventus ikke haft ligatopscoreren på holdet siden 2007/08-sæsoen, hvor Alessandro Del Piero scorerede 21 mål.

I modsatte ende af banen har Juventus stået stærkt, og det er måske grunden til, at det ikke har været nødvendigt med ligaens mest scorende spillere, for at vinde mesterskaber på stribe. Målmanden Gianluigi Buffon er en legende – både i Torino og på det italienske landshold. Buffon blev i Juventus trods nedrykningen i 2006, og har en stor plads i hjertet hos Juventus-fansene. Han står i alt noteret for 685 kampe for Juventus.

 

Juventus historie

Juventus blev grundlagt i 1897, og allerede i de tidlige år var Torino-klubben at finde helt fremme i kampen om det italienske mesterskab. På denne tid blev mesterskabet afgjort ved en lokal turnering, som i 1898 talte fire klubber; tre fra Torino og én fra Genoa, og her trak Genoa det længste strå.

Efterhånden kom flere klubber med i turneringen, så man i 1902 kunne introducere et regulært gruppespil. Efter to finale-nederlag i træk, vandt Juventus den første titel i 1905.

Der gik 20 år inden Juventus atter kunne hyldes som nationale mestre i 1925/26-sæsonen, hvor den italienske Prima Divisione var blevet indført. I 1929/30 skiftede Prima Divisione navn til Serie A, og navneskiftet indvarslede en god tid for Juventus, der i 1930’erne vandt fem mesterskaber på stribe.

Juventus har gennem årene siddet solidt på topplaceringerne i Serie A, men der har også været bump på vejen. I årene op til – og efter – 2. Verdenskrig, måtte Torino-klubben acceptere en række sekundære placeringer, men Juventus kom dog tilbage på sporet med mesterskabet i 1949/50.

Siden har klubben vundet mesterskaber i hvert årti, heriblandt fem titler i 1970’erne. Den totale dominans udviste klubben også i 2010’erne, hvor det blev til otte mesterskaber i træk. Med mesterskabet i 2019/20-sæsonen blev det faktisk til hele ni Serie A-titler på stribe.

Inden disse store præstationer var Juventus imidlertid involveret i en mindre gloriøs affære, nemlig matchfixing-skandalen kendt som ”Calciopoli”, der blev afdækket i 2006. Som konsekvens blev Juventus frataget mesterskabstitlen, som klubben havde vundet i 2004/05-sæsonen, ligesom klubben blev tildelt en sidsteplads i 2005/06-sæsonen.

Juventus kom som bekendt tilbage i det fine selskab. Klubben måtte dog først en tur ned i Serie B – den næstbedste italienske række – og herefter spille sig vej tilbage til toppen. Efter at være tilbage i Serie A gik Juventus i gang med et omfattende genopbygningsarbejde. De første sæsoner endte med en tredjeplads, en andenplads, og så to skuffende syvendepladser, inden Juventus atter kunne indtage førstepladsen efter 2011/12-sæsonen. I denne sæson gik klubben ubesejret gennem turneringen, og sluttede fire point foran AC Milan.

 

Danske spillere i Juventus

Ni danske spillere har i årenes løb tørnet ud for mægtige Juventus. De første danskere, der kom til Torino, var Johannes Pløger og John Angelo Hansen, som begge kom til klubben i 1948. Pløger spillede blot en enkelt sæson for ”Den gamle dame”, mens Angelo Hansen blev i klubben frem til 1954. 187 kampe og 124 mål blev det til, og Angelo Hansen var længe den udenlandske spiller, der havde scoret flest mål for Juventus. Han blev først overhalet af David Trezeguet i 2006.

En anden dansk legende er Carl Aage Præst. Præst, der spillede som angriber / wing nåede hele 232 kampe og 51 mål for klubben i perioden 1949 til 56. I 1950’erne fik Angelo Hansen og Præst desuden selskab af landsmændene Karl Aage Hansen, (1950-53, 87 kampe, 37 mål) og Helge Christian Bronée (1954-55, 29 kampe, 11 mål).

Fra 1985 til 1989 var det Michael Laudrups tur til at vise de danske farver frem i Torino, hvor han spillede 102 kampe med 16 mål til følge. Også Christian Poulsen opnåede en periode med succes i Juventus, hvor det blev til 49 kampe og et enkelt mål fra 2008 til 2010. Herudover har Frederik Sørensen (2010-2011) og Nicklas Bendtner (2012-2013) også været forbi den italienske storklub.

 

Juventus Stadion

Gennem en årrække (fra 1933 til 1990) spillede Juventus sine hjemmekampe på Stadio Comunale – et stadion, som Juventus delte med de lokale rivaler, Torino F.C. I 1990 flyttede begge klubber dog til det nybyggede atletikstadion, Stadio delle Alpi, som havde plads til 69.000 tilskuere. Her spillede Juventus og Torino frem til 2006, hvor Stadio Comunale var blevet renoveret, og nu havde fået navnet Stadio Olimpico, som følge af de olympiske vinterlege, der fandt sted i Torino samme år.

Da der blot var plads til 28.000 tilskuere på det olympiske stadion, begyndte Juventus dog hurtigt at se sig om efter en ny hjemmebane. Stadio delle Alpi, som havde en løbebane mellem grønsværen og tribunen, blev jævnet med jorden, og i stedet opførte man et spritnyt stadion, som klubben kunne have helt for sig selv. Juventus Stadium stod færdigt forud for 2011/12-sæsonen, og har i dag plads til 41.500 tilskuere.

Siden 2017 har Juventus’ hjemmebane officielt været kendt som Allianz Stadium, grundet et sponsorat fra det tyske forsikringsselskab. Den første kamp på det nye stadion var en opvisningskamp mellem Juventus og den engelske klub, Notts County, som blev afviklet den 8. september 2011. Kampen endte 1–1, og Luca Toni stod for værternes scoring. Den første officielle kamp blev spillet tre dage senere, og var en Serie A-kamp mod Parma. Her blev schweiziske Stephan Lichtsteiner den første målscorer på det nye stadion.

 

 

FAQ

På hvilke enheder kan jeg live streame Juventus’ kampe?

Ønsker du at live streame Juventus’ kampe, kan du både benytte smartphone, tablet og computer. Du kan enten benytte bet365’s app eller se kampene direkte i webbrowseren. Har du Chromecast eller Apple-TV, kan du ligeledes se kampene på dit tv.

Hvilke kampe og turneringer kan jeg ellers live streame?

Er du Juventus-fan skal du naturligvis se kampene fra den italienske Serie A, men du kan også opleve Champions League, Premier League og Bundesliga.

Kræver det et abonnement?

Det kræver ikke et abonnement for at få adgang til det spændende live stream hos bet365. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en konto, og sikre dig, at du har penge stående på din spilkonto (eller at du har placeret et odds på en sportsbegivenhed inden for de seneste 24 timer).

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad