Champions League Live Stream

Livestream

Stream alle de store kampe

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Er du klar til endnu en sæson med masser af spændende kampe og historiske dueller? I Champions League byder Europas bedste fodboldklubber hinanden op til dans, og der er garanti for underholdning i topklasse, når kampen om pokalen med de store ører spidser til. Champions League er en af sportsverdenens mest prestigefyldte turneringer, og interesserer du dig for fodbold, så skal du naturligvis sidde klar foran fjernsyn, computer eller tablet, når bolden ruller på Europas største fodboldstadions.

Med hele 13 titler (Champions League og Mesterholdenes Europa Cup) fører spanske Real Madrid suverænt i statistikken over flest sejre, mens AC Milan (7 titler), Bayern München (6 titler) og Liverpool (6 titler) indtager de efterfølgende pladser på listen. I alt har 22 forskellige hold vundet den eftertragtede pokal, mens yderligere 20 har opnået at stå i finalen som det tabende hold.

I 2021/22-sæsonen kan vi se frem til en lang række interessante opgør, ligesom det bliver spændende at se, hvor langt klubber som PSG og Manchester City kan komme i turneringen. De to klubber har investeret markant i spillertrupperne, og de har begge to været i finalen indenfor de seneste år. Kan PSG eller Man City mon tage det sidste skridt op ad medaljeskamlen? Og hvordan kommer det til at gå Bayern München, Liverpool, Real Madrid og de andre favoritter?

Opretter du en konto hos bet365, kan du få adgang til alle Champions League-kampene på din computer, smartphone eller tablet. I denne artikel kan du læse mere om hvordan du opretter en gratis konto, ligesom du kan blive klogere på historien bag Champions League, årets favoritfelt, profiler og danske spillere.

Live Stream Champions League hos bet365

Få adgang til Champions League Live Stream

Ved at oprette en spilkonto hos bet365 får du automatisk adgang til live stream af årets Champions League-kampe, ligesom du naturligvis har mulighed for at spille på alle de spændende opgør. Du kan se live stream hos bet365, hvis du har penge på din konto, eller hvis du har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Sådan gør du

  1. Start med at klikke dig ind på bet365
  2. Har du allerede en konto hos bet365, kan du logge ind – ellers kan du oprette en konto gratis
  3. For at kunne tilgå live stream på bet365 skal du have penge stående på din spilkonto. Minimumsbeløbet for en ny indbetaling er 50 kr.
  4. Vælg herefter kategorien ’Live billeder’ i top-menuen
  5. Vælg den kamp, du gerne vil se

OBS: Geografiske restriktioner kan betyde, at der kan være begrænsninger for visning af indholdet.

Spil på Champions League

Vil du gerne spille på Champions League? Den prestigefyldte turnering byder på et væld af spændende kampe, og for hver eneste kamp findes et stort udvalg af spilmuligheder. Er du i tvivl om, hvad du skal spille på? Følg med i vores spændende odds-forslag på kampene. Du finder de bedste spilforslag hos Spilfiduser her.

Historien bag Champions League

Historien bag Champions League går tilbage til 1955, hvor Gabriel Hanot, redaktør for det franske sportsblad L’Équipe, overtalte UEFA til at lave en international turnering for Europas bedste klubhold. Således så Mesterholdenes Europa-Cup dagens lys i 1955/56-sæsonen, hvor turneringen talte 16 hold.

Der var ikke deciderede kvalifikationskampe til turneringen, så i stedet blevet blev holdene inviteret til at deltage. Deltagerne blev dog fortrinsvis udvalgt blandt de nationale mestre. Blandt de 16 hold, der deltog i den første sæson, var bl.a. spanske Real Madrid, italienske AC Milan, belgiske Anderlecht, hollandske PSV, portugisiske Sporting og danske AGF. Real Madrid vandt finalen med 4-3 over franske Reims.

På Real Madrids hold spillede bl.a. legendariske Alfredo Di Stéfano, og Di Stéfano var fra 1956 til 1960 med til at sikre den spanske kongeklub fem Europa Cup-titler i træk. Det første hold til at bryde Real Madrids sejrsstime var portugisiske Benfica, der vandt turneringen i 1961 (og gentog bedriften året efter). I 1963 vandt AC Milan titlen, og i 1968 blev Manchester United det første engelske hold til at sejre i turneringen.

De første mange år bestod turneringen udelukkende af knald-eller-fald-kampe, og lodtrækningen var derfor afgørende for, hvornår de store hold kunne stå overfor hinanden. Fra 1971 til 1973 vandt Ajax Amsterdam som den blot anden klub Europa-Cup’en tre gange i træk, en bedrift som tyske Bayern München ligeledes præsterede fra 1974 til 1976.

Engelsk dominans og introduktion af gruppespil

I seks sæsoner fra 1977 til 1982 sad de engelske hold tungt på turneringen, og de andre nationer fik ikke et ben til jorden. Først vandt Liverpool to trofæer i træk, hvorefter det var Nottingham Forrests tur til at gøre dem kunsten efter. I 1981 fulgte endnu en Liverpool-sejr inden Aston Villa afsluttede den engelske epoke med en 1-0-sejr over Bayern München i 1982-finalen. Til og med 2020/21-sæsonen har spanske hold vundet Champions League (eller Mesterholdenes Europa-Cup) 18 gange, engelske hold 14 gange og italienske hold 12 gange.

I 1991/92-sæsonen blev formatet med gruppespil introduceret. Efter en kvalifikationsrunde, blev de otte vindende hold inddelt i to grupper, som herefter spillede seks indbyrdes kampe mod hinanden – én hjemmekamp og én udekamp. Barcelona endte som vindere af den første turnering med gruppespil, som samtidig var den sidste sæson med Mesterholdenes Europa-Cup. Fra 1992/93-sæsonen blev Champions League-formatet introduceret – fortsat med et gruppespil bestående af to grupper.

Flere hold fra samme land

I 1994/95-sæsonen blev turneringens gruppespil udvidet fra to til fire grupper, og fra 1997/98-sæsonen blev det til seks grupper. 1997/98-sæsonen var desuden første sæson, hvor flere hold fra samme nation kunne kvalificere sig til turneringen, idet 2’erne (og ikke blot vinderne) fra otte nationale turneringer, fik mulighed for at spille med.

Fra 1999/00-sæsonen blev Champions League udvidet endnu engang – denne gang til et format, som ligner det, vi har i dag. 32 hold blev inddelt i otte grupper, og hvert land fik mulighed for at deltage med op til fire hold. Af denne grund begyndte man at anvende en rangliste med UEFA-koefficienter, der skulle afgøre hvor mange pladser, de enkelte lande fik. I 1999/00-sæsonen blev listen toppet af Italien, Tyskland og Spanien, som alle fik tre hold i Champions League.

Danmark havde to hold med (AaB og Brøndby), men begge hold blev slået ud i den tredje (og sidste) kvalifikationsrunde. Året efter havde Danmark atter to hold med i bowlen (Herfølge og Brøndby), men her blev tredje kvalifikationsrunde også endestationen. Først i 2011/12-sæsonen fik Danmark igen to hold med i Champions League-kvalifikationen, og i 2012/13-sæsonen kvalificerede den danske mester (FC Nordsjælland) sig tilmed direkte til gruppespillet.

Champions League – Favoritterne

Manchester City, Bayern München, Liverpool, Chelsea og PSG nævnes gerne blandt favoritterne til at sikre sig pokalen med de store ører. Fire af holdene – Bayern München, Liverpool, Chelsea og Manchester City – har vundet turneringen tidligere mens PSG trods finaledeltagelse endnu ikke har fået deres navn indgraveret i den eftertragtede pokal.

Danske hold i Champions League

Hvert år får det danske mesterhold mulighed for at kvalificere sig til Champions League, ligesom Danmarks placering på UEFA-ranglisten også i perioder har givet den danske sølvvinder mulighed for at spille med i den prestigefyldte turnering. Fem danske klubber har nået gruppespillet i Champions League; AaB i 1995 og i 2008, Brøndby IF i 1998, FC København i 2006, 2010, 2013, 2016 og 2023, FC Nordsjælland i 2012 og FC Midtjylland i 2020.

Det første gruppespil: AaB

AaB var det første danske hold til at kvalificere sig til den prestigefyldte turnering. Den nordjyske klub havde vundet det danske mesterskab i 1994/95-sæsonen, og skulle i kvalifikationen til Champions League op imod ukrainske Dynamo Kiev. Her blev det til et 1-0-nederlag i den ukrainske hovedstad, og et 3-1-nederlag hjemme i Aalborg.

Med et samlet 4-1-nederlag lignede det altså en exit for AaB, men da Dynamo Kiev havnede i en matchfixing-sag, fik det danske hold lov til at overtage ukrainernes plads. Forud for Dynamo Kievs kamp mod Panathinaikos havde repræsentanter fra den ukrainske klub forsøgt at bestikke kampens spanske dommer, Antonio López Nieto, og på baggrund af Nietos indberetning, blev Dynamo Kiev ekskluderet fra turneringen.

En skrivebordsafgørelse endte altså med at give debut til et dansk hold i Champions League-gruppespillet, men det lod AaB-mandskabet sig ikke mærke af. Spillerne var nemlig ivrige efter at vise deres værd, og hjemmekampen mod Panathinaikos blev vundet med cifrene 2-1. AaBs mål blev scoret af Erik Bo Andersen og Jens Christian Madsen. Sejren over Panathinaikos blev dog AaBs eneste sejr i en gruppe der i øvrigt talte Porto og Nantes. Nordjyderne sluttede dog turneringen flot af ved at spille 2-2 hjemme mod Porto.

AaB mod 2x Manchester

I 2008/09-sæsonen var AaB atter at finde i det gode selskab. I kvalifikationsturneringen vandt det nordjyske mandskab over det bosniske mesterhold Modriča og litauiske Kaunas (som ganske overraskende havde ekspederet Glasgow Rangers ud af turneringen). I gruppespillet blev AaB trukket ud i Gruppe E sammen med Manchester United, Villareal og Celtic.

I første runde spillede AaB 0-0 på udebane mod Celtic, inden det blev til to markante nederlag – først 0-3 hjemme mod Manchester United, og efterfølgende 6-3 ude mod Villareal. På hjemmebane lykkedes det imidlertid at skaffe et brugbart 2-2-resultat mod det spanske hold, og den eftertragtede tredjeplads, der gav adgang til UEFA Cup’en, var således indenfor rækkevidde før nøglekampen mod Celtic.

Her kom AaB bagud kort inde i anden halvleg, men en udligning af brasilianske Cacá og et selvmål af skotternes Gary Caldwell gav AaB en vigtig 2-1-sejr. I den sidste gruppekamp lykkedes det endda AaB af få point med hjem fra Old Trafford, da Michael Jakobsen og Jeppe Curth bidrog med målene i en uforglemmelig kamp, der endte 2-2.

I UEFA Cup’en sejrede AbAb efterfølgende over Deportivo de La Coruña inden det blev til et nederlag mod Manchester City efter straffesparkskonkurrence.

Brøndby sejrede over Bayern München

Ved at vinde over det slovakiske hold FC VSS Košice i kvalifikationen, sikrede Brøndby sig i 1998 en plads i Champions Leagues gruppespil. Gruppespillet skulle dog vise sig at blive en stor mundfuld for de danske mestre, der kom i gruppe med storholdene Bayern München, Manchester United og Barcelona. Noget af en mundfuld for Ebbe Sand og co.

Brøndby gik dog til opgaven med masser af selvtillid, og imponerede alt og alle ved at vinde åbningskampen mod Bayern München i Parken. 2-1 blev resultatet. Gæsternes Markus Babbel havde ellers sendt tyskerne på sejrskurs i kvarter før tid, men et selvmål af forsvarsspilleren Thomas Helmer og en scoring af Allan Ravn sendte Brøndby-fansene i ekstase.

Holdet fra vestegnen kom dog ned på jorden igen. Først blev det til et 2-0-nederlag ude mod Barcelona og så et 2-6-nederlag hjemme mod Manchester United. Et syngende 5-0-nederlag blev også resultatet i Manchester, inden de sidste to kampe blev tabt med 2-0 mod henholdsvis Bayern München og Barcelona. Brøndby sluttede dermed på sidstepladsen i Gruppe D.

FC København gik videre fra gruppen

Allerede fra starten havde FC København store ambitioner, for målet var naturligvis at spille mod Europas bedste hold. Det mål opnåede hovedstadsklubben i 2006, hvor Ajax blev besejret i kvalifikationsturneringen. FCK tabte godt nok hjemmekampen med 2-1, men hentede en imponerende 2-0-sejr i Amsterdam, og så var løvernes ellers klar til kampe mod Manchester United, Celtic og Benfica. Gruppespillet huskes (med FCK-briller) særligt for de to hjemmesejre – 1-0 over United og 3-1 over Celtic.

Den største bedrift opnåede FCK dog i 2010/11-sæsonen, hvor det lykkedes at gå videre fra gruppespillet. Her sluttede FC København på andenpladsen – foran russiske Rubin Kazan og græske Panathinaikos. FCK vande hele tre gruppekampe, og sluttede på imponerende 10 point. Det europæisk eventyr sluttede dog i ottendedelsfinalen, hvor Chelsea blev endestationen.

I 2013 sluttede FCK sidst med fire point, i en gruppe med Real Madrid, Galatasaray og Juventus, mens det i 2016 lykkedes at slutte på tredjepladsen (efter Leicester og Porto). Dermed kvalificerede klubbens sig til Europa League.

Da FC Nordsjælland i 2012 var at finde i Champions Leagues gruppespil, fik Farum-klubben blot et enkelt point, mens FC Midtjyllands deltagelse i 2020 også var blandt de mest pointfattige for et dansk hold, da Herning-klubben sluttede med 2 point og en målscore på 4-13.

Danske spillere i Champions League

Kigger man på rekordholderne med dansk pas, dukker der ikke overraskende en række velkendte navne op. Landsholdsveteranen Jan Heintze ligger med 65 kampe suverænt nummer 1, når man kigger på danskere med flest Champions League-kampe. På andenpladsen med 53 kampe finder man Christian Eriksen, mens Jon Dahl Thomasson (47 kampe) og Peter Schmeichel (40 kampe) følger på de næste pladser.

Når det gælder mål i Champions League, ligger Søren Lerby i toppen. Den målfarlige midtbanespiller har den danske rekord med 14 mål i den fornemme turnering. På de følgende pladser finder man Allan Simonsen (12 mål) samt Jon Dahl Thomasson og Nicklas Bendtner med hver 11 mål.

Danske spillere i Champions League-finalen

Der har gennem tiderne være mange danske profiler på spil i Champions League, og hele 15 danske spillere har endda opnået at spille en Champions League- (eller mesterholdenes Europa-Cup) finale. Den første danske spiller, der fik drengedrømmen til at gå i opfyldelse, var Johnny Hansen, som spillede for Bayern München i 1970’ernes storhedstid.

Hansen optrådte for det tyske storhold i to finaler – i 1974 og 1976 – og begge gange resulterede det i tyske sejre. Først over spanske Atlético Madrid i ’74 og efterfølgende over franske St. Etienne i ’76.

Året efter Hansens triumf med Bayern München, var det en anden danskers tur til at vise sig frem i finalen. I 1977 spillede Allan Simonsen for Borussia Mönchengladbach, men selvom Simonsen udlignede til stillingen 1-1 mod Liverpool, endte englænderne med at vinde 3-1.

I 1978 blev det tredje år i træk, at finalen i Mesterholdenes Europa Cup havde dansk deltagelse. Det skete da Birger Jensen og Jan Sørensen (som begge spillede for belgiske Club Brügge) stod overfor Liverpool (som altså var i finalen for andet år i træk). Birger Jensen vogtede målet for Brügge, men kunne ikke forhindre Liverpool-profilen Kenny Dalglish i at score finalens eneste mål foran 90.000 begejstrede fans på Wembley.

1980’ernes danske stjerner

Lars Bastrup blev den blot anden dansker efter Johnny Hansen, der kunne fejre en sejr i Mesterholdenes Europa Cup. Det skete i 1983, hvor Bastrup spillede for Hamburger SV, der besejrede italienske Juventus med 1-0. Felix Magath stod for kampens eneste scoring.

Fire år senere i 1987 var det en anden Lars, nemlig Lars Lunde, der var i finalen. Lundes hold, Bayern München, var dog bagud 1-2 mod Porto, da danskeren blev sendt på banen, og Lund formåede ikke at ændre på stillingen.

Anderledes festligt blev det imidlertid året efter: 1988 blev nemlig et vildt år for Jan Heintze, Søren Lerby og Ivan Nielsen, der alle tre spillede for den hollandske storklub, PSV Eindhoven. I finalen stod det hollandske mesterhold overfor portugisiske Benfica, men efter 120 minutter var der fortsat ikke scoret. Det blev der dog ændret på i straffesparkskonkurrencen, hvor både Ivan Nielsen og Søren Lerby sendte bolden i nettet, så PSV kunne vinde den dramatiske dyst med 6-5.

Da Danmark vandt EM i 1992, var det uden Michael Laudrup i truppen, men Laudrup – der spillede for FC Barcelona – havde dog også noget at fejre dette år. Det catalanske storhold vandt nemlig finalen 1-0 over Sampdoria, og Laudrup var på banen i samtlige 120 minutter. Ronald Koeman scorede kampens enlige mål i den forlængede spilletid.

Schmeichel med det perfekte farvel

Peter Schmeichel var et ikon i Manchester United, og de fleste United-fans husker nok danskerens sidste kamp for den engelske traditionsklub. I Champions League-finalen 1999 stod Manchester United overfor Bayern München. Tyskerne bragte sig foran allerede i det 6. minut da Mario Basler sendte bolden i kassen.

Det lignede bestemt også, at Bayern skulle trække det længste strå, men i kampens overtid blev det hele vendt på hovedet. Først udlignede Teddy Sheringham i det 91. minut, og to minutter senere afgjorde Ole Gunnar Solskjær kampen med sin scoring til 2-1.

Champions League-finalen i 2005 er gået over i historien som én af de mest medrivende, og den havde tilmed dansk deltagelse. AC Milan med Jon Dahl Thomasson i truppen stod overfor Liverpool på Atatürk Stadion i Istanbul, hvor 1. halvleg bød på ren opvisning fra det italienske hold. Maldini med et mål og Crespo med to mål sørgede for en milanesisk 3-0-føring ved pausen, men i anden halvleg blev kampbilledet vendt på hovedet, og efter 60 minutter stod der pludselig 3-3.

Med fem minutter igen af den ordinære spilletid blev Jon Dahl Thomasson sendt på banen, men danskeren var ikke kommet på måltavlen, da stadionuret rundede 120 minutter. Det gjorde han til gengæld i den efterfølgende straffesparkskonkurrence, men da AC Milan brændte tre af de øvrige forsøg, endte Liverpool med at vinde den historiske kamp.

Agger, Eriksen og Christensen

I 2007 var Liverpool og AC Milan atter at finde i Champions League-finalen, og italienerne var opsatte på at få revanche. AC Milan havde ikke længere glæde af Jon Dahl Thomasson, men til gengæld var der dansk deltagelse i Liverpools trup, hvor en ung Daniel Agger spillede hele kampen. Agger lagde endda op til Liverpools reducering i næstsidste minut af den ordinære spilletid, men tættere på kom englænderne ikke, og måtte altså indkassere et 2-1-nederlag.

Efter Daniel Aggers optræden i Champions League-finalen i 2007 skulle der gå hele 12 år, inden der igen var dansk deltagelse i en finale. Det kom der dog i 2019, hvor Christian Eriksen og resten af Tottenham-holdet skulle forsøge at slå Liverpool i en ren engelsk finale. Desværre for Eriksen og Tottenham blev det til et finalenederlag på Metropolitano Stadium i Madrid, da kampen endte 2-0 til Liverpool.

Den seneste dansker til at optræde i en Champions League-finale er Andreas Christensen. I finalekampen 2019 stod Chelsea overfor Manchester City, men den danske forsvarsspiller var egentlig ikke tiltænkt en hovedrolle i kampen. Det fik han imidlertid, da han kom ind kort før pausen, hvor Thiago Silva måtte udgå med en skade. Herefter var Christensen leveringsdygtige i mange gode defensive indgreb, og var således med til at holde City fra at score. Kampen endte 1-0 til Chelsea.

Kampprogram og spilletidspunkter

Gruppespillet i Champions League består af 32 hold, som er inddelt i otte grupper (Gruppe A til H). I hver gruppe møder holdene hinanden to gange – én gang på hjemmebane og én gang på udebane. Gruppespillet afvikles i løbet af efteråret.

De første kampe afvikles gerne midt i september, mens de sidste gruppekampe spilles i begyndelsen af december. Du kan se det komplette kampprogram hos UEFA her.

De to hold, der slutter øverst i hver gruppe, går videre til turneringens knockout-fase, mens holdene på tredjepladsen kvalificerer sig til slutspillet i Europa League. Holdene på sidstepladsen er ude af turneringen.

De 16 hold, der går videre i Champions League, spiller herefter ottendedelsfinaler, kvartfinaler og semifinaler, inden det hele kulminerer med en finale. Champions League-finalen spilles på forskellige stadions rundt omkring i Europa.

Finalestadions i Champions League:

  • 2019/20: Estádio da Luz, Lissabon, Portugal
  • 2020/21: Estádio do Dragão, Porto, Portugal
  • 2021/22: Stade de France, Paris (Saint-Denis), Frankrig
  • 2022/23: Atatürk Olympic Stadium, Istanbul, Tyrkiet
  • 2023/24: Wembley Stadium, London, England
  • 2024/25: Allianz Arena, Munich, Tyskland

Med undtagelse af finalen, så afvikles alle kampene i Champions League henholdsvis tirsdag og onsdag. I gruppespillet afvikles otte kampe pr. dag, mens der i knockout-fasen afvikles to kampe pr. dag. Det primære spilletidspunkt er tirsdag og onsdag kl. 21:00, men der udvælges også et antal kampe, som spilles kl. 18:45. I knockout-fasen spilles alle kampe kl. 21:00.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg live streame Champions League?

Du kan følge Champions League live på smartphone, tablet og computer. Ønsker du at følge live stream af Champions League-kampene, kan du benytte bet365’s app eller se kampene direkte i webbrowseren. Har du Chromecast eller Apple-TV, kan du desuden se kampene på dit tv.

Kan jeg live streame andre kampe og turneringer?

Hos bet365 har du mulighed for at følge med i en lang række turneringer på nærmeste hold. Udover Champions League kan du bl.a. dykke ned i Premier League, Bundesligaen og Serie A

Kræver det et abonnement?

Du behøver ikke at tegne et abonnement for at få adgang til live stream hos bet365. Du eneste du skal gøre, er at oprette en konto og sikre dig, at du har penge stående på din spilkonto.

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk