News Nyheder:
Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365 Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365

Premier League – optakt runde 29

Premier League genåbner med et drøn mellem de seneste fem sæsoners mesterhold. Arsenal møder en af deres yndlingsmodstandere, mens en klublegende vender tilbage til Selhurst Park. Fire danskere vender tilbage til Brentford efter nakkedraget i Kasakhstan, mens der er revancheduel på St. James Park. Velkommen til optakt på runde 29 i Premier League.

Premier League genåbner med et drøn mellem de seneste fem sæsoners mesterhold. Arsenal møder en af deres yndlingsmodstandere, mens en klublegende vender tilbage til Selhurst Park. Fire danskere vender tilbage til Brentford efter nakkedraget i Kasakhstan, mens der er revancheduel på St. James Park. Velkommen til optakt på runde 29 i Premier League.

Manchester City – Liverpool

Premier League har i årevis haft for vane at diske op med et brag af en topkamp, når ligaen vender tilbage fra landskampe. Det gør man også denne gang, selvom programplanlæggerne uden tvivl havde regnet med, at Liverpool lå anderledes placeret i tabellen på nuværende tidspunkt.

Det sejler for de røde, der gik til pause med årets måske pinligste indsats i 1-0 nederlaget hos Bournemouth. Og det siger ikke så lidt i forhold til pinlige indsatser i denne sæson. Stiller de op med samme gejst, får de røvfuld hos Manchester City. Ganske enkelt.

Manchester City kan næppe tåle pointtab, hvis de skal hænge på Arsenal-toget. Det er også svært at forestille sig, at Liverpool skulle kunne hamle op med de lyseblå. Men måske den elendige indsats i Bournemouth var det endegyldige ”wake up call” til Salah og co?

Brentford skal svare igen

Bournemouth – Fulham

Fulham lukkede deres sidste kamp inden pausen med at tænde totalt af. Det skete i udekampen mod Manchester United i FA Cup’en, hvad der kostede røde kort til både Willian og Mitrovic, samt træner Silva. Willian har været en overraskende vigtig brik for Fulham i denne sæson.

Endnu værre er det dog uden tvivl at undvære Mitrovic, der står overfor en langvarig karantæne. Man skubber bare ikke til dommeren. Spørgsmålet er, om sammenbruddet også har kostet lidt på stemningen? Bournemouth kæmper for overlevelsen og spørg bare Liverpool, hvor svært det kan være at spille på Sydkysten. De møder ikke den optimale udgave af Fulham, spørgsmålet er blot, om de kan udnytte det?

SE SPILFORSLAG TIL ALLE RUNDENS KAMPE I PREMIER LEAGUE HER

Arsenal – Leeds United

Arsenal har holdt pause med otte point til Manchester City. Hvis Liverpool i dagens første kamp har sendt en hjælpende hånd til ”Gunners”, kan forspringet ende med at være større, når lørdagen er overstået. Arsenal har banket Leeds fem gange i træk på Emirates Stadium. I deres seneste ni møder har Arsenal otte sejre og nul nederlag. Det er mildest talt ikke en modstander, de har noget imod at genåbne sæsonen imod.

Træt trio til Thomas

Brighton – Brentford

Hos Brentford vender en dansk midtbanetrio hjem fra landsholdslejren med masser af spilletid i bagagen. Det svingede dog ganske gevaldigt, hvad de brugte den spilletid til. Det var ikke fordi, Mikkel Damsgaard satte banerne i brand. Mathias Jensen kunne under ingen omstændigheder omsætte sin fremragende ligaform til bedrifter for landsholdet.

ANALYSE: DERFOR FYREDE BAYERN MÜNCHEN TRÆNEREN

Christian Nørgaard kom ligesom de fleste andre heller ikke just fra Kasakhstan med roser i bagagen. Det kan således være trætte danskere, Thomas Frank får hjem, såvel fysisk som mentalt. Måske mest det sidste efter blamagen i Astana.

Det kan koste dyrt i Brighton, der fortsat spiller ufatteligt god fodbold og desuden henter resultaterne. Overskuddet er stort hos March og Mac Allister, der måske møder Brentford på det helt rigtige tidspunkt. En fjerdeplads er stadig en mulighed for ”The Seagulls”.

Crystal Palace – Leicester City

Hos Crystal Palace har de benyttet lejligheden til at spole tiden tilbage. I forsøget på at forny sig, kastede de en kontrakt efter Patrick Vieira og sendte Roy Hodgson på pension. Nu er klublegenden tilbage i manager-sædet, fordi Palace under franskmanden fortsat er uden sejr i 2023.

Det er selvsagt heller ikke imponerende, men det virker mildest talt heller ikke imponerende at gå tilbage til Roy Hodgson. Han fik ingen melodi ud af Watford, da han blev kastet ind som ”redningsmand” på Vicarage Road i sidste sæson.

Hos Leicester står de fortsat ved deres manager, selvom Leicester også er ekstremt pressede. Det burde de på ingen måde være med det spillermateriale. Når man bare ikke kan holde nullet, om det så gjaldt livet, er det dog svært at arbejde sig væk fra nedrykningsstregen. Der er optræk til en interessant kamp af flere grunde.

Formstærk mod formstærk på Broen

Nottingham Forest – Wolverhampton

Det samme er der på City Ground, hvor et andet nedrykningsdrama udspiller sig. Begge måtte gå til pause med en skuffelse i bagagen efter nederlag på hjemmebane. De mødtes i Nottingham tidligere på året i Carabao Cup. Her var de så tætte, at det først blev afgjort efter straffesparkskonkurrence. Med dét, der er på spil her, lugter det af en ny meget tæt affære.

SE ALLE HØJDEPUNKTERNE FRA RUNDE 28 HER

Chelsea – Aston Villa

Var der to hold for hvem, pausen ikke kom belejligt, var det Chelsea og Aston Villa. Hos førstnævnte så det endelig ud som om, Graham Potter havde ramt succesopskriften. Hos Villa imponerer Unai Emery bare. Siden spanieren overtog fra Steven Gerrard, har kun to hold i Premier League hentet flere point end Villa. Chelsea er hermed advaret, når de går på jagt efter den fjerde sejr i træk.

West Ham – Southampton

Og lad os da bare blive ved bundkamp, dem får vi mange af i de kommende uger. Her er det endda så meget bundkamp, at begge ligger under stregen. Begge er samtidig lige svære at ”læse”, og det ligner en kamp, der kan ende med hvad som helst. Men falder det ikke West Hams vej, sidder David Moyes næppe en runde mere.

Newcastle på hævntogt

Newcastle – Manchester United

Revanchekamp for Carabao Cup-finalen. Her spillede Newcastle en rigtig god kamp, men formåede bare aldrig at omsætte deres mange skudforsøg til et mål. Det gjorde Manchester United, hvorfor trofæet endte på Old Trafford. Det kan ”The Magpies” så passende revanchere søndag aften.

De har vist stærk moral efter finalenederlaget og vandt deres sidste to kampe inden pausen. Især ser det ud til at have hjulpet, at Alexander Isak endelig har fået spilletid for alvor. Hos Manchester United afsoner vigtige Casemiro sidste karantænedag. Det kan blive dyrt for Eriksens United at undvære den første målscorer i finalen på Wembley for nylig.

SE SPILFORSLAG TIL RUNDENS KAMPE I BUNDESLIGAEN

Everton – Tottenham

Harry Kane vender tilbage fra landsholdslejren med en scoringsrekord i bagagen. Pierre-Emile Højbjerg vender hjem fra chokoplevelsen i Kasakhstan og begge kan de hilse på en ny chef i Tottenham. Antonio Conte overlevede som ventet ikke sit fænomenale vulkanudbrud af et raserianfald, hvor hele den ganske klubkultur hos Spurs fik mandens gnistrende temperament at føle.

Den iltre italiener er fortid, men såvel Kane, som Højbjerg og de øvrige Spurs-spillere kender afløseren i forvejen. Det er nemlig Christian Stellini, der også stod i spidsen, da Conte var sygemeldt for nylig. Han bakkes op af Ryan Mason i resten i sæsonen, som starter med en tur til Liverpool.

Her har Everton haft gavn af et skifte på managerposten, hvor Sean Dyche har løftet ”The Toffees” op på 15. pladsen. Der er dog stadig kun tre point til sidstepladsen, så Everton har brug for alt, hvad de kan skrabe sammen. Det har Tottenham også i kampen om fjerdepladsen og mon båndene løsnes lidt af Stellini nu?  

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk