Premier League runde 24 – se højdepunkterne

Arsenal generobrede førstepladsen i Premier League via sejren over Aston Villa. West Ham og Leeds rykkede under stregen via deres respektive nederlag. Marcus Rashford gjorde, hvad Marcus Rashford gør

Pierre-Emile Højbjerg spillede igen en stor rolle for Tottenham. Denne gang i opbygningen til Spurs’ første mål mod West Ham. Viktor Kristiansen fik fuld tid på Old Trafford, hvor Leicester endte med at blive jordet. Vi har samlet alle højdepunkterne fra rundes 10 kampe til dig lige her.

SE OGSÅ: RASHFORD REGERER, LIVERPOOL LEVERER, JORGINHO CHOKERER

Newcastle – Liverpool

Aston Villa – Arsenal

https://youtu.be/XOHOdTjGJnE

Nottingham Forest – Manchester City

Manchester United – Leicester

https://youtu.be/RgjcGo565hA

SE SPILFORSLAG TIL ALLE RUNDENS KAMPE I PREMIER LEAGUE

Chelsea – Southampton

Tottenham – West Ham

Everton – Leeds

Wolves – Bournemouth

Brentford – Crystal Palace

Brighton – Fulham

https://youtu.be/U2J6TWonPa4

KOMMENDE RUNDE!

Fredag

Fulham – Wolves

Lørdag

Everton – Aston Villa

Leeds – Southampton

Leicester – Arsenal

West Ham – Nottingham Forest

Bournemouth – Manchester City

Crystal Palace – Liverpool

Søndag

Tottenham – Chelsea

Carabao Cup:

Manchester United – Newcastle

Premier League

Den øverste række i det engelske fodboldsystem kaldes Premier League, og den er kendt og elsket af følgere verden over. Ligaen løber fra sommer til forår, som normalt starter i begyndelsen af ​​august og slutter sidst i maj. Nogle af topholdene, der konkurrerer i er Manchester United, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Manchester City og Tottenham. 

Kampe udsendes over hele kloden, og konkurrencen rangerer som den mest sete fodboldliga i verden. Premier League er en af ​​de fem bedste europæiske ligaer, og en af ​​de mest spændende at se og spille på. Det er også den fodboldliga, der satses flest penge på. De førende online bookmakere tilbyder kunderne chancen for at spille på sæsonen eller kommende kampe.

Hver kamp kan prale ad over 100 væddemålsmuligheder før kampen med lige så mange tilgængelige i løbet af 90 minutters spilletid takket være in-play (realtids) væddemål. Du kan forkæle dig med væddemål på din stationære computer derhjemme, eller når du er på farten ved hjælp af en moderne, pålidelig og brugervenlig mobilapp til fodboldvæddemål. 

Denne side har alle de oplysninger, du behøver for at følge og spille på Premier League, inklusive bettingstrategier. Alle større bettingsider og apps accepterer væddemål på den engelske Premier League, og du finder de bedste af dem på denne side. Du kan spille på den direkte vinder af ligaen, et hold, der slutter i top-fire/seks/ti, eller på et hold, der skal rykke ned eller slutte nederst.

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk