News Nyheder:
ComeOn fordobler velkomstbonus til 1000 kr ComeOn fordobler velkomstbonus til 1000 kr

Premier League – optakt runde 26

Manchester Uniteds udekamp på Anfield mod Liverpool er den kommende rundes suverænt største duel på papiret i Premier League. Vi ser her nærmere på de 10 kampe, der ligger foran os, spredt ud over tre dages kampe

Liverpool – Manchester United

Weekendens suverænt største kamp på papiret er rivalbraget mellem Liverpool og Manchester United. Som forsvarede videre afleverede Liverpool i søndags deres Caracao Cup-trofæ til Erik ten Hag og co. Der var ikke mange klubber, Liverpool mindre havde afgivet den til end netop ”The Reds”.

Sidstnævnte kigger med sæsonens første trofæ under bæltet ind i en exceptionel sæson. Stadig med på flere fronter og endnu med en aktie i titelkampen i Premier League kigger United måske mod deres første sejr på Anfield siden 2016. Liverpool er til gengæld på udkig efter revanche for øretæven i den omvendte kamp. En sejr, der sparkede Ten Hags regeringstid på Old Trafford i gang.

Arsenal – Bournemouth

Med en Martin Ødegaard på absolut toppen kørte Arsenal totalt Bournemouth over i sæsonens første duel. 3-0 blev det på Sydkysten og indvarslede, at Arsenal havde i sinde at gå efter struben i denne sæson. Det er de fortsat med, og holder stadig fast i førstepladsen.

De kommer fra en stærk – og vanlig – udesejr mod Leicester, mens Bournemouth ikke havde en jordisk chance på hjemmebane mod Manchester City. Det er svært at forestille sig, at arbejdsvilkårene for ”The Cherries” skulle blive meget bedre her. En oplagt mulighed for Arsenal til at konsolidere toppen.

Manchester City – Newcastle

Sæsonens første duel mellem disse to statsejede klubber var et drøn af en duel, der sluttede 3-3. Det var første tegn på, at Newcastle gik en stor sæson i møde. Spørgsmålet er, om Newcastle endnu engang kan følge med Manchester City.

”The Magpies” skal rejse sig efter det skuffende nederlag i Carabao Cup-finalen mod Manchester United. De er oppe på fire kampe i træk uden sejr og har meget svært ved at finde vej til netmaskerne. Det har Manchester City sjældent, og de plejer at have ufatteligt godt tag i Newcastle på Etihad. ”Business as usual” og letter Newcastle i Manchester?

LYT TIL ELLER SE SENESTE AFSNIT AF PL TALK HER

Seks til Watkins?

Aston Villa – Crystal Palace

Ollie Watkins er Aston Villas helt store kanon i øjeblikket. Den tidligere Brentford-spydspids har gang i en fremragende stime med fem scoringer i fem kampe i træk. Crystal Palace er således om, hvem der skal holdes øje med. Hvis de da skulle have glemt, hvor giftig han kan være.

Watkins scorede nemlig også for Villa i deres seneste to dueller mod netop Crystal Palace. Der er således al mulig grund til at tro, at stimen kan udvides. Palace forsøger til gengæld at bryde to stimer. Den ene siger, at de fortsat er uden sejr i 2023. Den anden siger, at de er uden sejr på Villa Park i fem sæsoner. Det lugter ikke af optur for Patrick Vieiras mandskab.

Chelsea – Leeds

Det lugter ikke af optur for holdet fra Stamford Bridge. Tristessen synes ingen ende at ville tage for Chelsea, som er på ufattelige seks kampe i træk uden sejr. I de seks kampe scorede de én enkelt kasse. Så er det dæleme også svært at vinde noget som helst.

Vinde gjorde de ikke engang over Leeds i sæsonens først møde. Her fejrede Leeds et af sæsonens få højdepunkter, da de smadrede ”The Blues” med 3-0. Meget mere blues kan være i vente for Boehlys dyrt sammensatte tropper, hvis trænerteamet ikke får løst den ubegribelige scoringskrise.

HENT DET SENESTE EKSEMPLAR AF ODDSAVISEN HER

Tandløse ulve mod Spurs?

Wolves – Tottenham

Tottenham er helt utroligt gode til at sætte sig igennem mod lige præcis de hold, der ”bør” sætte sig igennem imod. Altså klubber udenfor toppen af tabellen. På den måde holder de fast i fjerdepladsen, hvorda der nu er et mindre hul til Newcastle.

Spurs har ikke tabt en udekamp mod ”ulvene” siden 2010. De har været på besøg på Molineux syv gange i mellemtiden. Her tabte Wolverhampton i deres seneste hjemmekamp med 1-0 mod bundholdet Bournemouth. Med samme cifre tabte de også sæsonens første møde med Tottenham.

SE ALLE HØJDEPUNKTER FRA RUNDE 25 OG CARABAO CUP-FINALEN HER

Southampton – Leicester

Leicester håber på, at James Maddison når at blive klar igen til rejsen sydpå og St. Mary’s Stadium. Det har vist sig med al tydelighed i løbet af denne sæson, at Leicester uden Maddison er en endog markant anden størrelse end Leicester uden Maddison.

De har ellers utroligt mange finde spillere i Leicester, men de er komplet ude af stand til især at vinde over hold fra den bedste halvdel af tabellen. Så må man vinde over bundhold, hvis man vil overleve i rækken. Det er Leicester også rigeligt gode til.

Brighton – West Ham

West Ham fik en ekstremt vigtig sejr over Nottingham Forest, men ankommer sandsynligvis stadig til Sydkysten med tics i øjenkrogen. Brighton rykkede op i Premier League i 2017. Siden har de spillet 11 gange mod West Ham og de tabte ikke én eneste af de 11!

En imponerende historik som Brighton står i alle tiders position til at videreføre. ”The Seagulls” er mildest talt ikke blevet dårligere i mellemtiden. West Ham virker til gengæld meget medgørlige, når de er væk fra London Stadium. 

SE ALLE SPILFORSLAG TIL RUNDENS KAMPE HER

Bundgys i Nottingham

Nottingham Forest – Everton

Den tidlige søndagskamp byder på en særdeles vigtig bundkamp for Nottingham Forest og Everton. Sidstnævnte ligger under stregen på 21 point, førstnævnte ligger nummer 13 med 25 point. Skal førstnævnte trækkes med ned i dyndet igen, eller tager Forest et måske afgørende ryk væk fra bundkampen?

De har igennem de seneste måneder fået omdannet City Ground til et stærkt fort. De er uden nederlag her siden 16. september. To af deres tre nederlag i eget hus i denne sæson kom i øvrigt paradoksalt nok mod deres to med-oprykkere. Og så Tottenham. Everton har kun slået Southampton på udebane i denne sæson.

Brentford – Fulham

Denne runde i Premier League byder også på en kombineret mandags-kamp og London-opgør. Endnu et. Der er mange af dem i Premier League, og det ufattelige her består ikke mindst i, at både Brentford og Fulham har distanceret Chelsea i tabellen.

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk