News Nyheder:
ComeOn fordobler velkomstbonus til 1000 kr ComeOn fordobler velkomstbonus til 1000 kr

Arsenal lurer på Jesper Lindstrøm

Jesper Lindstrøm er i gang med endnu en fantastisk sæson for Frankfurt, der stadig kæmper med på tre fronter. Rygter vil vide, at topholdet i Premier League har et særdeles godt øje til den tidligere Brøndby-spiller og lurer på en transfer

Arsenal soler sig på toppen af ​​Premier League i denne uge efter den flotte sejr over Aston Villa. Manchester Citys pointtab i Nottingham gav Gunners duksepladsen tilbage foran de to Manchester-giganter, City og United.

De står begge overfor hårde europæiske kampe i denne midtuge, mens Arsenal kan forberede sig 100 procent på den kommende udekamp i Premier League. Der kommer ingen danskere i spil for Arsenal i denne sæson, men det kan ændre sig i den kommende sæson.

LÆS OPTAKT TIL RUNDE 25 I PREMIER LEAGUE HER

Den danske Bruno Fernandes

Såvel Arsenal som Tottenham siges begge at være ivrige efter sikre sig Montpellier-angriberen Wahi. Franskmanden har scoret otte mål i 21 Ligue 1-kampe i denne sæson. Arsenal lurer til gengæld også Jesper Lindstrøm, som også benævnes “den danske Bruno Fernandes” i engelske medier.

Den 22-årige Eintracht Frankfurt-spiller har for alvor etableret sig i Bundesligaen efter at ankomsten fra Brøndby i juli 2021. En sammenligning med Manchester United-anføreren har han næppe noget imod, sådan som portugiseren spiller i denne sæson.

Spørgsmålet er, om de bliver modstandere i Premier League i den kommende sæson. I så fald bliver Lindstrøm holdkammerat med blandt andet Oleksandr Zinchenko, der høster store roser hos sin holdkammerat Aaron Ramsdale.

SE ALLE SPILFORSLAG TIL RUNDEN I PREMIER LEAGUE HER

“Hans tilstedeværelse gør, at vi kan spille, som vi vil. Han har været genial, du kan se den passion, han har. Han har kun været her et par måneder, men han er en vigtig del af vores gruppe,” lyder lovprisningen fra Ramsdale.

Første mål siden 2015

Lørdag scorede Zinchenko sit første ligamål siden 2015, der sikrede udligningen i Arsenals sejr over Aston Villa. I øvrigt en kamp, der indbragte Arsenals analytiker Miguel Molina en lussing fra sin kollega på Aston Villa-bænken.

LYT OGSÅ TIL: PREMIER LEAGUE TALK – RUNDE 24 I FOKUS

Victora Manas mente, at Molina fejrede en Arsenal-scoring lige lovligt voldsomt, og så blev der uddelt kindhest i tunnelen, skriver The Sun.

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk