News Nyheder:
ComeOn fordobler velkomstbonus til 1000 kr ComeOn fordobler velkomstbonus til 1000 kr

Superliga optakt – runde 15

Superliga

Så er Superligaen sparket i gang igen med et brag, og nu står en ny runde for døren, når der søndag 7. februar fløjtes op til endnu en omgang Superliga. I runde 14 blev det slået fast, at AC Horsens ligner en stensikker nedrykker i Superligaen, mens FC København satte en slutspurt ind mod AaB og nærmer sig nu toppen. I runde 15 venter der nogle spændende kampe, som vi kigger nærmere på i denne optakt. 

FC Nordsjælland – OB: Søndag 07/02 klokken 14.00

Søndag sparkes 15. runde i gang, når FC Nordsjælland hjemme på kunstgræsset tager imod OB. To mandskaber, der begge kom skidt fra start i forårspremieren med nederlag på 0-1 på hjemmebane til henholdsvis Brøndby og Lyngby. Nu skal begge hold ud og revanchere sig, og der er lagt i kakkelovnen til et spændende opgør. Historisk set spiller de to hold meget tætte opgør. Senest de to hold mødtes i Farum var det FC Nordsjælland, der trak sig sejrrigt ud af opgøret med en sejr på 2-0. FC Nordsjælland er da også svag favorit på odds, hvor de er nede i omkring odds 2.10. 

Spil på FC Nordsjælland – OB her:

SønderjyskE – Vejle Boldklub: Søndag 07/02 klokken 14.00

Samme tid spilles der bold i Haderslev, når formstærke SønderjyskE tager imod Vejle. Her vil der med garanti blive fightet til det sidste. SønderjyskE kommer fra en flot sejr på udebane over FC Midtjylland, mens Vejle også tog point hjemme mod AGF. Historisk set spiller de to mandskaber dog slet ikke tætte opgør. De seneste 4 indbyrdes opgør er endte med en klar sejr til et af mandskaberne. Senest var det Vejle, der i efteråret vandt med hele 4-1, mens SønderjyskE tog en klar sejr med samme cifre sidst de to hold mødtes i Haderslev. 

Spil på SønderjyskE – Vejle Boldklub her:

AC Horsens – FC København: Søndag 07/02 klokken 16.00

Søndag sparkes opgøret mellem Superligaens absolutte bundprop AC Horsens og titelaspiranterne FC København i gang på Casa Arena i Horsens. Her må FCK siges at være storfavoritter. Københavnerne leverede et flot comeback i Aalborg senest og vendte 0-2 til 3-2. Horsens derimod fik tæsk af Randers og tabte 0-3. Derfor er FCK storfavoritter til opgøret, og FCK har også et solidt overtag på Horsens, når de to mandskaber mødes i det jyske. 4 ud af de seneste 5 kampe mellem de to hold på Casa Arena er nemlig endt med en sejr til FCK. Og det bliver det med stor sandsynlighed også denne gang.

Spil på AC Horsens – FC København her:

AGF – Lyngby Boldklub: Søndag 07/02 klokken 18.00

Små 60 kilometer længere nordpå spilles der også fodbold på søndag, når AGF får besøg af Lyngby. Et Lyngby-mandskab, der tankede stor selvtillid med en flot udesejr over OB på 1-0. AGF derimod skuffede mod Vejle og spillede kun 0-0. Alligevel må AGF tilskrives favoritværdigheden, selvom de to hold historisk set faktisk spiller tætte opgør. Lyngby har således kun tabt en ud af de seneste 5 indbyrdes kampe til AGF. Det er dog et AGF-mandskab, der med garanti vil komme for fuld udblæsning. Læg dertil at århusianerne blot har tabt 2 gange på eget græs i denne sæson, mens man har vundet de resterende kampe. 

Spil på AGF – Lyngby Boldklub her:

Brøndby – AaB: Søndag 07/02 klokken 20.00

Brøndby og AaB fuldender en søndag fyldt med Superliga, når de brager sammen 20.00 på Brøndby Stadion. Her må Brøndby siges at være forholdsvis store favoritter. Drengene fra Vestegnen kom godt fra land med en flot 1-0-sejr på udebane mod FC Nordsjælland. AaB derimod kom skidt fra start. Man førte 2-0 ved pausen mod FCK, men i anden halvleg gik det galt for nordjyderne, der tabte med 2-3 til FCK. AaB er samtidig skidt kørende på udebane, hvor man er uden sejr i de seneste 3 kampe. Brøndby derimod er flyvende på hjemmebane, hvor det er blevet til 5 ud af 6 sejre i denne sæson. Brøndby må altså siges at være favoritter til dette opgør. 

Rundens kamp: Randers FC – FC Midtjylland

Mandag aften 19.00 på Cepheus Park mødes Randers og FC Midtjylland i et sandt topopgør. Randers kommer fra en dugfrisk sejr på hele 3-0 over Horsens, og man må i den grad sige, at kronjyderne har formkurven med sig før opgøret mod FC Midtjylland. 6 sejre i træk er det blevet til for Randers, mens man også har gang i en solid stime på eget græs, hvor det er blevet til sejr i de seneste 3 kampe i træk. 

FC Midtjylland derimod må have panderynker efter deres nederlag i forårspremieren, hvor SønderjyskE tog fra MCH Arena med en flot sejr på 2-1. Historisk set har FCM et rigtig flot tag på Randers. I de seneste 5 indbyrdes opgør er det blevet til 5 sejre til midtjyderne. Samtidig skal vi helt tilbage til 2012 for at finde den seneste gang, hvor Randers besejrede holdet. Så måske Brian Priiske og co. kan bruge de statistikker en smule, inden de drager mod det østjyske. 

Der er i hvert fald lagt i kakkelovnen til et spændende topopgør. Et Randers-mandskab der kommer fyldt med selvtillid mod et FC Midtjylland-hold, der har en del at skulle revanchere og som historisk set har et fuldstændig fabelagtigt overtag på Randers. 

Spil på Randers – FC Midtjylland her:

Find øvrige spil på Superligaen her: 

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk