News Nyheder:
100% velkomstbonus op til 1000 DKK - KLIK HER 100% velkomstbonus op til 1000 DKK - KLIK HER

Superbowl – Odds på NFL-finalen

Superbowl, årets største sportsbegivenhed i USA, står for døren. Finalen i den amerikanske professionelle fodboldliga, National Football League (NFL) er et af årets absolutte højdepunkter i USA. Super Bowl har normalt et enormt tv-publikum, og det er kendt for sine spektakulære halftime-shows, kommercielle reklamer og festlige begivenheder.

I år spilles Superbowl LVIII (58). Her mødes holdende Kansas City Chiefs og San Fransisco 49ers i Las Vegas, i Las Vegas Raiders’ nybyggede Allegiant Stadium.

Hvornår spilles Superbowl og hvor kan man se Superbowl?

Superbowl spilles d. 11/2-2024 kl. 00.30 dansk tid.

I år er det TV2 som har rettighederne til at vise Superbowl i Danmark. Der er optakt til kampen fra kl. 23.00.

Odds på Superbowl 2024

Der er et hav af forskellige bets man kan lave på Superbowl, ligesom der traditionelt er på enhver fodboldkamp. Hos Bet365 kan man oddse på alt fra vinderen af kampen, den endelige score, hvilke spillere der scorer touchdowns, sågar helt ned til om der bliver kaldt plat eller krone ved kampstart. Alle disse er at finde inde på Bet365s hjemmeside.

Superbowl 2024 favoritter

Superbowl 58 er garanteret til at blive en brag af en kamp. Både Kansas City Chiefs og San Fransisco 49ers træder ind til kampen, som vindere af hver deres konference. Altså er det ligaens to bedste hold som mødes, hvor én kamp afgør hvem der kan kalde sig Superbowl mestre.

San Fransisco 49ers er pt. bookmakernes favorit, og du kan således hente odds 1,90 på en SF 49’ers sejr med mere end 2 point. Samme odds får du, hvis Chiefs taber med max et point – eller bedre.  

Herunder får I en kort opsummering af de to hold i Superbowl 58.

Hvad kendetegner Kansas City Chiefs

Kansas City Chiefs er bedst kendt for deres stjerne quarterback Patrick Mahomes. Et phænomen i college, Mahomes har taget Chiefs til nye højder med hans kanon af en kastearm. Hans brillierende og flamboyante kastestil med både sidekast og no-look kast, blandet ind med hans traditionelle laserpræcise kast gør ham til en spiller, som er rigtig svær at stoppe. Kombineret med dette er ligaens bedste tight-end, Travis Kelce, hvilket gør Chiefs’ offensiv utroligt svær at stoppe.

Offensiven bliver komplimenteret af et stærkt pass-rush fra deres defensiv, hvilket er en kategori hvor de rangerer øverst i ligaen. Dertil er de også i top 3 på både gennemsnitlige point og touchdowns pr. kamp. Det er altså et komplet Chiefs hold som skal møde San Fransisco.

Hvad kendetegner San Fransisco 49ers

San Fransisco er et hold med talenter. Flest udtagninger til pro-bowl med hele 9 spillere, på tværs af både offense og defense. På den offensive side af bolden har de ”Mr. Irrelevant”, Brock Purdy, valg med det sidste draft pick i sidste års draft. Han udviser stærke mentale evner og har spillet en fantastisk sæson, hvilket har ført 49ers til at være det bedste hold i NFC-konferencen. Han nyder godt af schweizerkniven, runningback Christian McCaffrey, som rangeres som ligaens bedste. Han er et multitalent som kan både løbe med bolden, samt gribe den som en wide receiver. Dertil har han en stjerne i tight-end George Kittle, samt receivers Deebo Samuel og Brandon Aiyuk.

San Fransisco 49ers defensiv er lige så stjernespækket, med et stærkt pass-rush samt et par linebackers, som uden tvivl kommer til at give Travis Kelce problemer, hele kampen igennem.

Spil på Superbowl 58 hos Bet365 herSpil på Superbowl 58 hos Bet365 her

Superbowls historie

Superbowl har en lang og rig historie, og begivenheden har udviklet sig til en af de mest betydningsfulde sportsbegivenheder og kulturelle fænomener i USA. Superbowl spilles som finalen i NFL. Begivenheden blev etableret efter fusionen mellem og AFL (American Football League), to separate fodboldligaer.

Den første Superbowl blev spillet den 15. januar 1967, hvor Green Bay Packers fra NFL stod over for Kansas City Chiefs fra AFL (American Football League). Denne kamp blev ikke officielt kaldt “Superbowl” dengang, men AFL-NFL World Championship Game. Fra Superbowl III begyndte NFL og AFL at bruge det officielle navn “Super Bowl”. I 1970 blev AFL og NFL fusioneret til én liga under navnet NFL, og Super Bowl blev en kamp mellem holdene fra de to tidligere ligaer.

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk