Premier League – optakt runde 23

Den kommende runde i Premier League er spredt ud over tre dage og starter med et London-opgør. London Stadium agerer arena for rundens første duel, mens Anfield lukker runden mandag aften.

Første kamp i næste rundes Premier League er endnu et London-opgør og denne gang mellem to klubber, der kæmper med formen. West Ham forsøger at holde nedrykning på afstand, mens Chelsea prøver at indarbejde deres 100 nye spillere. En åben kamp på London Stadium.

Brentford har gang i en stime på imponerende ni kampe i træk. Lørdag står de dog overfor deres måske største test. En udekamp mod Arsenal er i øjeblikket den hårdeste prøve, man kan blive stillet.

LYT TIL SENESTE AFSNIT AF PL TALK HER OG SE ALLE HØJDEPUNKTER FRA RUNDEN

Der er hadeopgør på Selhurst Park, hvor Crystal Palace tager imod Brighton. Hvorfor de hader hinanden er en lang historie, men faktum er, at Palace er på jagt efter årets første sejr. Samtidig jagter Brighton top fire.

Der er oprykkermøde på Craven Cottage, når Fulham byder velkommen til Nottingham Forest. Hjemmeholdet er uden scoringer i tre ligakampe i træk. Gæsterne er uden nederlag i fem ligakampe.

Rekordmanden Harry Kane tager sine Tottenham-holdkammerater med til Leicester. Her har Tete og en skadesfri James Maddison måske sparket nyt liv i Leicester-truppen. Begge parter høstede flotte sejre i den forgange runde.

SE SPILFORSLAG TIL ALLE RUNDENS KAMPE HER

Hos Southampton mødes to klubber, som begge forsøger at undgå nedrykning. Dét projekt klarer Wolverhampton i øjeblikket bedst. Kan de følge op på den fornemme indsats mod Liverpool, kan der åbnes yderligere hul til Saints.

Andetsteds på Sydkysten har Bournemouth besøg af Newcastle, hvilket er to klubber med vidt forskellige målsætninger for resten af sæson. Gæsterne skal forsvare top fire uden talismanen Guimaraes. Philipp Billing og co. forsøger bare at besejre et hold, der ikke er Everton.

Leeds spiller onsdag aften en udsat kamp på Old Trafford mod Manchester United. Allerede søndag er der returkamp i Leeds, så ærkerivalerne får set noget til hinanden i den kommende uge. Manchester United skal forsøge at klare sig uden både Christian Eriksen og Casemiro.

SE ALLE PREMIER LEAGUE TRANSFERS HER

Manchester City skal forsøge at svare igen på nedturen mod Tottenham. Aston Villa skal forsøge at svare igen på skuffelsen mod Leicester. Mon ikke City på Etihad får størst succes med deres forehavende.

Mandag aften er der Merseyside-derby, når Liverpool og Everton brager sammen på Anfield. Everton med en fantastisk sejr over Arsenal i ryggen. Liverpool med endu en utrolig skuffende kamp mod Wolves i bagagen. Er momentum svinget?

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk