News Nyheder:
Finaler, finaler, finaler - 22 spilforslag til hele weekenden i frisk OddsAvis Finaler, finaler, finaler - 22 spilforslag her

Optakt til Premier League runde 25

Optakt til Premier League runde 25

Så fik Manchester City endelig indhentet den kamp de manglede at spille grundet en udsættelse i efteråret. Det gjorde de mod Everton onsdag aften d. 17. februar. Ganske som spået, endte den kamp i Citys favør og dermed kunne der tilføjes ekstra 3 point til samlingen.

Det betyder nu, at alle hold i top 6 har spillet 24 kampe, og dermed er stillingen i toppen endelig fuldstændig retvisende. Manchester City har med sejren over Everton nu hele 10 point ned til nummer to der i øjeblikket hedder Manchester United. Med samme antal point finder vi Leicester, der nægter at give slip. Leicester er dog på en 3. plads, grundet dårligere målscore, end Manchester United.

I den forgangne spillerunde, måtte Liverpool se sig selv falde helt ud af top 5. Med 3 nederlag i streg, befinder de sig på en 6. plads, hvilket ikke giver nogen som helst form for billet til international fodbold næste år. Inden denne sæson gik i gang kan der ikke være tvivl om at målet var at generobre Premier League trofæet. Det er vist sikkert at sige, at de mål nu bør nedjusteres og man skal lige nu være glade i Liverpool lejren, hvis man overhovedet kvalificerer sig til Champions League.

Vinder Manchester City Premier League i år? Ja det er der mange ting der tyder på. Deres sublime spil, kombineret med de nærmeste konkurrenters ustabilitet, gør at de ligner et godt bud på en vinder af ligaen i denne sæson. Det betyder at spændingen hos resten af holdene, nu skal findes i kampen om Champions League. Premier League runde 25 står for døren og lad os kigge på nogle af de mest interessante kampe i den runde.

 

Liverpool – Everton

En direkte kamp mellem nummer 6 og 7 i Premier League skal sparkes i gang lørdag d. 20. februar klokken 18.30. Everton fik Manchester Citys styrke at føle i deres seneste kamp, men formåede alligevel at holde en 1-1 stilling i to tredjedele af kampen. Det gik dog galt i sidste tredjedel, men der er ikke tvivl om at Liverpool er en hel anden modstander.

Liverpool er i knæ og med deres seneste resultatet, ligner Everton ikke ligefrem nogen walkover. Det virker helt absurd at en Liverpool sejr i skrivende stund skal give omkring odds 1.45 igen. En Everton sejr giver odds 7. Vi indrømmer at den frister. I det mindste kan man køre en halvgardering på Everton eller uafgjort.

Uanset om man kaster penge efter den kamp eller ej, bliver det interessant at følge om Liverpool fortsætter deres nedtur, eller om de kan vise tegn på, at de stadig en seriøs bejler til Champions League billetterne.

 

Arsenal – Manchester City

Det store tunge Manchester City godstog, drager til London sent søndag eftermiddag d. 21. februar. Her venter Arsenal, der p.t. har gang i en form for damage control for at gøre denne sæsons resultater skal have en chance for at kunne accepteres blandt fans.

Tendensen i Arsenal har dog langsomt udviklet sig i en positiv retning over de seneste par måneder, men det virker dog stadig ikke realistisk, at man kan tage point fra Manchester City i den kommende kamp. Manchester City virker fuldstændig uovervindelige i tiden, men det er alligevel svært ikke at se frem til denne kamp i spænding, for det kunne da være sjovt hvis Arsenal kan formå at rokke lidt ved City’s selvtillid.

 

Manchester United – Newcastle

For ikke mange kampe siden var der mesterskabssnak i United lejren. Den snak er efter al sandsynlighed forstummet fuldstændig nu. Manchester Uniteds fantastiske periode er skiftet ud med en noget mere middelmådig stime, og til tider dårlige resultater. Uafgjorte mod bundhold, og manglende koldblodighed er nøgleordene her. Alligevel befinder Manchester United sig på 2. pladsen i Premier League.

Der kan ikke være tvivl om at det ultimative mål nu er Champions League næste år, men der er som bekendt rift om billetterne. Newcastle skal søndag d. 21 februar forsøge at sætte endnu en kæp i United hjulet, og med de seneste resultater fra Solskjaer og co. er det bestemt ikke urealistisk.

Et hurtigt kig på Newcastles præstationer i denne sæson, vidner dog om at det bliver en svær opgave. Det har ikke set for kønt ud, men alligevel hiver de i ny og næ et par sejre op af hatten, som f.eks. mod Everton i starten af februar.

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk