Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Optakt til Premier League runde 23

Optakt til Premier League runde 23

I optakten til Premier League runde 22 skrev vi spørgende: ”Hvor står Manchester United?”. Vi skal ikke kunne sige om Ole Gunnar læser med på spilfiduser eller ej (det gør han ikke), men uanset hvad fik vi et rungende svar på vores spørgsmål: Manchester United står et sted hvor de så sandelig stadig er med i kampen om mesterskabet.

Det slog de fast ved at vinde med intet mindre end 9-0 over Southampton tirsdag aften i denne uge. Uniteds optur, og Southamptons tilsvarende nedtur, startede allerede efter 2 minutter, da Alexandre Jankewitz valgte at fejre sin Premier League debut med et direkte rødt kort. Et rødt kort der i øvrigt ikke kunne diskuteres.

Herefter indledte Manchester United en decideret massakre, og det stod klart tidligt i første halvleg at, Southamptons kampgejst forlod banen med Alexandre Jankewitz.

Ikke overraskende vandt Manchester City deres kamp mod Burnley, og dermed er de stadig på førstepladsen i Premier League med et 3 points forspring og en ekstra kamp i baglommen.

Gode tider for begge Manchester klubber – knap så gode tider i Liverpool, der atter blottede deres grus i maskinen mod Brighton onsdag aften. 0 point fik de med fra den kamp, og der skal noget mere til fra Liverpool mandskabet i Premier League runde 23, hvor modstanderen hedder Manchester City

 

Stort opgør på Anfield: Liverpool – Manchester City

Denne rundes helt store kamp i Premier League løber af stablen søndag d. 7. februar kl. 17.30. Selvom Liverpool ikke spiller op til deres bedste i tiden, skal de endnu ikke afskrives at spille med om mesterskabet. Vi så, at de stadig har gode takter i kampen mod Tottenham for et par spillerunder siden. Leverer de samme niveau mod Manchester City, kan de sagtens gå fra kampen med 3 point.

Manchester City ligner stadig det bedste bud på en vinder af Premier League, men de har ikke slået hul ned til naboerne fra Manchester United endnu. Et nederlag mod Liverpool vil gøre en verden til forskel. Det er derfor en ekstrem vigtig kamp at vinde for City på søndag, og det vil samtidig få konkurrenterne til at ryste endnu mere i bukserne. Begge hold vil sandsynligvis også være tilfredse med det ene point.

Bookmakerne giver omkring odds 2 igen på sejr til Manchester City, og det er sjældent at det odds er så højt på netop City. Deres uhyggeligt gode stime taget i betragtning, kombineret med Liverpools mildest talt svingende præstationer, gør at vi er ret lune på det odds.

 

Manchester United – Everton

Everton er bare det hold er altid ligger lige uden for top 5. Bedst som man synes at nu skal de være med helt oppe hvor det sker, så taber man til hold som West Ham og Newcastle. Den går ikke hvis man gerne vil være med hos de store drenge.

Senest hev Everton dog 3 point hjem mod et ellers velspillende Leeds hold. De ved lige så vel som alle andre i verden, at Manchester United snildt kan vinde 9-0 den ene dag, og være fuldstændig tabt for ideer og spilleglæde den næste.

Manglende skudtræning kan Manchester United ikke klage over efter Southampton kampen, så mon ikke vi ser minimum et par kasser fra dem i denne kamp?

Det kunne godt gå hen og blive et målrigt opgør vi har i vente, hvis Uniteds forsvar inviterer til det, som vi har set dem gøre i flere kampe denne sæson. Manchester United har alt at spille for, og Everton kan ligeledes snige sig i top 5 igen, hvis de evner at gå fra opgøret med 3 point.

 

Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad