Bundesliga – optakt runde 20

Danskerduel i Mainz, top fire knald i Leipzig, og taber-opgør i Hoffenheim. Vi varmer op til den kommende runde i 1. Bundesliga, hvor top seks kun er adskilt af seks point

Næste runde i 1. Bundesliga åbner med Jonas Wind og Wolfsburg på besøg hos bundproppen Schalke. Sidstnævnte har nu spillet 0-0 to gange i træk. Det er stærkt at holde nullet, men skal de slippe fri af sidstepladsen, kræver det scoringer. Kommer de fredag aften?

Bayern München døjer ikke med målscoringen efter fire mål i begge deres seneste kampe. Lørdag tager de imod Bochum uden Joshua Kimmich. Han fik for første gang i sin Bundesliga-karriere fik et rødt kort i sidste kamp.

SE SPILFORSLAG TIL ALLE KAMPE I BUNDESLIGAEN LIGE HER

Freiburg følte sig bortdømt i Dortmund og skal forsøge at rejse sig mod rivalerne nede fra Schwabenland. VfB Stuttgart kan ikke rigtigt få arbejdet væk fra bundpladserne, og vinder ”aldrig” ude.

Det er også sjældent, at Augsburg excellerer på udebane, hvilket Bo Svensson og Marcus Ingvardtsen håber fortsætter her. Mainz har ikke haft den bedste start på året, og der skal gerne tre point på kontoen her. Det vil åbne et hul til netop Mads Pedersens Augsburg.

I Hoffenheim skal Robert Skov, Thomas Delaney, Kasper Dolberg og Jacob Bruun Larsen, hvoraf et par stykker plejer skader, skal have ny chef. At tabe 5-2 i Bochum var et nummer for pinligt og Breitenreiter blev sendt på jobformidlingen Deres selvtillid er vingeskudt, men gæsterne fra Leverkusen kommer også fra to nederlag i træk.

lÆS OGSÅ: OPTAKT TIL PREMIER LEAGUE RUNDE 23

Det gør Dortmund til gengæld ikke, de har vundet alle årets fire ligakampe. Bellingham og co. viser fantastisk humør og spillelyst. Kan det fortsætte i Bremen, der takket være en scoring af Jens Stage også kommer fra en sejr.

Apropos fantastisk humør og spillelyst så er Frederik Rønnows Union Berlin også voldsomt godt kørende. Fem sejre i årets første fem kampe. Det lugter af et brag af en topkamp i Leipzig mod Yussuf Poulsens RB, hvis form også er godkendt.

LYT TIL: PL TALK – POTTER-BALL, KLOPP-KRISE, KVÆLERTAG PÅ OLD TRAFFORD

Det er den ikke hos Oliver Christensens Hertha Berlin, hvor en trænerfyring også virker nært forestående. De er uden point i 2023, men alt kan ske mod svingende Gladbach. Sidstnævnte er ekstremt svære at blive kloge på, men alle høvler Hertha for tiden.

Ingen høvler FC Köln, der er uden nederlag i 2023, men nu har trukket to nul-bon’er i træk på målfronten. Et tredje nul rækker næppe til point mod Eintracht Frankfurt. Jesper Lindstrøm og co. virker umulige at holde fra netmaskerne netop nu.

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk